超多款唔同部位牛肉任你食,質素?👉🏻得呀👍🏻「極上和牛餐」可以俾你一次過試晒咁多款,而且佢仲有好多其他嘢食,嚟一次真係一定試唔晒咁多種囉😂係咪真係要嚟多幾次先😉手打蝦滑,墨魚滑好好食😋!千祈唔好錯過,除咗牛肉之外,呢個係必點嘅嘢👍🏻仲有好多唔同嘅蔬菜🥬同海鮮🦐🐟,樣樣都好新鮮另外佢仲有好多台式飲品👏🏻👍🏻林尾仲會送多個雪糕,或者紅豆仙草芋圓嘅台式甜品,都係要留肚食🤤🤤好在甜品係另一個胃😍😘[牛大人台灣火鍋吃到飽 (Popcorn) (將軍澳)]📍將軍澳唐賢街9號Popcorn 2樓PopFood 3號舖推薦度(10👍🏻滿):8.5👍🏻滴汗度(10😅滿):不適用衞生(10⭐️滿):9⭐️環境(10⭐️滿):8⭐️賣相(10⭐️滿):8⭐️味道(10⭐️滿):8⭐️價錢(10⭐️滿):9⭐️服務(10⭐️滿):8⭐️地點(10⭐️滿):8⭐#晚餐#晚市 #食飯 #推介 #美食 #美食推薦 #美食日記 #堂食 #食好西 #吃貨 #香港必食 #假日好去處 #相機食先 #美食推薦 #食評分享 #美食博客 #美食分享 #美食しい #食左先講 #852ig #hkiger #hkkol #抵食 #winsomelai

[牛大人台灣火鍋吃到飽 (Popcorn) (將軍澳)]

價錢(10⭐️滿):9⭐️
服務(10⭐️滿):8⭐️
地點(10⭐️滿):8⭐

2024-07-14 542 浏览
平日都成日食牛大人 但今次食嘅極上和牛吃到飽套餐真係好正!最開心係原來7月4日開始 全線晚市入座都可以任食dreyer's 🍦 😋會唔會太開心呀呢個套餐真係好多嘢食可以選擇 鍾意食牛肉的話 一定唔可以錯過澳洲和牛M5牛肩卷 啲油花超級靚🥩仲有佢哋嘅和牛牛丸 肉質嫩滑非常juicy🫶🏻美國SRF黑牛 肉味濃啲 一樣都好好味😘除咗牛肉 佢哋嘅海鮮都好新鮮 有蝦、脆肉鯇、花甲、各類蝦滑/墨魚滑 好值得食💕用QR code落單的話 仲會見到好多熟食 皮蛋豆腐、鹽酥雞、台式香腸 超多種類👏🏻外面嘅自助區 一樣有好多嘅火鍋材料 各式各樣嘅丸類、蔬菜、麵類 可以俾大家自己選擇 另外仲有飲品 我自己最愛牛大人自家嘅冷泡茶 轉左包裝 可愛加倍🤭🤭如果鍾意飲酒的話 依家少爺啤酒做緊限時買一送一 7月14日之前記得去試吓💪🏻

2024-07-14 441 浏览
打邊爐第一時間會諗起牛大人 同朋友決定揀澳洲極上和牛吃到飽餐所有牛肉款式都食到仲會有M9澳洲和牛牛丸送食落好彈牙😋 作為食肉獸嘅我地點左幾輪牛肉 有安格斯牛小排、安格斯特選牛板腱、澳洲和牛M5牛肩卷、美國PRIME 極級肩里肌等 個人覺得最好味都係安格斯牛小排肉質細嫩🤭 海鮮方面最欣賞沙白 大粒入口鮮甜冇沙 海蝦都唔錯冇霉幾彈牙😙 自助區有好多蔬菜如娃娃菜、油麥菜、皇帝菜等提供亦可以用手機落單嗌水蓮 唔係間間打邊爐店都有提供 入口爽脆必點 丸類款式都好多不過個人就鍾意用手機落單點滑類多過係出面拎丸😆 作為台式火鍋餐廳 佢仲有鴨血、豬血糕、滷大腸、士林鹽酥雞、魚香皮蛋豆腐等地道食物供選擇😛 臨尾唔執輸食枝dreyer's雪條同KitKat雪條 非常滿足🤘

