2024-01-18 146 浏览
係我屋企樓下開左呢間貴緣小鍋米線🍜,因為朝早未食野,所以叫左好多野食😂😂😂叫左個肥牛豬軟骨芝士腸番茄湯底,番茄湯底好濃郁,唔會太酸,全部配料都好好食,豬軟骨係我鐘意食既豬軟骨,炆得好淋🙈🙈另外叫左個荀絲雞翼尖豬大腸米粉,豬骨湯底,雞翼尖好入味,豬大腸就鹵得好好味同好淋,筍絲好爽口,如果重味小小會好d🙈🙈叫左個皮蛋豆腐,豆腐好滑,配埋d皮蛋真係好夾,不過如果無咁水就更加好🙈🙈🙈另外叫左個蒜泥白肉,d豬肉無雪味,配埋蒜蓉真係絕配👍🏻👍🏻👍🏻🫰🏻麻辣豬肚絲份量好夠,唔會太辣,豬肚絲咬落好爽脆蒜香醬油雞翼 好有蒜香同咸香味,而且用單骨雞翼比較易食

麻辣豬肚絲
份量好夠,唔會太辣,豬肚絲咬落好爽脆

蒜香醬油雞翼
好有蒜香同咸香味,而且用單骨雞翼比較易食
2024-01-18 73 浏览
主打每日熬製嘅湯底,不過好可惜今日食唔到青花椒麻辣湯🥲🥲🍜招牌酸辣湯米線(小辣)配料:秘製腩肉(微辣),滷水大腸,豬紅酸辣米線嘅湯底有少少嘅甜味,成個湯底酸得來又開胃,真係唔錯!秘製腩肉係關注組推介之一,果然冇介紹錯!腩肉肉質唔會好難咬開,滷水味道帶甜!滷水大腸非常入味,而且非常軟腍~🍜秘製麻辣湯米線(小辣)配料:豬軟骨,秘製腩肉(微辣),螺旋藻麻辣湯底非常香濃,係會飲湯程度嘅好味😂😂不過小編覺得下次可以再加啲麻,再過癮啲😇豬軟骨軟嫩,而且入哂味!螺旋藻米線嘅好夥伴,因為吸晒湯底嘅精華,配合爽脆嘅口感,真係好難以抗拒!🐓蒜香醬油雞翼 $28鍾意蒜蓉嘅朋友,千祈唔好錯過呢個蒜香醬油雞翼!單骨嘅雞翼可以充分咁沾滿左蒜香醬油啊,每啖都充滿着蒜香嘅味道!🐥貴緣雞絲火山 $28呢個雞絲火山真係非常真材實料🤭因為啲雞絲壓得好實,份量好多,食極都有!雞絲用左惹味嘅辣醬同麻油調味,配合埋一啲榨菜片,真係食唔停口!
主打每日熬製嘅湯底,不過好可惜今日食唔到青花椒麻辣湯🥲🥲

🍜招牌酸辣湯米線(小辣)
配料:秘製腩肉(微辣),滷水大腸,豬紅

🍜秘製麻辣湯米線(小辣)
配料:豬軟骨,秘製腩肉(微辣),螺旋藻

🐓蒜香醬油雞翼 $28

🐥貴緣雞絲火山 $28
✨招牌酸辣湯米線,小辣,豬軟骨,秘製腩肉(微辣),滷水大腸,炸魚皮 💰75 ✨招牌酸辣湯米線,小小辣,雞肉絲,甜酸齋,豬紅,蘿蔔💰71📝終於試到米線關注組其中一個大熱,呢度嘅酸辣湯米線會比出面多咗啲甜味,無咁重口味,好多配料可以揀,推介叫甜酸齋,酸酸甜甜好Q彈超開胃,趁天氣凍番少少,食碗暖笠笠嘅米線好爽🫶🏻📝小食都有好多選擇,揀咗冰凍嘅皮蛋豆腐 (💰25),好有台式風味,呢度唔係一片片嘅皮蛋同豆腐,而係粒上,最後追加咗健康嘅娃娃菜(💰14),同飲埋解渴嘅杯裝豆漿(💰10)貴緣小鍋米線📍北角和富道21-53號和富B樓B15-16號舖(北角🚇A1出口行7分鐘就到)❣️其他分店❣️📍紅磡崇潔街20號地舖(土瓜灣🚇D1出口行8分鐘就到)💫評分: 7.3/10💬,呢度好方便用qr code 落單,麵底💰31,再逐個餸加,可以揀辣度、酸度、麻度、芽菜、蔥、麵嘅份量,唔食辣可以蕃茄湯,店對面有部機有得拍搭地鐵🚇減💰2!#貴緣小鍋米線 #米線 #maixin #酸辣米線 #米線推介 #米線關注組 #香港美食指南 #米線控 #養生 #養生湯 #健康飲食 #健康 #紅磡美食 #黃埔美食 #香港美食 #dis

