2023-02-15 56 浏览
FB見有人試過萬丸燒肉話正,心郁郁想試,望下價錢其中一款日本和牛五花晚巿任食,連加一都係4百幾,周邊稍有質素嘅和牛燒肉放題都5百起跳,餐廳鄰近地鐵站,位置非常方便,地方唔大,一眼望哂,座位闊落,因為未嚟過,諗住店員會主動走嚟講解,當日明顯人手不足🤷🏻‍♀️,店員只叫我哋等一等,等咗一輪佢都忙住接待客人,搵咗另一位較高級店員詢問,他才知道我們沒有落單的QR code,不過佢哋態度有禮,餐廳上菜速度算快,冇話揼波鐘🔴肉類A4宮崎和牛五花肉✨️油脂較多,口感柔嫩,拍得住响日本食嘅質素,好食到停唔到口安格斯牛小排✨️口感雖然比唔上五花肉,但同樣軟嫩多肉汁香蔥牛舌✨️軟而又彈性封門柳✨️脂肪唔多,肉味好濃羊架✨️羊羶味好勁,自問食得好羶嘅可以試下🟡海鮮虎蝦爽口彈牙、帆立貝好新鮮、魷魚一般🔵 小食泡菜好正,encore咗幾次💓、海蜇爽口,味道甜甜酸酸,好醒胃🫰🏻,炸蝦也不錯🧡,今餐冇乜點叫小食,因為我哋嘅格言係叫者自負,食唔哂要自己負責😆,最後每位奉送 movenpick雪糕一杯,不過只有雲呢拿味😮

🔴肉類
,好食到停唔到口

安格斯牛小排✨️口感雖然比唔上五花肉,但同樣軟嫩多肉汁

香蔥牛舌✨️軟而又彈性

封門柳✨️脂肪唔多,肉味好濃

羊架✨️羊羶味好勁,自問食得好羶嘅可以試下

🟡海鮮
虎蝦爽口彈牙
、帆立貝好新鮮
、魷魚一般

🔵 小食

2023-01-16
🚇銅鑼灣廣場二期呢間🏯萬丸燒肉放題主打高級🇯🇵日本A4和牛🐮燒肉及多款🦐海鮮任食,食材高質又抵食,💰性價比好高,值得 encore 呀!入邊地方都幾🥰企理闊落,除咗嘢飲🧃之外其他嘢都可以喺📱手機下單,方便快捷😎唔使周圍行。呢度除咗大枱🤩用傳統圓形網燒爐🔥之外,仲有吧枱位可以用🏯日式方形燒肉爐,油煙💨全部喺爐邊抽走,唔會食到成身味👍。佢哋嘅極上燒肉放題只係 $428 ,主打日本A4宫崎和牛五花肉、特級安格斯牛小排、特級安格斯牛胸腹肉、安格斯封門柳、安格斯肩胛脊肉同埋安格斯翼板肉,另外仲有多款🐖肉類🐓同海鮮🦑,呢個質素來講真係好💰抵食。最正😍嘅當然就係佢哋嘅🇯🇵日本A4宮崎🏯和牛五花肉啦,油花均勻十分嫩滑入口即化,而且仲有陣陣嘅🥰和牛香!佢哋好多牛肉🐂都有兩個唔同版本一個係胡椒調味版🤤一個係壽喜燒汁版😋,個人比較鍾意👍壽喜燒汁版,唔使加任何醬料入口已經好香甜美味☺️。香蔥薄牛舌👅亦係我心水之一,佢唔會太薄🤏,輕輕🔥燒一燒好嫩好香。個爐火🔥力足,啲嘢食好快就🤤食得,不過要注意⚠️睇火。呢度重有🇯🇵日本蛋🥚冇限供應,可選生蛋或者♨️温泉蛋,用嚟點🔥烤肉食啱晒!除咗牛肉之外,我都幾😍鍾意食佢哋嘅🇺🇸美

個爐火🔥力足,啲嘢食好快就🤤食得,不過要注意⚠️睇火。

除咗牛肉之外,我都幾😍鍾意食佢哋嘅🇺🇸美國極黑🐷豬頸肉,肥美爽口,至於🇯🇵日本錦爽🐓雞腿肉更加係牛肉以外🤩必食嘅,肉質爽口彈牙又鮮味🥰,好高質!

