2023-06-26 33 浏览
人均$588就可以任食大拖羅,鵝肝同海膽等既高級食物❤️好抵食仲好好食🤤食物既水準都好平均,再Encore叫都仲維持到水準👍🏻主要都係用QR Code落單,而飲品區就係自己出去拎,仲有個自助區就有小小甜品同熱菜上菜收碟速度都快,整體好有效率,職員服務Nice,主動性好高食物種類真係五花八門,刺身們都好新鮮,拖羅堅好肥美😆,呢個價絕對比得過熟食都幾出色,海鮮系列都幾多,小龍蝦🦞,鮑魚,扇貝,炒蟹等等都有,真係好豐富,整體食物水準都唔錯👍🏻

今日朋友特登嚟慶祝我生日請我食放題,估唔到佢揀咗呢間咁高質素嘅放題,所以都要好好記錄一下。座位夠闊落,我哋揀咗呢個“D”極緻套餐基本上係所有餐牌內嘅食物都可以點,我哋當然要選擇由最回本以及凍盤出擊,點左松葉蟹。雖然話要回本但係如果質素唔好成真係唔會繼續食,頂住個胃。但係呢度嘅蟹係好鮮甜,好有蟹味,肉質夠實唔會霉,蟹腳大大條,食落啖啖肉,一流!其次當然係佢哋嘅刺身啦,我哋都食過唔少放題,呢度嘅刺身質素明顯比出面優勝。食到刺身嘅鮮味,唔會雪到冇曬味,淨係赤蝦我都食晒10幾隻,有蝦甜味又大隻,啖啖彈牙蝦肉,超滿足。拖羅,油甘魚,帶子等等我地都食左好幾輪。而且佢呢度嘅刺身款式好多,。估唔到仲有海膽會有唔同嘅配搭畀你揀,加青瓜同三魚籽籽我就最鐘意,鮮甜味提升,好味道!之後當然都好似其他放題咁有串燒,熟食,卷物,天婦羅,鍋物等等質素高,天婦羅蝦又係食到停唔到,薄脆外皮加爽口蝦,食左8,9隻回本。我欣賞嘅就係佢哋嘅食物係好多款式,炸榴槤,咖哩蟹,鮑魚,鵝肝呢d都少有。出面嘅飲品嘅選擇都同其他放題唔一樣,特別係有花茶同埋本地嘅飲品,絕對會回頭嘅放題!

2023-06-24 207 浏览
很久沒有到滿屋了,荃灣這餐廳已經開了很久呢,這次過來跟朋友慶生,可以慢慢的吃了放題共有4款套餐選擇,看你喜歡的刺身,壽司等來選擇吧,每個款式非常的多!慶生當然要吃得好,故選了D套餐,110款可以150分鐘任吃啊有各式自助櫃位,冷盤,炸物,菜,雪糕櫃,飲品櫃,甜品櫃還有清酒啊要介紹一下,非常欣賞滿屋出品是迷你份量,這樣就可以多吃不同款式的了,要是吃過好吃,再點就是直接截圖把下單頁面給大家看看,有紫重覆點了2,3次呢圖片就不分類了,都是不停在點餐,刺身新鮮鮮味,熟食味道也很好啊,真的不會失望松葉蟹腳刺身,芥末味避風塘炒蟹鮪.極品大拖羅 加拿大海膽刺身澳洲海膽刺身海膽軍艦明太子大拖羅燾司松葉蟹腳刺身帆立貝壽司海膽劍魚腩壽司瑤柱蟹肉魚翅,香煎鵝肝還有必須點贊的,是服務員們,由帶位,出品,收拾等,全都手腳勤快,我們不停的點,不停上菜,可枱上也未曾堆滿碗碟呢

