2024-03-18
見有買一送一優惠 打去book位試試佢!東京食過權八 印象好好 講明係join買一送一,都俾左2個價錢Menu我揀,揀左最貴嗰份~ 埋單竟然計我正價 有種被屈既感覺(好彩今次有睇睇單。)講番餐飯先,食過好多間晚餐omakase ,第一次遇到係兩位師傅整下野食途中齊齊走左唔知去邊,離開咗廚師發辦嘅位置,走幾個字冇人喺度service,好驚奇⋯牡丹蝦配上炸蔥味道正常,就係文字上見到嘅味道。鹽燒吞拿魚下顎開頭都好期待,諗住配下飲緊既清酒點知嚟到係汁煮嘅感覺,咬落軟腍腍,完全唔香脆唔似鹽燒,吞拿魚下顎肉質好乾、整體好甜,唔係鹽燒,貨不對辦。唔知點解有個帶子, Menu係冇呢個帶子係用炭燒,食落好乾,再配上七味粉,食唔到鮮甜,亦都唔香,七味粉感覺好出,失望!一口和牛伴福岡貴椒和牛正常水平,係有油脂,亦都煎得香,調味唔會過多,再擺兩隻青椒喺面頭中和油膩感。冇一樣野食係出色少少既感覺,冇surprise, 全部野都覺得「還可以」! 海膽都麻麻地~唔會返轉頭嘅餐廳。亦都唔推薦。今次都幾full, 位與位之間好埋,侍應仲一時左邊加水 一時右邊擺野,搞到我地係咁左右轉讓位俾佢!全餐飯唔知點解要3個半鐘
東京食過權八 印象好好
牡丹蝦配上炸蔥
味道正常,就係文字上見到嘅味道。
鹽燒吞拿魚下顎
開頭都好期待,諗住配下飲緊既清酒
唔知點解有個帶子, Menu係冇
一口和牛伴福岡貴椒
唔會返轉頭嘅餐廳。亦都唔推薦。
今次都幾full, 位與位之間好埋,侍應仲一時左邊加水 一時右邊擺野,搞到我地係咁左右轉讓位俾佢!全餐飯唔知點解要3個半鐘 ,又唔係有啲咩整色整水嘅表演,廚師仲無啦啦「落場休息」
整體體驗好差好差