2023-03-04 1330 浏览
間餐廳都幾大,裝修行懷舊風格,有幾多木製枱凳🪵、櫃、木同古典擺設,好多都係喺歐洲運翻黎,幾有特色同風味,加上暗暗地幾有情調~ 至於野食方面,質素都唔錯,套餐真係幾抵食又夠飽~(5 😍 係滿分,🤩係半分) 二人餐 - $268蜂蜜味BBQ燒豬仔骨🍯🔥🐷🍖 (好味指數:😍😍😍🤩)個豬仔骨🍖肥瘦適中,唔會有太多脂肪,肉質都幾細膩,夠腍身又啖啖肉咁,燒得🔥啱啱好,食落幾juicy,唔會好乾又帶有啲油香,如果豬味🐷可以再濃啲就更加好~ 上面搽左惹味既燒烤醬🔥,酸酸甜甜又有啲煙燻香味,可以解左肉既油膩~ 而薯條🍟喺上枱既時候都仲係熱熱地,金黃酥脆,入面口感綿密都唔錯~ 旁邊仲有個沙律🥗,入面有番茄🍅、粟米🌽同生菜🥬,清新爽脆,又可以解左肉🍖既油膩~番茄奶油吞拿魚螺絲粉 🍅🐟🍝 (好味指數:😍😍😍😍)酸酸地幾開胃,除左茄汁🥫夠濃郁之外,仲有好多蕃茄蓉🍅同原粒番茄仔🍅,真係幾真材實料,而吞拿魚🐟夠晒鮮味惹味,配埋奶油就令到個螺絲粉🍝更加creamy~ 螺絲粉軟硬度適中,入口煙韌帶啲軟腍,索晒個茄汁🥫既味道,幾唔錯~心太軟 🍫 +$19 (好味指數:😍😍😍🤩)上枱既時候仲係熱既,入面既朱古力🍫香滑濃郁,

(5 😍 係滿分,🤩係半分)

二人餐 - $268
蜂蜜味BBQ燒豬仔骨

蜂蜜味BBQ燒豬仔骨🍯🔥🐷🍖 (好味指數:😍😍😍🤩)
番茄奶油吞拿魚螺絲粉

番茄奶油吞拿魚螺絲粉 🍅🐟🍝 (好味指數:😍😍😍😍)
心太軟

心太軟 🍫 +$19 (好味指數:😍😍😍🤩)
上枱既時候仲係熱既,入面既朱古力🍫香滑濃郁,唔會好甜,而塊皮幾脆口,如果個朱古力醬🍫可以再流心啲就更加好,旁邊仲配左啲酸酸甜甜既蜜桃🍑粒同cream,可以中和下比較濃味既朱古力🍫~ 至於塊皮可以再厚啲,咁就更加突出到嗰種外脆內軟既感覺,同埋如果個醬既朱古力🍫味再濃啲就perfect啦~

羅宋湯🥣 (好味指數:😍😍😍🤩)
個湯🥣帶有少少微辣🌶️,酸酸甜甜咁幾開胃~ 有幾多既雜菜,包括番茄🍅、椰菜🥗、紅蘿蔔🥕、西芹等等,全部都好腍甜入晒味,感覺唔錯~

牛油法包🧈🥖 (好味指數:😍😍😍🤩)
至於個牛油法包🧈都外脆內軟,比起一般既法包軟熟鬆軟,幾香口,同埋牛油🧈味都夠出,有埋蒜蓉🧄所以更加惹味~
四色青口

四色青口🦪 - $58 (好味指數:😍😍😍🤩)
除左二人套餐之外,小編另外加左個小食,就係呢個四色青口🦪,可以試到四種滋味🤩 包括芝士鮮茄蓉🧀️🍅、香草忌廉🌿、芝士白汁同千島醬,各有特色,芝士鮮茄蓉🧀️🍅有芝士🧀️既香濃惹味之餘又有酸酸甜甜既番茄🍅可以中和翻油膩感;香草忌廉🌿同芝士白汁🧀️就比較creamy,更加突顯到青口既鮮味;而千島醬酸酸地咁幾清新~ 青口🦪肉質幾鮮嫩飽滿,味道鮮甜彈牙,唔會有雪味❄️ 中間仲有啲軟滑既薯蓉🥔~

