2023-07-27 271 浏览
唔知食咩好,揀放題就最方便,咩都有得食一入去就見到大大個自助區,有多款涼拌小食,中華沙律、青瓜、泰式鳳爪、花雕酒雞翼尖、藤椒魚皮,冷盤有凍蝦同蜆飲品方面種類多,仲有清酒、啤酒都係任飲必食皇牌炸乳鴿,即叫即炸,熱辣辣,仲啖啖肉,仲有蒜蓉粉絲蒸扇貝,扇貝大隻鮮甜,粉絲索晒啲汁勁正刺身新鮮冇雪味👍🏻有十幾款選擇,我叫咗松葉蟹腳、油甘魚、北寄貝、北海道帶子、赤貝、蜜汁仿鮑片同赤蝦壽司同手卷都好好味😋 手卷有成5款咁多,我叫咗粒粒飽滿,口感一流嘅三文魚籽同芥辣八爪魚手卷🤤見隔離枱叫拉麵好似唔錯咁,朋友都忍唔住叫咗碗黑蒜油豬軟骨拉麵😂仲有呢幾樣我每次去都必點,北海道牛乳鮮奶卷、燒溫室甜菠蘿、牛油燒翠肉瓜同蒲燒鰻魚,仲有脆卜卜嘅芝麻雞翼最後甜品同haagendazs雪糕當然唔少得啦!
唔知食咩好,揀放題就最方便,咩都有得食

飲品方面種類多,仲有清酒、啤酒都係任飲

最後甜品同haagendazs雪糕當然唔少得啦!
2023-07-22 418 浏览
極尚大喜屋位於香港觀塘,提供日式放題體驗。最近同屋企人去左呢家餐廳,佢地都好鐘意🙏🏻首先,講環境。餐廳的裝修簡潔優雅,燈光明亮,讓人感到舒適和放鬆。氛圍也很不錯,讓人感到愉悅和輕鬆。接下來是服務。店員的態度非常專業和友善,能夠回答所有問題,並幫助客人選擇菜單上的食物。他們熟悉菜單上的每一道菜,所以在點餐時非常有幫助。這種專業和友善的態度讓人感到非常舒服和受到尊重。最重要的當然是食物。餐廳提供了豐富的日式美食選擇,包括壽司、刺身、燒烤和甜品等。我特別推薦刺身,新鮮的三文魚生魚片口感豐富,配上醬汁更是美味。燒烤方面,牛舌肉質鮮嫩多汁,每一口都很美味。甜品方面,推薦抹茶雪糕,濃郁的抹茶香和甜蜜的糖霜完美結合,是一個完美的結尾。除了食物的豐富選擇和質量外,餐廳的價格也非常合理。放題的價格只是$300左右,這個價格對於食物的種類和質量來說非常便宜。總之,極尚大喜屋提供了一個非常高性價比的日式放題體驗。價格非常合理,而且提供的食物選擇豐富,質量也很高。加上專業和友善的服務以及舒適的環境,這個價格絕對是物超所值的。如果你喜愛日式美食,且在觀塘附近,那麼極尚大喜屋絕對是一個值得一試的地方。

最重要的當然是食物。餐廳提供了豐富的日式美食選擇,包括壽司刺身、燒烤和甜品等。我特別推薦刺身,新鮮的三文魚生魚片口感豐富,配上醬汁更是美味。燒烤方面,牛舌肉質鮮嫩多汁,每一口都很美味。甜品方面,推薦抹茶雪糕,濃郁的抹茶香和甜蜜的糖霜完美結合,是一個完美的結尾。

