2013-02-09
朋友生日,有人介紹嚟話呢間打邊爐好食,於是嚟試下,點知未食已經一肚火!首先講等位,我book咗7:30,我地有朋友7:35到,話我地遲到,張枱已俾咗人,仲話打過電話俾我,冇人聽…我過嚟嘅途中全程手持電話按緊,冇電話響過囉! 5分鐘嘅hold枱服務都冇,咁點解我打嚟book枱時唔講清楚呢?後來俾咗張6人枱我地(我地4個人),一坐低都唔夠2分鐘,話想我地換枱,因為門口果邊6個人坐張細枱,所以想我地同果邊對調。換枱冇問題,但都要顧下衛生換過d餐具俾我地丫! 當我地request換碟豉油時,個職員答我地d豉油未用過,但我地坐低前呢張枱已經有人坐,前菜都明顯食過,就算未用過豉油,講野時都有口水飛嚟飛去呱? 換過碟好正常不過丫? 筷子都要要求先肯換,同職員投訴完,諗住佢會做野啦,點知佢聽完即走…咩世界? 乜我個要求好過份咩? 呢D好普通嘅衛生常識嚟咋喎! 離譜!我地用餐途中,個煲係好滾,但職員就咁較細個火,連講都唔講一聲囉,冇禮貌到爆! 唔好講徵詢意見啦,係咪連知會一句都咁難開口呢? 咁嘅服務態度真係差得緊要!!總之一句講晒,service差到爆,以後唔會再幫襯!
總之一句講晒,service差到爆,以後唔會再幫襯!