好味指數:😍😍😍🤩
推介指數:😍😍😍🤩
番茄奶油吞拿魚螺絲粉
心太軟
2023-02-18 83 浏览
紅蔥頭 (紅磡)扒迷迭香羊扒 煙腩片伴香草茄汁$158羊扒大大塊😋😋好抵食,仲有薯蓉❤️❤️好豐富,個醬汁都好濃蕃茄味😊😊鐵板牛柳拼吉列魚柳$155好耐冇食鐵板餐🥰🥰牛柳肉質滑嫩😆😆再加埋吉列魚柳,好惹味😍😍仲有粟米🌽做配菜👏👏餐湯+牛油法包🥖忌廉湯,再配埋牛油法包👍👍心太軟$29🍫🍫心太軟一定要叫,外脆內軟,入面仲有滿滿嘅流心朱古力醬,好好味😁😁特飲檸檬草氣泡茶+$18紅茶香茅七喜🍹🍹特飲有氣解渴,好啱同扒一齊配搭😋😋跟餐橙汁🍊🍊整體評分:4/5味道:4/5抵食:4/5環境:4/5地址:紅磡都會道6-10號置富都會7樓757-759號舖
紅蔥頭 (紅磡)

扒迷迭香羊扒 煙腩片伴香草茄汁$158

鐵板牛柳拼吉列魚柳$155

餐湯+牛油法包🥖
忌廉湯,再配埋牛油法包👍👍

心太軟$29🍫🍫

特飲檸檬草氣泡茶+$18
紅茶香茅七喜🍹🍹
特飲有氣解渴,好啱同扒一齊配搭😋😋

跟餐橙汁🍊🍊

整體評分:4/5
味道:4/5
抵食:4/5
環境:4/5

地址:紅磡都會道6-10號置富都會7樓757-759號舖
2023-02-16 51 浏览
我同朋友叫咗兩款一樣嘅食物,嚟咗一碟之後,等咗4個字都未嚟另一碟,同咗個侍應講麻煩跟一跟,但比佢串話見唔到佢好忙,叫我哋等一等,結果佢係冇再follow up。然後我哋再搵第二個侍應,佢先話個餐賣晒,叫我哋點另一款,最後隔咗6-7mins啲嘢食先嚟到。態度惡劣之餘,又有甩漏。。。
2023-02-10 87 浏览
剛去完健身,肚子餓了,便去了紅蔥頭。它位於紅磡都會道6至10號置富都會7樓757至759號舖。 🌿環境:餐廳環境很舒服,一入門口左手面有個彷古木架,上面擺着玻璃水樽,直望一排大玻璃窗,視線開揚,座位有足夠空間,坐得舒服的。點餐:🌿特餐A🍋檸檬牛油汁龍脷魚柳飯$55檸檬牛油汁清新醒胃,配以煎香肉質細嫩的龍脷魚,是開胃之選。特餐A一共有九款選擇,此外+$6可以有歐陸濃湯及牛油法包或加+$8有沙律。🌿下午茶☕2:30開始 金磚西多士配糖漿 $44 暖烘烘上枱下午茶餐一共有12款選擇,價錢由$44-$56, 有鐵板牛,有意粉,有飯 ,有小食 ,多款選擇😍+$3有凍飲/汽水,+$16有特飲🍹價錢合理,環境舒服的。
點餐:
🌿特餐A
🍋檸檬牛油汁龍脷魚柳飯$55
檸檬牛油汁清新醒胃,配以煎香肉質細嫩的龍脷魚,是開胃之選。