除咗各款高質👍燒肉之外,呢度仲有多款🦐海鮮,香蒜🧄牛油🧈帆立貝、🇯🇵日本小魷魚🦑、虎蝦🦐同埋青口😋都係必食嘅!

帆立貝同埋青口雖然唔算得上🤏好大隻不過都幾鮮甜🤤,而虎蝦🦐肉質都好爽口美味。

呢度另一個令我🤩驚喜嘅係竟然有清湯🥣牛坑腩任食😍,而且爽口嫩滑😋,比得上粉面店嘅牛腩質素。

最後每人仲有一個 Mõvenpick 雪糕🍨做甜品,絕對係一餐🥰豐富又滿足嘅🔥燒肉放題晚餐🥢!
用餐时段
2023-02-12 60 浏览
這間燒肉放題位於銅鑼灣廣場二期8樓,以日式木系卡座為主,特別闊落舒適,放題分4個level,我們選了第3級別,極上燒肉食~放題日本壽喜燒、日本A4宮崎和牛五花肉、特级安格斯牛小排、安格斯牛胸腹肉,120分鐘吃到飽,不停點不停燒,淨食呢個日本A4和牛都回本,和牛真係入口即溶,仲有油香,牛味濃。其他燒肉~日本千歲豚肩肉、美國極黑豬頸肉、日本錦爽雞腿肉、特選羊腩排,肉質鮮嫩。仲有海鮮~大隻彈牙虎蝦、鮮甜日本小魷魚,日本鯖魚、香蒜牛油帆立貝、青口。沙律菜、飯、烏冬、炸物小食、汽水飲品任飲及每位送一客Movenpick雪糕等等。傾吓食吓兩小時真係過得太快,真係好滿足。

傾吓食吓兩小時真係過得太快,真係好滿足。
2023-02-06
2023-02-12 91 浏览
今日係銅鑼灣行街,接到張傳單介紹食燒肉,$348(1-4)任飲任食,有安格斯牛,同多款日本雞豬。拎左張傳單上到黎又真係幾唔錯,最緊要黎到唔會太大陣味,抽煙系統做得幾好。。我地擇左個$348餐,全部野食QRcode落單,野飲出去自己拎。野食有:安格斯封門柳、肩胛脊肉、香蔥薄牛舌、日本豚五花肉、日本千歲豚肩肉、日本豚肉眼、日本錦爽雞腿肉、多春魚、串燒、青口、蔬菜…多不勝數。。野食種類繁多,質素都幾唔錯,尤其欣賞佢啲肉整得好有日式style ,去日本食燒肉都係呢個調味,而牛方面,最鍾意就係香蔥薄牛舌!同埋安格斯肩胛脊肉,薄得黎好重牛味,爽爽地咁。另外豬都不可忽視,因為係日本豬,所以全部都好滑身唔鞋口,日本豚五花真係好正,encore左好多碟,油脂滴晒落去,燒到脆卜卜咁。。另外比較得意既就有串燒,好似雞皮雞腎咁,炸物沙律小食都有10幾款,紫菜飯又有,講得出既基本上都有齊,食120分鐘岩岩好又唔會太趕咁。

好耐無食過燒肉喇!朝早已經一直期待夜晚去食呢個燒肉放題!今次選址萬丸燒肉,一出地鐵已經見到好大個招牌!好易搵到!我地揀咗$428位嘅極上燒肉放題:日本壽喜燒 • 日本和牛五花特級安格斯牛小排安格斯牛胸腹肉仲有多款其他食物供選擇!包括: 牛肉、鴨肉、海鮮、蔬菜、飯麵類⋯食燒肉,牛肉類一定係我至愛!推介:日本A4宫崎和牛五花肉壽喜燒汁日本A4宮崎和牛五花肉安格斯牛胸腹五花肉脂肪均勻,燒好後帶脂香,但不會太過油膩。牛胸腹比較有口感,帶牛肉香及脂香~海鮮方面:推介大大隻嘅虎蝦同香蒜牛油藍青口。虎蝦大隻之餘,蝦肉彈牙,感覺新鮮。加上蝦頭仲有蝦羔!友人起碼食咗10隻以上!而藍青口配上濃濃嘅香蒜牛油,非常惹味!小食方面:推介雞軟骨、炸豆腐、和牛餃子一開始可以先點啲小食,可以邊燒邊食住等~個人覺得佢地嘅炸物做得相對出色,雞軟骨香口非常,和牛餃子口感鬆脆,炸豆腐則外脆內嫩。最後,接近食完嘅時候,侍應會好窩心咁問想要咩口味雪糕,甜品係每位一盒Movenpick,當日有士多啤梨,朱古力同,楓糖合桃揀,而我地就揀咗楓糖合桃~整體黎講佢地嘅用料唔錯,好多食材都已經預先幫你調味,有部分調得相對濃味,如果可以有部分