放題共有4款套餐選擇,看你喜歡的刺身壽司等來選擇吧,每個款式非常的多!慶生當然要吃得好,故選了D套餐,110款可以150分鐘任吃啊

有各式自助櫃位,冷盤,炸物,菜,雪糕櫃,飲品櫃,甜品

還有清酒啊

直接截圖把下單頁面給大家看看,有紫重覆點了2,3次呢

松葉蟹腳刺身,芥末味避風塘炒蟹

鮪.極品大拖羅
加拿大海膽刺身
澳洲海膽刺身
海膽軍艦
明太子大拖羅燾司
松葉蟹腳刺身
帆立貝壽司
海膽劍魚腩壽司

瑤柱蟹肉魚翅,香煎鵝肝

2023-06-12
午餐
2023-06-22 75 浏览
好耐冇食過放題,所以今次就嚟咗荃灣大鴻輝既滿屋日式放題,呢間放題都係用手機落單都好方便,值得一讚嘅係上菜嘅速度快,基本上一落單轉個頭都即刻有,而且都上得幾齊~晚市自選2小時 星期一 $488位,呢個價錢黎講食到咁多種類,性價比都幾高✨食物款式都好多🍣除咗有刺身、壽司、手卷、炸物、串燒可以自己落單,前菜、熱食、小食、飲品、甜品等等都可以自己出去攞 除左壽司同刺身都好新鮮之外,佢入面嘅拖羅都好有驚喜,夠哂肥美,平時食放題好少可以食到啲咁高質嘅拖羅,我地都覺得值回票價❗壽司方面都有好多有特色火炙壽司,啱哂我地口味😋燒物方面,我最中意就就係燒羊鞍,唔會太羶,而且燒得剛剛好~炸物方面值得一試既就係炸鮮奶!!!非常有驚喜,外面脆卜卜入面係軟滑既鮮奶,唔會太甜,真係好正~最後唔少得既當然係雪糕🍨我地揀左haagendaaz既朱古力馬卡龍同埋movenpick既焦糖燉蛋,2隻我地都好中意

食物款式都好多🍣除咗有刺身壽司、手卷、炸物、串燒可以自己落單,前菜、熱食、小食、飲品、甜品等等都可以自己出去攞

除左壽司刺身都好新鮮之外,佢入面嘅拖羅都好有驚喜,夠哂肥美,平時食放題好少可以食到啲咁高質嘅拖羅,我地都覺得值回票價❗壽司方面都有好多有特色火炙壽司,啱哂我地口味😋

2023-06-19
2023-06-21 99 浏览
成日lunch time都自己一個嚟食,喺大鴻輝10樓, lunch time唔使排好耐,我成日都嚟㗎,因為真係好正好多嘢食,特別係個蟹腳同海膽,稿賞自己嘅放題。仲要去嗌幾多上幾多,無敵雪糕有Movenpick,最愛嘅雲呢拿味。飲品都好多嘢揀,仲有自家製嘅茶。職員都好細心,定期會收碟, keep住枱面乾淨。lunch time時間冇咁緊,可以慢慢食坐到3:00都ok。荃灣放題首選,放題嘅價錢酒店嘅質素,記得一定要食海膽蟹腳。
成日lunch time都自己一個嚟食,

