2024-09-05 2493 浏览
牛大人台灣火鍋👏🏻👏🏻120分鐘吃到飽套餐✅自助火鍋配料吧✅肉類無限量供應✅全線同dreyer's 合作😍晚市入座可任食dreywr’s 雪糕🍦口味眾多🤣可以一次過試哂禁多款!美國開心果、馬達加斯加雲呢拿、加州士多啤梨、地中海榛子配合朱古力湯底叫左阿嫲養生濃湯!湯底配料好豐富!有龍眼、蟲草花、娃娃菜、冬菇~湯底清甜用來打邊爐更能食出食物原汁原味!任食靚牛肉~每款都叫左!肉既質素唔錯啊!🥩SRF 美國黑牛後腿肉🥩澳洲和牛M5牛肩卷🥩安格斯特選牛板腱🥩美國 PRIME 極級肩里肌手切封門柳仲有係跟餐送澳洲和牛牛丸!爆漿多汁好彈牙!現場仲有多款台灣在地直送食材:蔬菜、麵條、飲品、台灣特色小食等等!例如士林鹽酥雞、真豬小香腸、糖醋甜不辣款款都係即叫即整!上碟夠熱辣今期除左任食dreyer’s 雪糕🍧仲有喜歡飲飲啤酒朋友唔好錯過~🍺🍻Hoegaarden®️ 出品🍺蜜桃味生啤🍑都有得飲!有興趣就快D訂位📲☎️牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)🕹️觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓#hkfood #hkfoodblog #hkblogger #yummy #抵食 相機食先 #手機食先 #美食博主
牛大人台灣火鍋👏🏻👏🏻120分鐘吃到飽套餐
✅自助火鍋配料吧✅肉類無限量供應
✅全線同dreyer's 合作😍
晚市入座可任食dreywr’s 雪糕🍦
口味眾多🤣可以一次過試哂禁多款!
美國開心果、馬達加斯加雲呢拿、
加州士多啤梨、地中海榛子配合朱古力

湯底叫左阿嫲養生濃湯!湯底配料好豐富!
有龍眼、蟲草花、娃娃菜、冬菇~湯底清甜
用來打邊爐更能食出食物原汁原味!

任食靚牛肉~每款都叫左!肉既質素唔錯啊!
🥩SRF 美國黑牛後腿肉🥩澳洲和牛M5牛肩卷
🥩安格斯特選牛板腱
🥩美國 PRIME 極級肩里肌手切封門柳
仲有係跟餐送澳洲和牛牛丸!爆漿多汁好彈牙!

例如士林鹽酥雞、真豬小香腸、糖醋甜不辣
款款都係即叫即整!上碟夠熱辣
今期除左任食dreyer’s 雪糕🍧
仲有喜歡飲飲啤酒朋友唔好錯過~🍺🍻
Hoegaarden®️ 出品🍺蜜桃味生啤🍑都有得飲!
有興趣就快D訂位📲☎️
🕹️觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓
#hkfood #hkfoodblog #hkblogger #yummy #抵食 相機食先 #手機食先 #美食博主 #香港美食 #香港探店 #香港旅遊攻略 #香港旅遊好去處 #香港美食推 #香港必食 #香港地道美食 #火鍋
#牛大人
2024-09-04 2189 浏览
雖然市面有好多火鍋店,但我仍然對牛大人不離不棄。我一早訂位,極上和牛吃到飽$328。餐廳有期間限定蜜桃白啤酒,入口有淡淡蜜桃香,另外還有蜜桃白啤酒雪葩,不錯。湯底是阿嬤養生濃湯鍋。湯底滋補又順口,有紅棗、枸杞和白菜,相對健康清淡一些。接下來是火鍋放題套餐的主角:牛肉,我們主要吃安格斯牛小排和澳洲和牛M5牛肩肉等,這兩款肉質鮮美,前者較香,油脂充沛,後者瘦一些,入口肉味濃郁。海鮮我們吃了不少蝦和花甲,新鮮清甜。火鍋配料還有湯丸,花生和芝麻味都很美味,值得一試。除了牛肉之外,還有真豬小香腸、梅甘酥脆薯、魚香皮蛋豆腐等小食。甜品櫃的甜品也多了不少雪糕,有進步。
雖然市面有好多火鍋店,但我仍然對牛大人不離不棄。