✨招牌酸辣湯米線,小小辣,雞肉絲,甜酸齋,豬紅,蘿蔔💰71

貴緣小鍋米線
📍北角和富道21-53號和富B樓B15-16號舖
(北角🚇A1出口行7分鐘就到)

❣️其他分店❣️
📍紅磡崇潔街20號地舖
(土瓜灣🚇D1出口行8分鐘就到)

💫評分: 7.3/10

#貴緣小鍋米線 #米線 #maixin #酸辣米線 #米線推介 #米線關注組 #香港美食指南 #米線控 #養生 #養生湯 #健康飲食 #健康 #紅磡美食 #黃埔美食 #香港美食 #discoverhongkong #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkiger #hkig #hkfoodlover #tagsforlike #foodiehk #foodlover #hkfood #foodinstagram #hkfoodstagram #825food
1K
ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ 之前喺土瓜灣已經知道佢有啲名氣,好似幾多街坊評價唔錯。終於開到嚟北角和富呢一頭 🥰 咁近無理由唔試!𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥✨ 秘製麻辣湯米線小辣,爽啲,魚腐,蘿蔔✨ 招牌酸辣湯米線秘製腩肉(微辣),螺旋藻湯底輕微偏甜決定下次試大辣🤣小辣唔夠喉✨ 貴緣雞絲火山咁出名緊係要試下~ok wor ! 雞胸肉唔嚡熠熠,食落都幾爽口 ✌🏻ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ 貴緣小鍋米線 📍 北角和富道21-53號和富B樓B15-16號舖◇◇◇◇◇◇◇◇◇

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

之前喺土瓜灣已經知道佢有啲名氣,好似幾多街坊評價唔錯。
終於開到嚟北角和富呢一頭 🥰 咁近無理由唔試!

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥

✨ 秘製麻辣湯米線

小辣,爽啲,魚腐,蘿蔔

✨ 招牌酸辣湯米線

秘製腩肉(微辣),螺旋藻

湯底輕微偏甜
決定下次試大辣🤣
小辣唔夠喉

✨ 貴緣雞絲火山

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

貴緣小鍋米線

📍 北角和富道21-53號和富B樓B15-16號舖

◇◇◇◇◇◇◇◇◇

北角新開嘅小店,好好食,試咗唔同湯底,介紹吓🤩招牌酸辣湯紅薯粉湯頭酸辣開胃,紅薯粉筋道有嚼勁。豬軟骨、秘製腩肉、冬菇和腐竹增添了豐富的口感👍👍🤩娃娃菜娃娃菜爽脆,蠔油調味豐富,帶來淡淡的海鮮風味,清爽中帶有一絲甜香☺️☺️🤩重慶口水雞翼口水雞翼鮮嫩多汁,口感彈牙,香辣的調味使其更加美味,能夠刺激味蕾😝😝🤩秘製麻辣湯芽菜底湯底麻辣鮮香,芽菜爽脆清爽,小辣的辣度恰到好處,滷水豬肚增添了豐富的口感👏👏🤩滷水雞翼,滷水大腸滷水雞翼和滷水大腸皆入味鮮嫩,滷汁滲入肉中,帶來深厚的滋味😍😍🤩暖豆漿暖豆漿溫潤順口,帶有豆香👏👏
北角新開嘅小店,好好食,試咗唔同湯底,介紹吓
🤩招牌酸辣湯紅薯粉

