第三站

Station 3 Cafe
2024-07-21 1431 浏览
為咗同朋友慶祝生日而揀咗呢間多好評嘅餐廳,但係點知咁難食,用餐體驗非常差,朋友都食得唔開心。肉醬意粉啲醬係水狀,賣相非常核突😅啲肉醬好似溝咗水咁淡味,可以話係全香港食過最難食嘅意粉薄荷朱古力飲品都係成浸好假嘅牙膏味同死甜,顏色有係好假嘅螢光綠色,飲咗少少已經唔想飲。價錢又貴,食物又難食,非常不推薦。職員服務態度正常,位置都算寬闊,可以傾好耐計。但係樓上裝修好簡陋,完全唔似店家post出嚟嘅相咁靚。
價錢又貴,食物又難食,非常不推薦。
2024-07-20 669 浏览
今日我同朋友去咗一間旺角樓上cafe,一入門口見到各桌遊,大人同小朋友都好岩玩呀!同Cafe環境裝修用白色做主調,簡單舒服,梳化坐位闊落,地方寬敞乾淨,算是一間好好嘅樓上café 。另外, cafe有大量Boardgame 歡迎借用,啱曬大班朋友上黎聚會同唔限時間,可以同朋友下Boardgame。我哋揀咗以下幾款菜式田園沙律 - 新鮮嘅蔬菜意式芝士肉醬扁意粉 - 上碟嘅時候,有多肉醬喺表面,再用叉卷一卷d扁意粉,已經feel到啖啖肉醬味道特濃芝士薯條 - 佢又粗薯條 配合埋醬汁或者蕃茄醬, 味道好夾紐約芝士蛋糕 - 當天我朋友生日,佢仲送咗支蠟燭俾佢幫我慶祝

我哋揀咗以下幾款菜式
田園沙律 - 新鮮嘅蔬菜

2024-07-20 548 浏览
好難想像一間餐廳竟然係沒有刀供應?!正常一間餐廳最起碼的餐具都應該要有齊,即使一間普通的茶餐廳都應該會有齊刀、叉、匙羹及筷子,但就呢間偏偏所謂嘅樓上西餐廳就連一把刀都沒有拿得出來供客人使用,莫非他們可以自信到每一樣食物都可以唔需要提供刀都可以給客人享用?但可惜事實並非如此,單骨雞翼都要用上刀,雖然我們並非淑女,但我們就是不想用叉擘大個口食雞翼! 現場環境有幾惡劣我已經不提,我所指的惡劣並不是現場環境衛生或者裝修不好,意思係人嘅質素有問題,隔離果位人兄好似香港腳發作咁,不停咁䟴腳,現場環境又嘈,左邊果位師奶又要擘大喉嚨咁講嘢,佢個朋友坐對面啫唔使咁大聲呀嘛?根本唔係一間西餐廳應有嘅水準,莫非是旺角就是這樣質素?跟住我們的主菜食完,連叉都差唔多都要幫他們疊起來咁滯,要等我哋翹晒手先至會上甜品!當我問幾時先上甜品嘅時候個侍應話而家上,佢嘅語氣係你唔好問我而家上,佢係咪應該講聲:「唔好意思,我哋而家幫你上!」 連一句唔好意思都唔識得講?呢啲係咪可以收加10%的服務嘅態度呢???清潔隔鄰枱嘅時候啲清潔劑又噴到我們!!! 食物係唔差嘅,但出嚟嘅服務我唔覺得它值得可以收10%服務費,它所收的服務費
食物係唔差嘅,但出嚟嘅服務我唔覺得它值得可以收10%服務費,它所收的服務費同他們的侍應所付出的服務根本不成正比!因為它根本沒有什麼服務可言!!!
2024-07-19
2K
2024-07-19 479 浏览
晚市食飯通常要限時交枱 為咗同同事慢慢八卦😙 去咗間樓上意式西餐廳 無限用餐時間 仲有多款board games任玩♟️-🍝意式鮮茄肉丸燴意粉食意大利菜點可以skip意粉☺️ Al dente係乜嘢口感 呢度完美演繹 用鮮蕃茄🍅blend成意粉汁 鮮酸開胃 Grandma風肉丸有好多粒呀😁-🥘西班牙海蝦辣肉腸燴飯辣肉腸有嚼勁 如果有埋黑水欖🫒 味道同口感會更搭配😋 蕃茄汁🍅混和海鮮🦪🍤 有鹹鮮但冇腥味 飯粒柔韌濕潤度唔錯每位追加$38 可以食埋蛋糕同沙律-🫐藍莓果冰茶-🍨西班牙咖啡雲呢拿雪糕球又大又滑 咖啡冰凍而且大大杯😜-🥟日式餃子小食portion竟然有五至六隻😙 外皮些少焦脆而且淋咗醬油 唔駛另加七味粉/辣椒油之類-📍第三站 旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室@station3cafe