仲要去嗌幾多上幾多,無敵

雪糕有Movenpick,最愛嘅雲呢拿味。
飲品都好多嘢揀,仲有自家製嘅茶。

荃灣放題首選,放題嘅價錢酒店嘅質素,記得一定要食海膽蟹腳。

我同朋友星期三去荃灣滿屋食放題。食最貴個餐「極緻鮪·極品大拖羅滄海盛宴」。我地下午5點左右開始食2.5小時,$588一個人。除左QR code落單,重可以出去攞野食同野飲。出面有海鮮冷盤,有蝦、青口和蜆。旁邊還有柚子醋等醬汁供食客調味。當中我最鍾意食蝦🦐,因為夠新鮮,肉質結實唔霉,點埋酸酸的柚子醋食,鮮上加鮮!😋飲品可選熱茶或凍飲,重有梅酒清酒任飲🍶!各式其色。QR code可點:刺身、壽司、手卷、軍艦、卷物、串燒、一品料理、燒物、煮物、廚師推介、天婦羅、炸物、雪糕等。燒物方面嗌左燒羊鞍和黃金燒扇貝。燒羊鞍落咗黑椒辣辣哋。黃金燒扇貝加咗好多燈籠椒,食落甜甜地。汁煮鮑魚本身只order了一隻,食完一隻覺得好好味又嗌多幾隻。不太確定用了什麼來煮,但那個「汁」的味道真的可媲美酒樓👍🏻,入口有些香味~黑椒芝士牛肉牛味好濃👍🏻。坐坐下好凍想嗌d熱野。嗌左牛肉烏冬。上枱熱辣辣冒晒煙,湯底夠晒熱👍🏻!烏冬滑溜~🥳牛肉都有三四片,重有海帶。唔係好大碗但都誠意十足👍🏻。嗌左好多炸物:相思雙皮奶、香芋丸子、榴槤炸彈、芝麻雞翼、吉列炸蠔等。炸物大多新鮮炸起,入口還熱乎乎的。相思雙皮奶即係炸鮮奶。估唔到有炸鮮

除左QR code落單,重可以出去攞野食同野飲。

飲品可選熱茶或凍飲,重有梅酒清酒任飲🍶!各式其色。

QR code可點:
刺身壽司、手卷、軍艦、卷物、串燒、一品料理、燒物、煮物、廚師推介、天婦羅、炸物、雪糕等。

燒物方面嗌左燒羊鞍和黃金燒扇貝。
燒羊鞍落咗黑椒辣辣哋。
黃金燒扇貝加咗好多燈籠椒,食落甜甜地。

黑椒芝士牛肉牛味好濃👍🏻。

相思雙皮奶
即係炸鮮奶。
估唔到有炸鮮奶食!
炸得外脆內軟。

香芋丸子口感煙韌。

最後梗係要食埋雪糕🍦先走啦~

坐底食到咁上下開始多人,原來已經坐滿晒人。所以大家真係要訂座先呀。
2023-06-18 128 浏览
今日去咗荃灣大鴻輝中心搵日式放題食,約咗一個好耐冇見嘅舊同事傾偈。全間餐廳非常闊落,好多位置。仲有好多卡位窗邊可以望到荃灣風景。全間餐廳用QR code 落單,非常方便。 150分鐘任食,有110款東西選擇。有炸物、熟食、刺身、壽司、烤物、鍋物、串燒、小食。自助吧區仲有飲品、雪糕、沙律冷盤(凍藍青口、海蝦、蜆)炸物小食及甜品自取,非常多選擇。大胃王一定要來挑戰。今日我哋諗住豪d 叫咗個D餐。D餐主打有大拖羅、加拿大海膽、鵝肝。 仲有蟹腳、吞拿魚、鮑魚。最後仲有Haagen雪糕食。大拖羅色澤鮮嫩、透明通透。加拿大海膽大田唔夠橙色,非常新鮮。鵝肝入口即溶,好重鵝味。壽司餸同飯嘅比例,剛剛好痛去日本壽司店食到嘅壽司size差唔多。會唔會係飯多個餸。有火炙壽司、軍艦同經典壽司等。一品料理好多選擇:最特色有避風塘炒蟹同芝士焗蟹蓋。食落所有刺身都好鮮甜。外觀好晶凝通透,色澤號光鮮亮麗。刺身非常新鮮,口感非常爽、彈。有好多選擇:吞拿魚、三文魚、希靈魚、北寄貝、油甘魚、仿鮑魚、八爪魚刺身、大赤蝦、甜蝦、北海道帶子刺身、赤貝、泰式生蝦同螺片。串燒細細串唔會食到濟,燒到夠香夠熱,好好味。下次再嚟食埋A-C