🌿下午茶☕2:30開始
金磚西多士配糖漿 $44
暖烘烘上枱

價錢合理,環境舒服的。
2023-02-08 74 浏览
餐廳:紅蔥頭地區:紅磡地址:紅磡都會道6-10號置富都會7樓757-759號舖日期:3/2/2023時間:20:00人數:2人 等位: 0mins ⭐️鐵板肉眼扒($155)肉眼扒肉質非常軟嫩,一啲筋都冇,而且較多汁,加上蒜蓉汁好好食🤤仲有個用心位係牛扒用鐵板上,讓牛扒保持個溫度冇咁快凍👍👍⭐️芝士焗意大利波隆那肉醬意粉($88)肉醬好開胃,肉醬意粉面頭半融芝士十分邪惡😈意粉份量都多,兩個share一齊食剛剛好😋⭐️小鐵板一口牛($48)一口牛外酥內軟口感爽口嫩滑,一咬落去你會感受到肉汁喺口內爆發😳牛味濃郁、肉質細嫩,加入蒜粒煎煮,又香又美味🤩尼個小吃必嗌!⭐️唐揚脆脆雞翼($42)鹹酥香脆既外皮,咬落內裏係鮮嫩多汁嘅,配埋沙律醬好開胃😚⭐️自家製心大軟($29)外層係朱古力味蛋糕,一切開香濃既朱古力蛋糕流心既朱古力漿慢慢流出,溫度同甜度剛剛好😚再配合埋水果一齊食好夾,真係超鍾意!每個餐仲附有羅宋湯、牛油法包、餐飲,尼個價錢真係超值,環境舒適,同朋友傾幾耐都得,聚餐好地方👍
餐廳:紅蔥頭
地區:紅磡
地址:紅磡都會道6-10號置富都會7樓757-759號舖
日期:3/2/2023
時間:20:00
人數:2人
等位: 0mins

⭐️鐵板肉眼扒($155)

⭐️芝士焗意大利波隆那肉醬意粉($88)

⭐️小鐵板一口牛($48)

⭐️唐揚脆脆雞翼($42)
鹹酥香脆既外皮,咬落內裏係鮮嫩多汁嘅,配埋沙律醬好開胃😚

⭐️自家製心大軟($29)

• 鐵板一口牛
  • 心太軟
紅蔥頭〖紅磡〗══位於紅磡的傳統舊式西餐廳。 每次只要看演唱會前,我都必來這間餐廳,不但價錢跟Food Court差不多,而且環境舒適,座位又闊落,於是這間便成了我的紅館食堂,更何況這種傳統舊式西餐廳真的越來越少了!…•…•…▫…•…•▫▪餐廳的菜單上食物種類選擇真的非常多,除了有一人的Set Dinner以外,亦有雙人餐可以選擇,如果不夠食可以優惠價加配小食,非常超值! 這種保有舊情懷的港式西餐廳,當然要選鐵板餐了吧! 上菜時鐵板會發出"滋滋"聲,香氣四溢,配合被黑椒汁浸淋的半軟薯條,聲色香味俱全,真的是一種獨有港式情懷!…•…•…▫…•…•▫▪✨鐵板肉眼扒 👩‍🍳 ★ $155鐵板上桌時真的極香!肉眼扒油脂分布廣,少筋而且肉質軟腍!雖然點了五成熟,但在高溫鐵板上盛著當然不可能真的五成熟,但肉眼牛肉味依然非常濃郁,肉質不會太乾柴,肉汁豐富 👍🏻,而且不會有很重的梳打粉味,性價比極高! ✨黑松露忌廉汁煙三文魚天使麵 🌀  ★ 118黑松露香氣撲鼻,忌廉汁口感奶滑鹹香,天使麵掛汁爽口;煙三文魚有兩大塊,厚實且富有油花口感,捲成花朵形狀放在碟子中間,精緻又好吃✨小鐵板一口牛 ★ $48一口
紅蔥頭〖紅磡〗
══

✨鐵板肉眼扒 👩‍🍳 ★ $155

✨黑松露忌廉汁煙三文魚天使麵 🌀  ★ 118

✨小鐵板一口牛 ★ $48
一口牛誠意十足,原個小鐵板呈上,一口牛的外皮有點脆脆香香的,味道濃郁!  而且黑椒汁調味相當惹味,中間的薯蓉則盡吸精華,色香味濃!

✨ 自家製心太軟  ★ $29
才$29的心太軟,本來以為會很伏,結果竟然還蠻好吃的! ❤️心太軟雖然很多地方都有,但做得好吃的真的不多,何況坊間有那麼便宜的心太軟嗎?心太軟甜度適中,外脆內軟,切開時非常流心,視覺及味覺的享受一流! 加上少量海鹽及伴碟的忌廉,朱古力味完美提升。