🤩娃娃菜

🤩重慶口水雞翼

🤩秘製麻辣湯芽菜底

🤩滷水雞翼,滷水大腸

🤩暖豆漿
暖豆漿溫潤順口,帶有豆香👏👏
2023-12-22 1882 浏览
之前聽朋友介紹過紅磡嗰間「貴緣小鍋米線」,一直想找個機會來一嚐。最近瀏覽 IG 得知餐廳喺和富道開咗新分店,地點更加方便就腳,當然唔可以錯過!店舖主打正宗雲南風味米線,湯底標榜每日用豬骨熬製,有招牌酸辣湯、秘製麻辣湯、特濃新鮮蕃茄湯、青花椒麻濃湯等可供選擇。餐廳採手機掃 Code 落單,揀咗兩個麵食同兩款小吃。豬骨鮮濃湯米線 配 豬軟骨、秘製腩肉、冬菇皇 同 蘿蔔 ($71),湯膽以大量豬筒骨新鮮熬製,沒有添加味精,入口濃香不膩。米線煮得啱啱好,順滑又索湯。豬軟骨彈牙有嚼勁,咬下軟嫩入味;腩肉肥瘦適中,略帶油香,食完好有滿足感。冬菇肉厚味濃、而蘿蔔亦清甜多汁,煮得夠腍又冇渣。特濃新鮮蕃茄湯紅薯粉 配 螺旋藻、甜酸齋 同 豬紅 ($64),湯底內含鮮蕃茄、韭菜和芽菜等,入口酸甜有致,帶天然蔬果甜香。螺旋藻質感爽脆,份量十足,入口唔腥,吸埋啲湯好好食。甜酸齋嘅甜度和酸度皆恰好,食落煙韌又香口;而豬紅亦結實滑溜,唔會一夾就散。小食點咗蒜香醬油雞翼 ($28) 同 貴緣雞絲火山 ($28),雞翼剪成單骨,入口啖啖蒜香,好惹味。雞絲堆到成座山咁高,中間夾雜咗啲榨菜片,配上秘製辣醬,充滿四川風味。
餐廳採手機掃 Code 落單,揀咗兩個麵食同兩款小吃。
🌸《貴緣小鍋米線 · 米線 · 北角》-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🍜 秘製麻辣湯米線(大腸、豬紅、肥牛、豬紅、紅腸、木耳絲)$81全部配料都好好食!大腸好有肉地,無腥臭味🙆🏻‍♀️豬紅都唔散唔腥,肥牛同木耳絲好索汁🫢 湯底香濃麻辣味,但係唔會好攻喉,好好味❤️-🐷 蒜泥白肉 $27白肉有軟骨痴住,有多d口感,醬汁調味亦都岩岩好,岩曬咁中意食蒜嘅小編🫢💕比起某大型連鎖店出品嘅,小編更加中意呢間嘅,因為佢無咁油🫶🏻-🍗 重慶口水雞翼 $27口水汁調得超好,好濃稠👍🏻辣度亦都好岩小編,小編連雞翼上面既花生都食到一粒都無淨,就知有幾好食😂🫢-比起大型連鎖店,呢間比到我北角小區嘅人情味,而且所有食物不但好味,分量亦都唔會呃秤,係附近返工嘅朋友都同小編講,呢間係佢地𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡飯堂,好岩打工仔👍🏻-📍 貴緣小鍋米線 @guiyuansiuwokmixian 北角和富道21-53號和富B樓B15-16號舖-環境:🌸🌸🌸🌸味道:🌸🌸🌸🌸服務:🌸🌸🌸🌸衛生:🌸🌸🌸🌸性價比:🌸🌸🌸🌸Revisit: 🧡-#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_northpoint #hkeat #h
🌸

