2023-08-20
其實我平時好少食雞煲😆 因為怕會好辣🌶 但最近去咗一間覺得味道啱啱好👍🏻 感覺仲好似有d 似沙嗲醬加埋咖喱魚蛋個醬咁🥰 我覺得好好食😍 所以好想推介俾d 唔係好食得辣嘅人😎入邊仲有好多海鮮🦞 有鮑魚、有蝦🦐 有蜆、好多雞件🐥 超足料👍🏻 飽魚彈牙,啲蜆肉脹卜卜😍 最特別係裏邊落咗番薯同埋芋頭😎皇牌和牛套餐🐮($268)佢地有幾款任食套餐🥰 全部都係任食180分鐘😍 我地個日揀左最平個個😆 基本上個個set 都會送我岩岩講個個和風雞煲😎 食完個雞煲就可以加湯打邊爐啦☺️ 我依個set 係頂級牛小排、牛肩胛任食👍🏻 牛小排肉味香濃,質地軟熟❤️外邊自選bar 都有好多唔同嘅配菜可以揀🥰 飲品選擇都算好多👍🏻 除咗平時見到嘅汽水之外🥤仲有韓國嘅飲品🧃啤酒🍺 同埋自家製嘅茶🍵佢地依家仲做緊優惠🥰 可以2選1👍🏻1️⃣ 由即日起逢星期日至星期四可以$1088一個價錢包你四位任飲任食澳洲和牛套餐😍 仲要免加一✨2️⃣ 當月生日嘅客人,WhatsApp提早預訂同講明由依個優惠😍 4人或以上,壽星就可免費食到$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐啦😎佢地仲會員獎賞計劃添嫁🥰 詳情可以睇返熊本牛鍋個社交平台📍熊本牛
皇牌和牛套餐🐮($268)
佢地依家仲做緊優惠🥰 可以2選1👍🏻
佢地仲會員獎賞計劃添嫁🥰 詳情可以睇返熊本牛鍋個社交平台
📍熊本牛鍋 (永勝商業中心)
尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