2022-10-04
深水埗愈來愈多cafe,我同朋友行入呢間,以為都係cafe ,但望見牆上一排tap 頭🍻,先知原來呢間係手工啤酒餐廳😍好特別見到一大張吧枱,牆上展示不同嘅本地/外地手工啤酒🍻,好吸引🤩而唔飲酒嘅朋友都可以揀mocktail🍹牛油果煙三文魚墨西哥卷配田園沙律🥑🌯🥗跟餐湯呢度都有墨西哥卷,裡面包住滿滿嘅牛油果🥑及煙三文魚,牛油果香滑,同三文魚嘅鹹香好夾。 旁邊有好多沙律,加上醬汁,新鮮爽甜黑松露意大利飯 + 跟沙律🥗黑松露香氣撲鼻,加入香菇片,意大利飯軟硬適中,食落好有口感,而且夠哂creamy What a peach 🍑加入桃蓉、菠蘿汁,青提子、lemonade ,味道清甜,上面仲有一片菠蘿乾及可愛珍寶珠糖😍Jeremy’s passion 🍊熱情果、橙汁、薄荷、tonic ,飲落感覺清爽解渴
牛油果煙三文魚墨西哥卷配田園沙律🥑🌯🥗跟餐湯
黑松露意大利飯 + 跟沙律🥗
What a peach 🍑
Jeremy’s passion 🍊
熱情果、橙汁、薄荷、tonic ,飲落感覺清爽解渴