我地揀咗$428位嘅極上燒肉放題:
日本壽喜燒 • 日本和牛五花
特級安格斯牛小排
安格斯牛胸腹肉
仲有多款其他食物供選擇!
包括: 牛肉、鴨肉、海鮮、蔬菜、飯麵類⋯

食燒肉,牛肉類一定係我至愛!
推介:
日本A4宫崎和牛五花肉
壽喜燒汁日本A4宮崎和牛五花肉
安格斯牛胸腹

海鮮方面:
而藍青口配上濃濃嘅香蒜牛油,非常惹味!

小食方面:
推介雞軟骨、炸豆腐、和牛餃子

整體黎講佢地嘅用料唔錯,好多食材都已經預先幫你調味,有部分調得相對濃味,如果可以有部分係原味,由自己去調就更好~
📍📍📍📍📍📍📍📍
2023-02-10 59 浏览
銅鑼灣120分鐘任食任飲燒肉放題,選擇多,星期一至四$348性價比唔錯👍🏼種類繁多,食完仲每位送一個movenpick雪糕。.✅落單用QR code 野食超快上,無漏單✅主打食牛,有安格斯封門柳、安格斯肩胛脊肉、香蔥薄牛舌…. 油香四溢、肉味香濃✅另外亦有日本豬/雞,好似:日本豚五花肉、日本千歲豚肩肉、日本豚肉眼、日本錦爽雞腿肉…✅除咗燒烤食物,仲有小食/沙律✅性價比高,300幾任食燒肉黎講好高質.❌飲品選擇比較少,得一個雪櫃放野飲,主要都係汽水為主❌個爐火力十分猛烈,就算較到最細都算大火,燒野食要成日反野食❌大部分肉類都醃製過,本人就幾鍾意,但同行朋友就話鍾意有得擇原汁原味❌海鮮款得4種,如果再加多啲就正啦😭.
✅落單用QR code 野食超快上,無漏單

✅除咗燒烤食物,仲有小食/沙律
✅性價比高,300幾任食燒肉黎講好高質
❌飲品選擇比較少,得一個雪櫃放野飲,主要都係汽水為主
❌海鮮款得4種,如果再加多啲就正啦😭

1K
2023-02-09 62 浏览
萬丸燒肉 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道463-464號銅鑼灣廣場二期8樓今晚帶媽咪食燒肉,又多一點快樂經驗值。雞腎串大細均一雞賢串入味爽口,焦香😋😋😋香蒜牛油帆立貝大大隻帶殼唧帆立貝,新鮮,鮮甜香滑,多汁,冇得頂👍👍👍虎蝦大大隻虎蝦🦐燒到紅卜卜,蝦香,內嫩,爽甜,非常美味😄😄😄味付海蜇香,爽,甜,脆😋唐揚炸一口豆腐炸得蘇皮冧滑,點啲特製醬汁,超好食😋溫泉蛋滑香壽喜燒汁日本A4宮崎和牛五花肉大火燒,油滴,焦香,肉滑甘甜,簡直就係燒烤嘅XO👍👍👍日本千歲豚肩肉肥瘦均勻,香甜爽滑,正😀香炸日本和牛餃夠特別,牛香,肉滑多汁,必食🥳🥳🥳極力推介
銅鑼灣駱克道463-464號銅鑼灣廣場二期8樓

