餐厅: 牛奶冰室 (海悅豪園)
资讯:

2023-05-04 303 浏览
明明有位又唔比客入座 要問佢先好難為咁比客人入 出餐時間勁耐 等成20分鐘都無野食 諗住問吓職員係咪漏單 第一句已經比佢串:”跟單出架嘛啲野食 等吓啦!” 連幫我問一問廚房煮緊未都唔肯! OK FINE!我等 等等吓見到周圍遲過我入座嘅客已經食緊野 諗住如果真係漏單未煮我唔食喇 想埋單 蹝晒我啲時間!先幫我追廚房出餐😤😤😡😡食到一肚氣 一定唔會再有下次!垃圾餐廳 垃圾員工👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
今早去到食個早餐,QR code自己落單叫左個沙爹牛肉麵餐,已經唔係平,四十幾蚊得個麵,冇平時茶餐廳有既餐包煎蛋嗰份野,都唔緊要,就當試下係咪咁得,點知個麵我足足等左25分鐘先到,期間我嘗試過搵樓面啲呀姐跟下,但係佢地個個都只係望下跟住完全唔理會,到其後終於有一位走埋黎,點知我都未開口,而又係佢乜都唔問下既情況下,佢一手想拎走我杯餐飲,大佬呀!我杯熱奶茶仲有大半杯係度仲出緊煙架!啲員工唔係低智慧到咁吓話😳當時我都嚇一嚇,我只係想講我叫左個麵好耐都未到啫,唔洗餐飲都攞走掛🙄問都唔問下先!最係個麵到左我食左啖,痴線!個麵得4成熟左右,就算有啲人唔鍾意食咁淋,但都唔係得4成熟掛?總結,呢間野食物質素及員工服務態度奇差!
2023-03-10 568 浏览
一知道開咗間新餐廳都會想試,雖然都知道係集團式,食物大同小異。約咗兩個同事嚟食早餐,餐廳門口設有兩枱座位,方便愛狗人士喺室外進食。朝早雖然多人但都唔使點等,好快坐低,用Qr code落單,食物都ok,可能新開,人手夠多,整體幾好。香煎豬扒米線+$8配半焗流心蛋(兩隻) • 蒜香多士,豬扒鬆軟,唔錯。香煎雞扒配腸仔熟蛋。香煎牛扒配餐肉半焗流心蛋,牛扒幾好,唔難唔韌。+$8配無糖鮮奶麥皮黑松露滑蛋三文治,三文治無散叫所以叫多咗個餐,蛋唔滑,亦無咩黑松露未走埋烘底應該會啱我口味啲。爆漿拉絲菠蘿包,有得揀熱同凍上,流心效果係幾好,不過估唔到裏面係偏鹹,有啲怪。冰火菠蘿包,都係有得揀熱同凍上,個包ok,牛油太薄,多啲會更好味。好立刻好難飲。

香煎雞扒配腸仔熟蛋。

香煎牛扒配餐肉半焗流心蛋,牛扒幾好,唔難唔韌

+$8配無糖鮮奶麥皮

好立刻好難飲。

2023-03-09
$69 (早餐)
2023-03-01 365 浏览
見假期門口排長龍,價錢也不貴,於是去試試。餐廳環境尚算乾淨舒適,但食物味道同速度完全唔合格,好淡茶味同無咖啡味嘅鴛鴦,只喝到好重奶味(已經叫咗少奶),等了30分鐘催了幾次才到嘅芝士蛋治,非常失望!
2023-02-27 267 浏览
分別嗌咗蔥油雞撈麵同乾炒豬扒麵,完全無分別,問咗職員堅持師傅係有炒過,咁個師傅係有啲計,個職員都笑笑口話呢個師傅係差啲,唯有無下次應該同另一間百xx 餐廳係同一間,但果間炒嘢鑊氣十足
應該同另一間百xx 餐廳係同一間,但果間炒嘢鑊氣十足
2023-02-26 236 浏览
一早8点20叫外卖,等多到8点55还没出。号码964,后面967,966都走掉了。问了经理,不知。混乱之极,不知为什么,没有合理解释,搞不懂!太差了!需要提高服务,做唔到,就做唔到!
外卖自取
2023-01-24 548 浏览
見岩岩新開 入去幫襯下點知食到一肚火返出黎🔥🔥🔥🔥叫左個香煎雞蔥油撈麵點知個麵一啲味都無啲蔥切好鋪上去再加幾滴油?一滴豉油都無之後問職員 佢比返碟咸豉油我食普通豉油撈麵我自己屋企煮完自己撈啦😡😡😡個麵仲要煮到好淋完全唔合格
見岩岩新開 入去幫襯下
點知食到一肚火返出黎🔥🔥🔥🔥
叫左個香煎雞蔥油撈麵
點知個麵一啲味都無
啲蔥切好鋪上去再加幾滴油?
一滴豉油都無
之後問職員 佢比返碟咸豉油我