2023-07-22 340 浏览
有一排無食放題了🥺所以最近去咗位於觀塘鱷魚恤中心既「極尚大喜屋」,呢間餐廳係一個好有特色嘅日式放題自助餐廳。入到去就感覺地方好大好寬敞,坐得好舒服,而且性價比真係極高,人均$300左右已經可以任食晚市放題,所以當晚都好熱鬧好多人!坐低之後用手機scan QR code揀嘢食,就發現佢哋嘅選擇好豐富,有壽司、刺身、炸物、燒烤、烤肉、湯麵等等,每一款嘅味道都好好食。佢哋嘅生魚片好新鮮,例如三文魚同油甘魚刺身都好鮮美,令人回味無窮。烤魚亦都好好食,魚肉鮮嫩多汁,烤得剛剛好,而炸蝦天婦羅更係好好食到口水直流。除咗刺身同燒烤,佢哋嘅炸物都好出色。炸得金黃酥脆嘅魷魚鬚都好好食,而且唔會油膩。而佢哋嘅炒麵同湯飯亦都好味,食落去好滿足。仲有牛舌可以食,真係太豐富啦。而且佢哋嘅服務同用餐體驗都好出色。服務員好友善,笑容滿面,好周到咁照顧我哋,有野食未黎都可以搵佢地跟一跟。而且餐廳嘅環境都好整潔,好舒服。咁好食嘅自助餐,就自然唔少得甜品啦!佢哋嘅甜品選擇亦都好多,有各式各樣嘅ice cream、蛋糕、水果等等,真係可以食到撐爆。總括嚟講,極尚大喜屋係一間好值得推介嘅餐廳。如果你係日本菜放題嘅愛好者,或者係
有一排無食放題了🥺

坐低之後用手機scan QR code揀嘢食,就發現佢哋嘅選擇好豐富,有壽司刺身、炸物、燒烤、烤肉、湯麵等等,每一款嘅味道都好好食。

總括嚟講,極尚大喜屋係一間好值得推介嘅餐廳。如果你係日本菜放題嘅愛好者,或者係想試下好食嘅日本菜,咁呢度一定係一個好好嘅選擇。強烈推薦大家去試試!👍🍣🍱🍢🍤🍜🍚🍵🍶🍻🎉
2023-07-17 442 浏览
[ 極尚大喜屋 ]今日又嚟到觀塘行街搵野食,夏日熱辣辣好想食下刺身壽司類,於是去咗大喜屋,可以任飲任食,好爽呀!✿ 午市 $238/位自助類自助區冷盤又有熟食選擇,最推介中華沙律、麻辣帶子裙邊、酸辣無骨鳳爪😋。刺身類全部刺身無限任點,牡丹蝦、甜蝦厚肉,非常鮮甜。三文魚、油甘魚肥美,唔會有腥味。壽司類壽司有不同魚生壽司,例如吞拿魚、蜜柑鯛魚、油甘魚等,仲有火炙壽司🔥,燒完逼哂d油脂出來😚。炸物類芝麻雞翼每次來都必點,炸得香脆熱辣辣之餘仲脆卜卜。燒物類燒乳鴿熱辣辣上枱,烤得皮薄香脆。黄金焗開邊蝦有大量芝士&蛋黃醬,好美味。飲品類飲品有多款選擇,包括冷泡茶、汽水、酒精類都有,總有款啱飲。甜品類就連Häagen-Dazs雪糕都係任食🤤🤤超值呀!總結🫦 食物種類多,冷盤熱食都有齊,刺身質素好不錯,難怪平日都全場滿座,想食記得預先book定位👍🏻👍🏻。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿極尚大喜屋地址:觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓電話:3622 2761/ 3622 2771✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
[ 極尚大喜屋 ]

✿ 午市 $238/位
自助類

刺身

壽司

炸物類
芝麻雞翼每次來都必點,炸得香脆熱辣辣之餘仲脆卜卜。

燒物類

飲品類
飲品有多款選擇,包括冷泡茶、汽水、酒精類都有,總有款啱飲。

甜品
就連Häagen-Dazs雪糕都係任食🤤🤤超值呀!

總結🫦
  • 蒜蓉粉絲蒸扇貝
  • 蒜蓉牛油芝士焗開邊蝦
  • 雪糕
2023-07-17 286 浏览
High quality Yum all you can eat@Kwun Tong, next to apmMy families and I went to a restaurant called ‘’Deluxe Daikiya Japanese Restaurant‘’ (Crocodile Center)極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) located in 3/F, Crocodile Center, 79 Hoi Yuen Road, Kwun Tong觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓it costs HKD$278 per adult from 9:00 to 11:00 to enjoy the buffet drunken abalone 醉鮑魚.all you can eat!.all the offal of the abalone are thoughtly removed!.the abalone are soft and tender,fresh and sweet.with a hint of alcohol flavour.tasty!!Fish maw花膠.

觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓

drunken abalone
醉鮑魚
all you can eat!
tasty!!

Fish maw
花膠
loveeeeee the thick mushroom on top!
the fish maw is thick,soft and collagenic
Stir fried beef cube
炒牛柳粒
the beef is juicy,tender,soft

Grilled halibut
燒西京燒
flaky,soft,moist
sweet and fresh
healthy and yum
Grilled scallops
燒元貝
nicely grilled
with intense garlicky and nice smokey flavour

Roasted pigeon
紅燒乳鴿皇
roasted Pigeon is offered on an unlimited basis!!
the cuisine that is not very common in buffet!

cold prawn
凍蝦
fresh and sweet!

a lot of dessert and ice cream(haagen dazs )to choose from,drinks are free flow

2023-07-17 226 浏览
諗住食放題,好多人話呢間放題好食,所以前幾日就去book位,晚上就去左食晚市第一輪,去到時已發現好多人等位,等了一陣就入咗去,服務員也很友善。食嘢途中, 當點選了食物後,食物也很快便到,但也有部份食物有漏單情況出現,但整體嚟講食物嘅質素,絕對符合這個價錢,食品款式也很多,絕對值得再去一次。

2023-06-16
最近心情麻麻 將悲憤化為食量就最好不過於是相約好友來個久違了的放題放縱平日行過路過都見到呢間極尚大喜屋今次選了觀塘分店 交通方便易搵 一出地鐵站就到舖內環境寬敞 坐得舒服唔迫夾出入拎取熟食飲品都自在舒適坐底只需掃QR code就可以點選心水刺身、燒物鍋物、壽司、串燒甚至特色小吃場內亦有不少小食前菜沙律熟食炸物海鮮冷盤甚至雪糕甜品當然亦有無限任飲既冷熱飲品 連酒類都有提供放題既開端當然就是刺身三文魚厚切肥美鮮嫩 赤貝同螺帶爽口 口感清爽仲有甜蝦赤蝦 選擇都不少 可以無限任點任食而且上菜快落單亦足 點幾多黎幾多燒物類有牛舌、比目魚、燒菠蘿牛舌味濃爽脆帶鹹香比目魚燒得剛好 魚肉食落嫩滑燒菠蘿滿有驚喜 不單清甜好味 仲好醒胃芝麻雞翼入口香脆 味道濃郁仲有天婦羅 有大大隻爽脆炸蝦 香甜軟糯既迷你小紫薯入口好有口感既蟹棒同香脆南瓜片粉絲蒸扇貝 入口帶鹹香蝦多士帶脆之中鬆化唔油膩仲有香噴噴炒饍球、一口牛、榴槤奶球絕對滿足晒大胃王既口腹之慾放題既尾聲 點少不了甜品時間場內既甜品 種類可真不少雪糕、小件蛋糕、小杯慕絲、泡芙仲有豆腐花仲有人見人愛既Häagen-Dazs 仲要有四款口味任君選擇小杯甜點精緻
最近心情麻麻 將悲憤化為食量就最好不過
於是相約好友來個久違了的放題放縱
平日行過路過都見到呢間極尚大喜屋
今次選了觀塘分店 交通方便易搵 一出地鐵站就到
舖內環境寬敞 坐得舒服唔迫夾
出入拎取熟食飲品都自在舒適

坐底只需掃QR code
就可以點選心水刺身、燒物鍋物、壽司、串燒甚至特色小吃
場內亦有不少小食前菜沙律熟食炸物海鮮冷盤甚至雪糕甜品
當然亦有無限任飲既冷熱飲品 連酒類都有提供
放題既開端當然就是刺身
三文魚厚切肥美鮮嫩 赤貝同螺帶爽口 口感清爽
仲有甜蝦赤蝦 選擇都不少 可以無限任點任食
而且上菜快落單亦足 點幾多黎幾多

