2024-10-22
#ftf_佐敦二訪陝西biang biang 麵陝西風味十足,菜式豐富又惹味!大盤雞$128 加biang biang 麵$22 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️叫左半份都勁大盤,麻辣醬汁底,雞肉嫩滑夠入味,配料仲好豐富,有海鮮菇、薯仔、三色椒,biang biang 麵簡直係鎮店之寶,原條寬麵煙韌有嚼勁,又掛汁!孜然羊肉 $78⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個組合簡直冇得輸,羊肉配上大蔥,肉香味濃郁又帶點清新,加埋孜然,惹味過人!白灼生菜 $24⭐️⭐️⭐️正常發揮,都係叫個菜,平衡下一餐嘅營養素,哈哈哈!炸韭菜豬肉餃 $39⭐️⭐️⭐️⭐️外皮唔係一般餃子,有少少似壓扁咗嘅方包,炸完,我幾鍾意呢個質地,偏向厚身有咬口!但肉汁就相對冇上次羊肉餃咁多。雞翼biang biang 麵 $49⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️南乳雞翼,外脆內嫩,調味剛剛好,唔會太鹹,齒頰留香!餅餅面呢個質地同浸住大盤雞湯嘅口感又有唔同,呢個就真係一條麵過,更加有質感!炸湯圓$24⭐️⭐️⭐️⭐️芝麻湯圓,正常水準,不過不失!豆漿 $12 x 2🍴 有緣小敍 (佐敦)📍 佐敦文苑街36號地舖回頭率🤡🤡🤡🤡🤡性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻#feedtiffood #吃吧孩子 #吃到懷孕
#ftf_佐敦
二訪陝西biang biang 麵
陝西風味十足,菜式豐富又惹味!
大盤雞$128 加biang biang 麵$22
孜然羊肉 $78
白灼生菜 $24
⭐️⭐️⭐️
正常發揮,都係叫個菜,平衡下一餐嘅營養素,哈哈哈!
炸韭菜豬肉餃 $39
⭐️⭐️⭐️⭐️
雞翼biang biang 麵 $49
炸湯圓$24
⭐️⭐️⭐️⭐️
芝麻湯圓,正常水準,不過不失!
豆漿 $12 x 2
🍴 有緣小敍 (佐敦)
📍 佐敦文苑街36號地舖
回頭率🤡🤡🤡🤡🤡