2007-10-04
呢間都幾好丫, 講價錢的話午市的確係和宴好, 但晚市價格就差了一大節呢, 小妹第三次去呢到食...(第一次食lunch 一般) , 但晚市真係改頭換面, 差天共地講番晚飯叫左上次後悔冇叫到的果味牛胸腹( 個果味真係幾特別比起其他味道更覺清甜不油膩) 盛八沙津(個醬特別) 意大利香草羊架就比上次差左小小, 試多左個黑七豬, 同赤豚大蔥燒, 發覺大蔥燒d蔥真係好夾, 成個肉唔同左(上次食冇蔥-.-) 幾惹味, 個果味真係幾特別, 食到差唔多, 發覺呢到服務態度真係有d差左, 印象特別深刻好好禮貌但在寫火星文的哥哥仔唔見左(d火星文印象真係好深落單係寫圓圈交叉星星) 上次在不知不覺中被他哄了叫了一堆上價品, 都ok既, 最少食得開心取而代之呢次有位戴眼鏡的哥哥仔一面鐵青的樸克面, 真係有d大剎風景, 算了. 講番食, 第2轉叫左新出的好似叫貴客和牛的新野, 全港獨家? 試過涮涮燒 一燒即食, 幾好玩,但牛味不突出, 油脂也少另外再加單一位背"隻"肉, 嘩! 呢個就真係差遠了, 果真一分錢一分貨, 比信州牛, 肉味強, 油脂少, 卻有很甘香的感覺, 170$左右, 抵
講番晚飯
一燒即食, 幾好玩,但牛味不突出, 油脂也少
另外再加單一位背"隻"肉, 嘩! 呢個就真係差遠了, 果真一分錢一分貨, 比信州牛, 肉味強, 油脂少, 卻有很甘香的感覺, 170$左右, 抵食
總結: 除左服務態度降低,寫單愛理不理又唔介紹, 食物質素都係高水準演出
比起其他味道更覺清甜不油膩