燒物類有牛舌、比目魚、燒菠蘿
牛舌味濃爽脆帶鹹香
比目魚燒得剛好 魚肉食落嫩滑
燒菠蘿滿有驚喜 不單清甜好味 仲好醒胃
芝麻雞翼入口香脆 味道濃郁
仲有天婦羅 有大大隻爽脆炸蝦 香甜軟糯既迷你小紫薯
入口好有口感既蟹棒同香脆南瓜片
粉絲蒸扇貝 入口帶鹹香
蝦多士帶脆之中鬆化唔油膩
仲有香噴噴炒饍球、一口牛、榴槤奶球
絕對滿足晒大胃王既口腹之慾
放題既尾聲 點少不了甜品時間
場內既甜品 種類可真不少
雪糕、小件蛋糕、小杯慕絲、泡芙仲有豆腐花
小杯甜點精緻可愛 小切件蛋糕一口一件 而且甜度不算太高
絕對又會食到捧腹離開既一晚
2023-07-03
同屋企人黎左觀塘大喜屋食放題, 平日6點半入座, 食2個鐘, $298/位另加一~餐廳好大喔!! 有好多位, 但都係座無虛席好旺場 黎食最好BK定位喇...食物方面分自助區& QR CODE落單~~自助區有多款冷盤, 小食, 熱葷, 選擇豐富!!! 飲品就有果汁, 汽水, 啤酒, 清酒梅酒, apple cider, 冷泡茶, 熱飲等等~~刺身有松葉蟹腳, 三文魚, 油甘魚, 希靈魚, 北寄貝, 赤蝦, 甜蝦, 八爪魚, 北海道帶子, 赤貝等~放題都有松葉蟹腳食好正丫!! 我地encore左幾round, 質素都幾好, 松葉蟹腳肉質鮮甜味美其他魚生都好新鮮, 算好高質王牌燒乳鴿王平時一隻乳鴿價錢都唔平, 呢道有得任食真係爽呀乳鴿上枱熱辣辣, 外皮甘香脆口, 肉質幼嫩Juicy~~八寶石鮑魚杯鮑魚杯賣相好吸引~~ 杯內有鮑魚, 黑魚籽, 魚籽, 油甘魚 & 吞拿魚蓉, 味道新鮮可口!!!非常推薦呢個鮑魚杯, 食材多樣又特別, 鍾意魚生刺生既不能放過海膽山海膽幼滑鮮甜, 仲有D蟹膏, 呢個配塔都唔錯蒜蓉粉絲蒸扇貝扇貝算好大粒喔, 肉質一梳梳好柔軟~炸蒜卜卜脆, 連埋索晒汁既粉絲一齊食, 口
餐廳好大喔!! 有好多位, 但都係座無虛席好旺場
 黎食最好BK定位喇...
食物方面分自助區& QR CODE落單~~
自助區有多款冷盤, 小食, 熱葷, 選擇豐富!!!

其他魚生都好新鮮, 算好高質
王牌燒乳鴿王
平時一隻乳鴿價錢都唔平, 呢道有得任食真係爽呀

乳鴿上枱熱辣辣, 外皮甘香脆口, 肉質幼嫩Juicy~~
八寶石鮑魚杯
海膽山
海膽幼滑鮮甜, 仲有D蟹膏, 呢個配塔都唔錯
蒜蓉粉絲蒸扇貝
扇貝算好大粒喔, 肉質一梳梳好柔軟~
炸蒜卜卜脆, 連埋索晒汁既粉絲一齊食, 口感豐富
薑蔥爆鱔球
鱔球好惹味, 每件都幾厚肉~~
而且外皮香脆, 肉質爽口彈牙~
香草牛油煮大蜆
個汁有濃郁既牛油味, 味道一流!!
大蜆鮮嫩又冇沙
燒溫室甜菠蘿
燒過既菠蘿又甜又多汁, 好味

甜品方面有好多選擇~~
最正係有任食Haagen Dazs雪糕

另外仲有雪條, 甜筒, 豆腐花, yogurt, cake, mousse, 大福, 布甸等等!

