2023-01-07
呢間日式𝘴𝘩𝘢𝘣𝘶 𝘴𝘩𝘢𝘣𝘶有別於一般火鍋店 環境完全唔大油煙 充滿居酒屋感覺 日系又文青(´• ω •`)ノ主打日式一人涮涮鍋🍲除左招牌壽喜燒~亦可自選昆布湯底火鍋每份套餐包括一碟和牛/豚肉、野菜拼盤(超大盤的)、蝦滑、飯/烏冬 仲有日式蕨餅做甜品(o´ω`o)ノ 以食物質素同港島地段黎講~價錢唔算貴啊☺️♡ 關東壽喜燒午市套餐 ♡日式A4黑毛和牛 $①⑥⑧|極上A4黑毛和牛$②③⑧ 睇見和牛嘅雪花紋就知高質(*´∀`*)肥瘦均勻 牛味濃郁 肉質毫無疑問超鮮嫩 口感接近入口即溶 充滿脂香感🥩壽喜燒湯底好重柴魚同醬油香 鹹鹹甜甜 加入和牛同蔬菜後盡吸湯底精華 撈飯同烏冬食都一流!偷偷分享~生蛋黃除左可以喺和牛熟左後蘸上蛋液🫶🏻去到最後仲可以直接加入壽喜燒鍋 變成蛋花 兩種風味啊
主打日式一人涮涮鍋🍲除左招牌壽喜燒~亦可自選昆布湯底火鍋
♡ 關東壽喜燒午市套餐 ♡