2024-11-02
🍽四人海鮮套餐 $1088💬又幾好,好多總類嘅套餐,都係方便同容易決定。四人餐可以揀5種海鮮,仲送炒青菜🥬同甜橙🍊。海鮮一定係揀屋企唔常整嘅製作同款式,簡單嘅自己返屋企廚師發板🥢.😋芝士龍蝦🦞💬龍蝦係新鮮彈牙,都幾份量足,芝士🧀唔會過份濃杰,但係剛剛好掛喺伊麵上,覺得係非常不錯🥢.😋豉椒炒蟶子💬豉椒又係其中最常炒海鮮嘅做法,又係一樣彈牙夠鮮甜,而且仲好大隻,要揀啲比較貴價嘅款式先抵食🥢.😋薑蔥炒蟹🦀💬平時都係多食膏蟹,肉蟹就多會係出街先至食,因為太喜歡食膏。薑蔥炒蟹有四隻,一人一隻,最重要係薑蔥要大量,炒蟹要新鮮,一梳梳嘅蟹肉食到鮮味🥢.😋蒜蓉蒸扇貝💬蒜蓉蒸嘅款式都係一定出現,除咗開邊蒸蝦,多數都會係扇貝,大大隻又厚肉,一啖入口就最滿足🥢.😋椒鹽鮮魷🦑💬係就係鹹咗啲,不過鑊氣嘅嘢就咁,大尾魷爽彈🥢
😋芝士龍蝦🦞
😋豉椒炒蟶子
😋薑蔥炒蟹🦀
😋蒜蓉蒸扇貝
😋椒鹽鮮魷🦑
💬係就係鹹咗啲,不過鑊氣嘅嘢就咁,大尾魷爽彈🥢