2014-09-27
以女僕作主題,裝修係幾好,但地方真係太細。我地2點鐘去到, 只有我地同另一情侶等,等左一陣就開門。女僕的服務不錯,就係件白裙太污糟,當佢介紹野食時望住感覺有點那個。由於鹹食比較少選擇,所以我地點左all day breakfast 同洋梨朱古力班戟。仲有一熱一凍既抺茶牛奶。唔知係咪因為人未返齊, 都要等左一段時間啲野食先黎, 但個時得我地2枱人。all day breakfast($85):賣相唔錯, 條台灣腸比較好食,其他冇咩特別出色,D蛋冇咩味。洋梨朱古力班戟($65):啤梨都幾清甜,兩塊熱香餅上有厚厚既忌廉,上面仲有一舊朱古力雪糕......兩塊熱香餅口感一般, 唔似新鮮做, 呢啲真係食一次就夠。抺茶牛奶($47):佢啲野飲好多都60蚊, 真係幾貴, 而呢杯47蚊既抺茶牛奶, Starbucks或pacific 平過佢又好飲過佢。都係個句,呢啲真係食一次就夠。
我地2點鐘去到, 只有我地同另一情侶等,等左一陣就開門。
仲有一熱一凍既抺茶牛奶。
唔知係咪因為人未返齊, 都要等左一段時間啲野食先黎, 但個時得我地2枱人。 all day breakfast($85):賣相唔錯, 條台灣腸比較好食,其他冇咩特別出色,D蛋冇咩味。 洋梨朱古力班戟($65):啤梨都幾清甜,兩塊熱香餅上有厚厚既忌廉,上面仲有一舊朱古力雪糕......兩塊熱香餅口感一般, 唔似新鮮做, 呢啲真係食一次就夠。
抺茶牛奶($47):佢啲野飲好多都60蚊, 真係幾貴, 而呢杯47蚊既抺茶牛奶, Starbucks或pacific 平過佢又好飲過佢。 都係個句,呢啲真係食一次就夠。
题外话/补充资料:
好似冇加一