2022-11-22
《桂月》燈光柔和,牆上掛住唔少既裝飾,整體感覺有格調。係深水埗另一個chilling既好地方。店員好有禮貌,尤其細心推介唔同既飲品🫰🏻[煙三文魚墨西哥夾餅]夾餅既餡有煙三文魚、紫洋蔥同香菇,仲芝士拉絲添。整體味道好濃。如果外層夾餅再脆啲就好喇。[自家製醬汁芝麻燒豬仔骨]醬汁有啲似辣辣地既BBQ醬,都幾惹味。豬仔骨好淋。薯條炸得好香脆。整體食物比較濃味,配合返杯mocktail/ cocktail一流🫶🏻[Jeremy’s passion]本身係熱情果,今日變左青蘋果。加少少橙汁、薄荷同tonic water,好fresh。[April]我話想要酒精濃度較低既cocktail,老闆就推介左呢杯比我。入口有啲似strawberry milkshake,有少少果肉,帶有淡淡酒精香,好好味好易入口🫢
《桂月》
店員好有禮貌,尤其細心推介唔同既飲品🫰🏻
[煙三文魚墨西哥夾餅]
[自家製醬汁芝麻燒豬仔骨]