土瓜灣罕有有質素的茶樓,尋晚食晚燒雞燉湯同鮑魚排骨煲,味道唔錯,無太多味精,算係土瓜灣唔錯嘅茶樓,當然價錢亦唔算平,但真心可以。 今日再試茶市,點心都好食,有蝦餃,燒賣,沙薑雞腳,炸兩,蒸排骨,炸鮮奶同埋桂花糕,全部都收貨,唔駛出尖沙咀飲茶都嘆到靚點心,正
2024-08-04 485 浏览
星期日午市,兩人叫左五個點心黎左3個點心後,開始不斷黎錯一d我地無叫既點心,懷疑有另一枱既單落錯左黎我地果枱,即時同職員反映。可惜繼續不斷黎錯,叫職員對單,發現真係有一大堆我地無叫既野食,再次反映係錯,及追返我地未黎既兩個點心。可惜都係繼續黎錯點心,之後就追極都無職員跟進,我地兩個點心亦一直無黎。坐得陣再追最初落單個阿姐,佢建議我地走。結果我地兩人只係食左三個點心下唯有離開,完全未飽,但有一肚氣。呢間酒樓不如算啦
星期日午市,兩人叫左五個點心

坐得陣再追最初落單個阿姐,佢建議我地走。

呢間酒樓不如算啦
2024-08-04