最後要讚下呢道既職員~
屋企人唔小心倒瀉飲品, 職員就即刻拎紙巾同溼紙巾俾我地同幫手抹地, 真係萬分感激

另外就係一同職員講話冇晒雪糕, 佢地又即刻refill, 做野好快手又勤力

• 八寶石鮑魚杯
  • 王牌燒乳鴿王
  • 蒜蓉粉絲蒸扇貝
2023-07-12 211 浏览
Blue Monday 😮‍💨但一諗起放工可以同朋友食放題,今日番工都特別醒神同有幹勁💪🏼 今晚我地去位於觀塘鱷魚恤中心[極尚大喜屋]😋-🍣食放題第一時間必叫刺身❗️居然有松葉蟹腳! 還點選了三文魚、油甘魚、北海道帶子、赤貝、赤蝦、螺片等😋冰盤上的刺身賣相新鮮!三文魚、油甘魚很厚切,魚香味濃-除了刺身,這裡的食物選擇很多! 挑選了數款推薦! 🔸燒香草羊鞍羊鞍肉嫩Juicy香噴噴! 入口不羶-🔸鹽燒雞翼及芝麻雞翼每次去這間放題,這兩款雞翼總要encore 數次! 芝麻雞翼炸得外層脆卜卜,香氣十足; 而鹽燒亦很惹味,雞肉更嫩更滑-🔸香草牛油煮大蜆大蜆相當肥美鮮嫩無沙! 香草牛油汁份外香甜-🔸極尚花膠盛宴花膠很厚切彈牙! 炆煮入味,有驚喜!-🔸醉鮑魚鮑魚肉質爽口緊緻,花雕酒汁味道細膩-🔸王牌燒乳鴿王想不到連放題都可以食到乳鴿!正!乳鴿燒得色澤相當漂亮!一口咬下,皮脆肉嫩汁香-🔸燒溫室甜菠蘿🍍炎炎夏日,吃爆汁酸甜菠蘿最為解膩-飲品都好多選擇,除了大雪櫃裡面的各款汽水,還有最愛的清酒🍶、梅酒!任食雪糕有我最愛既Haagen-Dazs

🍣食放題第一時間必叫刺身❗️

除了刺身,這裡的食物選擇很多! 挑選了數款推薦!
🔸燒香草羊鞍
羊鞍肉嫩Juicy香噴噴! 入口不羶

🔸鹽燒雞翼及芝麻雞翼

🔸香草牛油煮大蜆
大蜆相當肥美鮮嫩無沙! 香草牛油汁份外香甜

🔸極尚花膠盛宴
花膠很厚切彈牙! 炆煮入味,有驚喜!

🔸醉鮑魚
鮑魚肉質爽口緊緻,花雕酒汁味道細膩

🔸王牌燒乳鴿王

🔸燒溫室甜菠蘿🍍
炎炎夏日,吃爆汁酸甜菠蘿最為解膩

任食雪糕有我最愛既Haagen-Dazs

2023-07-11 195 浏览
鍾意食放題嘅人,相信大家都會有食過大喜屋,但係我都不厭其煩咁要同大家介紹一下裏邊有啲乜嘢好食,因為我覺得佢真心好抵🤣佢裏面唔單止有任叫嘅刺身壽司,而且選擇亦都非常之多,而甜品亦有有Häagen-Dazs雪糕,小食有小龍蝦,涼菜當中更加有我最鍾意食嘅麻辣魚皮。掃code點單方面,當中菜品最正嘅係佢嘅蜆,肉質唔錯,大大粒,而且好香。 另外一個唔錯嘅係蒜蓉粉絲蒸扇貝,不過依個有少少辣另外刺身,亦都有一個好得意嘅嘢,叫八寶石鮑魚杯,一個杯仔裝住唔同嘅海鮮都幾得意,而且底下仲有沙律,好清新。