服務:🌸🌸🌸🌸
衛生:🌸🌸🌸🌸
性價比:🌸🌸🌸🌸

Revisit: 🧡
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_northpoint #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #慢活 #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介#香港打卡 #貴緣小鍋米線 #米線 #米線關注組 #米線控 #香港米線關注組 #北角美食 #北角黃店 #北角好去處 #北角滙
2023-12-20 1068 浏览
男朋友係米線控🤭佢仲入埋米線關注組成日昅住究竟邊到又開左間新既米線舖😂咁我今次就做佢既指路明燈🤭帶左佢黎衝出黃埔去到港島炮台山既貴緣米線食飽飽🤭依到啲野抵食夾大件😂第一次聽到男朋友話飽到唔食啊😙仲有依到既湯底都係十分唔同既食辣程度既朋友十分friendly🤭辣同唔辣都一樣咁舔舔脷🤭特濃新鮮蕃茄湯米線 ($57)米線, 小小辣, 雞肉絲, 肥牛小小辣既蕃茄湯真係超岩食🤭蕃茄酸甜味同微微辣balance得好好😙飲落去都勁鮮甜同好refresh🤭食完之後亦都冇口乾😜真材實料啊😎雞絲山成2cm咁高😅見到都好誇張🤭肥牛爽口冇得彈!青花椒麻濃湯米線 ($63)米線, 大辣, 走韭菜, 爽啲, 雞肉絲, 牛丸, 娃娃菜職員話呢個湯比較麻🥵我男朋友就即刻諗都唔諗叫左依個😂結果男朋友話大辣都冇乜挑戰性😂不過麻就好夠😙佢話feel唔到口有咩味😂雞絲都係成座山咁🤪牛丸又夠彈牙😋娃娃菜就成棵上😙超足料!貴緣雞絲火山 ($28)依個係”真”雞絲火山😋差唔到成4cm咁高😅食極都好似仲有咁😂味道就有香香地既麻油同椒絲😚係誠意滿滿既味道😚重慶口水雞翼 ($28)口水汁好正😋雞翼食落又有啲似沙薑雞既口感又會有岩岩好既麻

特濃新鮮蕃茄湯米線 ($57)
米線, 小小辣, 雞肉絲, 肥牛

青花椒麻濃湯米線 ($63)
米線, 大辣, 走韭菜, 爽啲, 雞肉絲, 牛丸, 娃娃菜

貴緣雞絲火山 ($28)

重慶口水雞翼 ($28)
口水汁好正😋雞翼食落又有啲似沙薑雞既口感又會有岩岩好既麻辣😋好食又唔會過份重口味🤭

生菜(走蠔油) ($14)

杯裝豆漿 ($10)
外卖自取
2023-12-18 161 浏览
本人對米線有點要求就是湯底,今次確實令我感受到店家的誠意湯底,但店中的食材亦都很好,我們一行三人每人不同湯底,都有不同特色,我本人覺得番茄湯真心推介,小食酸齋比到我驚喜,酸甜酸甜好好味道必定會再光顧
必定會再光顧
酸齋
酸齋
貴緣小窩米線喺紅磡好出名 😯😯 一知道佢喺北角開咗分店 , 咁近屋企冇理由唔試吓 !! 店舖喺和富商場地庫層 , 一落電梯就見到 ~ 裝修光猛舒適 😌😌 座位都幾闊落 !餐牌 :酸辣小窩米線 酸辣湯底辣味較重 , 我揀咗少少辣 , 比其他米線店嘅 10 小辣再辣啲啲 , 酸菜好好食 😋😋 湯底唔會太油膩 ~ 米線彈牙 , 而且食到尾無發脹嘅情況 ~ 麻辣小鍋米線 揀咗小辣 , 都幾夠麻 , 過癮 ! 蘿蔔 $9 有 4 大件 , 勁抵食 , 而且好清甜冇喳 ! 👍👍 滷水雞翼有 2 隻 🤤🤤 炆到骨肉分離 , 好入味 !肥牛份量好多 , 食到底都仲有 ! 魚皮係另上的 , 份量超多 , 仲要每一塊都好脆 !! 新鮮 !! 👍👍另外仲試左腩肉 , 紅腸 , 鮑片, 生菜屬正常發揮 😆😆蒜泥白肉 ($28)好多蒜蓉 , 腩肉簿簿一片 , 加埋一齊食 , 好香口惹味 ~點餐時見到有醉雞米線好想試 , 可惜售罄 😣😣 下次一定要黎試下 !!整體黎講 , 人氣米線店果然名不虛傳 , 各方面都做得幾出色 , 而且價錢實惠 , 可以回頭 !! 😍