🍝意式鮮茄肉丸燴意粉

📍第三站
旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室

@station3cafe
2024-07-19 468 浏览
今日同frd去咗cafe 玩塔羅牌,依家cafe 環境又舒服又有唔少boardgame 可以借嚟玩👍🏻👍🏻佢set dinner 幾抵食喎,碟碟都好大份再+$38有埋蛋糕同沙律食🫃🏻#黑松露帶子鮮茵燴意大利飯 ($128) - 黑松露幾香入面加咗珍珠帶子,唔會影響到個口感又食到帶子既香味,飯煮住幾好唔會過硬又夠creamy 😍😍#意式芝士肉醬意粉 ($102)- 意粉係扁意粉嚟幾煙韌,肉醬都有好多😋啲主菜都好大份完完全全係share 食既size🤣跟餐我哋叫咗 #吊癮 (+$10) 係青蘋果薄荷梳打,飲落去好薄荷好醒神再加青蘋果味既香#戰車 (+$14) 係可樂加雲呢嗱雪糕,倒唔哂罐可樂會俾埋我哋繼續飲😝另外我哋再叫咗啲小食 #魚手指薯條 ($62)- 薯條係粗薯嚟勁好食,好夠薯味炸得香脆。魚手指亦都好實用,唔係空氣魚柳👍🏻#蜜糖雞翼 ($62) - 蜜糖焗雞翼嚟,蜜糖好香😍😍雞翼係偏大個種size唔係迷你雞翼,啖啖肉食得好開心差啲講漏咗跟餐既蛋糕,兩件蛋糕都擺好靚。我哋覺得紐約cake 好食😋成間鋪環境都好舒服好靚,係一間幾好既cafe。而且價錢又唔貴又大份好食😋😋下次再同朋友過嚟玩

啲主菜都好大份完完全全係share 食既size🤣

• 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
2024-07-17 391 浏览
🇬🇧 昨天晚上,我和朋友來到這間旺角金雞廣場一間樓上Cafe。這間餐廳裝修得很英倫風格,座位寬敞,食物精緻,另外亦有board game可以玩。我們叫了:🍝 香蒜白酒蜆肉意粉 Spaghetti Clams with White Wine Garlic蜆肉份量很多,蒜香味配意粉很好吃。🍄‍🟫 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 Black Truffle Scallops Risotto黑松露味很重,配上帶子鮮菌,蠻好吃的!🍯 蜜糖芥末單骨雞翼 Honey Mustard Single Bone Chicken Wings單骨雞翼炸得外脆內嫩,蜜糖芥末醬是分開上的,兩樣一起吃很配!🇲🇽 墨西哥雞翼 Mexican Chicken Wings這道菜將墨西哥風味融入到嫩滑多汁的雞翼中。雞翼經過特製的調料醃製和烹飪,散發出濃郁的五香和煙燻風味,搭配墨西哥酸辣醬汁,超級正👍🏻🍫 特濃朱古力 Chocolate凍朱古力面頭配上忌廉,很邪惡,但是十分好吃!🏎️ 戰車 這杯特飲是可樂,面頭配上雲呢嗱雪糕,飲完即刻覺得自己精力充沛💪🏻🥗 田園沙律 Salad沙律配上麻醬很開胃。🍰 藍莓芝士蛋糕 Blueberry

蜆肉份量很多,蒜香味配意粉很好吃。

黑松露味很重,配上帶子鮮菌,蠻好吃的!

🍫 特濃朱古力 Chocolate
凍朱古力面頭配上忌廉,很邪惡,但是十分好吃!

