2023-05-13
山林道一向都有唔少餐廳,唔係見網上介紹,都唔知呢個商業中心裏面都有間火鍋店🧐餐廳都算隱蔽😂 但勝在私隱度較高😛我哋試咗180分鐘澳洲和牛火鍋放題😍💰298/位. 餐廳會首先上左和風海鮮雞煲,材料好豐富,入面都有雞肉,鮑魚,蜆,蝦🦐,番薯洋蔥等,夠晒熱辣辣香噴噴~ 雞煲醬汁帶微辣,香口惹味😆 雞煲食夠晒後,店員幫我哋加咗豬骨湯,就可以開始打邊爐🤩 火鍋材料選擇都幾多👍澳洲和牛,牛白肉,牛小排,牛肩胛,豚肉都係師傅即叫即切!呢度牛肉用料真係幾有質素同好味,油脂分布平均,肉質柔嫩又濃牛肉味🤓 平時好少食牛白肉,以為好油膩,點知原來帶爽口,都幾特別😋另外,自助式嘅火鍋配料除左不同丸類,蔬菜🥬,仲有墨魚🦑滑,不同餃子🥟等,真係樣樣試一件都夠晒飽😜 現場仲有飲品如紅棗雪耳,啤酒🍻,冬瓜茶,汽水🥤同雪糕🍦 以呢個價錢黎講真抵食!聽店員講餐廳有生日優惠.當月壽星如果用WhatsApp提早預訂及說明生日優惠,4人或以上同行,壽星即可免費$268皇牌套餐/$298 澳洲和牛套餐.
我哋試咗180分鐘澳洲和牛 火鍋放題😍💰298/位.