2022-01-30
今日同女朋友去銅鑼灣諗住買風褸,行行吓覺得肚餓🤧🤧,就去咗搵嘢食,就俾我哋搵到呢一間😙😙。咁啱我又想食日本嘢,就會入咗去食。😆😆------------------------------入到去舖頭空間唔算好大,座位唔算好多,但勝在裝修得幾靚,去到好似去咗日本咁樣。🥸🥸------------------------------我自己就嗌咗一個丼飯同埋一支嘢飲。我嗌嗰支蘋果梳打,好重蘋果味,好好飲!😍😍------------------------------平時食得多普通魚生飯,今日就想食下啲唔同嘅嘢😎😎。所以我就嗌咗炙之海鮮丼。個丼飯都有幾款唔同嘅海鮮,再加埋燒過就更加好食!😋😋------------------------------我女朋友嗌嗰個海之幸丼飯就比較豐富一啲🥸🥸。我哋交換嚟食,啲海鮮都好新鮮😙😙,完全唔會腥。當中我最鍾意食嘅係海膽,食落幾鮮甜🥰🥰。下次再嚟我都會想試吓呢個。🥳------------------------------下次嚟開銅鑼灣,食飯又多咗個選擇揀!🤩🤩
下次嚟開銅鑼灣,食飯又多咗個選擇揀!🤩🤩