🏎️ 戰車

🥗 田園沙律 Salad
沙律配上麻醬很開胃。

🍰 藍莓芝士蛋糕 Blueberry Cheesecake
這款芝士蛋糕上面有一層藍莓醬,酸甜可口,綿密的質地和芝士蛋糕完美融合。

💰 總計: $484, 2位用餐(已包含10%服務費)
2024-07-14
2024-07-17 322 浏览
今晚朋友相約在旺角吃晚餐,其實有點怕在旺角覓食,雖然旺角食肆林立,但實在太多選擇,太擠迫,太多人了!朋友帶我上一間樓上cafe,環境裝修以白色為主,窗明几淨,餐廳座位闊落,環境清幽乾淨。牆的一旁放置着一組小櫃及層架,櫃內放置着各式各樣的桌上遊戲(boardgames)!一班朋友聚餐之餘還可以玩boardgames,感覺非常之chill。我們不想費心思,就叫了兩Set dinner。晚餐也有不少選擇,加$38有田園沙律和蛋糕。還包特色飲品。黑松露帶子鮮菌燴意大利飯:意大利飯米飯軟綿,富有彈性,完全吸收了黑松露的香氣和cream的滑順質感。帶子鮮甜可口,還有香味濃郁的菇,整碟飯美味可口,令人吃過不停。西班牙海蝦辣肉腸燴飯:飯底同樣柔軟綿密,海蝦則甜美鮮味。辣肉腸最好吃,鹹鹹辣辣的, 十分惹味。特級海鮮拼盤:很豐富的海鮮拼盤!鮮嫩多汁、炸得脆卜卜的魚手指、酥脆可口的炸蝦、彈牙鮮甜的炸蟹鉗、入口即化的炸帶子以及鮮甜的吉列蠔。全部都炸得很鬆脆,內裏軟滑彈牙,配合特製醬汁,令人垂涎欲滴。榛子朱古力和芒果沙冰榛子味很香濃,朱古力幼滑香甜。芒果沙冰清甜冰凍。田園沙律和蛋糕兩者也同樣出色。沙律新鮮爽脆,

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯:

西班牙海蝦辣肉腸燴飯:

特級海鮮拼盤:

榛子朱古力和芒果沙冰
榛子味很香濃,朱古力幼滑香甜。芒果沙冰清甜冰凍。

田園沙律和蛋糕
兩者也同樣出色。沙律新鮮爽脆,芝麻醬與蔬菜完美融合。朱古力蛋糕和紐約芝士蛋糕都香濃幼滑,不會過於甜膩。

大滿足的一餐。
2024-07-15 282 浏览
放工同朋友到旺角搵嘢食,俾我哋搵到喺鬧市中有一個好舒服嘅環境,呢間Cafe好舒服,環境好大,裝修好現代化,食物嘅價錢又好平。食物同飲品嘅種類都好多,好多選擇,價錢好適中。呢杯Oreo奶昔,非常好飲,好多cream喺上面,又有Oreo曲奇餅,口感好正同好好飲。佢嘅晚市套餐有嘢飲有沙律有主菜又有甜品,非常之抵食。呢個沙律好新鮮好清新。呢個係意大利黑松露飯,好香濃嘅黑松露味,啲飯軟硬適中,好好味。呢個係西班牙辣蝦飯,味道非常好味,材料豐富,蝦肉新鮮大牙。辣肉腸嘅味道恰當好處,飯軟硬分明。藍莓芝士蛋糕,好香芝士味,藍莓又啖啖肉,兩者配合埋一齊,軟硬適中,好有新鮮感,蛋糕甜品好好食。呢間Cafe好值得推介俾朋友。

食物同飲品嘅種類都好多,好多選擇,價錢好適中。

佢嘅晚市套餐有嘢飲有沙律有主菜又有甜品,非常之抵食。

呢個沙律好新鮮好清新。

呢間Cafe好值得推介俾朋友。

2024-07-13 350 浏览
旺角有好多呢類型既樓上cafe,有好多唔同既boardgame比你玩,有得食之餘有得玩,仲要唔限時~而呢間boardgame cafe除左環境好光猛之餘,啲座位夠哂闊落坐得好舒服😌叫左2個意粉+2杯飲品+3個蛋糕,慢慢邊食邊玩~香蒜白汁蜆肉意粉🍝啲蜆肉都多既,如果蒜味再重啲就好啦😆煙三文魚忌廉蕃茄扁意粉,煙三文魚卷成一朵花花,個汁都好杰,有茄味幾開胃朱古力蛋糕中間有海綿蛋糕底,唔錯,芝士蛋糕同藍莓芝士蛋糕一樣,只係一個加左藍莓醬~個芝士蛋糕底就比較重奶味薄荷朱古力我覺得唔夠濃,如果可以變成特濃就好啦😆