…•…•…▫…•…•▫▪

📍 地址:紅磡都會道6-10號置富都會7樓757-759號舖
朋友推介 傳統舊式西餐廳真係越黎越少...忍唔住支持下🙈一坐低已經比佢裝修吸引住再睇下menu...樣樣鐵板都好想食🤣dinner set送碗羅宋湯同餐飲...最後揀左個鐵板肉眼扒,番茄菇子芝士闊麵拌燒羊扒同唐揚脆脆雞翼x2肉眼扒叫左5成熟同黑椒汁鐵板夠熱 塊肉眼扒好厚👍眾驚緊會唔會食落好鞋點知牛味濃而且熟度剛好...肉汁豐富之餘眾要夠淋😋超級滿足如果鍾意食羊ge朋友一定要試呢個!羊扒夠羶又juicy...闊麵個茄子煎香過先上碟😊加埋個芝士蕃茄汁簡直絕配!闊麵掛晒汁之後眾要吸埋羊油 朋友食到停唔到口😆佢話最尾一啖直頭有種依依不捨ge感覺脆脆唐揚雞翼脆卜卜之餘肉又夠嫩🤩炸到熱辣辣再點佢個秘製沙律醬簡直絕配!又夠大隻真係好滿足食完忍唔住叫多碟黎食😝😝
朋友推介 傳統舊式西餐廳真係越黎越少...忍唔住支持下🙈

點知牛味濃而且熟度剛好...肉汁豐富之餘眾要夠淋😋超級滿足

脆脆唐揚雞翼
食完忍唔住叫多碟黎食😝😝
2023-01-05 1082 浏览
睇演唱會前食個飽飽早鳥晚餐!羅宋湯餐包除咗多種雜菜之外,仲有薯仔,幾豐富!湯味好濃郁,但係偏帶辣。雜菜有三色椒、椰菜、紅蘿蔔同埋洋蔥等等!鐵板肉眼扒 $155預先設定喺薯菜,有小蕃茄、粟米粒、薯條同埋玉豆!肉眼扒大件size,油脂感覺比較重,令口感比較軟腍。黑椒就唔會太搶味,ok!鐵板牛肝菌西冷牛扒 $149預先設定喺薯菜,不過就唔係肉眼扒嘅黑椒汁,而係牛肝菌!本身好多菇菌喺西冷牛扒上面,再嚟下層就係洋蔥!西冷牛扒比起佢嘅肉眼扒size細,但厚度多1/3~牛肉味道比肉眼扒濃少少,油脂係感覺比較少,實實在在嘅肉感!自家製心太軟 $29因為個心太軟雪糕,所以我哋叫多個意大利雪糕球 $9,完美~雪糕味道有雲呢拿、朱古力同芒果。選擇徘徊喺雲呢拿同埋朱古力。。。最後都係揀咗朱古力配朱古力心太軟 哈哈!黃桃水果配流心朱古力醬,嫌唔夠大甜,不過自家製係健康啲!店員會好貼心見客人就嚟食完走過來問會唔會上甜品,因為都要15分鐘製作時間!凍咖啡清涼仲夏 - 香草薄荷橙汁 +$16佢係本身薄荷汁,而唔係薄荷葉嗰種!好清新帶甜風~
睇演唱會前食個飽飽早鳥晚餐!

羅宋湯餐包

鐵板肉眼扒 $155

預先設定喺薯菜,有小蕃茄、粟米粒、薯條同埋玉豆!

肉眼扒大件size,油脂感覺比較重,令口感比較軟腍。

黑椒就唔會太搶味,ok!

鐵板牛肝菌西冷牛扒 $149

牛肉味道比肉眼扒濃少少,油脂係感覺比較少,實實在在嘅肉感!

自家製心太軟 $29

凍咖啡
清涼仲夏 - 香草薄荷橙汁 +$16
佢係本身薄荷汁,而唔係薄荷葉嗰種!好清新帶甜風~
2022-12-29 75 浏览
近幾次睇演唱會前都食呢間環境好過food court 價錢又差唔多味道都唔錯Pastaholic次次都大排長龍呢間有位照入啦裡面好多位有卡位坐得舒適不過我坐入後,陸續都有入座,眼見都滿座,不過就唔洗點等!晚餐餐牌價錢大概$100左右有埋餐湯、餐飲性價比算高!羅宋湯檸檬茶早排食過劣食,呢間正正常常質素,已經好滿足!一個3號餐:意粉一個7號餐:Angus beef burger with fries 埋單$220有埋加一服務費食完去睇陳奕迅演唱會~~

近幾次睇演唱會前都食呢間
呢間有位照入啦

裡面好多位
有卡位
坐得舒適
不過我坐入後,陸續都有入座,眼見都滿座,
不過就唔洗點等!

