2018-12-20
行過兆萬,三樓以上幾乎全幢係食肆,仲要好似全部都係玩任食咁,行過樓下望下都有人sell我上幾樓幾樓,比個平D時段價錢又得!不過一早約咗上17樓任食邊爐的紅火就照直接搭𨋢上樓!環境夠光猛,位就晤太寬敞,但值得一讚服務唔錯一入去姐姐就介紹咗我哋自己去攞醬料同埋任攞嘢飲。仲即刻催我哋快啲叫個湯底!佢有啲新嘅冬天新加時令的例如酸菜魚等都有得揀。今日我哋竟然唔想食雞煲,想食下佢啲打邊爐食物係咪真係好正,所以我哋帶咗最普通嘅鴛鴦鍋。唔理咁多即先嗌和牛粒再叫埋美國肥牛,食肉獸就係咁㗎喇!和牛粒美味肉嫩,美國肥牛預期三中!見到啲手打墨魚丸都係亞仔最愛,墨魚丸堅正,爽彈得很反而我就揀咗即劏嘅田雞,上枱時仲彈彈下超正,我仔未見過問東問西,比佢食連佢都話甜!另外仲叫咗少有嘅鮮鵝腸同鮮雞腸,堅肥美,淥幾淥就要食啦!其他就咩都叫下,食咗好多皇帝菜~ 最正係有英超睇,所以我地都一致讚好同approve定之後可再來打邊爐加睇波!
一入去姐姐就介紹咗我哋自己去攞醬料同埋任攞嘢飲。仲即刻催我哋快啲叫個湯底! 佢有啲新嘅冬天新加時令的例如酸菜魚等都有得揀。 今日我哋竟然唔想食 雞煲,想食下佢啲打邊爐食物係咪真係好正,所以我哋帶咗最普通嘅鴛鴦鍋。 唔理咁多即先嗌和牛粒再叫埋美國肥牛,食肉獸就係咁㗎喇!和牛粒美味肉嫩,美國肥牛預期三中!見到啲手打墨魚丸都係亞仔最愛,墨魚丸堅正,爽彈得很