香蒜白汁蜆肉意粉🍝啲蜆肉都多既,如果蒜味再重啲就好啦😆

薄荷朱古力我覺得唔夠濃,如果可以變成特濃就好啦😆
2024-07-12 293 浏览
卡邦尼煙肉雜菌意粉(106hkd) 奶香味濃,芝士🧀也很足,意粉保留到一定硬度,咸度剛好,份量大,一個人一定飽😆cp值幾高~香蒜白酒蜆肉意粉(112hkd) 幾辣,蜆肉很多,吃到最後都還有,不會腥,意粉炒得很乾爽,蒜味🧄很香有風味,下次再點👍🏻墨西哥雞翼(66hkd) 有6隻,重蕃茄味偏酸辣,青椒味突出,美式煮法,濃味之選~蜜糖芥末單骨雞翼(76hkd) 必點!即叫即炸,超燙嘴,外酥內多汁,雞肉嫩滑,外面少有的單骨雞翼,值得一試👍🏻松露薯條(66hkd) 即叫即炸,黑松露給得很大方,每條薯條裹滿松露,薯蓉飽滿😆青蘋果綠茶(+0hkd) 淡淡地,幾清新,適合配重口味食物~紅莓果茶(+16hkd) 酸酸地幾開胃,加上有蠟燭㷫住,暖住飲幾舒服😌#foodiblum西式
卡邦尼煙肉雜菌意粉(106hkd)

香蒜白酒蜆肉意粉(112hkd)

墨西哥雞翼(66hkd)
有6隻,重蕃茄味偏酸辣,青椒味突出,美式煮法,濃味之選~

蜜糖芥末單骨雞翼(76hkd)

松露薯條(66hkd)
即叫即炸,黑松露給得很大方,每條薯條裹滿松露,薯蓉飽滿😆

青蘋果綠茶(+0hkd)
淡淡地,幾清新,適合配重口味食物~

紅莓果茶(+16hkd)
酸酸地幾開胃,加上有蠟燭㷫住,暖住飲幾舒服😌

#foodiblum西式
2024-07-09
2024-07-11 280 浏览
網上好多人推介呢間喺金雞廣場嘅樓上Cafe ,見到個價錢唔算太貴,賣相又幾好,一於嚟試吓。平均每個set都係百零蚊,包埋一杯$38嘅嘢飲,可以補差價嗌貴啲嘅,再加多$38就可以送埋沙律同埋cheese cake,價錢都合理,算抵食。我哋嗌咗個卡邦尼煙肉雜菌意粉($106)同埋煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉($132),兩碟嘅份量都啱啱好,賣相都好吸引,卡邦尼意粉面頭滲咗啲芝士粉,煙肉嘅份量比平時出邊食開嘅都多,卡邦尼汁濃度都係啱啱好,唔會太稀亦都唔會太杰。另外一碟煙三文魚意粉,煙三文魚上碟擺得好靚,成朵玫瑰花咁。兩碟意粉咬落係比較硬身嘅,幾有咬口,我自己都鍾意食硬身啲嘅意粉,所以整體我都幾鍾意食!另外我哋仲嗌咗一碟蜜糖芥末單骨雞翼($76),佢嘅賣相比較特別,將啲雞肉推晒去一邊,露咗一條跟翼骨出嚟,睇落一啲都唔似雞翼,但反而呢個食法啖啖肉,食落都幾爽幾方便,蜜糖芥茉係一碟醬汁另上,雞翼新鮮即炸,炸到金黃色,入口嫩滑熱辣辣,同我同芥末醬好夾,食落幾開胃,幾好食!嘢飲我哋就補差價咁嗌咗兩杯朱古力奶昔,朱古力味都幾濃郁,唔會太甜,佢整得都幾有心思,係杯嘅內側搽咗啲朱古力醬,令到成個賣相更加高級,而