晚餐餐牌
價錢大概$100左右
有埋餐湯、餐飲
性價比算高!

羅宋湯
檸檬茶
早排食過劣食,呢間正正常常質素,已經好滿足!

一個3號餐:意粉

埋單$220
有埋加一服務費

食完去睇陳奕迅演唱會~~
2022-12-26
2022-12-22 66 浏览
睇演唱會前食晚飯多數在這商場,每次都話想試嘢,但每次見到人龍我都係走番這間餐廳,因為餐廳大又多位,靠窗那邊個景係靚嘅,不過通常無開睇人哋個blog個餐牌好靚,不過次次放在檯的只有這種,看了也不會有太大冀望掛?🍴餐湯:羅宋湯一碗,包皮都無塊🍴經典焗意大利波隆那肉醬意粉🍝 $89肉醬都幾多,如果個面焗得香啲,芝士多番啲就好喇🍴法式忌廉汁焗牛肉粒飯 $108 個焗飯焗到個面燶燶地又幾好食喎,個牛肉又唔老,得喎☕️餐茶:標準檸檬茶一杯好奇怪見隔離枱嘅食物又唔差,一個男人自己坐定定据扒食孤獨晚餐又好似好滋味咁,唔通我唔識點菜?下次再試過

🍴餐湯:羅宋湯一碗,包皮都無塊

🍴經典焗意大利波隆那肉醬意粉🍝 $89
肉醬都幾多,如果個面焗得香啲,芝士多番啲就好喇

🍴法式忌廉汁焗牛肉粒飯 $108
個焗飯焗到個面燶燶地又幾好食喎,個牛肉又唔老,得喎

☕️餐茶:標準檸檬茶一杯

2022-12-18 73 浏览
午餐點了一個黑椒雞扒配薯菜和芝士忌廉汁焗煙三文魚長通粉。黑椒雞扒配薯菜套餐有餐湯,蒜蓉多士及即磨咖啡($62)。黑椒汁味道夠濃, 薯條剛剛炸起都可口,最好是有粟米粒和蔬菜伴碟。芝士忌廉汁焗煙三文魚長通粉($65), 在冰凍嘅冬天,一個剛焗起嘅長通粉配以大量嘅芝士,感覺很暖心。即磨咖啡奶比較多,咖啡味不太突出,淡淡的感覺。
午餐點了一個黑椒雞扒配薯菜和芝士忌廉汁焗煙三文魚長通粉。

黑椒雞扒配薯菜套餐有餐湯,蒜蓉多士及即磨咖啡($62)。

即磨咖啡奶比較多,咖啡味不太突出,淡淡的感覺。

2022-12-11 53 浏览
今日晏就叫左一份白菌汁牛扒碗意粉。牛扒冇得揀熟度,上枱發現是全熟,而且勁薄,根本是一般茶記早餐質素。個汁亦好淡,食意粉基本淨係食到橄欖油味。餐飲熱奶茶上枱時已經係凍奶茶,餐湯亦超淡。咁樣收$79.2有d過份。
2022-12-11
$79.2 (午餐)
2022-12-07 49 浏览
紅蔥頭Holic IG今日同friend一齊去學校附近食飯 因為學校canteen嘅野食實在食到我地覺得好悶☹️🥹🥹🥹 置富都會有間餐廳未試過 見到佢個下午茶都幾吸引喎💕 所以就去試下🤓🤓 覺得幾好食又抵食 下次可以再去都值🤓焦糖玉桂法式西多士配雪糕球 $52Caramel Cinnamon French Toast好正🥰 玉桂我超中意 朋友平日麻麻中意玉桂 但佢都覺得幾好 唔錯咁話喎 撈埋雪糕perfect match😻😻.烤棉花糖吐司 $46Marshmallow on toast棉花糖好正 仲拉到絲🥰🥰 好香 唔會太甜 棉花糖同朱古力🍫醬都幾夾呀👍🏻👍🏻多士烤非常脆 咬落好正 棉花糖同多士中間仲搽咗少少牛油🧈架‼️‼️ 所以成塊多士都超香🥰🥰 真係推薦大家嚟食呢個🥹.大家可以平時經過黎食下lunch/ tea 真係好抵食 學生仲要有優惠架😻😻 好岩我地呢啲學生哥去食💕💕.整體推薦指數: 4.5/5
紅蔥頭Holic IG