全間餐廳用QR code 落單,非常方便。 150分鐘任食,有110款東西選擇。有炸物、熟食、刺身壽司、烤物、鍋物、串燒、小食。自助吧區仲有飲品、雪糕、沙律

一品料理好多選擇:最特色有避風塘炒蟹同芝士焗蟹蓋。

串燒細細串唔會食到濟,燒到夠香夠熱,好好味。

下次再嚟食埋A-C餐, 一大班人來食放題最開心
2023-06-13
2023-06-17 150 浏览
位於荃灣既滿屋日式料理放題🍽,周圍環境光猛,裝修華麗,座位寬敞,感覺舒適😊,餐廳用QR CODE落單👍🏻主打任點任食😋時間十分充足,食物選擇十分多,包括刺身🐟🦑🦐🦀、壽司🍣、軍艦、手卷、串燒🍢、燒物🍖、炸物、天婦羅🍤、料理、雪糕🍦等等,另有自助區域,想食幾多拎幾多👍🏻餐廳職員定期幫助收碗碟餐具👍🏻可以同朋友食到飽同小聚聯誼既地方👭👭午市D極緻放題〔真心推介😋〕 $528 / 人。大量美食任君選擇,由於太多,不能盡錄!剌身🐟大拖羅、海膽、吞拿魚、三文魚、松葉蟹、油甘魚、帶子、希靈魚、仿鮑鮑片、八爪魚、甜蝦、赤貝、赤蝦、泰式生蝦等等重點食松葉蟹腳、拖羅、海膽為主😬✔️ 松葉蟹〔真心推介😋 〕👍🏻 新鮮👍🏻 淡淡海水味👍🏻 啖啖肉✔️ 拖羅〔真心推介😋 〕👍🏻 肉質鮮甜👍🏻 油脂分布平均👍🏻 無筋✔️ 海膽〔真心推介😋 〕👍🏻 新鮮👍🏻 綿滑鮮甜👍🏻 creamy 配青瓜片👍🏻 清新壽司🍣、軍艦、手卷✔️ 三文魚籽海膽拖羅蓉軍艦〔真心推介😋〕👍🏻 鮮甜👍🏻 入口即溶✔️ 黑松露中拖羅壽司〔真心推介😋〕👍🏻 香黑松露味👍🏻 肉質鮮甜👍🏻 細細件✔️ 火炙芝士和牛壽司〔真心推介😋〕👍🏻 嫩滑👍🏻 火炙👍🏻

剌身🐟

重點食松葉蟹腳、拖羅、海膽為主😬
✔️ 松葉蟹〔真心推介😋 〕

👍🏻 香脆

雪糕🍨
Movenpick / Häagen-Dazs
👍🏻 movenpick 雲呢拿味雪糕世一😜

自助區都有好多冷盤、小食、有青口、凍蝦、熱食、沙律、飲料、甜品等等

甜品🧁
蛋糕、雀巢雪糕、杯裝甜品
👍🏻 精小
👍🏻 美觀

飲料
👍🏻 多款泡茶選擇
多款紙包飲品、罐裝飲品
👍🏻 窩心
兩款凍熱酒精飲料
👍🏻 清酒🍶
👍🏻 梅酒🍸
  • 雪糕
2023-06-16 148 浏览
荃灣嘅「大鴻輝」日式放題真係好吸引!午市時段有好幾個套餐選擇,我地試左套餐D,食物種類超級多,包括壽司、刺身、燒賣、海鮮(鮑魚、大蝦、蟹避風塘炒蟹、芝士消蠔、麻辣小龍蝦)同各式甜品,每一樣食物是一款,應該都會搞到頂上心口😝😝其中最令我印象深刻嘅係壽司,款式好多,有火炙、刺身等等,飯粒好軟熟,甜醋味道適中,質素真係唔錯,比得上續碟叫嗰啲餐廳。另外,榴槤炸物同壽喜燒牛肉鍋都好好味,牛肉薄片煮得剛好,榴槤炸物外脆內軟,真係好好食。最後仲有Häagen-Dazs雪糕任食,真係食到好飽好滿足。
荃灣嘅「大鴻輝」日式放題真係好吸引!午市時段有好幾個套餐選擇,我地試左套餐D,食物種類超級多,包括壽司刺身、燒賣、海鮮(鮑魚、大蝦、蟹避風塘炒蟹、芝士消蠔、麻辣小龍蝦)同各式甜品,每一樣食物是一款,應該都會搞到頂上心口😝😝