今日黎到牛大人位於將軍澳既分店。店鋪面積寬廣,有大量四人座位及二人、四人卡位,全部都係沙發櫈。除左用QR code落單,餐廳入面仲有唔同既自助區,分別可以拎醬料、滷肉飯、火鍋配料同埋形形色色既飲品,選擇繁多。🔥晚市~極上和牛吃到飽 佢有八款湯底可以選擇,今次我就揀左招牌麻辣鍋。🥩肉類方面:而肉類選擇都唔少,有澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯牛小排、封門柳等,仲有各類既豬、雞,我自己就鍾意每樣叫左一碟先,之後睇下自己鍾意食邊款再嗌~特別推介澳洲和牛M5牛肩卷,佢係咁多款肉裏面肉質最嫩既,而且油脂分布平均,牛味香濃,我地不停咁追加🤣另外,一坐低店員會送上和牛牛丸,牛味突出,非常彈牙。🦑其他配料:菜單上仲有唔同配料可以選擇,例如澎湖花枝漿、蟹籽墨魚漿、干貝鮮魚漿、美人花膠等等。🧆特色小食:餐廳仲提供一啲台灣特色小食,不過因為怕食唔晒,所以我地淨係叫左甜不辣。🦞海鮮:海鮮方面,我地叫左鯇魚腩、沙白、海蝦,鯇魚腩爽脆,沙白及海蝦鮮甜。🥬自助配料:出面既自助區有超多配料可以揀,特別推介綿軟既芋頭、清甜既粟米、海帶同埋花枝丸。🍵飲品:哩到有好多格飲品櫃,選擇勁多,特別推介佢地既冷泡茶,洛神花茶、白桃烏龍都
🔥晚市~極上和牛吃到飽
佢有八款湯底可以選擇,今次我就揀左招牌麻辣鍋。

🥩肉類方面:

🦑其他配料:

🧆特色小食:

🦞海鮮:

🥬自助配料:
🍵飲品:
哩到有好多格飲品櫃,選擇勁多,特別推介佢地既冷泡茶,洛神花茶、白桃烏龍都清新好飲。
🍦甜品
7月4日起,全線牛大人會同dreyer's合作,晚市入座均可任食雪糕🍦有dreyer's 脆皮雪條、Movenpick既朱古力、士多啤梨雪糕,另外仲可以同店員落單叫仙草凍,入面有仙草、椰果、紅豆、珍珠同埋花生,口感豐富。

🌟 #優惠情報🌟
而家follow餐廳社交平台,會送金鑽鳳梨椰奶西一杯,而少爺啤酒由即日起至7月14日亦有限時買一送一優惠🍺🍺🍺
想食火鍋嘅時候,牛大人經常係心水之一今日放工口痕,又嚟咗牛大人打邊爐🥰夜晚七點前嚟到,冇book枱唔使等直入,不過餐廳已經7、8成滿,之後仲要等位添,好彩早到😀今日嘅選擇係:套餐👉🏻美國特級安格斯湯底👉🏻剝皮辣椒雞湯牛大人嘅湯底選擇都偏向係清甜系,唔會太濃但反而係咁仲食到啲食材嘅鮮味如果都係覺得唔夠味,佢嘅醬料選擇超多,實揀到啱心水👍🏻自選飲品區有唔同自家製、紙包、罐裝飲品,仲可以喺qr code叫特飲✨️剝皮辣椒雞湯雖然個名睇落好似好辣,但其實都只係微微辣,仲甜甜哋添成件事好light,唔會越食越膩成日都會叫呢個湯底😋提提大家佢同鳳梨雞鍋湯底個味好似,如果叫鴛鴦鍋嘅話可以二揀一再搭一款其他感小姐覺得就咁叫最平呢個餐都可以好滿足安格斯牛食落肉味都算濃,肥瘦均勻,肉質嫩滑個牛嘅質素consistent, 唔會只係第一round好食重點推介大家食佢個芋頭貢丸😋😋😋係自選配菜個櫃嗰度,任何一個餐都可以任夾芋頭夠粉,好食!同埋雖然冇影到,但佢嘅麻吉燒都好味其實就係湯圓咁想像起嚟又鹹又甜好似好怪,但打邊爐打到7788嗰時當小食食,會有清新翻個味蕾嘅感覺總結 4🧡/5次次嚟食牛大人嘅經驗其實都差唔多
想食火鍋嘅時候,牛大人經常係心水之一
今日放工口痕,又嚟咗牛大人打邊爐🥰

今日嘅選擇係:
套餐👉🏻美國特級安格斯
湯底👉🏻剝皮辣椒雞湯

牛大人嘅湯底選擇都偏向係清甜系,唔會太濃
但反而係咁仲食到啲食材嘅鮮味
如果都係覺得唔夠味,佢嘅醬料選擇超多,實揀到啱心水👍🏻

✨️剝皮辣椒雞湯

雖然個名睇落好似好辣,但其實都只係微微辣,仲甜甜哋添
成件事好light,唔會越食越膩
成日都會叫呢個湯底😋

感小姐覺得就咁叫最平呢個餐都可以好滿足
安格斯牛食落肉味都算濃,肥瘦均勻,肉質嫩滑

重點推介大家食佢個芋頭貢丸😋😋😋
係自選配菜個櫃嗰度,任何一個餐都可以任夾
芋頭夠粉,好食!

同埋雖然冇影到,但佢嘅麻吉燒都好味
其實就係湯圓咁

總結 4🧡/5
次次嚟食牛大人嘅經驗其實都差唔多,係質素比較consistent嘅一間火鍋
無論食物、飲品、同醬料都選擇多
亦唔會有"因為係放題"就將貨就價嘅感覺
雖然未去到好精緻,但絕對食得開心🤩
係餐廳晚餐時段比較繁忙,每張枱坐滿哂而距離有啲近,少少逼🤏🏻
不個整體嚟講都算係一間好光猛整潔嘅火鍋放題餐廳
睇吓幾時又會再嚟🤪
2024-06-17 307 浏览
牛大人 – 將軍澳最具人氣的火鍋店牛大人的火鍋性價比高,口碑一直都幾好。現在牛大人在將軍澳的Popcorn開左分店,今日決定和朋友去將軍澳再歎牛大人火鍋。Popcorn的牛大人餐廳裝潢乾淨企理,地方闊落座位舒適,店員有禮貌以及做嘢十分麻利,清理檯面上空碟極為快手,客人唔會覺得檯面唔夠地方擺新點的火鍋食材。與一般火鍋店不同的是這裡通風系統做得幾好,打邊爐時唔會覺得煙幕瀰漫,特別適合幾個知己好友圍爐吹水。我們晚上7點到,店內的入坐率估計都有90%左右。有幾個高大的冷櫃,裡面擺滿了各種的罐裝飲品,裡面有各色各樣的汽水和飲料,琳琅滿目的飲品吸引了唔少流連忘返的小朋友。2個火鍋自助吧排放了幾十樣新鮮的火鍋食材讓人目不暇給。醬料自助吧內有十幾種不同口味的醬料任君選擇。掃描店內的Barcode後,食客就可以在手機裡點餐。手機menu上所提供牛肉、豬肉,海鮮等讓客人落單,各種食材供真係琳瑯滿目,應有盡有。首先我們選擇牛大人紅燒牛骨鍋,這湯底牛肉香味飄飄,色澤誘人。我們選擇的放題裡以美國安格斯和澳洲和牛肉為主,切的大小和厚薄均勻,食落細膩嫩滑,牛肉味香濃,回味無窮。西班牙豬梅肉片食落只覺肉質鮮嫩。值得一
牛大人 – 將軍澳最具人氣的火鍋

首先我們選擇牛大人紅燒牛骨鍋,這湯底牛肉香味飄飄,色澤誘人。我們選擇的放題裡以美國安格斯和澳洲和牛肉為主,切的大小和厚薄均勻,食落細膩嫩滑,牛肉味香濃,回味無窮。西班牙豬梅肉片食落只覺肉質鮮嫩。值得一提的是牛大人在4月24日至6月23日會與日本頂級雞蛋「夢王」合作 - 「夢王祭」,裡面的「醬油溏心夢王蛋」,蛋黃飽滿,鮮橙紅色,蛋香濃郁,加上秘制的醬油,味道秒不可言,品嘗後齒頰留香,絕對不容錯過。
2024-06-16 262 浏览
趁超級高質嘅夢王祭仲未完🥴 今日再訪牛大人食餐勁嘅😋 將軍澳依間第一次黎😙 環境好新淨好闊落😍 坐得好舒服🫶 今次照舊㨂咗極上和牛套餐😍🤤 除咗送超級正嘅澳洲M9 和牛牛丸之外,夢王祭期間,仲會按人頭送夢王生雞蛋或者醬油溏心夢王蛋一隻😚👍 好正🤭 多款高質牛牛、漿類、海鮮等火鍋配料,可透過QR code 自助下單🤤 任叫唔嬲超抵食😋 嫌未夠喉,仲可以外出自助區任拎多款丸類、蔬菜、麵食🤩🌟 保證飽到上心口🤭 餐廳仲有多款精選台式小食提供,除咗經典嘅台式香腸、鹽酥雞、炸蕃薯等,仲有夢王祭限定嘅三色鮮蔬夢王脆蛋🤩🌟 新鮮炸起油香十足,食落脆卜卜超惹味😋 最後會按人頭奉送自選甜品一客,夢王祭期間有超滑超甜美嘅夢王布丁提供😍❤️ 切勿錯過喲😘 🐧❣️夢王祭期間,只要like 餐廳 社交平台, 即可獲贈一杯夢王布丁珍珠奶茶✅😍 🐧❣️ 夢王祭係23/6 就結束🙈 大家把握時間去食喲😚❤️

2024-06-11 167 浏览
好少食打邊爐會食到咁攰,不過真係值得講解下。好特別嘅夢王主題極上和牛套餐,諗住佢都係前菜做少少gimmick,事實上,成個餐都好有新鮮感。前菜嘅糖心蛋, 用靚雞蛋整出嚟,咁係特別柔軟順滑。然後同行朋友揀左生雞蛋,全餐用黎點牛肉食,真係昇華不少。 🍖另外一個前菜三色蔬菜夢王脆蛋,山葵,薯仔,南瓜,俾薄薄嘅雞蛋醬覆蓋住,加啲椒鹽,更加凸顯蔬菜嘅味道。 🍖和牛唔洗講,一定好味,一般放題既肉類相,都係會影未渌過嘅,你睇我影淥完既肉,係咪都好吸引先?但係今次我嘅重點反而係放係湯底,佢係限定嘅酸菜魚湯底,個種酸辣既味道,出奇地配合牛肉,而且蔬菜方面會更加入味。 🍺跟住我見到佢個啤酒,唔係罐裝嗰啲,係少爺生啤,咁又走去飲囉,飲到好飽但係又好滿足。點知都唔夠,見到佢原來讚好社交平台,又會送一杯夢王布甸珍珠奶茶,咁食台式火鍋,就梗係要飲珍奶架啦。好彩有飲,唔知係咪夢王布甸,我覺得啲珍珠都特別林,入口超舒服。 🍖食完再送夢王布甸,同埋雪糕或者仙草凍,真係非常滿足。

🍖食完再送夢王布甸,同埋雪糕或者仙草凍,真係非常滿足。

台灣任食邊爐牛大人呢排就同日本「冠軍蛋」夢王合作,只要晚市點選澳洲極上和牛套餐,即可以享用各式夢王祭美食,之前一直都未試過食牛大人,今次見到有夢王祭梗係要把握機會試吓😝牛大人任食不嬲出名質素高,環境衛生,仲有特色台式小食及火鍋配料,推薦小香腸、地瓜燒、甜不辣。牛肉方面推薦安格斯牛小排、澳洲和牛M5牛肩卷,牛味十分濃郁😋套餐送嘅和牛牛丸都好好食,非常彈牙!飲品方便鴨屎香檸檬茶幾高質,一個人至少可以飲到兩杯,酸酸地好解膩,跟住又可以食多啲😙夢王蛋香味極濃,叫一個生蛋可以試下壽喜燒食法,用牛肉沾着吃。最後仲有一人一個夢王蛋布丁,加埋雪糕一齊食,結束圓滿的一餐!

2024-06-03 154 浏览
牛大人與日本夢王蛋合作,凡於晚市叫極上和牛套餐,可以揀選夢王生雞蛋或醬油溏心夢王蛋。是夜湯底選了台灣濃香番茄鍋,湯底清新酸香,開胃解膩,不會影響食材本身的味道。 極上和牛套餐的幾款肉類質素均不俗,和牛牛肩卷及極級肩里肌切成薄薄的一大片,放入湯中很快見熟,蘸上夢王生雞蛋,肉質入口更見鮮甜嫩滑。 和牛牛丸每人贈送兩粒,牛丸牛味濃郁,入口有爆汁效果。 除了牛肉,牛大人有不少別具台灣特色的食材,黑松露海鮮漿烹煮後口感爽口彈牙,入口鮮味。水蓮青綠細長,涮過清脆爽口。 台灣鯛魚片厚切,魚味鮮甜。麻辣鴨血口感細嫩爽滑,猶如布甸一樣。 牛大人除了有自取的冷泡茶外,尚有手機落單的鴨屎香檸檬茶等,鴨屎香茶底香味獨特,配搭香水檸檬酸清新,配上火鍋是不錯的選擇。 甜品可以選擇夢王布丁或雪糕或仙草凍,Movenpick朱古力雪糕朱古力味道香濃幼滑,士多啤梨雪糕帶少少酸味好清新,夢王布丁蛋味香濃細緻滑嫩。
和牛牛丸每人贈送兩粒,牛丸牛味濃郁,入口有爆汁效果。
2024-05-30
2024-05-26 110 浏览
☆ 牛大人台灣火鍋吃到飽將軍澳唐賢街9號Popcorn 2樓PopFood 3號舖✦ 澳洲極上和牛吃到飽套餐香港人一年365日都係要打邊爐,好耐無黎牛大人,今次我就揀左台灣鳳梨雞鍋,個湯底清清地幾岩而家天氣。用QR code落單好方便,食物方面好多選擇,呢個set有好多款牛肉揀,特別鍾意佢個手切封門柳、安格斯一口牛粒,肉質鮮嫩惹味,又無多餘肥膏,好岩我!海鮮類一定要食海蝦,鮮甜彈牙!另外蟹籽墨汁漿、澎湖花枝漿、章魚珍珠漿呢d都好好食好彈牙。然後又有好多小食揀啦,自助區又有成30款食物可以拎,有菜有丸好多選擇,真係花多眼亂。飲品又係好多選擇,有汽無汽都有~配合返餐廳嘅有各款台式冷泡茶,再唔岩係返code入面都仲有好多飲品選擇,例如冬瓜茶、酸梅汁。最後仲有甜品,可以揀Movenpick/Häagen-Dazs雪糕或者台式仙草凍。呢到食足120分鐘,又多野食選擇,真係食到我以為自己個肚就爆XD
☆ 牛大人台灣火鍋吃到飽
將軍澳唐賢街9號Popcorn 2樓PopFood 3號舖

✦ 澳洲極上和牛吃到飽套餐

2024-05-21 124 浏览
{牛大人夢王祭- $328}麻甩佬要定期接受牛大人的打邊爐治療法,消除一切負能量!呢期除左牛大人仲有多個大王幫手,就係夢王了!第一次夢王祭!一人可以得到一隻勁入味又蛋香味濃嘅醬油夢王溏心蛋!仲有無限添加嘅三色鮮蔬夢王脆蛋,熱辣辣脆卜卜,仲有椒鹽嘅香味,值得一試!不過主角仍然是美味的肉肉,澳洲和牛M5牛肩肉,牛小排,手切封門柳,仍然是麻甩佬的最愛!今次食咗嚟咁多次都冇嗌過嘅一樣嘢,叫做麻吉燒!原來甜甜地嘅湯圓放落濃味嘅湯底又係別有一番風味,大家點睇?最後整麻甩今次嘅新發現係牛大人都有得叫手打檸檬茶,即時叫咗兩杯慢慢飲,呢個有啲驚喜!美味程度:😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍📍 #牛大人台灣火鍋吃到飽 (Popcorn) (將軍澳)將軍澳唐賢街9號Popcorn 2樓PopFood 3號舖
{牛大人夢王祭- $328}

美味程度:😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍

📍 #牛大人台灣火鍋吃到飽 (Popcorn) (將軍澳)
將軍澳唐賢街9號Popcorn 2樓PopFood 3號舖
2024-05-21 86 浏览
🍽 All you can eat💰 HK328pp (dinner, 10% service charge)Still my favourite hotpot place and I made reservation on Openrice earlier. This branch is very spacious and clean. They are doing collaboration with a famous Japanese egg brand. They have a lot of variety of food which made from this famous Japanese egg brand, for example, bubble tea and pudding. We love it so much and it tasted excellent. For the hotpot, we order one of their limited quantity soup base - spicy tomato soup. It was slightly
🍽 All you can eat

For the hotpot, we order one of their limited quantity soup base - spicy tomato soup. It was slightly spicy and sour. Of course, we ordered wagyu beef, shrimp. meatballs and duck blood. This time, we found out there was sesame and peanut sweet dumpling on the menu. It tasted extremely good and it made from Taiwan. We like it so much so we ordered two rounds.

Overall, although it has only 120 mins for all you can eat, it's a nice place to gather with friends.
最近牛大人新出左🥚「夢王祭」🥚日本頂級雞蛋 X 極上和牛套餐🫡 每位可以揀夢王生雞蛋 / 醬油溏心夢王蛋撈牛肉食又得 成粒啪又得🥰▫️120分鐘極上和牛吃到飽 ($328/位)基本八款湯底任你揀 近排仲有全新湯底醍醐蕃茄酸辣鍋🍅 三椒酸菜鮮魚鍋🐟今次做孝順仔同老媽子去食 就揀返台灣鳳梨雞鍋啦鳳梨加上苦瓜 食落甜甜的好開胃小食仲可以揀三色鮮蔬夢王脆蛋▫️牛肉類澳洲和牛M5牛肩卷 佢個肉味濃又唔韌油脂比例適中👍安格斯牛小排油花較多 鍾意一口肉一口啤酒嘅就啱哂!和牛牛丸依舊咁出色 一入座就醒你每人兩粒 即刻胃口大開😍▫️自助區醬料區都幾齊全 隔離仲有台灣麵、米粉想食啲飯仲有真滷牛肉飯😃飲品方面我首選一定係自家製冷泡茶不過老媽子話想啤啤佢 佢地竟然有少爺手工啤🍻 $58一杯又ok喎試哂Pale Ale同 Pilsner☺️最後Movenpick + Haagen Dazs雪糕都試埋🍨 依家到6月23號之前仲可以試埋夢王布丁🍮 賣哂就冇架啦!
最近牛大人新出左🥚「夢王祭」🥚
日本頂級雞蛋 X 極上和牛套餐🫡
每位可以揀夢王生雞蛋 / 醬油溏心夢王蛋
撈牛肉食又得 成粒啪又得🥰

