2022-11-23
餐廳主打日泰式料理放題, 有刺身、壽司🍣、卷物、泰式料理、燒物、湯品、沙律、小食及甜品, 種類非常豐富, 更可以優惠價升級任食法國皇家生蠔🦪、海膽火焰帶子及任飲生啤🍺自行掃ǫʀ下單, 非常方便我們點了升級版放題先點了刺身拼盤, 刺身多達十數款, 有八爪魚🐙、希靈魚、三文魚、鮑片、赤貝、珍寶赤蝦及比較少有的泰式生蝦, 刺身夠新鮮鮮甜生蠔🦪蠔肉飽滿鮮甜、清新爽口😍海膽火焰帶子大大隻帶子包住了滿滿的海膽, 口感豐富😜小食泰式酸辣鳯爪、中華沙律、芝麻八爪魚、付味螺肉, 整體不錯其他熱葷八味黃金豆腐、泰式燒元貝、辣椒膏炒蜆全部熱辣辣, 炒蜆香辣濃郁, 非常惹味甜品芒果布甸、荔枝奶凍、榴槤糯米糍記得留肚食甜品, 甜品杯小巧精緻, 甜度適中, 特別推介榴槤糯米糍, 滿滿榴槤肉香濃幼滑自助區域整齊企理, 有飲品、甜品及雪榚可供選擇放題料理種類選擇多, 絕對是大滿足, 店員服務很好, 特別一讚有位店員叔叔非常有禮貌, 主動不停收骨桶及收碟, 上菜有效率, 很快滿滿一枱, 很適合一大班朋友聚會, 性價比高
自行掃ǫʀ下單, 非常方便
我們點了
升級版放題
生蠔🦪
蠔肉飽滿鮮甜、清新爽口😍
海膽火焰帶子
大大隻帶子包住了滿滿的海膽, 口感豐富😜
小食
泰式酸辣鳯爪、中華沙律、芝麻八爪魚、付味螺肉, 整體不錯
其他熱葷
八味黃金豆腐、泰式燒元貝、辣椒膏炒蜆
全部熱辣辣, 炒蜆香辣濃郁, 非常惹味
甜品
芒果布甸、荔枝奶凍、榴槤糯米糍
自助區域整齊企理, 有飲品、甜品及雪榚可供選擇