嘢飲我哋就補差價咁嗌咗兩杯朱古力奶昔,朱古力味都幾濃郁,唔會太甜,佢整得都幾有心思,係杯嘅內側搽咗啲朱古力醬,令到成個賣相更加高級,而且都好好飲!
2024-07-09 284 浏览
天時暑熱,約朋友到樓上cafe玩board game 可算是個消暑好活動。位於旺角金雞廣場的Station 3 cafe,設計以純白色卡位為主,亦有多款桌遊提供,絕對是一消磨時間的提案 🍴黑松露蟹肉黑醋沙律($72)蟹肉份量多,黑松露味道香,而沙律是以黑醋調味,比較清新,適合夏天 🍴黑松露帶子鮮菌燴意大飯($92)鮮菌及小帶子份量多,黑松露燴飯creamy 🍴海鮮拼盤($128)單點小食,有香脆的炸魚手指、炸蝦、炸蟹鉗、炸帶子、吉列蠔,每款3件,配酸瓜沙律醬 🍴蜜糖芥末單骨雞翼($76)單骨雞翼其實都是原隻,只是去了骨方便食用,共6隻,調味內有加入孜然更惹味,而沾上蜜糖芥末醬又是另一種風味 —— 以下為套餐加配 —— 🥗沙律及 🍰法國朱古力蛋糕(+$38)沙律為麻醬沙律,而朱古力蛋糕是質感軟綿,小編比較愛帶點甘苦及較實在的朱古力蛋糕,這款則沒有,但甜度剛好 🍹熱情果乳酪(+$10)午餐包了$38內的飲品,多了則補差額,這款熱情果乳酪特飲酸甜清爽! 🍵小天使(+$20)混合了薰衣草、紅玫瑰花、茉莉花、檸檬草的花茶,非常清香,有安神作用

🍴黑松露蟹肉黑醋沙律($72)

🍴黑松露帶子鮮菌燴意大飯($92)

鮮菌及小帶子份量多,黑松露燴飯creamy

🍴海鮮拼盤($128)

🍴蜜糖芥末單骨雞翼($76)

—— 以下為套餐加配 ——

🥗沙律及 🍰法國朱古力蛋糕(+$38)

🍹熱情果乳酪(+$10)

🍵小天使(+$20)

2024-07-07
午餐
2024-07-08 216 浏览
難得平日休息約咗朋友去食個lunch佢suggest 去station 3 久仰大名 今日終於食到上到去見到餐廳裝修用晒純白色加上落地玻璃窗可以俯瞰旺角街景最signature嘅英國地鐵站牌掛咗喺窗邊簡潔得嚟又不失設計感Lunch menu好抵食加$38仲有埋沙律同蛋糕黑松露帶子鮮菌燴意大利飯$92黑松露味道香濃 提升咗成碟嘅味道帶子都幾多 粒粒新鮮好彈牙意大利飯食落好香好creamy煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉$92扁意粉乾身 加埋好濃郁嘅忌廉蕃茄醬剛剛好煙三文魚大大件 好食😋洋蔥圈$52即叫即炸 炸粉剛剛好唔算好厚好香口 食到停唔到口香脆麥樂雞塊$46外皮搽咗蜜糖嚟炸 比平時食嘅麥樂雞更香New York Cheesecake & Blueberry Cheesecake擺盤好用心設計 食落芝士味道好濃好香 加埋餅乾底 出色!榛子朱古力跟餐加$6香而不膩 甜度剛剛好蜂蜜綠茶都好清甜好解渴
難得平日休息

好香口 食到停唔到口

香脆麥樂雞塊$46
外皮搽咗蜜糖嚟炸 比平時食嘅麥樂雞更香

擺盤好用心設計

食落芝士味道好濃好香 加埋餅乾底 出色!

