2023-07-27
唔知食咩好,揀放題就最方便,咩都有得食一入去就見到大大個自助區,有多款涼拌小食,中華沙律、青瓜、泰式鳳爪、花雕酒雞翼尖、藤椒魚皮,冷盤有凍蝦同蜆飲品方面種類多,仲有清酒、啤酒都係任飲必食皇牌炸乳鴿,即叫即炸,熱辣辣,仲啖啖肉,仲有蒜蓉粉絲蒸扇貝,扇貝大隻鮮甜,粉絲索晒啲汁勁正刺身新鮮冇雪味👍🏻有十幾款選擇,我叫咗松葉蟹腳、油甘魚、北寄貝、北海道帶子、赤貝、蜜汁仿鮑片同赤蝦壽司同手卷都好好味😋 手卷有成5款咁多,我叫咗粒粒飽滿,口感一流嘅三文魚籽同芥辣八爪魚手卷🤤見隔離枱叫拉麵好似唔錯咁,朋友都忍唔住叫咗碗黑蒜油豬軟骨拉麵😂仲有呢幾樣我每次去都必點,北海道牛乳鮮奶卷、燒溫室甜菠蘿、牛油燒翠肉瓜同蒲燒鰻魚,仲有脆卜卜嘅芝麻雞翼最後甜品同haagendazs雪糕當然唔少得啦!
飲品方面種類多,仲有清酒、啤酒都係任飲
最後甜品同haagendazs雪糕當然唔少得啦!