2023-07-06 324 浏览
極尚大喜屋係我每幾個月都會嚟食一次嘅放題❤️原因係佢性價比超高,而且每段時間都會有新嘢推出,所以我每次去都好有驚喜💫價錢我每次都會揀平日同埋5點半入座,因為係最抵!連加1都唔駛$300!真係好抵👍🏾食物之前我都介紹過極尚大喜屋嘅食物種類,詳情🔎可以睇返我之前嘅食評,總之就由前菜、海鮮、刺身、壽司、炸物、熟食到甜品🧁不等。今次我想主力講吓有啲乜嘢一定要食嘅😋我見到今期出面有麻辣小龍蝦🦞,而且仲有我最鍾意食嘅爆谷🍿,真係好正!除此之外,今次我仲叫咗炒鱔,估唔到放題都有啲咁正嘅熟食,勁有中式大排檔嘅風味,炒得好有鑊氣,我自己一個忍唔住食晒😂而甜品方面,今次仲多咗半熟芝士撻同埋抹茶蕨餅,我仲食埋我最想試嘅百福豆腐花雪糕添🍦我同朋友5:30入座嘅時候,餐廳已經座無虛席,到我哋走嘅時候,仲開始要排隊添!所以大家嚟之前記得一定要book定😼

價錢

食物

之前我都介紹過極尚大喜屋嘅食物種類,詳情🔎可以睇返我之前嘅食評,總之就由前菜、海鮮、刺身壽司、炸物、熟食到甜品🧁不等。

2023-07-06 283 浏览
最鍾意放假同同事朋友食大喜屋🤣食物多 款式齊 基本上想食咩都有😍刺身一定係必點新鮮程度非常之高每次都要食好多轉先捨得停😋仲有凍蝦同凍蜆😍😍超新鮮 食咗好多轉沙律同埋小食區都好多嘢食有雞翼、小丸子、🦞小龍蝦、味道都唔錯 甜品區都好豐富🥰有蛋糕、布丁、果凍等等甜品都好好食特別係個抹茶蛋捲 好濃郁🍰雪糕有好多款仲有啲特別口味 例如榴槤同埋哈密瓜等等竟然仲有爆谷機 試咗少少 味道唔錯😂🍿大喜屋嘅任食放題真係唔錯食物質素高 選擇多元化 嚟到一定要食佢地啲刺身食夠本呀🤣🤣🤣👍 #大喜屋 #任食放題 #刺身 #甜品 #雪糕
最鍾意放假同同事朋友食大喜屋🤣
食物多 款式齊 基本上想食咩都有😍

刺身一定係必點
新鮮程度非常之高
每次都要食好多轉先捨得停😋

仲有凍蝦同凍蜆😍😍
超新鮮 食咗好多轉

沙律同埋小食區都好多嘢食
有雞翼、小丸子、🦞小龍蝦、味道都唔錯

甜品區都好豐富🥰
有蛋糕、布丁、果凍等等
甜品都好好食

食物質素高 選擇多元化
嚟到一定要食佢地啲刺身食夠本呀🤣🤣🤣👍

#大喜屋 #任食放題 #刺身 #甜品 #雪糕
2023-07-05 218 浏览
觀塘開源道鱷魚恤中心的日式放題極尚大喜屋,款式多且高質。餐廳一整層,裝修新潮,坐得舒適。放題有沙律、冷盤、熱盤、炸物、小食、刺身、壽司、手卷、軍艦、天婦羅、揚物、一品料理、燒物……等等,2小時任飲任食放題……明爐蒸魚、南乳花生炆豬手、章魚小丸子、炸雲吞、酒煮黃金螺……今晚的放題開餐啦~~炸物要了榴槤炸蛋、天婦羅蝦、溫室南瓜天婦羅、S黃金焗開邊蝦豐富香口的炸物……喜愛香口的還有帶油香煙韌的鹽燒牛舌燒香草羊鞍燒得香之余還肉質帶嫩。鹽燒鯖花魚,魚味很濃,加少少檸檬汁更能帶出魚的鮮味!西京燒比目魚肉質較為嫩滑,如果燒得稍為時間長一些會更香。黑椒蜜汁一口牛煎得剛好熟,食落軟嫩香口,黑椒及蜜汁特別惹味!蒲燒鰻魚、蒜蓉粉絲蒸扇貝……鮑魚雞粥都好好味哦,鮑魚切成薄片,整個雞粥都好甜!極上花膠盛宴,花膠稍為淡口少少,但是非常靚的厚花膠,骨膠原滿滿的。燒溫室甜菠蘿、牛油燒翠玉瓜 …… 還有很多款式……不過太飽了要留番個肚食豐富的甜品及水果,食得好滿足~~~
觀塘開源道鱷魚恤中心的日式放題極尚大喜屋,款式多且高質。
餐廳一整層,裝修新潮,坐得舒適。