我一早訂位,極上和牛吃到飽$328。

海鮮我們吃了不少蝦和花甲,新鮮清甜。

火鍋配料還有湯丸,花生和芝麻味都很美味,值得一試。

甜品櫃的甜品也多了不少雪糕,有進步。

2024-08-31 1402 浏览
屋企人話請食牛大人,熬到7點入座非常肚餓。即刻電子落單叫咗一個台式嘅鹽酥雞同埋蜜糖台式腸醫肚😝 之後,我哋揀咗一個單鍋係紅燒牛骨湯湯底好濃郁。外邊有自助飲品吧同埋調味料站,超過50款以上嘅飲品。例如有佢哋嘅招牌白桃烏龍茶,又有荔枝茶等等。同埋我見到有滷肉飯不過驚自己食得太飽,所以就冇食到。牛肉方面,我哋今次係叫咗極上澳洲和牛,所以大家都係主打M5和牛。全部都係大大塊非常之新鮮同埋非常之嫩口。我屋企人冇牙都食到😂😂😂 所以我哋叫咗好多碟,初頭都驚佢哋食唔晒,但佢哋話咁好食點會食唔落🤣 之後我哋都叫咗啲海鮮,例如沙白同埋海蝦,媽媽話食海蝦好抵食😂😂 笑死我哋。同埋啲蝦都係大大隻的。牛肉叫咗超過10盤以上就嚟高過我哋個人🙈埋單呢餐都係三百幾蚊,價錢真係非常之合理同吸引🙈一定會再返嚟食。我仲寫咗意見書讚佢哋。因為啲員工服務態度都好好。最後要講一講甜品,因為佢哋呢排同咗Dreyers合作,有好多種唔同味道嘅雪條可以食,我自己揀咗加州士多啤梨味嘅脆皮雪條好好食😝 同埋有台灣嘅花生糖水都一樣好味,飽到你非常滿足。

想在午餐時間享受火鍋,又可以一人食的話,牛大人提供一人火鍋定量套餐,由HK$72起。套餐包括定量肉食及全部配料放題,性價比極高!! 🔥🥩配料區除有皇帝菜等少見蔬菜外,還有健康海帶及豆類產品、五花八門肉丸及蟹柳,包羅萬有!!飲品都非常多元化,茶類、汽水、果汁、及台式飲品都有!!熟食提供任食台式肉燥飯,超正!! 🥬🍢🍺甜品每日都會有2款雪糕及雪條選擇,超滿足!!- 定量套餐-上腹牛五花 HK$98 🥩🐂牛肉控最抵選擇!!牛五花份量有10片,肉片厚度適中,肉味及油脂都充足,非常值得一試!!
定量套餐-上腹牛五花

甜品每日都會有2款雪糕及雪條選擇,超滿足!!

- 定量套餐-上腹牛五花 HK$98 🥩🐂
定量套餐-上腹牛五花
牛大人不嬲出名係過江龍,高質嘅台灣火鍋湯底連埋特色嘅台灣空運材料,每次去食都好滿足,於是今次帶咗朋友放工又嚟食😁今次叫咗個極尚和牛吃到飽套餐,肉類選擇簡直多到滿瀉,個人最鍾意食佢個S R F黑牛,牛味重得來,而且唔會太多油脂,安格斯牛小排都好出色,雪花分明超正🤤湯底就叫咗個唔辣嘅係個酸菜白肉鍋,鹹鹹酸酸,好醒胃,未食之前飲咗兩啖湯超正😋不得不讚佢湯底都好足了,豬肉、酸菜、蔬菜等等都好足,而且勁入味😍仲有個澳洲和牛牛丸簡直有驚喜,牛味勁重,而且超級Juicy好彈牙😋我哋叫咗水蓮、沙白、魚香皮蛋豆腐,都超級好食,水蓮喺台灣嘅蔬菜,好爽脆食落好有口感🌟另外仲encore咗兩三轉鴨血, Q彈軟滑,口感一流😎另外仲攞咗包烏冬煮,超級入味🤩飲品方面,叫咗佢新出嘅鴨屎香檸檬茶、仲有蜜桃HOEGAARDEN白啤酒,一入口蜜桃香大爆發,啱晒唔鍾意太苦啤酒嘅人,中和返 🧡而且出邊嘅茶類飲品同普通飲品選擇都花多眼亂,有齊啲蜜桃烏龍、洛神花茶,應有盡有😍雪糕方面仲有Dreyers雪糕任食簡直係大滿足😘觀塘呢間分店空間非常之大,座位都幾闊落,而且上菜速度好快,超級欣賞😙得閒想食打邊爐一定會揀佢🤩

