2023-09-22
呢間board game cafe之前已經嚟過一次,今次去到嘅時候個場依然爆滿。我地當日六點幾到七點幾離開,離開嘅時候幾乎每張檯都有人,大家如果想上去同朋友傾下計玩下board game食下野嘅話記得最後book咗檯先!意式芝士肉醬扁意粉 $102扁意粉面頭鋪滿肉醬。肉醬嘅肉粒分明,番茄及芝士味香濃,酸酸甜甜。黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $128意大利飯份量超多超飽肚!呢款意大利飯比起平時食嘅稍微硬身,但依然十分creamy。佢黑松露嘅味道亦都超香濃,啱晒黑松露愛好者!松露薯條 $66平時食開嘅黑松露薯條都係沾黑松露沙律醬,但Station 3嘅黑松露薯條係喺面頭灑上松露碎,再沾茄汁,同以往食法唔同,但依然好味。蜜糖雞翼 $62雞翼烤至焦脆,再喺外圍裹滿蜜糖,香甜滋味。Oreo曲奇奶昔 +$20呢到嘅oreo曲奇奶昔真係我嘅最愛!奶昔嘅oreo味道超濃,面頭嘅cream都好重奶味,非常好飲!
意式芝士肉醬扁意粉 $102
黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $128
松露薯條 $66
蜜糖雞翼 $62
雞翼烤至焦脆,再喺外圍裹滿蜜糖,香甜滋味。
Oreo曲奇奶昔 +$20