餐厅: 翠亨邨 (新世界大廈)
资讯:

2004-09-07 40 浏览
重要話只係有野飛左落去, 收左碟有'小強’架食物就冇人理! 服務清潔極之差, 食物幾靚幾好食都無用啦!!!
(非会员)
2004-07-02 41 浏览
六個人來吃晚飯,平日晚市都幾滿坐。點了燒味拼盤($144),D乳豬皮好脆,肉又好味又唔肥,D义燒半肥瘦好好味!鎮江骨($78)酸酸地咁,D肉好夠林,正!香芒鱈魚卷($120),魚卷炸得夠脆,個汁酸酸甜甜咁幾醒胃,但魚肉不夠鮮味。竹笙紅燒豆腐($68),清清地,豆腐大大件咁,唔錯。甫魚炒飯($80)係招牌菜,必食。訂位時還預訂了蓮茸西米焗布甸($22一客),好夠熱又香滑,不太甜,吃完好滿足,只是布甸略晞一點。
2004-06-19 64 浏览
星期四訂位吃午飯,坐下來侍應才告知沒有點心供應(訂位時沒有說明,否則不會去),原因竟然是師傅要包粽子!迫我們吃貴小菜!上菜又慢......好彩有個男侍應服務態度好好,很落力給我們追菜.
2000-04-11 54 浏览
午市點心比較小, 只得五款, 但糖水選擇多. 半肥瘦的叉燒非常可口.