2024-08-01
好耐冇食牛大人🐮見人出post有任食Dreyer’s雪糕🍦即刻book枱吃到飽😋我地揀咗極上和牛吃到飽(19:30前離座只係$288再加一)呢個套餐同以往一樣先附送澳洲M9和牛牛丸(每人只有2粒)今次唔同就係任食Dreyer’s 雪糕🤩湯底揀咗🫕台灣濃香番茄湯底🍅🍅番茄都足料夠濃味🍅至於牛當然唔放過每款牛啦🦬點了M5澳洲和牛🐮手切封門柳🐂安格斯特選牛板腱🐂美國Prime極级肩里肌海鮮方面有蝦有沙白,另外推薦手打黑松露漿及墨魚滑👍足料彈牙自助飲品既選擇非常之多,有汽水,台式飲品,自家製冷泡茶,洛神花茶,白桃烏龍,桂花烏龍。熱飲有紅棗茶,另外我地加錢$48杯叫咗杯新登場HOEGAARDEN蜜桃味生啤🍺我就好鐘意哩個味道容易入口👍自助區仲有好多台灣直送蔬菜🥬🌽瓜類🍢丸類等..我地已經食到好飽😆不過點都要食番夠本Dreyer’s 雪糕雪條😋

湯底揀咗🫕台灣濃香番茄湯底🍅🍅番茄都足料夠濃味🍅

海鮮方面有蝦有沙白,另外推薦手打黑松露漿及墨魚滑👍足料彈牙

自助區仲有好多台灣直送蔬菜🥬🌽瓜類🍢丸類等..

2024-08-26
2024-08-26 936 浏览
數唔清第幾次食了,不過今次同之前唔同既係最近牛大人同Dryers 雪糕合作,可以任食Dryers 雪糕,款式包括開心果味甜筒同雪條,士多啤梨同Hazel nut 味雪條,好吸引呀😍😍🌟澳洲極上和牛套餐每位送超Juicy既澳洲M9和牛牛九😋初嘗剝皮辣椒雞湯底,微辣得黎帶點清甜,好特別!美國PRIME極級肩里肌同澳洲和牛M5牛肉卷肉質鮮嫩,n call 左好多碟🤣牛胸爽都係必叫的,油膩感十足,口感彈牙爽口😋蟹籽墨汁漿口感彈牙,味道鮮美!當然唔少得台灣小食台灣腸、鹽酥雞、皮蛋豆腐喇😆發覺有啲唔同既係牛大人自家製茶飲轉左膠杯包裝,非常環保!👍🏻老公放工叫左杯HOEGAARDEN 蜜桃白啤酒🍻輕鬆下蜜桃味好濃,甜甜地好容易入口,比我飲左佢大半杯🤣最後到甜同時間,我作為開心果控既我拎左開心果甜筒同雪條,同時食兩枝,超級滿足呀!☺️食咁多次,質素都依然咁好!👍🏻

🌟澳洲極上和牛套餐
每位送超Juicy既澳洲M9和牛牛九😋
初嘗剝皮辣椒雞湯底,微辣得黎帶點清甜,好特別!
牛胸爽都係必叫的,油膩感十足,口感彈牙爽口😋
蟹籽墨汁漿口感彈牙,味道鮮美!
當然唔少得台灣小食台灣腸、鹽酥雞、皮蛋豆腐喇😆
老公放工叫左杯HOEGAARDEN 蜜桃白啤酒🍻輕鬆下
蜜桃味好濃,甜甜地好容易入口,比我飲左佢大半杯🤣