餐牌 :

酸辣小窩米線
麻辣小鍋米線
揀咗小辣 , 都幾夠麻 , 過癮 !
滷水雞翼有 2 隻 🤤🤤 炆到骨肉分離 , 好入味 !
肥牛份量好多 , 食到底都仲有 !
另外仲試左腩肉 , 紅腸 , 鮑片, 生菜屬正常發揮 😆😆
蒜泥白肉 ($28)

2023-12-16 75 浏览
北角和富薈下有間小窩米線,主打湯頭不添加味精,新鮮熬製.過後確冇口渴感覺.而且裝修新淨,坐落舒適.不過即叫即製下需花點時間耐心等待🔸招牌酸辣湯米線($63) +秘製腩肉+滷水大腸+墨魚丸 🔸秘製麻辣湯米線($62) +肥牛+雞翼尖+墨魚丸 🔸重慶口水雞翼($28)🔸麻辣鮑片($25)🔹杯裝豆漿(+10)🔹可樂(+8)不同湯底米線各有風味.酸辣湯底微酸又開胃.麻辣味道平衡不嗆喉.特別喜愛配料,滷水大腸及墨魚丸.滷水腸非常軟腍並無多餘肥膏,而且非常入味.而墨魚丸好大粒,當中有墨魚肉口感更彈牙.重慶口水雞翼若然可做得更軟熟就更好.鮑片加入麻辣醬香口惹味,而且價格合理~

🔸招牌酸辣湯米線($63)
+秘製腩肉+滷水大腸+墨魚丸

🔸秘製麻辣湯米線($62)
+肥牛+雞翼尖+墨魚丸

🔸重慶口水雞翼($28)🔸麻辣鮑片($25)
🔹杯裝豆漿(+10)🔹可樂(+8)

2023-12-12 132 浏览
紅磡米線小店 🍜貴緣小鍋米線係北角開新分店太鍾意食酸辣既關係 兩碗都叫咗酸辣米線🥘小小辣,豬軟骨,雞肉絲,肥牛,牛丸🥘小辣,多酸,秘制腩肉(微辣),滷水雞翼,冬菇皇,螺旋藻呢間喺米線關注組聽講好出名book mark咗好耐都未有時間去紅磡試今次竟然開分店開到嚟北角 我冇理由唔去食米線嚟到嘅時候真係嚇親🫣🫣非常之多了送 好後悔冇叫少米線米線超級勁大碗 每一款餸呢都好足料同埋啲餸都好好味 非常高質 😭😭😭我以上叫嘅全部餸都冇伏 大家都可以參考吓最值得推薦嘅‼️‼️係冬菇王同埋螺旋藻👏🏼勁香濃嘅菇味 螺旋藻既纖維好同埋營養價值都好高就算食咁多餸都冇咁多罪惡感🤟🏻🤟🏻✨ 小食叫咗甜酸齋同重慶口水雞翼甜酸齋好少喺米線舖有得賣佢仲要整得好好味🙈酸酸甜甜做小菜夠晒胃口而且份量真係超級多另外重慶口水雞翼一碟竟然有四隻咁多夠晒麻辣勁入味 🥹🥹📍貴緣小鍋米線 (北角)北角和富道21-53號和富B樓B15-16號舖位置嚟講要留意返,原來佢係喺和富商場入邊🤣
紅磡米線小店
🍜貴緣小鍋米線
係北角開新分店

