2010-02-01
肉類樣樣都好細粒同好薄,無之前食家影出黎果D比較大件.全部都"散收收"咁.. 小小失望. 食物將貨就價也不大問題, 最主要係佢刺身只出了一客我地一行5人, 叫了好多次話仲差4客,佢望完又望,CHECK 完又 CHECK.. 都係出錯.. (只補返海膽).好似我地呃佢咁.. 我真係有諗過放棄唔再理論..叫一叫個經理, 佢就叫第二個做.. D伙記都唔太得閒..今次想寫呢個食評其實主要都係講呢個經理, 睇住佢成日鬧D員工,我係度消費聽完都無咩胃口食. LAST ORDER 又無講一夠2小時就即刻遞左張單黎.. 毫毛心理準備下..想加 ORDER都唔得了.有位小姐都肯幫我地加..不過經理見到佢就係度鬧過左兩小時仲幫人落單!?戥那小姐可憐..原本我地坐底笑笑口介紹我地點煮野食..到我地加野食野飲小姐都做到無停手..仲要比人係咁鬧見到佢都目無表情.. 我都唔好意思再叫了..九龍城仲有好多平野好野食..未必再黎呢間 食到背脊骨落.希望那個經理服務同態度有所改善, 員工士氣係公司最重要既資產..仲有..唔好9點後先去食..實唔夠時間同D人趕收工無咩人會理你..我地仲叫左個芝士蛋糕 $180 +
肉類樣樣都好細粒同好薄,無之前食家影出黎果D比較大件.
全部都"散收收"咁.. 小小失望.
食物將貨就價也不大問題, 最主要係佢刺身只出了一客
我地一行5人, 叫了好多次話仲差4客,佢望完又望,
好似我地呃佢咁.. 我真係有諗過放棄唔再理論..
叫一叫個經理, 佢就叫第二個做.. D伙記都唔太得閒..
我係度消費聽完都無咩胃口食. LAST ORDER 又無講
小姐都做到無停手..仲要比人係咁鬧見到佢都目無表情..
我都唔好意思再叫了..
九龍城仲有好多平野好野食..未必再黎呢間 食到背脊骨落.
我地仲叫左個芝士蛋糕 $180 + 2送1 大支裝 ASHAI $56
請埋生日果個每人要 $280
期待新食評有改善~