放題有沙律、冷盤、熱盤、炸物、小食、刺身壽司、手卷、軍艦、天婦羅、揚物、一品料理、燒物……等等,2小時任飲任食放題……

今晚的放題開餐啦~~

炸物要了榴槤炸蛋、天婦羅蝦、溫室南瓜天婦羅、S黃金焗開邊蝦
豐富香口的炸物……

喜愛香口的還有帶油香煙韌的鹽燒牛舌
燒香草羊鞍燒得香之余還肉質帶嫩。

鹽燒鯖花魚,魚味很濃,加少少檸檬汁更能帶出魚的鮮味!

西京燒比目魚肉質較為嫩滑,如果燒得稍為時間長一些會更香。

蒲燒鰻魚、蒜蓉粉絲蒸扇貝……

鮑魚雞粥都好好味哦,鮑魚切成薄片,整個雞粥都好甜!

燒溫室甜菠蘿、牛油燒翠玉瓜 …… 還有很多款式……
不過太飽了要留番個肚食豐富的甜品及水果,食得好滿足~~~
大滿足高質日式放題地點方便 位於觀塘市中心 放工同朋友塊食飯都好方便 男朋友係呢頭番工 所以我先排隊 等佢收工黎到就可以食得呢度主打日式放題 90分鐘任飲任食食物及飲品種類繁多 十分豐富刺身係每一次放題必先點既選擇多 我地會所有款都點一次之後邊款岩口味既 就再encore除左刺身之外 重有壽司 火灸壽司 手卷 而燒物串燒 炸物 天婦羅 都係必點 如果唔夠飽 重有 一品料理同主食可以經qr code落單 上菜速度真係好快 另外 除左qr code落單之外 重有唔少凍盤前菜 甜品 水果 雪糕 雪條 可以係出面自取重有少量熱食可以夾飲品櫃都好豐富
大滿足高質日式放題

而燒物串燒 炸物 天婦羅 都係必點

重有少量熱食可以夾

飲品櫃都好豐富

2023-07-03 191 浏览
大喜屋是一家以日本料理為主打的餐廳,提供新鮮的刺身、精緻的天婦羅和美味的壽司。在這裡,您可以品嚐到高品質的日本料理,並享受到日本傳統美食的豐富風味。首先,讓我們來品嚐一下大喜屋的刺身。這裡所提供的刺身非常新鮮,每一口都能夠感受到魚肉的鮮味和豐富的口感。另外,刺身的配料也非常精緻,例如芥末、醋和醬油等,讓您可以更好地品嚐到刺身的風味。接下來,讓我們來嚐嚐大喜屋的天婦羅。這裡的天婦羅非常酥脆,口感非常好。不僅如此,每一種天婦羅都有其獨特的風味和口感,例如蝦天婦羅和南瓜天婦羅等,都非常美味。此外,天婦羅的配菜也非常精緻,例如蕎麥麵和醋等,讓您可以更好地品嚐到天婦羅的風味。最後,讓我們來品嚐一下大喜屋的壽司。這裡的壽司非常新鮮,米飯的口感也非常好。魚肉的質感和風味也非常出色,每一種壽司都有其獨特的風味和口感,例如三文魚、鰻魚和鮭魚等,都非常美味。此外,壽司的配菜也非常精緻,例如芥末和醋等,讓您可以更好地品嚐到壽司的風味。總的來說,大喜屋是一家非常出色的日本料理餐廳,提供新鮮的刺身、精緻的天婦羅和美味的壽司。每一道菜都有其獨特的風味和口感,讓您可以享受到最高品質的日本料理。如果您喜愛日本料理,不

總的來說,大喜屋是一家非常出色的日本料理餐廳,提供新鮮的刺身、精緻的天婦羅和美味的壽司。每一道菜都有其獨特的風味和口感,讓您可以享受到最高品質的日本料理。如果您喜愛日本料理,不妨前往大喜屋品嚐一下,相信您一定會有非常美好的用餐體驗。