2023-06-16 93 浏览
午餐又食日本野,同事想食放題開心下,獎勵下工作辛苦,於是我哋來左係附近嘅滿屋,食物真係好豐富,有刺身、壽司、串燒、鍋物、炸物、花膠鮑魚及甜品等,包羅萬有,包你食過夠。我哋點左刺身及壽司,放題來講好多選擇,而且都新鮮同鮮甜。我哋仲點左清酒煮蛤、鵝肝、汁煮鮑魚、牛肉鍋同海鮮粥,都好豐富,份量十足,鮮甜美味,尤其係牛肉鍋必食。串燒當然係必試,燒得唔錯,有雞肉、雞翼、牛舌、羊架及菠蘿等等,全部都好juicy,非常好味!除左日本野食,仲有中式野食,有避風塘炒蟹同炒蝦,非常之惹味香口;另外,仲有小龍蝦、黃金螺等,應有盡有。最後點少得甜品,叫左炸榴槤炸彈及香芋丸仔,榴槤同香芋都夠香,炸得外脆內軟,鐘意食榴槤同芋頭一定唔可以錯過,最後以Häagen-Dazs 雪糕作結,好滿足一餐。
午餐又食日本野,同事想食放題開心下,獎勵下工作辛苦,於是我哋來左係附近嘅滿屋,食物真係好豐富,有刺身壽司、串燒、鍋物、炸物、花膠鮑魚及甜品等,包羅萬有,包你食過夠。

我哋點左刺身壽司放題來講好多選擇,而且都新鮮同鮮甜。我哋仲點左清酒煮蛤、鵝肝、汁煮鮑魚、牛肉鍋同海鮮粥,都好豐富,份量十足,鮮甜美味,尤其係牛肉鍋必食。

• 雪糕
  • 燒菠蘿
2023-06-14 142 浏览
同朋友來到荃灣吃日式放題,最終選擇了套餐D (極緻Set),價錢雖然有點進擊,但話晒有100多款食品,仲有最主要的是有清酒🍶放題!真的是不醉無歸。由於款式太多,分享幾個我最喜愛和感覺比較易回本的~🥢海膽刺身:套餐D 可以直接食海膽刺身~ 入口非常鮮甜和creamy。🥢大拖羅:油脂分布平均而且肥美🥢赤蝦/甜蝦/虎蝦:夠鮮甜🥢香煎鵝肝:厚切上枱。外層香脆,入口即溶🥢醬汁煮鮑魚:又不會太靭,非常易入口🥢松葉蟹腳:肉質結實,沒有冰雪味🥢厚身大花膠:大大塊超級黏口軟滑🥢燒菠蘿:最愛這裏的,甜而不酸,好fresh🥢榴槤丸子:不用多說,喜愛榴槤的都知道這裏的是很好「惹味」🥢甜品:除咗甜品櫃啲基本小蛋糕類,仲可以選擇Häagen-Dazs/Movenpick專屬的雪糕