榛子朱古力跟餐加$6
香而不膩 甜度剛剛好

蜂蜜綠茶都好清甜好解渴
2024-07-08 282 浏览
📍第三站一大班朋友聚會可以去邊?幾推薦大家去呢間位於金雞廣場既「第三站 Station 3 Cafe」 ✨有好西食之餘,仲有Board Game玩,營業時間去到凌晨一點🕐當晚叫左2個dinner set,包田園沙律、主菜、甜品同飲品,每人一百零蚊已經食到好飽😋 相當抵食!🥗田園沙律味道正正常常,沙律尚算新鮮~值得一讚嘅係落咗好多麻醬,食落幾滿足🍝香蒜白酒蜆肉意粉 $112意粉嘅味道唔錯,食落微辣幾惹味!蜆肉雖然唔係選用大隻嘅蜆肉,但勝在量夠曬多而且完全冇沙;同時白酒味好突出,提升咗蜆肉嘅鮮味🥳蒜蓉味亦香💓美中不足嘅位係意粉有啲乾,不過味道搭救😋🌶️西班牙海蝦辣肉腸燴飯 $122調味方面做得好好!蕃茄醬汁嘅酸酸甜甜配埋辣肉腸同爽口既海蝦,成個味道好夾~酸甜中帶辣,好開胃!燴飯煮得啱啱好,飯嘅質地唔會過於濕潤,而飯亦都唔太硬,拿捏得啱啱好🤌🍤特級海鮮拼盤 $128拼盤都幾豐富,總共有五款炸物:魚手指 、炸蝦、炸蟹鉗、炸帶子同吉列蠔,每樣各有三件~試過晒咁多樣之後,比較推薦嘅係魚手指,魚嘅質地尚算嫩滑,完全冇腥味;炸帶子炸完之後都冇覺得好乾,沾埋沙律醬一齊食會更好😗🍫法國朱古力 (套餐加$38
📍第三站

田園沙律

🥗田園沙律

🍝香蒜白酒蜆肉意粉 $112

🌶️西班牙海蝦辣肉腸燴飯 $122

🍤特級海鮮拼盤 $128
法國朱古力

🍫法國朱古力 (套餐加$38)
賣相幾得,呢個價錢仲有擺盤真係冇得輸!朱古力味濃郁,蛋糕亦有分層次嘅,朱古力cream同蛋糕互相融合,鍾意食朱古力嘅大家可以一試
紐約芝士蛋糕

🧀紐約芝士蛋糕 (套餐加$38)
佢唔係平時食開味道偏酸甜既芝士蛋糕,而係鹹香味極濃,芝士味非常突出!
朱古力奶昔  &  世界隨你

🍫朱古力奶昔 (補差價$20)
朱古力味濃郁,奶味亦較重😻口感順滑且濃稠~最頂仲落咗一pat cream! 雖然好邪惡😈但好好飲!

🍹世界隨你 (補差價$18)
餐牌上就冇寫明係乜嘢嘢飲,咁特別就梗係要試吓啦!上到枱見到杯嘢飲係一個夢幻嘅色調,飲落先知係海鹽雲呢拿焦糖味嘅smoothie,少少鹹味令到成杯嘢飲嘅層次冇咁單調🤓

⭐️好味指數:7.8/10

📍 第三站 (旺角)
旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室

#旺角 #洗衣街 #金雞廣場 #cafe #第三站 #樓上Cafe #蒜香白酒蜆肉意粉 #西班牙海蝦辣肉腸燴飯 #朱古力 #芝士蛋糕 #奶昔 #cheesecake #cake #milkshake #hk #hkfood
田園沙律
法國朱古力
紐約芝士蛋糕
朱古力奶昔  &  世界隨你
2024-07-03 144 浏览
嚟緊去日本,今日特登揀咗間Cafe同朋友仔傾埋行程,網站OpenRice訂枱仲有優惠。我哋叫咗一個晚市套餐,一個套餐就加左38,配左田園沙津&法國朱古力蛋糕,成個感覺更加豐富,有份前菜又有甜品。卡邦尼煙肉雜菌意粉有好多煙肉同埋雜菌,香濃芝士嘅口感,醬汁都好掛意粉,份量都幾多下。黑松露帶子鮮菌燴意大利飯個飯充滿豐富嘅黑松露香氣,配料講真就真係唔算好多,入邊有珍珠帶子粒同埋菌類。特式拼盤入面有洋蔥圈,芝士條,蜜糖雞翼,日式餃子,咖啡角,新鮮香脆熱辣辣即炸。特濃朱古力好有小時候既朱古力味道,濃郁既朱古力加左cream。曲奇奶昔好有雲尼拿既香氣,入口順滑。

卡邦尼煙肉雜菌意粉

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯

特式拼盤

特濃朱古力
好有小時候既朱古力味道,濃郁既朱古力加左cream。

曲奇奶昔
好有雲尼拿既香氣,入口順滑。