2023-08-22
有冇人同我一樣間唔中都會口痕想食下烤魚😆😆 旺角呢間烤魚工房就啱晒我 唔單止位置方便 食材仲好新鮮 烤魚口味豐富 仲要係地道香港品牌 餐廳環境昏暗 座位闊落 坐得好舒服 私隱度夠高 店員服務態度好好👍🏻鮮青椒味烤魚 清江魚 $289🐠烤魚味道揀咗青椒味 一上枱就見到條魚上面佈滿青椒非常香 清江魚好大條☺️ 食落冇乜骨 魚肉夠新鮮嫩滑 好容易就不到魚肉嚟食 另外底部仲鋪咗大量嘅芽菜非常惹味🥰🥰 仲可以因應自己口味揀辣度 麻度 濃度烤羊肉串 $59🐮羊肉串燒得好香口 食落去一啲都唔膻 羊肉味香濃 好Juicy唔會柴 孜然味好香串烤豬頸肉 $29🐷豬頸肉燒得好滋味 已經分好咗一細塊一細塊方便食用 食落辣辣地好惹味 肥瘦適中口感爽彈😚😚烤台灣香腸 $19@台灣腸外皮燒得脆卜卜 仲切開咗令到台灣腸更入味 食落去好香脆滋味😻紅糖糍粑 $42紅糖糍粑夠Q彈軟糯有咬口 外皮酥脆🤓 食落去紅糖味好香甜 再配埋黃豆粉 至尊水果茶 $43@🍹水果茶都好大杯 仲有超級豐富嘅水果 有蘋果 橙 西瓜 紅火龍果 藍莓 士多啤梨 奇異果 熱情果同椰果 清甜嘅水果茶用嚟解辣一流依家仲有個超抵優惠 12:00-17:00
有冇人同我一樣間唔中都會口痕想食下烤魚😆😆
鮮青椒味烤魚 清江魚 $289
烤羊肉串 $59
串烤豬頸肉 $29
烤台灣香腸 $19@
紅糖糍粑 $42
至尊水果茶 $43@
依家仲有個超抵優惠 12:00-17:00可以任食配菜 咁抵食下次會再嚟😍😍