今晚帶媽咪食燒肉,又多一點快樂經驗值。

雞腎串
大細均一雞賢串入味爽口,焦香😋😋😋

香蒜牛油帆立貝
大大隻帶殼唧帆立貝,新鮮,鮮甜香滑,多汁,冇得頂👍👍👍

虎蝦
大大隻虎蝦🦐燒到紅卜卜,蝦香,內嫩,爽甜,非常美味😄😄😄

味付海蜇
香,爽,甜,脆😋

唐揚炸一口豆腐
炸得蘇皮冧滑,點啲特製醬汁,超好食😋

溫泉蛋滑香

壽喜燒汁日本A4宮崎和牛五花肉
大火燒,油滴,焦香,肉滑甘甜,簡直就係燒烤嘅XO👍👍👍

日本千歲豚肩肉
肥瘦均勻,香甜爽滑,正😀

香炸日本和牛餃
夠特別,牛香,肉滑多汁,必食🥳🥳🥳極力推介
2023-02-09 35 浏览
病左幾日,終於有返d胃口,約左老公去食燒肉補充番啲營養,萬丸新開既時候去過一次,當時係燒肉定食,原來而家改左做120分鐘放題,價錢仲要平左,感覺上低左地方keep 住十分乾淨整潔,坐位十分闊落,多人坐都吾會逼牛肉款式都算多,我主力都係食牛,食左8款牛,牛肉size 偏小,但肉質好靚A4宫崎和牛五花肉-入口即溶壽喜燒汁安格格斯牛小排-牛肉好淋安格斯肩胛脊肉-好香牛肉味香蔥薄牛舌-好爽口厚切牛舌條-好彈牙壽喜燒汁封門柳-好香濃秘制牛肋條-好厚肉特級安格斯牛胸腹肉-肥瘦適中,口感一流點左少少其他美國極黑豬頸肉香蒜牛油帆立貝,牛油好香,帆立貝好新鮮虎蝦,新鮮爽甜溫泉蛋紫飯,好好味生菜,新鮮爽脆價性比甚高,款式多,質素又好

地方keep 住十分乾淨整潔,坐位十分闊落,多人坐都吾會逼

A4宫崎和牛五花肉-入口即溶
壽喜燒汁安格格斯牛小排-牛肉好淋
安格斯肩胛脊肉-好香牛肉味
香蔥薄牛舌-好爽口
厚切牛舌條-好彈牙
壽喜燒汁封門柳-好香濃
秘制牛肋條-好厚肉
特級安格斯牛胸腹肉-肥瘦適中,口感一流

點左少少其他
美國極黑豬頸肉
香蒜牛油帆立貝,牛油好香,帆立貝好新鮮
虎蝦,新鮮爽甜
溫泉蛋紫飯,好好味
生菜,新鮮爽脆

價性比甚高,款式多,質素又好

2023-02-08 35 浏览
🐮 極上燒肉放題牛魔王又出動~要食一定食個最多款簡嘅set😎我眼中當然只有牛日本A4宮崎和牛五花肉安格斯封門柳安格斯翼板肉特級安格斯牛小排壽喜燒汁封門柳特級安格斯牛胸腹肉壽喜燒汁肩胛脊肉美國牛仔骨香蔥薄牛舌壽喜燒汁安格斯牛小排秘製牛肋條厚切牛舌條基本上每個款都點咗一轉~我就最鍾意香蔥薄燒牛舌輕輕燒兩燒就可以食㗎啦和牛五花肉就好重牛味唔食太肥我就建議點牛小排除咗牛之外仲有牛油燒扇貝~~啲扇貝粒粒都勁飽滿㗎仲有燒大蝦燒鯖魚燒雞翼都好開心㗎!另外炸雞軟骨都超好食,我自己食咗兩盤吉列炸蝦爽口彈牙想健康啲食枝豆又得,枝豆外層有少少鹽用口啜出嚟嘅話就有咸香味唔想咁咸用手唧出嚟又得呢度嘅座位好闊落 而且仲有廂房店長好親切 店員亦都好勤快食完仲有雪糕送添
🐮 極上燒肉放題

香蔥薄牛舌
壽喜燒汁安格斯牛小排
秘製牛肋條
厚切牛舌條

基本上每個款都點咗一轉~
我就最鍾意香蔥薄燒牛舌
輕輕燒兩燒就可以食㗎啦

和牛五花肉就好重牛味

唔食太肥我就建議點牛小排

除咗牛之外仲有牛油燒扇貝~~
啲扇貝粒粒都勁飽滿㗎
仲有燒大蝦燒鯖魚

燒雞翼都好開心㗎!