食咁多次,質素都依然咁好!👍🏻
  • 澳洲M9和牛牛丸
  • 澳洲和牛M5牛肩卷
  • 台式小食
如果你問我最中意食邊間火鍋我一定會話牛大人🐮近期推廣係晚市任食Dreyers雪糕雪條!梗係又要去試試😝▫️澳洲極上和牛吃到飽($328/位 正價時段)▫️▫️湯底▫️阿嬤養生濃湯鍋,唔食辣嘅朋友必試👍🏻湯底超多菜底、紅棗、杞子等等睇落清淡但一啲都唔清淡!濃濃嘅湯底同所有食物都好夾!又唔會搶走本身食物嘅味道😋▫️肉類▫️澳洲和牛M5牛肩卷、手切封門柳前者肥瘦均勻,油脂分布平均後者切得厚薄適中兩款食落肉味濃郁,充滿肉汁👍🏻▫️小食▫️逢甲Q爽雞腳筋、鬼馬老油條、士林鹽酥雞(辣)必試三款小食!第一次食新出品逢甲Q爽雞腳筋食落夠凍,少少似雞軟骨嘅口感口感爽脆,充滿芫茜同辣味超開胃!油條即叫即炸,外皮脆卜卜食落滿滿黑松露香味👍🏻鹽酥雞次次都會食,新鮮炸起熱辣辣充滿台灣風味😋▫️其他配料▫️蛋餃、燕餃皮薄餡靚🥟必食私房鴨血(辣)🔥嫩滑口感,吸收晒湯汁入口軟腍👍🏻▫️海鮮▫️新鮮沙白大大粒,肉質夠晒飽滿彈牙完全冇沙!夠晒鮮甜😍▫️澳洲和牛牛丸▫️凡於晚市叫「極上和牛套餐」,每位客人可送兩粒100%澳洲M9和牛牛丸粒粒都肉味香濃,充滿肉汁💦超中意食!▫️HOEGAARDEN 蜜桃白啤酒▫️酒迷必試!超級推介🍑滿滿蜜桃味嘅啤酒!桃味香
如果你問我最中意食邊間火鍋
我一定會話牛大人🐮
近期推廣係晚市任食Dreyers雪糕雪條!梗係又要去試試😝

▫️澳洲極上和牛吃到飽($328/位 正價時段)▫️

▫️湯底▫️
阿嬤養生濃湯鍋,唔食辣嘅朋友必試👍🏻
湯底超多菜底、紅棗、杞子等等
睇落清淡但一啲都唔清淡!濃濃嘅湯底同所有食物都好夾!
又唔會搶走本身食物嘅味道😋

▫️肉類▫️
澳洲和牛M5牛肩卷、手切封門柳
前者肥瘦均勻,油脂分布平均
後者切得厚薄適中
兩款食落肉味濃郁,充滿肉汁👍🏻

▫️小食▫️
逢甲Q爽雞腳筋、鬼馬老油條、士林鹽酥雞(辣)
必試三款小食!
第一次食新出品逢甲Q爽雞腳筋
食落夠凍,少少似雞軟骨嘅口感
口感爽脆,充滿芫茜同辣味超開胃!
油條即叫即炸,外皮脆卜卜
食落滿滿黑松露香味👍🏻
鹽酥雞次次都會食,新鮮炸起熱辣辣
充滿台灣風味😋

▫️其他配料▫️
蛋餃、燕餃皮薄餡靚🥟
必食私房鴨血(辣)🔥
嫩滑口感,吸收晒湯汁入口軟腍👍🏻

▫️海鮮▫️
新鮮沙白大大粒,肉質夠晒飽滿彈牙
完全冇沙!夠晒鮮甜😍

▫️澳洲和牛牛丸▫️
凡於晚市叫「極上和牛套餐」,每位客人可送兩粒
100%澳洲M9和牛牛丸
粒粒都肉味香濃,充滿肉汁💦超中意食!

▫️HOEGAARDEN 蜜桃白啤酒▫️
酒迷必試!超級推介🍑
滿滿蜜桃味嘅啤酒!
桃味香濃之餘又不失白啤本身嘅麥味
甜甜地超易入口,好啱我口味!😍

▫️飲品▫️
牛大人自家製茶飲
武夷大紅袍、桂花烏龍、洛神花茶等等
仲有免費鴨屎香檸檬茶🍋
另外有多款有汽、無汽嘅飲品
總有一款啱你心水🥰

▫️甜品▫️
近期推廣係晚市任食Dreyers雪糕雪條!
仲有我最愛嘅開心果口味😍
有齊雪糕批、甜筒太正啦
真正為晚餐畫上完美句號啦❤️

早幾日有個朋友外國返黎,以前成日一齊玩,兩個最鍾意就係去食牛大人,而家大家都結婚生左小朋友,好耐冇見,一於再回憶下🤣🤣我地揀食極上和牛餐,餐廳即時送上和牛牛丸,一人兩粒,入口油脂豐富勁彈牙🤤套餐包括QR code四十多種食物同自助吧幾十款丸類、蔬菜🥬熱食嘅滷肉飯等,我地點左好多款唔同嘅牛肉,每款都各有特色,岩曬唔同口味嘅朋友☺️另外必食推介仲有佢哋嘅蝦,大大隻,好新鮮好彈牙🤤🤤我哋仲有一個大發現,就係而家牛大人同Dreyer’s聯乘,晚市可以任食雪糕雪條,好吸引🤣啲小朋友勁興奮😆而我哋大人見到餐廳推出水蜜桃🍑hoegaarden,一樣勁想飲,一人點左一杯,訴說下湊仔經🤭🤭今次去到發現牛大人仍然keep到水準,食物質素同服務態度都無下降到,俾返個like👍📍牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓#牛大人 #火鍋控 #極上和牛 #觀塘美食 #鱷魚恤中心 #美食推介 #美食博主 #blogger #foodie #hotpot #masterbeefhk #Yummy #觀塘好去處