焦糖玉桂法式西多士配雪糕球 $52
Caramel Cinnamon French Toast
烤棉花糖吐司 $46
Marshmallow on toast
整體推薦指數: 4.5/5
.今日同friend子喺紅磡嘅置富都會到食左個唔知算lunch定下午茶🤣 好就腳 近我學校呀😻 仲要勁抵食 兩個人食到勁飽都唔洗好多錢💕💕.#芝士焗忌廉菠菜龍利飯 👅8/10 $56 (+$6跟湯同包)認真不錯‼️‼️ 芝士係會拉絲 呢個價錢做到咁嘅質素 完全係超出我嘅expectation💕💕 超香芝士同忌廉味🧀🫕 唔錯😻 同埋龍利幾滑 覺得焗到岩岩好👍🏻👍🏻 個飯份量都幾多下🥰 +$6就有例湯(羅宋湯) 同埋一個餐包(呢日係又香又脆嘅蒜蓉包💕💕) $6真係唔貴 +$3仲有凍飲 我係人稱「醉愛檸茶」🍋🍸 所以大家見到我又係要檸茶啦🤓🤣 不過我怕甜 所以糖漿都係另上啦👍🏻😂 加左少少糖漿就夠了我最近成日食食食 怕肥呀☹️ 👍🏻.#烤棉花糖吐司 🍞 👅8.5/10 $46棉花糖好正 仲拉到絲🥰🥰 好香 唔會太甜 上面嘅朱古力醬同啲棉花糖好夾呀💕💕 仲有塊多士焗到好脆 咬落去「索索」聲👍🏻👍🏻 很好很好🥰👍🏻👍🏻 下午茶餐仲包野飲 +$3有凍飲 不過都係要左杯凍檸茶😂😂😂😂😂😂😂🍋🍋🍋🍋🍋 因為friend子都中意飲🤣🤣 偷偷話埋比大家知 我地係檸茶關注組嘅成員🥹😂.味道👅:7.5/10賣相👀
#烤棉花糖吐司 🍞 👅8.5/10 $46
味道👅:7.5/10
賣相👀:7.5/10
扺食💰:7.5/10
服務🙆🏻‍♀️:8/10
湯+餐包+凍飲
湯+餐包+凍飲
2022-12-06 941 浏览
FD好鐘意食紅磡哩間餐廳,話好抵食,咁一定要試試。餐廳宜家已經做咗聖誕裝飾,都幾得意。晚市套餐都有好多款可以揀,雙人餐2XX幾都好豐富,睇落真係好吸引。今日揀咗迷迭香羊扒煙腩片伴香草茄蓉汁同蜂蜜味BBQ燒豬仔骨套餐,加配埋四色青口。凍檸茶同凍奶茶,係套餐搭配,飲落茶底好清香,應該係用咗錫蘭茶底,好飲。蒜蓉包同羅松湯都系套餐搭配,唔錯!四色青口,分別係芝士鮮茄蓉,香草忌廉,芝士白汁同千島醬口味。我就食咗芝士白汁同千島醬口味,兩種口味都好啱青口,2只完全唔夠食。蜂蜜味BBQ燒豬仔骨,豬仔骨好大一件,切開都有10小件左右,仲搭配埋薯條同沙律,份量真係好大。豬仔骨烤得好入味,醬汁酸酸甜甜,十分惹味。薯條食落仲脆啵啵,唔錯。迷迭香羊扒煙腩片伴香草茄蓉汁,哩碟真係不得了,一份有3件羊扒,仲搭配埋好大一份薯蓉。羊扒叫咗全熟,食落一啲都唔覺得柴,仲好嫩滑,搭配埋香草茄蓉汁一齊食,十分好味。羊味味道唔會好重,啱晒鐘意食羊啲FD。FD真係冇推薦錯,以哩個價錢食哩啲質素,真係超抵食!

凍檸茶同凍奶茶

蒜蓉包同羅松湯都系套餐搭配,唔錯!
蒜蓉包同羅松湯

迷迭香羊扒煙腩片伴香草茄蓉汁

FD真係冇推薦錯,以哩個價錢食哩啲質素,真係超抵食
2022-12-05
凍檸茶同凍奶茶