另外炸雞軟骨都超好食,我自己食咗兩盤

吉列炸蝦爽口彈牙

想健康啲食枝豆又得,枝豆外層有少少鹽
用口啜出嚟嘅話就有咸香味
唔想咁咸用手唧出嚟又得

呢度嘅座位好闊落 而且仲有廂房
店長好親切 店員亦都好勤快

食完仲有雪糕送添
2023-02-06 78 浏览
之前食過隔離同系嘅火鍋,今次就一於食吓燒肉。呢到寬敞闊落,裝潢充滿和式風格。燒肉放題有4款價位選擇,我哋揀咗食特上燒肉食之放題,一至四$348@,可以食足120分鐘。主打當然係食牛,好似安格斯封門柳、肩胛脊肉、翼板肉咁,大大片肉質腍嫩,油香四溢,肉味香濃,仲可以叫壽喜燒汁口味或者點日本蛋汁食。其他牛類仲有好似香蔥薄牛舌、牛仔骨、秘製牛肋條等等,其中推介牛舌,口感爽嫩帶有淡淡蔥香。除咗牛,亦有幾款高質豚肉好似日本豚五花肉/肉眼、千歲豚肩肉、極黑豬頭肉,同雞肉可以叫。當然唔少得梗係仲有海鮮啦,爽彈嘅日本小魷魚、香口爆春嘅多春魚、鮮甜嘅香蒜牛油藍青口都唔錯。我哋仲叫咗鮮冬菇香草牛油雜菌、翠肉瓜、茄子等蔬菜燒黎食解吓膩。除此之外,仲有各式沙律、小食、炸物,非常之豐富。食飽仲會送一人一杯送嘅movenpick雪糕。。。萬丸燒肉 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道463-464號銅鑼灣廣場二期8樓。。

2023-02-05 179 浏览
之前同朋友嚟食過『萬丸燒肉』係日本高級單點燒肉,而家轉咗做高級燒肉放題🥳價錢仲好親民,肉類質素仲同以前一樣😻真係超開心🥳🥳今次我哋揀咗428元套餐😋呢個套餐已經可以食到日本A4宮崎和牛🐄特級安格斯牛小排和安格斯牛胸腹肉😻呢個係日本A4宮崎和牛🐄牛脂分布好平均,口感嫩滑😋入口即溶仲好濃牛味,超級好食😋呢個係壽喜燒汁安格斯牛小排🥩好有口感👍🏻用壽喜燒汁醃更加好味😋牛味都好濃👍🏻仲有大大隻嘅虎蝦🦐和大大隻嘅香蒜牛油元貝都好新鮮好好味😋香草牛油雜菌🍄和鮮冬菇都好有菇味👍🏻我哋之後再叫咗香葱薄牛舌👅厚切牛舌條👅美國牛仔骨都好高質👍🏻好好味😻重點係唔會漏單👍🏻叫幾多嚟幾多👍🏻真心讚👍🏻個爐啲火好旺盛🔥啲食物都好快燒好😻抽煙系統都做得好好👍🏻食完啲衫冇咩味😆啲虎蝦真係超大隻有成隻碟咁長🦐食落口啖啖肉😋又鮮甜👍🏻食到最後每人仲有一個Mõvenpick雪糕🍦為呢餐畫上完美嘅句號🥰餐廳裝修以和式設計🎎環境好靚😻座位寬敞舒適👍🏻職員態度親切有善🥰食物質素超高😋種類都超多😍以428元就食到日本A4宮崎和牛🐄簡直係超抵👍🏻非常推介大家嚟食👍🏻👍🏻