另外必食推介仲有佢哋嘅蝦,大大隻,好新鮮好彈牙🤤🤤

2024-08-14
  • 蜜桃白啤酒
  • 澳洲M9和牛牛丸
  • 安格斯牛小排
知道牛大人最近同Dreyer’s合作推出任食聯乘,於是約左幾個朋友一齊去,我哋都好耐冇打邊爐🍲嗰日心情都有少少興奮同期待😚今次book左位於觀塘分店,地點都係好方便,apm到嘅鱷魚恤中心,一出地鐵站商場🚉佢哋每間分店地好大,我最鍾意呢間,燈光又夠光猛🔆一入到去都係揀湯底先,我哋揀左阿嬤飬生濃湯鍋,清清地又入味☺️之後大家兵分幾路去自助區拎野食,包括丸類、菇類、蔬菜類等…發現而家熟食除左招牌肉澡飯,仲有麻辣牛肉湯泡飯,好新奇🤩去完自助區,發現朋友已經QR code落好曬單,食物及飲品都陸續送到餐枱🥰我哋整埋火鍋醬汁,就開始恰下恰下🤭我地揀左極上和牛餐仲每人送上和牛牛丸,食落爽口彈牙,又新鮮👍唔知係咪太耐無食,覺得佢哋嘅牛肉好似好味左🤔個人超級鍾意佢地嘅安格斯牛小排,真係牛味濃,肉又夠嫩🤤🤤朋友就鍾意佢地嘅和牛,油脂豐富,入口即化嘅感覺😆我地仲點左1杯白桃味hoegaarden啤酒,入口好清好醇,配埋火鍋好正🤭食到尾聲梗係唔少得期待嘅Dreyer’s雪糕雪條任食環節😻唔知係咪食得太飽,原本目標食3個,最後1個已經KO左我😅😅不過今次都食得好滿足🤭📍牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘

觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓

#牛大人火鍋 #美食推介 #人氣火鍋店 #養生火鍋 #台式養生鍋 #極上和牛 #安格斯牛小排 #牛肉控 #火鍋控 #必食火鍋 #Dreyer’s任食雪糕 #甜品控 #觀塘美食 #kwuntung #hotpot #foodie #garthering好去處
2024-08-14
  • 阿嬤養生濃湯鍋
  • 任食Dreyer’s  雪糕雪條
2024-08-20 657 浏览
牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘).難得兄弟們今日得閒,叫個貴少少,有多啲類型野食以及肉類比較高質嘅$328 澳洲極上和牛套餐。今次特登過嚟更加係因為佢做緊任食雪糕優惠,見到同dryers合作,仲有食試埋脆皮朱古力開心果!.澳洲極上和牛套餐每位贈送兩粒和牛手打丸,juicy爆汁湯底其實糾結咗好耐叫養生鍋好定係鳳梨好最後揀咗鳳梨雞,比較特別同埋好似除咗牛大人我都冇喺出面見過呢個鍋底。入面兩大隻雞脾,個湯微甜,雞肉仲好嫩口.肉類選擇海量,羊,牛,雞,魚等,特別係牛大人緊係要食牛,叫左成座山咁高有封門柳,牛小排都係肉味濃郁.其他一般火鍋配料,蔬菜類,台灣直送丸類,可以隨意係出面任拎,特別鐘意食一個芋頭丸!.牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓

澳洲極上和牛套餐
每位贈送兩粒和牛手打丸,juicy爆汁
湯底其實糾結咗好耐叫養生鍋好定係鳳梨好

2024-08-20 636 浏览
牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘).朋友想一解台灣嘅火鍋癮,我倆當然會陪佢地食.▪️$328 澳洲極上和牛▪️.湯底今次選擇左鳳梨雞,雞肉就算煲耐左仍然係嫩滑.基本上丸類,蔬果嗰啲都係出面夾另外鴨血,部份台灣茶飲就可以qr code下單呢到令我地最喜歡嘅莫過於漿類,全部手打仲要係好有味.牛大人就係會做好多期間限定,以前一人只有一杯雪糕/一碗仙草,今次竟然同drayer合作,有無限雪糕任食仲要有新出嘅朱古力脆加開心果雪糕🍦正呀,今次係無限任食雪糕!牛大人果然有聽到我哋嘅反應,之前曾經表示甜品選擇比較少!.📌 牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)
朋友想一解台灣嘅火鍋癮,我倆當然會陪佢地食

