2022-01-20
壽喜燒汁火鍋我就真係食過好多次🙈不過真正嘅壽喜燒kk都係第一次食😂所以一見到牛陣岀左呢個壽喜燒:日本產黑毛和牛及日本豚套餐,我就忍唔住去試👍🏻👍🏻佢真心令我覺得有驚喜,好想推薦俾大家壽喜燒-日本產黑毛和牛及日本豚套餐($359)原來壽喜燒嘅整法係先用牛脂肪起鑊 ,然後再放上和牛、淋上壽喜燒汁去煎香,最後再點蛋去食🙈我一開始唔知道係咁,所以做左件蠢事,不過姨姨佢哋好好人,示範左幾次俾我睇👍🏻👍🏻我先知原來係咁講翻啲食物🙈佢嘅黑毛和牛真心好正,油脂分布好平均,食落好有牛味,配搭埋啲壽喜燒汁,真心好好食😋至於佢嘅日本豚肉都真係唔錯😋食落香得黎又唔會太肥膩😍真心好令人滿足除左呢兩樣野食之外,佢仲有牛舌、海鮮同其他自助配料可以任食😍款款都表現得好好😋牛舌又有咬口,海鮮食落又幾新鮮,加上自助吧仲有熱辣辣嘅關東煮同鯛魚燒🥰同埋各式各樣嘅配菜😘呢三百幾蚊真係可以食到好飽好滿足😝想試壽喜燒嘅你哋真係唔好錯過
壽喜燒-日本產黑毛和牛及日本豚套餐($359)