🥢大拖羅:油脂分布平均而且肥美

🥢赤蝦/甜蝦/虎蝦:夠鮮甜

🥢香煎鵝肝:厚切上枱。外層香脆,入口即溶

🥢醬汁煮鮑魚:又不會太靭,非常易入口

🥢松葉蟹腳:肉質結實,沒有冰雪味

🥢厚身大花膠:大大塊超級黏口軟滑

🥢燒菠蘿:最愛這裏的,甜而不酸,好fresh

🥢榴槤丸子:不用多說,喜愛榴槤的都知道這裏的是很好「惹味」

2023-06-06
  • 燒菠蘿
  • 燒羊架
  • 清酒
2023-06-13 143 浏览
一行幾人黎到荃灣大鴻輝食放題,花多眼亂最後揀左「滿屋」食餐飽。放題共有4個價錢,我哋4個揀左最貴嘅極緻👏🏻極緻放題有極品大拖羅、加拿大/澳洲海膽、松葉蟹腳、熱食有紅燒汁煮鮑魚、香煎鵝肝等等。非常滿足。刺身試勻晒咁多款,全部都好新鮮鮮甜,大拖羅入口即溶大家爭住食不停落單,海膽完全唔腥,叫幾黎幾多。蟹腳非常大條,有海水天然咸味,同酒店自助餐有得揮甚至更出色。黃金燒扇貝食左幾轉,香濃惹味。西京燒比目魚超正,甜甜地魚油十分豐富。鹽燒大蝦、燒牛舌、燒菠蘿都食左好多。火炙壽司試左幾款,燒蠔燒左口魚都好味。

黃金燒扇貝食左幾轉,香濃惹味。

火炙壽司試左幾款,燒蠔燒左口魚都好味。
2023-06-12 205 浏览
經常都係OpenRice book枱食飯不過我真係好少寫食評,可以話係第一次。星期日,諗住完美地結束一個weekend,所以經OpenRice book 左荃灣大鴻輝嘅滿屋日式放題。揀左B餐,7:30開始食,9點last order ,9:30要走。坐低就當然係嗌左d刺身同食物再去拎嘢飲啦,點知7:30嗌第一轉嘢,到8點都係黎得兩三樣,重點係壽司刺身一件都無黎,同佢地員工講,嗰條友仔print 左order紙,態度十分惡劣地叫我睇啦你,有咩無黎啊!部卡機壞咗有問題!我心諗,你個系統壞咗關我叉事?咁嘅態度咩?之後又叫左第二個員工過嚟,問返,咁算啦,但係成晚呢個問題發生左四次,我每次落單,等四五個字再要追一次。。。仲要就算我圈左同佢講,都仲係會漏!8:45好準時地放低張單俾你叫你埋單兩個人,成晚食飯食到壓力山大,兩個人埋單仲要成 $875 (周日價再加埋10%!以後唔會再幫襯,black list !大家千祈吾好中伏!

8:45好準時地放低張單俾你叫你埋單

以後唔會再幫襯,black list !

大家千祈吾好中伏!
好耐冇食放題了,長大了發現食唔到多,所以食放題好似冇咁抵o(´^`)o但最近發現了滿屋放題竟然有大拖羅、長腳蟹同鵝肝!!! 做緊$588價錢唔過分!!!酒店自助餐平時都未必會有大拖羅同長腳蟹,所以即刻去試(•̀ᴗ• )原來而家放題餐廳唔會再好似以前咁迫!!坐卡位坐得闊落舒服~我哋揀咗D餐極緻大拖羅x海膽x鵝肝滄海三重奏餐。好豪華!!! ´༥`有極品大拖羅、松葉蟹腳刺身、加拿大海膽刺身、鵝肝、鮑魚花膠、各種刺身等!食物選擇好多,每樣都好吸引~ ᕱ⑅ᕱ自助QR code 落單,唔使再搵侍應遞紙仔!!雖然係晩市繁忙時間,但出餐同收碟速度都好快!!都沒有漏單。推薦幾款必食!!!!▫️ 澳洲海膽剌身、加拿大海膽刺身海膽必食!!!!同男朋友叫咗四五次海膽刺身,好甜。特別中意澳洲海膽,覺得更為甜美。加拿大海膽刺身會連埋三文魚籽一齊上~▫️ 松葉蟹腳刺身蟹腳真係好大隻!!Encore咗幾次,蟹腳都新鮮唔會霉爛~▫️ 大拖羅、中拖羅必食!!! 鮮味又帶魚油香。特別是大拖羅,色澤粉嫩,一入口就有滿滿的油花感,入口即溶!!!!估唔到放題都有大中拖羅,好幸福(๑ᵒ̴̶̷͈᷄ᗨᵒ̴̶̷͈᷅)▫️刺身北海道帶子刺身、三文魚、大赤蝦、赤貝、油甘