▪️$328 澳洲極上和牛▪️
湯底今次選擇左鳳梨雞,雞肉就算煲耐左仍然係嫩滑

基本上丸類,蔬果嗰啲都係出面夾
另外鴨血,部份台灣茶飲就可以qr code下單

呢到令我地最喜歡嘅莫過於漿類,全部手打仲要係好有味
📌 牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2024-08-17 596 浏览
星期五晚去牛大人,要早一個月book定!😋 湯底有唔少選擇,我哋揀咗鳳梨雞湯同麻辣鍋兩款。我鍾意鳳梨雞夠清。🥳 牛就揀咗極上和牛套餐,大概三百幾蚊,大力推介牛肩同牛小排,肉味重小油脂,食極都唔膩。☺️ 試左幾款飲品,但最值得推介都係牛大人自家製冷泡茶,為咗響應政府走塑,牛大人推出自家環保水樽,方便循環再用,值得一讚。😍 甜品系列當然唔少得雪糕,佢有好幾款dreyers 甜筒、movenpick雪糕、kitkat 脆皮雪條系列,大推佢近日同dreyers聯乘嘅新出開心果雪糕,可以食無限雪糕,簡直係回本之選。
星期五晚去牛大人,要早一個月book定!

2024-08-14 776 浏览
就算夏天都阻止唔到香港人打邊爐🤣台灣極上和牛吃到飽 $328湯底專登嚟試吓新湯底,呢個期間限定嘅剝皮辣椒雞鍋,岩晒夏天又想食辣人士,辣得嚟又帶點甜味,唔會一昧辣到出晒汗咁🌝牛肉手切封門柳牛味最重同埋肉質結實澳洲和牛M5牛肩卷肉質嫩滑,油脂豐腴M9和牛牛丸 大推 每次嚟都必食,牛肉汁喺口腔爆發🌝海鮮沙白肉質彈牙冇沙同鮮甜,每次黎都勁食📍牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓
就算夏天都阻止唔到香港人打邊爐🤣

台灣極上和牛吃到飽 $328

湯底
專登嚟試吓新湯底,
呢個期間限定嘅剝皮辣椒雞鍋,岩晒夏天又想食辣人士,
辣得嚟又帶點甜味,

澳洲和牛M5牛肩卷
肉質嫩滑,
油脂豐腴

M9和牛牛丸
大推 每次嚟都必食,
牛肉汁喺口腔爆發

🌝海鮮
沙白
肉質彈牙冇沙同鮮甜,
每次黎都勁食

觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓
牛大人任飲任食火鍋一向都好出名✨食物質素高質保持到水準👍🏻食物種類選擇多🤤重點係價錢一啲都唔貴!!!朋友聚餐好地方.大家完全唔洗就住食~一個價錢任飲任食~打邊爐前先調個料,自助形式~調料區有好多款調味料揀~自助區除左調料,飲品,素菜都係自取任食任飲,自己跟返喜好去選擇💓今次我揀左極上和牛吃到飽,每人$328餐廳提供最高級既澳洲極上和牛🐮和牛油脂分布平均食落好軟嫩🤤好好味! 每位送兩粒「澳洲 M9和牛牛丸」,小編強烈推薦✅牛丸超級超級好食!!!超爽勁彈牙.真心好食💯🐮安格斯牛小排🐮澳洲和牛牛胸爽食物掃QR code自助下單,任食海鮮最正係有超新鮮大蝦蝦、沙白蜆超厚花膠都有🤤🤤台式熟食都有真係好多選擇~✨限定湯底:酸辣雙雄:三椒酸菜鮮魚鍋/醍醐蕃茄酸辣鍋,湯底好濃味道好惹味用嚟打邊爐🍲好正~
牛大人任飲任食火鍋一向都好出名✨

今次我揀左極上和牛吃到飽,每人$328
餐廳提供最高級既澳洲極上和牛
🐮和牛油脂分布平均食落好軟嫩🤤好好味!
🐮安格斯牛小排
🐮澳洲和牛牛胸爽