太鍾意食酸辣既關係 兩碗都叫咗酸辣米線
🥘小小辣,豬軟骨,雞肉絲,肥牛,牛丸

🥘小辣,多酸,秘制腩肉(微辣),滷水雞翼,冬菇皇,螺旋藻

呢間喺米線關注組聽講好出名

酸酸甜甜做小菜夠晒胃口
而且份量真係超級多
另外重慶口水雞翼一碟竟然有四隻咁多
夠晒麻辣勁入味 🥹🥹

📍貴緣小鍋米線 (北角)
北角和富道21-53號和富B樓B15-16號舖
位置嚟講要留意返,原來佢係喺和富商場入邊🤣
2023-12-12 144 浏览
見廣告打得甘勁,經開嚟試下。號稱無加味精嘅濃湯,食落就得味精味,豬骨味完全缺乏,點知好失望。叫左三碗唔同味,味精超重,第一磅清湯好咸,第二碗酸辣湯得個酸字,我個麻辣加麻,直頭似火鍋湯底,好咸又唔好味。餸都唔好食,份量又小,叫左札肉,又細片又薄,又無味。腩肉都係一樣,完全唔覺係食緊腩肉,剩係知係舊肉,雞翼有滷過,但放到凍左硬左,就算放番嚟個熱湯入面都救唔到拒,唯一個豬軟骨好d,有骨,有小小味,但係得兩小舊要11蚊。。絕對失望

2023-12-10 86 浏览
今日同朋友去了新開的貴緣米線,除了招牌的米線之外,餐廳還提供了多種精緻的小食,非常好味。特濃新鮮蕃茄湯米線 $67這碗特濃新鮮蕃茄湯米線絕對是貴緣米線的招牌之一。湯底濃郁鮮甜,蕃茄的酸甜口感與豬軟骨、肥牛和魚片頭的鮮嫩肉質完美搭配。米線本身Q彈有嚼勁,整碗湯麵口感豐富,讓人一口接一口。蒜泥白肉肉 $28白肉肉經過精心烹調,切片均勻,肉質鮮嫩多汁。蒜泥的香氣與白肉肉的口感完美結合,帶來了一個濃郁的蒜香味道。這道小菜清爽開胃,非常適合作為開胃菜品。皮蛋豆腐 $25豆腐嫩滑綿密,皮蛋的鹹香與豆腐的清淡口感形成了絕佳的對比。每一口都帶來豐富的口感和層次,讓人回味無窮。蒜香醬油雞翼 $28雞翼經過烹調後,表皮酥脆,肉質嫩滑。蒜香的味道與醬油的鮮美完美融合,讓每一口都充滿了濃郁的風味。貴緣雞絲火山$28雞絲經過特殊的處理方式,呈現出火山形狀,配上酸辣的醬汁,味道鮮美,視覺效果也極具吸引力。每一口都讓人感到驚喜和滿足。杯裝豆漿$10一杯這杯裝豆漿是一道清爽的飲品。豆漿口感滑順,豆香濃郁。

特濃新鮮蕃茄湯米線 $67

蒜泥白肉肉 $28

皮蛋豆腐 $25

蒜香醬油雞翼 $28

貴緣雞絲火山$28

杯裝豆漿$10一杯

這杯裝豆漿是一道清爽的飲品。豆漿口感滑順,豆香濃郁。
2023-12-10 249 浏览
聽講北角開咗分店,lunch hour拉大隊去試吓。去到唔洗等位,用qr code落單嗌野食,等咗15分鐘有得食。腩肉雞絲酸辣米線 4/5腩肉入味,但係唔算好腍,雞絲就冇味乾身鞋口,但係佢切得好柔細都好快咬得爛。湯底都夠酸夠甜,味道ok,份量正常😃。蒜泥雞絲山 2/5雞肉比較霉仲有騷味,係雪藏味,要靠蒜味遮蓋先食到,同埋好乾好淋😅。口水雞翼 2.5/5雞翼一開二,有8隻一字翼,但好硬身,無論雞皮定雞肉都比較結實🙁,口水味道惹味。地點:位於北角和富中心地底商場入面。環境:裝修都有用心用到食物相片同卡通公仔圍繞😊。價錢:50幾蚊2餸米線,加埋share小食,每人60幾蚊,但可以只係叫碗米線就ok😌。服務:Qr code落單,出去counter比錢。服務正常,但係佢哋冇六人枱,只安排四人枱再加個主家席比五人坐。

腩肉雞絲酸辣米線 4/5

蒜泥雞絲山 2/5

口水雞翼 2.5/5

地點:

位於北角和富中心地底商場入面。

環境:

裝修都有用心用到食物相片同卡通公仔圍繞😊。

價錢:

服務: