2024-11-11 469 浏览
牛大人5週年推出日本黑毛和牛套餐可以任食A4+級日本和牛同3款口味鮑魚仲有全新高蛋白魚白湯三文魚豆腐鍋🍲同乳清蛋白荔枝玉露🍹Häagen-Dazs都唔再限每人一份 可以無限任食🌟日本黑毛和牛A4+ 套餐 $488/位 🌟魚白湯三文魚豆腐湯奶白色湯底滾咗之後再加入三文魚同豆腐湯底味道比較清淡 🌟日本黑毛和牛A4+黑毛和牛油花勁靚,和牛又腍又軟滑呢個價錢任食和牛黎講真係好高質唔想食油脂咁重都可以揀澳洲和牛M5牛肩卷另外仲有伊比利亞黑毛豬梅肉🌟海鮮拼盤套餐送一份海鮮拼盤有鮑魚、生蠔、扇貝同蟶子海鮮都幾新鮮 鮑魚同蟶子好食🌟鮑魚盛宴無限任食三款口味鮑魚 鮑魚好爽彈 古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚同埋柚子燒汁鮑魚個人最鐘意有少少酒香古法醉鮑魚 🌟Häagen-Dazs雪糕任食呢晚有6款口味Häagen-Dazs有雪條同雪糕
牛大人5週年推出日本黑毛和牛套餐

🌟魚白湯三文魚豆腐湯
奶白色湯底滾咗之後再加入三文魚同豆腐
湯底味道比較清淡

🌟日本黑毛和牛A4+
黑毛和牛油花勁靚,和牛又腍又軟滑
呢個價錢任食和牛黎講真係好高質
唔想食油脂咁重都可以揀澳洲和牛M5牛肩卷
另外仲有伊比利亞黑毛豬梅肉

🌟海鮮拼盤
套餐送一份海鮮拼盤
有鮑魚、生蠔、扇貝同蟶子
海鮮都幾新鮮 鮑魚同蟶子好食

🌟鮑魚盛宴
無限任食三款口味鮑魚 鮑魚好爽彈
古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚同埋柚子燒汁鮑魚
個人最鐘意有少少酒香古法醉鮑魚

🌟Häagen-Dazs雪糕任食
呢晚有6款口味Häagen-Dazs
有雪條同雪糕
2024-11-11 410 浏览
🌬️🌬️天氣開始涼又到佐打邊爐既季節去唔到日本食和牛🥹好彩牛大人推出佐日本黑毛和牛A4+ 🇯🇵🐮可以任食日本黑毛和牛,仲送埋海鮮拼盤😍除佐可以QR落單,仲有自助區:食品/ 飲品/調味料/雪糕,各類供應充足,有專人即時補給🫱🏻‍🫲🏿最驚喜係有haagen daz x pierre herme既雪糕批💜💜講返野食先😬😬😬大大塊黑毛和牛雪花紋理清晰,油脂分怖平均👍🏻入口嫩滑牛小排牛味香有口感一塊和牛一塊牛小排係最高享受😎😋海鮮拼盤有蟶子、扇貝、鮑魚、蠔🦪和牛牛丸彈牙juicy, 牛味濃郁豬血膏/ 甜不辣口感煙韌最最最吸引既係飯後甜品 - 湯丸花心/芝麻流心湯丸作為總結係完美的🧡食過咁多任食火鍋,牛大人相對選料用心,選擇多,難怪成日都要等位
🌬️🌬️天氣開始涼又到佐打邊爐既季節

除佐可以QR落單,仲有自助區:

講返野食先😬😬😬

大大塊黑毛和牛雪花紋理清晰,油脂分怖平均👍🏻入口嫩滑

牛小排牛味香有口感

一塊和牛一塊牛小排係最高享受😎😋

海鮮拼盤有蟶子、扇貝、鮑魚、蠔🦪

和牛牛丸彈牙juicy, 牛味濃郁

豬血膏/ 甜不辣口感煙韌

最最最吸引既係飯後甜品 - 湯丸
花心/芝麻流心湯丸作為總結係完美的🧡

2024-11-08 407 浏览
前排又同肥仔去食牛大人😎皆因老友話佢出咗一個新嘅套餐「日本黑毛和牛A4+」😜哩個套餐仲會送一個海鮮拼盤!咁正一定要試吓啦!而呢個餐同樣地會送每人兩粒嘅和牛牛丸😗一開始當然要試咗呢個黑毛和牛先啦😚黃牛果然不得了!油脂分布均勻,入口即溶 ,簡直係好食到停唔到口😗其餘牛肉都保持高質,美國黑牛同封門柳都係必點之選!除此之外,仲有任食鮑魚,三個唔同嘅煮法都有三種唔同嘅風味!勁正囉仲有一個最正嘅位,就係Häagen-Dazs雪糕任食😚啱晒鍾意食甜品嘅我哋呀每次嚟到牛大人都果然勁滿足呀!

其餘牛肉都保持高質,美國黑牛同封門柳都係必點之選!

每次嚟到牛大人都果然勁滿足呀!

2024-11-07 270 浏览
店名: 牛大人台灣火鍋吃到飽 地址: 將軍澳唐賢街9號PopCorn 2樓PopFood 3號舖將軍澳C出口,行3分鐘環境: 4.5/5價錢: 4/5味道: 5/5牛大人最近新推出嘅日本黑毛和牛A4套餐只須$488/人(晚市),可以任食日本A4和牛、澳洲M9和牛牛丸、海鮮拼盤等,甜品今次有多款Häagen-Dazs嘅雪糕&雪條,瞬間要變大胃王啦🤩座位方面亦都闊落舒適,適合二人至多人飯局🍲日本黑毛和牛A4+❤️❤️❤️❤️❤️$488/位湯底❤️❤️❤️❤️❤️揀左番茄鍋,湯底簡簡單單番茄主打,一邊打邊爐一邊健康😝肉類❤️❤️❤️❤️❤️主打日本黑毛和牛A4+,一擺上黎就已經眼光光,油花分布均勻,肉質鮮嫩😝食落比較無咁heavy,亦唔容易覺得滯;手切封門柳肉感較突出,口感少煙韌😍牛胸爽食落爽脆,油香隨之散發🤩澳洲和牛牛丸牛味突出,彈牙多汁😙海鮮❤️❤️❤️❤️❤️日本和牛套餐配有海鮮拼盤,包括鮮甜鮑魚、蠔、帶子等,仲有熟食款鮑魚揀,海鮮都食落都好鮮甜,個人比較推古法醉鮑魚,炮製方法比較清爽,保留到鮑魚彈牙的肉質😌沙白都係強烈大推,隻隻都卜卜新鮮😝熟食❤️❤️❤️❤️❤️同樣有多款特色台灣小食可以選擇,但由於個胃有限,淨係食咗鬼馬松露油條
店名: 牛大人台灣火鍋吃到飽

將軍澳C出口,行3分鐘

環境: 4.5/5
價錢: 4/5
味道: 5/5

日本黑毛和牛A4+❤️❤️❤️❤️❤️
$488/位

湯底❤️❤️❤️❤️❤️
揀左番茄鍋,湯底簡簡單單番茄主打,一邊打邊爐一邊健康😝

肉類❤️❤️❤️❤️❤️

海鮮❤️❤️❤️❤️❤️

熟食❤️❤️❤️❤️❤️
同樣有多款特色台灣小食可以選擇,但由於個胃有限,淨係食咗鬼馬松露油條,外面香脆,內裏好似包住蝦滑口感嘅嘢食,配埋一齊毫無違和感,好食🤤

配料❤️❤️❤️❤️❤️
配料選擇數之不盡,漿都有好多種,例如蟹籽墨魚漿、章魚珍珠漿等,鮮甜爽滑,其他仲有鴨血、水蓮、鵝腸等可以點,自助區都有各種菜、海帶、丸等😆

甜品❤️❤️❤️❤️❤️
今次甜品係Häagen-Dazs嘅雪糕雪條,都係任食架,今次試左脆皮士多啤梨綠茶雪條、脆皮雲尼拿藍莓馬卡龍雪條等,口感豐富且多層次,個胃大啲都好想食曬佢🤣

飲品❤️❤️❤️❤️❤️
有多款冷泡茶、飲品等可以選擇‼️打邊爐飲無糖冷泡茶解膩,今次試左杯荔枝蛋白飲品,有椰果配搭,飲落好清爽😋
最近去咗將軍澳嘅牛大人食飯🍽️😋我地簡左日本黑毛和牛A4+吃到飽套餐,真係食到你唔想停口🍖首先講下佢哋嘅魚白湯三文魚豆腐鍋🍲,湯底鮮甜,三文魚同豆腐都好滑溜❤️❤️食落口感一流。再嚟就係海鮮拼盤🦑,有鮑魚、蟶子、扇貝同蠔,全部都好新鮮!🐚 鮑魚仲可以另外叫炭燒鹽蔥同柚子燒汁兩等多種口味,真係好香口🔥仲有免費嘅澳洲和牛牛丸🥩,彈牙又juicy,真係一試難忘。任飲任食真係超多選擇,狂食日本黑毛和牛A4+真係超抵!🍖另外仲有安格斯特選牛板腱、澳洲和牛M5牛肩卷、SRF美國黑牛後腿肉🩵手切封門柳、安格斯牛小排🥰🥰伊比利亞黑毛豬梅肉等😍😍😍全部都係高質素嘅肉類,食落真係滿足感爆棚🥩即炸午餐肉同水蓮都係唔錯嘅選擇🍤,特別係即炸午餐肉,外脆內嫩,食落好有層次感。古法醉鮑魚亦係一大亮點😋😋酒香四溢,鮑魚肉質鮮嫩。最後仲有台中仙草凍❤️❤️冬瓜茶同洛神花茶🍹,清新解渴,食完一餐之後飲返杯真係好舒服🍵最正嘅係,呢度仲有Haagen-Dazs雪糕同仙草凍🍨甜品控一定唔可以錯過👍

仲有免費嘅澳洲和牛牛丸🥩,彈牙又juicy,真係一試難忘。
任飲任食真係超多選擇,狂食日本黑毛和牛A4+真係超抵!🍖
手切封門柳、安格斯牛小排🥰🥰伊比利亞黑毛豬梅肉等😍😍😍
全部都係高質素嘅肉類,食落真係滿足感爆棚🥩

古法醉鮑魚亦係一大亮點😋😋酒香四溢,鮑魚肉質鮮嫩。

一如既往保持高水準無論火鍋湯底、肉質、配料、麵類、醬料、飲品、雪糕 選擇多質素好🤤今次套餐用附送海鮮拼盤同和牛牛丸海鮮夠鮮甜 簡左個剝皮辣椒雞鍋清清地唔錯🤤咁先食到靚牛靚海鮮原味😋牛肉味好濃 油花均衡 入口即化豚肉都超驚喜!🔸 牛大人台灣火鍋吃到飽 (PopCorn) (將軍澳)將軍澳唐賢街9號PopCorn 2樓PopFood 3號舖#shumshum_foodie_tko
一如既往保持高水準
無論火鍋湯底、肉質、配料、麵類、醬料、飲品、雪糕
選擇多質素好🤤

今次套餐用附送海鮮拼盤同和牛牛丸
海鮮夠鮮甜 簡左個剝皮辣椒雞鍋
清清地唔錯🤤
咁先食到靚牛靚海鮮原味😋
牛肉味好濃 油花均衡 入口即化
豚肉都超驚喜!

🔸 牛大人台灣火鍋吃到飽 (PopCorn) (將軍澳)

#shumshum_foodie_tko

2024-10-30 523 浏览
同🐧🐧 buddy 食餐勁嘅,今次去將軍澳間牛大人食咗最高級嘅黑毛和牛A4 套餐😍😍😍 超驚喜大滿足🤤 一坐低即刻叫返碟黑毛和牛😆 點一份超級大碟食極都仲有🤩 和牛油花均勻,紅潤鮮美,一碌即散發出誘人嘅牛香😆 食落油而不膩,牛味濃香,口感順滑柔嫩,真係好出色😎 再叫半份伊比利亞黑毛豬梅肉🥰 用木托盤送上,份量都好多😮 口感彈牙有嚼感,肉味濃厚,肉汁豐富🤤 愛食豬嘅朋友不能錯過😋 除咗高質肉肉,仲有大量海鮮、手打滑類等優質火鍋配料任叫唔嬲🥰 真係勁正勁抵食😈 食飽飽之後,仲有成個凍櫃嘅haagen dazs 雪糕等緊你🤤 由經典嘅朱古力到最新嘅馬卡龍系列都一應俱全😋 真係抵讚😎

2024-10-25 633 浏览
【牛大人台灣火鍋吃到飽】由台灣大廚主理,主打以全天然食材熬製的九款湯底及在地直送食材。正值5 周年盛典,店內推出「日本黑毛和牛A4+ 晚市 120分鐘吃到飽套餐」,便拉著無牛不歡的朋友試試。 套餐打主A4+級日本黑毛和牛,片片油花豐富,肉質細膩,幾近入口即溶,吃下滿口香濃肉味。另有"澳洲和牛M5牛肩卷"、"美國Prime 極級肩里肌"、"伊比利亞黑毛豬梅肉",每位還贈送"澳洲M9和牛牛丸"2粒。隨餐奉送的「海鮮拼盤」按人數供應。每日供應時令海鮮,還以冰鎮保證新鮮。是日精選肉厚鮮甜的"鮑魚"、咬下爆汁的"生蠔"、飽滿"帆立貝"及鮮嫰"蟶子"。點了期間限定的"魚白湯三文魚豆腐鍋"湯底,三文魚煎至金黃香脆再用高湯慢煮細熬,蛋白質滿分。上枱時再加入三文魚塊、豆腐、薑片、芫荽等配料,口味清鮮,健康之餘又可突出海產的鮮美。自助區有40多款餃類肉丸、菇菌蔬菜、烏冬粉麵可選,醬料也有10多種。飲品是自助形式在雪櫃自取的,除了較普遍的汽水、臺灣台式飲料,不能錯過自家製冷的4款泡茶。小食方面,可點外脆內嫰的"士林鹽酥雞"、彈牙扎實的"真豬小香腸"、甘香軟綿的"魚酥皮蛋豆腐"、集酸甜鹹香脆一身的"梅甘酥脆薯

小食方面,可點外脆內嫰的"士林鹽酥雞"、彈牙扎實的"真豬小香腸"、甘香軟綿的"魚酥皮蛋豆腐"、集酸甜鹹香脆一身的"梅甘酥脆薯"、及以滷牛肉代替豬肉製作的"第二市場真滷牛肉飯"。
六款口味Haagen-Dazs雪糕雪條也是無限供應,吃完火鍋來點冰涼甜點作結,大滿足的一餐。

2024-10-20 809 浏览
今日去咗牛大人打邊爐,大滿足我選擇了日本和牛套餐,任食日本黑毛和牛A4,仲有伊比利亞黑毛豬梅肉,日本和牛既紋靚到我哇一聲一片片薄薄的和牛肉,放落鍋裡,咬下去超滑,油花分布得好均勻,入口即化,一碟超級大碟,絕對對得住個價錢, 伊比利亞黑毛豬梅肉都唔差,肉質好嫩套餐裡仲有個海鮮拼盤,裡面有聖子、帶子同埋鮑魚,全部都好新鮮,咬下去,鮑魚的Q彈口感真係一流,帶子鮮甜到不得了,海味十足除了肉同海鮮,仲有台灣的小食,鹽酥雞和金梅番薯。鹽酥雞外脆內嫩,調味香料落咗唔少,金梅番薯甜得恰到好處,encore咗兩碟飲品方面,選擇多到你唔知飲咩好。我試咗白桃烏龍茶同手打檸檬茶,兩款都好清新,特別係白桃烏龍,茶好香,配火鍋真係一流。而手打檸檬茶酸酸甜甜,解膩又好飲牛大人係香港開咗多年,水凖還keep得唔錯,唔怪得成日都座無虛席
今日去咗牛大人打邊爐,大滿足

2024-10-15 860 浏览
秋風起即刻諗到去打邊爐😍趁住牛大人有5週年慶優惠即刻去睇下先🥳大家記得book定枱😆睇下餐牌入面分左幾個級別嘅套餐😍我地今次揀左日本黑毛和牛A4+套餐,入面有勁多唔同款式嘅肉類😍同台式小食,仲有海鮮😋e家揀e個套餐,牛大人仲會送M9和牛牛丸及海鮮拼盤❤️海鮮盤包左大蝦,蟶子仲有鮑魚🥰和牛牛丸口感彈牙❤️多汁😋🌸日本黑毛和牛雪花好靚,仲勁新鮮🤩口感細滑,味道好香牛味😚食完即刻諗起日本嘅刷刷鍋😋🌸伊比利亞黑毛豬梅肉,肉質嫩滑😆食落唔會膩😌🌸除左高質和牛,有另一個驚喜係鮮甜鮑魚任食😚當然要點佢地嘅「鮑魚三吃」古法醉鮑魚,炭燒鹽蔥鮑魚同柚子燒汁鮑魚😋鮑魚勁鮮味,配埋秘製醬汁,食落更野味👍🏻🌸自助區入面有勁多唔同嘅蔬菜,同台式嘅丸,粉麵,最期待係佢哋嘅甜品區入面有好多高質嘅雪糕🍓🍫同雪條🤤

🌸伊比利亞黑毛豬梅肉,肉質嫩滑😆食落唔會膩😌

2024-10-02 1244 浏览
住附近呢開左咁耐第一次去食門口有十個左右排walk-in既Openrice book左位 唔駛等直入係正既!食物種類款式飲品選擇都多既甜品都叫有啦上菜速度,收碟速度都幾好坐得舒服,自助bar乾淨企理但⋯⋯我明明叫中間價原來佢開左最貴個個餐比我,因為我第一次來食無留意,一開app就開始叫食物,到尾結單來先知開左最貴果個,都已經食左了都無咩好得爭議啦!算.我比!另外食物質素起初都算係OK,去到後半就開始比d唔知咩,明顯外觀肉質連肉色都已經唔同開頭d肉了!有好有唔好,睇自己要求d咩!所以試過就算啦!
住附近呢開左咁耐第一次去食
門口有十個左右排walk-in既
Openrice book左位 唔駛等直入係正既!
食物種類款式飲品選擇都多既
甜品都叫有啦
上菜速度,收碟速度都幾好
坐得舒服,自助bar乾淨企理
但⋯⋯
有好有唔好,睇自己要求d咩!
所以試過就算啦!
  • 水蓮
2024-09-25 1527 浏览
牛大人台灣火鍋吃到飽 (PopCorn)將軍澳唐賢街9號PopCorn 2樓PopFood 3號舖講起打邊爐放題牛大人絕對係冇得輸啦,性價比極高,牛肉既質素高之餘,其他既火鍋配料選擇都好多好新鮮,而且又坐得舒服岩晒約朋友黎開餐,今日我地就試左係將軍澳站Popcorn既分店黎到牛大人喪食靚牛係必須架,我地選擇左最正既澳洲極上和牛餐,碟碟都係靚牛而且每一轉都係保持高質,值得一讚,精選左以下幾款係必食架安格斯牛小排 澳洲和牛M5牛肩卷美國Prime極級和牛手切封門柳肉類係用QR Code落單,其他火鍋配料就係自取既非常方便,淨係丸類都超過十款選擇超多,而且好新鮮全部係個冷櫃入面,保持品質最後不得不提既就係雪糕, 知道餐廳係會定期同唔同既雪糕品牌合作, 對上一次黎係Dreyer's雪糕,今次竟然係我最愛嘅Movenpick,仲要有成5隻味任揀真係好正,非常滿足
牛大人台灣火鍋吃到飽 (PopCorn)

安格斯牛小排
澳洲和牛M5牛肩卷
美國Prime極級和牛
手切封門柳

2024-09-23 1177 浏览
今次來到了將軍澳食牛大人,今次點了 「澳洲極上和牛套餐」,係包有四粒澳洲M9和牛牛丸。我就鐘意澳洲和牛M5牛肩卷和SRF美國黑牛後腿肉。呢2個牛的牛味都濃,肉質是比較嫩滑,又不會過肥。澳洲M9和牛牛丸同平日食到的牛丸真的很不同, 食入口好彈牙,牛味又香濃,仲要好多汁,值得一讚另外,仲可以手機下單點海鮮,小食等等自助區仲有好多唔同款式既蔬菜,丸類,飲品和雪糕任拎,呢個價錢真係好抵而我當然就狂食Movenpick雪糕啦,今次有44隻味道可以簡,我最鐘意就係咖啡味,真係好似飲緊咖啡咁濃同香咖啡味。牛大人台灣火鍋吃到飽 (PopCorn)將軍澳唐賢街9號PopCorn 2樓PopFood 3號舖#香港美食 #香港探店 #香港好去處 #將軍澳 #將軍澳美食 #火鍋 #打邊爐 #放題 #hkfoodie #hkkol #hkblogger

另外,仲可以手機下單點海鮮,小食等等

牛大人台灣火鍋吃到飽 (PopCorn)
將軍澳唐賢街9號PopCorn 2樓PopFood 3號舖

將軍澳打邊爐一向光顧616,一次機緣巧合下初嚐牛大人,被他的性價比驚艷到。今天正值紅雨,肉癮起自然想起再試。在開飯上訂位,即時安排入座,午市3套餐,用餐90分鐘,毫不猶疑選了最貴的那個放題套餐,皆因念念不忘其肉味濃的牛牛。場內八成滿,雖要與人搭枱,但有隔版阻隔,無須顧慮放肆食肉的羞恥心。湯底正路無特別,每款牛都試了,最平選擇的牛就不用試了,無肉味,多筋,多肥肉。當中最頂級有國家名的牛肉例如美國,澳洲等,分級原則就不認識了,但肉味濃,無筋,好食。其餘必試的便是各種滑,魚滑相對有腥味,墨魚滑好食。餘下餐牌上沒寫的,在自助櫃任取的醬料種類多,飲品種類多,特愛其冷泡茶,丸類種類多,但肉丸那些味道一般,並沒一般肉丸的肉味濃而是混合其他調味,不合本人口味,菜瓜菇類多,可以一戰。不少得的是M字頭雪糕任食。若要本人井多小小的話,就是上菜速度快,點完不用5分鐘就送到。結論:冇好似啲打手講到咁好食,但係性價比高,同價位中選擇較豐富,味道正路,可以一戰再戰。

2024-09-20
高質人氣火鍋❤️‍🔥牛大人台灣火鍋吃到飽ʕ๑’ㅅ’๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ⸝⸝‪⸝♡哇!牛大人而家竟然有得任食雪糕🍦?正呀✨之前去食牛大人唔夠滿足係因為佢哋雪糕只配一杯!但前幾日發現佢哋轉左竟然有得任食!仲要有movenpick 搞到忍唔住食左2杯❤️就連台灣仙草芋圓糖水都係任食〰️湯底方面今次我就揀咗阿嫲養生濃湯鍋🤍湯底清清地 有點甜 主要係用大骨原湯作為基底!加埋大量新鮮蔬菜同多種藥膳 夠哂養生🫶🏻今次叫左佢哋嘅「極上和牛吃到飽」套餐💕佢地本身食物質素都唔錯~牛肉都有幾款唔同選擇🐮碟碟顏色鮮艷❤️▪️澳洲和牛M5牛肩卷▪️安格斯牛小排▪️安格斯特選牛板腱▪️手切封門柳▪️美國PRIME極級肩里肌全部都唔同口感 油脂分布各有不同✨唔食牛可叫花雕醉雞件🐔雞肉好滑嫩~仲有特色台灣小食 士林鹽酥雞、糖醋甜不辣、真豬小香腸等等!自助區都有唔同嘅蔬菜配料同飲品比人選擇✨⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`ʔ ‧📍 牛大人台灣火鍋吃到飽 將軍澳唐德街3號號舖PopFood 4Popcorn商場2樓
高質人氣火鍋❤️‍🔥牛大人台灣火鍋吃到飽
哇!牛大人而家竟然有得任食雪糕🍦?正呀✨

之前去食牛大人唔夠滿足係因為佢哋雪糕只配一杯!
但前幾日發現佢哋轉左竟然有得任食!
仲要有movenpick 搞到忍唔住食左2杯❤️
就連台灣仙草芋圓糖水都係任食〰️

湯底方面今次我就揀咗阿嫲養生濃湯鍋🤍
湯底清清地 有點甜 主要係用大骨原湯作為基底!
加埋大量新鮮蔬菜同多種藥膳 夠哂養生🫶🏻

今次叫左佢哋嘅「極上和牛吃到飽」套餐💕
佢地本身食物質素都唔錯~
牛肉都有幾款唔同選擇🐮碟碟顏色鮮艷❤️
▪️澳洲和牛M5牛肩卷
▪️安格斯牛小排
▪️安格斯特選牛板腱
▪️手切封門柳
▪️美國PRIME極級肩里肌

全部都唔同口感 油脂分布各有不同✨

唔食牛可叫花雕醉雞件🐔雞肉好滑嫩~

仲有特色台灣小食 士林鹽酥雞、糖醋甜不辣、真豬小香腸等等!

自助區都有唔同嘅蔬菜配料同飲品比人選擇✨
📍 牛大人台灣火鍋吃到飽