2023-10-09
上水呢間日本料理親民抵食,我哋叫咗幾樣野都好滿意:☢️咖喱極上漢堡扒蛋包定食$118☢️咖喱吉列芝心豬排蛋包定食$108☢️花生忌廉疏乎厘班戟$78晚市點主食可以以半價加購飲品🥤☢️雙檸梳打$26☢️焙茶黑蜜豆乳 $18特別推薦嘅係咖喱極上漢堡扒蛋包定食同咖喱吉列芝心豬排蛋包定食。咖喱極上漢堡扒蛋包定食只需$118,配上濃郁嘅咖喱汁,再加上漢堡扒同蛋包,真係好滿足!咖喱吉列芝心豬排蛋包定食只需$108,入面有芝心豬排,加埋香濃嘅咖喱汁,惹味又唔會太辣。晚市叫咁主食,可以以半價加購飲品。我哋叫咗雙檸梳打同焙茶黑蜜豆乳。雙檸梳打有一股清新嘅檸檬味,好解渴!焙茶黑蜜豆乳有焙茶嘅香氣同黑蜜嘅甜味,飲落去濃郁又有茶及豆香!但係最令我驚喜嘅係佢哋嘅花生忌廉疏乎厘班戟。疏乎厘班戟煎得啱啱好,有蛋香又有空氣感,花生忌廉濃郁香甜,每一口食落去都好滑順,令我回味無窮!真係一個絕對唔可以錯過嘅甜品選擇!
上水呢間日本料理親民抵食,我哋叫咗幾樣野都好滿意:
☢️咖喱極上漢堡扒蛋包定食$118
☢️咖喱吉列芝心豬排蛋包定食$108
☢️花生忌廉疏乎厘班戟$78
晚市點主食可以以半價加購飲品🥤
☢️雙檸梳打$26
☢️焙茶黑蜜豆乳 $18
特別推薦嘅係咖喱極上漢堡扒蛋包定食同咖喱吉列芝心豬排蛋包定食。咖喱極上漢堡扒蛋包定食只需$118,配上濃郁嘅咖喱汁,再加上漢堡扒同蛋包,真係好滿足! 咖喱吉列芝心豬排蛋包定食只需$108,入面有芝心豬排,加埋香濃嘅咖喱汁,惹味又唔會太辣。
晚市叫咁主食,可以以半價加購飲品。
但係最令我驚喜嘅係佢哋嘅花生忌廉疏乎厘班戟。 疏乎厘班戟煎得啱啱好,有蛋香又有空氣感,花生忌廉濃郁香甜,每一口食落去都好滑順,令我回味無窮!真係一個絕對唔可以錯過嘅 甜品選擇!