▫️120分鐘極上和牛吃到飽 ($328/位)

基本八款湯底任你揀 近排仲有全新湯底
小食仲可以揀三色鮮蔬夢王脆蛋

▫️牛肉類
澳洲和牛M5牛肩卷 佢個肉味濃又唔韌
油脂比例適中👍
安格斯牛小排油花較多 鍾意一口肉一口啤酒嘅就啱哂!
和牛牛丸依舊咁出色 一入座就醒你每人兩粒 即刻胃口大開😍

▫️自助區
醬料區都幾齊全 隔離仲有台灣麵、米粉
想食啲飯仲有真滷牛肉飯😃
飲品方面我首選一定係自家製冷泡茶
不過老媽子話想啤啤佢
佢地竟然有少爺手工啤🍻 $58一杯又ok喎
試哂Pale Ale同 Pilsner☺️

牛大人不斷光顧 將軍澳Popcorn 分店是就第一次去 餐廳環境很有特色有小房間 亦有大眾位 牆上壁畫更令人目不暇給飯點時間 非常旺場🔥🔥等待期間 有另一服務就係有「迷你牛油卷•」試食😆😆價錢分3款$248/$288/$328 120分鐘任食🤤選擇了「極上和牛食到飽套餐」$328湯底是「台灣鳳梨雞鍋」 有苦瓜😂走下火路線 味道不會過濃放題自助區有滷肉飯、丸類、菜類、飲品和醬料重點 牛肉🥩無限♾️ encore美國PRIME極級肩里肌 安格斯特選牛板腱澳洲和牛M5牛肩卷肉味濃郁又嫩滑 油花分佈平均👍🏻推薦 一次叫晒所有牛😍 肉質靚靚 味道濃厚另外個套餐贈送咗每位兩粒澳洲M9和牛牛丸,重牛味,高質🦐🦀海鮮有花膠、沙白、蝦、鯛魚、鯇魚我個人反而愛吃花枝漿、蟹籽墨汁漿👍🏻亦有小吃 例如鴨血、豬大腸、豆腐等🥤飲品 除自助區有罐裝、紙包和冷凍茶今期餐廳推薦 打卡送雞蛋布甸奶茶🧋最後到甜品🍮 時間可選擇 仙草凍 或雪糕

牛大人不斷光顧 將軍澳Popcorn 分店

選擇了「極上和牛食到飽套餐」$328
湯底是「台灣鳳梨雞鍋」 有苦瓜😂
走下火路線 味道不會過濃

放題自助區
有滷肉飯、丸類、菜類、飲品和醬料
重點 牛肉🥩無限♾️ encore
美國PRIME極級肩里肌
安格斯特選牛板腱
澳洲和牛M5牛肩卷
肉味濃郁又嫩滑 油花分佈平均👍🏻
推薦 一次叫晒所有牛😍
肉質靚靚 味道濃厚

另外個套餐贈送咗每位兩粒澳洲M9和牛牛丸,重牛味,高質

🦐🦀海鮮有花膠、沙白、蝦、鯛魚、鯇魚
我個人反而愛吃花枝漿、蟹籽墨汁漿👍🏻

亦有小吃 例如鴨血、豬大腸、豆腐等

🥤飲品 除自助區有罐裝、紙包和冷凍茶
今期餐廳推薦 打卡送雞蛋布甸奶茶🧋

最後到甜品🍮 時間