推薦幾款必食!!!!
▫️ 澳洲海膽剌身、加拿大海膽刺身

▫️ 松葉蟹腳刺身
蟹腳真係好大隻!!Encore咗幾次,蟹腳都新鮮唔會霉爛~

▫️ 大拖羅、中拖羅

▫️刺身
北海道帶子刺身、三文魚、大赤蝦、赤貝、油甘魚、甜蝦等刺身平啲嘅套餐就可以叫到。推薦帶子同三文魚,都好鮮甜美味,基本上無食到雪味,而且都好厚切。大赤蝦都大大隻彈牙爽甜。

▫️炸物
放題必食榴槤炸彈,我食咗三件ฅ ˘ฅ熱辣辣流心榴連好正!!!另外炸雙皮奶都好食,奶香十足。

除咗刺身壽司,都有好多熟食。例如清酒煮蜆、鮑汁燴花膠、日本蠔鍋、芝士焗蟹蓋、串燒等。出面亦有自助區放有沙律、熟食同炸物薯條爆谷等可以自取。飲品有汽水、樽裝茶包冷泡茶、啤酒(看到有somersby、嘉士伯等),亦有自助熱冷清酒和梅酒。好多選擇!!!!!

食到最後當然要食甜品,每人限定一盒MÖVENPICK或Häagen-Dazs雪糕做完美的句號つ♡⊂意猶未盡的話,自助區都有雀雀雪糕杯同粒粒雪米茲仼食~

總括而言,很滿足!!!!對這個放題很滿意( ˶º̬˶ )୨上網見到滿屋除咗荃灣,旺角同大埔都有分店。
  • 壽司
  • 炸物
前幾日入左荃灣搵食,朋友推介呢間放題俾我,話性價比無敵,醒起佢月尾生日🎂一於同佢去大開食戒先🤣🤣呢間放題有A-D餐俾你揀,分別係A:經典(73品)、B:匠選(89品)、C:豪華(102品)及D:極致(110品)價錢由$248-598都有,可以滿足唔同人需求☺️至於我,梗係揀個極致賀佢啦,雖然有少少肉赤😅😅不過性價比真係無敵,好推薦👍呢個餐最正係有好多貴價食品,包括鮑魚、大拖羅、超新鮮海膽,出面食一件已經唔平,呢到嘅質素係新鮮到不得了😋😋佢哋其他食物質素都好新鮮,又夠熱辣辣出邊仲有自助花可以俾你拎冷盤、小食、小菜、沙律、前菜及甜品,仲有雪糕雪條等….不過最得我心一定係佢嘅松葉蟹腳刺身,估唔到非常鮮甜💯後悔開頭點太多飽肚食物,否則一定食到夠本;另外花膠一份都好大碟,成碟係滿曬架🙀🙀好癲,好似唔使本咁🤤🤤當日我地平日晚市去到,裏面座滿人,但係店員工作效率非常高,無漏單、收碟又快,相當抵讚👍💯呢次可以話係我近期食過最好食嘅放題,下次可以encore佢地其他餐😚😚📍 滿屋日本料理 (眾安街) (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

佢哋其他食物質素都好新鮮,又夠熱辣辣

不過最得我心一定係佢嘅松葉蟹腳刺身,估唔到非常鮮甜💯

📍 滿屋日本料理 (眾安街) (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
2023-05-31