仲有大大隻嘅虎蝦🦐和大大隻嘅香蒜牛油元貝都好新鮮好好味😋
香草牛油雜菌🍄和鮮冬菇都好有菇味👍🏻

重點係唔會漏單👍🏻叫幾多嚟幾多👍🏻真心讚👍🏻

啲虎蝦真係超大隻有成隻碟咁長🦐食落口啖啖肉😋又鮮甜👍🏻

2023-01-31
用餐时段
  • 日本A4宮崎和牛
2023-02-04 73 浏览
呢間店環境非常舒服,座位寬敞,坐得好舒服。入座時桌上已放好一人一set醬料,每種醬都各有特色,味道不錯。呢度係用qr code自己落單,整體出餐速度正常。最鐘意佢係明火燒烤爐,不是電熱鐵板,燒起來特別香口。至於d食物,各款牛肉同豬肉都好好味,咬落不會韌,基本上不用蘸醬都已經好夠味。係個羊“蘇”味比較重,所以只系點左一次。除了肉,還有其他小食都有水準。最後,每人一杯movenpick作結尾,超級飽地離開,大滿足。
2023-02-02 131 浏览
銅鑼灣廣場一直都有好多餐廳,有西餐、中餐、邊爐店等等。今日經朋友介紹嚟咗試一間燒肉店,食完後覺得食物質素好高。而且服務員服務態度非常好,好友善,收碟速度都夠快。今晚食咗特上燒肉放題,任食2個鐘,食物選擇豐富。安格斯封門柳封門柳牛味重,肉質軟腍,油花較少,適合用嚟燒肉。壽喜燒安格斯翼板安格斯翼板嘅油花就分佈得均勻啲,肉色鮮紅,肉質一樣軟腍。另外配上壽喜燒汁,甜甜地,特別有風味。香蔥薄牛舌牛舌用咗鹽、胡椒、香蔥作調味,燒完後已經唔使加其他醬汁。牛舌好味,好爽又有咬口,十分推介!美國極黑豬頸肉豬頸肉油脂感爆滿!食落爽滑彈牙。日本錦爽雞腿肉雞腿肉較厚肉,雞肉嫩滑,點埋燒汁食好正!手羽燒嘢食點少得雞翼呢~雖然要燒耐燒燒,但明火網燒可以燒到雞皮好脆!雞肉多汁嫩滑。雞皮串竟然有雞皮!!啱啱講到餐廳係用明火網燒,用大火燒到雞皮好脆,油脂感豐富。一口紫薯紫薯細細粒,好甜,而且有牛油一齊燒,好香。翠肉瓜翠肉瓜好多汁,食完咁多肉類可以清新下口腔。味噌湯味噌湯個碗好靚🤣,飲落熱辣辣,有好多海帶。雪糕最後每人會送上movenpick嘅雪糕,食咗雲呢拿味,味道好香濃。

安格斯封門柳
封門柳牛味重,肉質軟腍,油花較少,適合用嚟燒肉。

壽喜燒安格斯翼板

香蔥薄牛舌

美國極黑豬頸肉
豬頸肉油脂感爆滿!食落爽滑彈牙。

日本錦爽雞腿肉
雞腿肉較厚肉,雞肉嫩滑,點埋燒汁食好正!

手羽

雞皮串

一口紫薯
紫薯細細粒,好甜,而且有牛油一齊燒,好香。

翠肉瓜
翠肉瓜好多汁,食完咁多肉類可以清新下口腔。

味噌湯
味噌湯個碗好靚🤣,飲落熱辣辣,有好多海帶。

雪糕
2023-02-01 86 浏览
Walked in randomly to this place, quiet at first but the nice lady came out to explain to us it’s all-you-can-eat with 4 different meat options ($2xx to $7xx per person) with soft drinks. We opted in for the $3xx menu and was well surprised by the meat quality and seafood. Overall a great experience, will come back! Additional points for cleanliness and comfortable seats!

2023-02-01
2023-01-31 101 浏览
位於銅鑼灣嘅日本燒肉餐廳,聽店員講本身係做高級日本單點燒肉,雖然而家親民啲做咗放題認識,但係佢肉類嘅質素一啲都冇低到,性價比非常之高!講下佢地主打嘅牛肉先!有安格斯封門柳、安格斯肩胛脊肉、安格斯翼板肉、美國牛仔骨、壽喜燒汁封門柳等等。個人幾鍾意佢嘅香蔥薄牛舌同秘製牛肋條,牛舌雖然薄身,但燒完之後有入口即溶嘅感覺。牛肋條唔會食到有筋,好有咬口。其他肉類方面,日本豚五花肉、豚肩肉、美國極黑豬頸肉、豚肉眼、雞腿肉等等,亦都有雞皮、雞腎串同羊腩排,除咗牛肉之外,豬肉雞肉同羊肉都有得食,好少放題嘅會做到咁多種選擇。個人最推介雞皮同雞腎串,平時出去居酒屋要食一串都幾十蚊,而且仲可以根據返自己平時鍾意嘅生熟程度去燒!除咗高質嘅肉類之外,呢度嘅小食沙律都好出色,一啲都唔馬虎。海苔薯條會令人一啖接一啖咁食,唔會過咸。唐揚雞軟骨同唐揚炸一口豆腐比較香口嘅小食,唔會好油膩,份量適中。枝豆可以幫助解膩,味道適中。玉子燒偏甜,中和返燒肉嘅飽滯感。