2023-05-18
店內裝修好有特色 有同特務有關的裝飾🤣可以打卡🤣 餐廳主打各式豬扒飯 仲有豬扒漢堡 豬扒多士 豬扒沙律 手打豬肉丸 都幾多嘢揀 🤪 menu 都幾特別 有新意 我地要左兩個豬扒飯🤪-🐷🥘葱油豬扒飯配煎蛋 $63 豬扒厚實唔肥 但唔會好dry 食落有口感 同咸香嘅葱油煎蛋幾夾 -🐷🧀🍎芝士蘋果焗豬扒飯 $73好特別嘅焗飯 因為加左蘋果一齊焗 豬扒肉質嫩滑 焗飯粒粒分明 有濃郁嘅蕃茄味 同微甜嘅蘋果 另外有蛋絲 菠蘿 洋蔥 都唔錯 -🐷手打豬肉丸$28豬肉丸肉味香濃 口感彈牙 好juicy 而且有少少脆口 另外醬都好味 不過唔點都夠味-🥗 豬扒沙律 $58 沙律入面嘅豬扒係薄切 同樣好嫩滑 沙律菜幾fresh 仲會有杏仁 番茄 沙律帶酸甜味-📍pigsman上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號鋪
🐷🥘葱油豬扒飯配煎蛋 $63
🐷🧀🍎芝士蘋果焗豬扒飯 $73