2025-01-05
12月4號同9號都去咗食,因為太鍾意打邊爐。但係第1次個麻辣湯底好好味,第2次就差咗啦~可能嗰日個廚放假🤔 啲牛就無變,睇你鍾意食咩牛~都好講嗰日啲牛邊樣好食啲同重牛味啲,有無油脂分布其實都無影響佢滑唔滑同鞋唔鞋,所以會每樣叫完試完之後,先決定繼續叫邊種牛。嘢飲種類少,不過有鍾意飲嘅就無問題啦~橫掂我食嘢嗰陣都唔係好飲到嘢😅😜菜嘅種類都ok,本人比較揀飲擇食,所以係ok入面再篩選就唔多,都係嗰句,有鍾意食嘅就可以啦~仲有最緊要有豆腐👍🏼熟食嗰到我最愛meatballs,不過食唔得多呀~食咗兩粒之嘛!我希望我可以食多啲!至於甜品,之前去食嗰陣有試過蜜糖軟雪糕,不過覺得麻麻地,朱古力味都麻麻,今次有牛奶味,真係好好味喎,不過唔知點解好似有啲椰子味,好奇怪,都無話有椰子味🤣 仲有今日竟然有 mini macaron(雖然我見到嗰陣已經係得番幾粒),咁我攞兩粒試吓,竟然比我食到一粒咖啡味🥰
啲牛就無變,睇你鍾意食咩牛~