2021-08-11 109 浏览
係荃灣發現咗間新開嘅靚靚打卡cafe「都佐」。餐廳環境好有風格好靚,主打日式咖喱飯同咖啡😃😃😃😃但唔係開喺旺區😿😿😿 都距離地鐵站一段路程~ 🙈🙈🙈🙈🙈🔥鹿兒島和牛漢堡咖喱烏冬 $158🔥咖喱滿滿一碟,咖喱配料都幾豐富😍 裏面有香菇,酸蘿蔔等等增添些少口感👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻烏冬好彈牙煙韌,配咖喱一流啊😍😍 塊和牛漢堡好多肉汁,牛肉味濃,好正😍😍😍😍😍😍鰹魚刺身精緻美味。
係荃灣發現咗間新開嘅靚靚打卡cafe「都佐」。

🔥鹿兒島和牛漢堡咖喱烏冬 $158🔥

鰹魚刺身精緻美味。
2021-08-08 103 浏览
🌸荃灣美食🌸都佐🌸荃灣充斥著各式各樣的林林種種的餐廳美食,今天我再相約良朋知己到荃灣一間非常精緻的文青和洋風餐廳-「都佐」享用晚餐❗餐廳鋪面寬敞舒適而且五臟俱全❗餐廳裝修優雅精美,餐廳內擺放多件文青雅優裝飾,亦有復古風的椅子及特色牆❗絕對是文青悠閒打卡必食之選❗️而且服務員的工作態度也十分友善,他們都非常之清楚了解餐廳提供的食物❗能夠向客人詳盡地介紹餐點❗餐廳的座位寬闊,客人都能在輕鬆舒快的環境下享受餐點❗我們一行2人共點了以下餐點:1️⃣🌟鹿兒島和牛漢堡咖喱 $158鹿兒島和牛漢堡份量十足,漢堡扒有足成吋厚❗️而且味道鮮味,入口即溶,配合沒有辣味的香濃日式咖喱及粒粒日本香飯一起食用,味道滋味豐富❗️美味指數:⭕⭕⭕⭕❌賣相指數:⭕⭕⭕⭕❌抵食指數:⭕⭕⭕❌❌2️⃣🌟鰻魚茶漬飯 $98特色鰻魚茶漬飯配料豐富,有新鮮厚切鰻魚肉及厚燒玉子,配上小店秘製的花茶及粒粒日本香飯一起享用,味道清新豐盛❗️美味指數:⭕⭕⭕⭕❌賣相指數:⭕⭕⭕❌❌抵食指數:⭕⭕⭕⭕⭕3️⃣🌟鰹魚半敲燒 $68鰹魚半敲燒是燒鰹魚片配蒜片等配料,完全沒有生魚片腥味,口感妙絕,一吃令人上癮❗️美味指數:⭕⭕⭕⭕❌賣相指數:⭕⭕⭕❌❌抵食指數:⭕
🌸荃灣美食🌸都佐🌸

抵食指數:⭕⭕⭕⭕⭕

3️⃣🌟鰹魚半敲燒 $68
抵食指數:⭕⭕⭕⭕❌

4️⃣🌟Relaxation Moment $63
是要杯小店利用多種花材調製的花茶,味道甘香而且有淡淡花香,飲用後讓人感到舒適,晚上真的也睡得不錯❗️
抵食指數:⭕⭕⭕❌❌
Relaxation Moment

🌟為是次餐廳用膳的推薦菜色❗

總括而言,此餐廳食物質素不俗,而且更有提供特色飲品❗屬於荃灣一帶的文青和洋風餐廳,是區內和洋美食之選❗
2021-08-07
鹿兒島和牛漢堡咖喱
Relaxation Moment
見到荃灣開左間新餐廳裝修幾靚, 順便約閨蜜👭傾計打卡. 位置比較靜, 唔嘈 好適合黎同閨蜜/情侶約會!-🦁 獅心打卡攻略1️⃣ Tiffany Green 門口門口已經好靚🤩 可惜落雨影唔到2️⃣ 浪漫白牆 + 地板入去就比地板既花色吸引到😍 可以影全身相show長腿。白牆上浮雕 加埋雲石枱面同乾花 好好影!3️⃣ 醉愛Mirror我最愛既mirror xd 同岩岩既優雅風係另一個style 不過攝影師要留意唔好入鏡同唔好影到其他人💡衣著|鞋同下身唔好太花 否則會同地板撞. 優雅淑女風同白牆更夾~-🦁 食物係日式定食, 而唔係一般cafe既西餐 幾特別!✅ 鹿兒島和牛肉漢堡咖哩($158)咖哩好香😍 薯仔夠淋, 個和牛漢堡肉味香濃 清晒d飯😆✅ 塩麹豚肉配醬油蛋黃漬.和風飯團($88)3粒飯團好得意! 個蛋黃漬食落就知係用左靚蛋!豚肉都煎得好香🦁 都佐荃灣聯仁街18號地舖🦁 人均消費:$100|🦁獅子變貓咪指數: 8/10
🦁 獅心打卡攻略
1️⃣ Tiffany Green 門口
門口已經好靚🤩 可惜落雨影唔到

2️⃣ 浪漫白牆 + 地板

3️⃣ 醉愛Mirror

🦁 食物
係日式定食, 而唔係一般cafe既西餐 幾特別!
✅ 鹿兒島和牛肉漢堡咖哩($158)
咖哩好香😍 薯仔夠淋, 個和牛漢堡肉味香濃 清晒d飯😆
鹿兒島和牛肉漢堡咖哩

✅ 塩麹豚肉配醬油蛋黃漬.和風飯團($88)
塩麹豚肉配醬油蛋黃漬.和風飯團

🦁 都佐
荃灣聯仁街18號地舖
🦁 人均消費:$100|🦁獅子變貓咪指數: 8/10
鹿兒島和牛肉漢堡咖哩
塩麹豚肉配醬油蛋黃漬.和風飯團
2021-08-04 95 浏览
鰹魚半敲燒有柚子芥末,蔥同埋薑蓉做醬料。柚子芥末同堅魚勁夾,好似食緊刺身魚片咁,好好味。鰻魚茶漬飯第一次食用綠茶做茶底既茶清飯,感覺都幾特別,但個人都係中意鹹鹹地嘅茶漬比較多。鰻魚好新鮮,肥大肉厚,好有口感。Relaxation moment-Germany 有改善睡眠舒緩情緒嘅作用,收工飲返杯就正。甜甜地,帶有花香果香既味道。

Relaxation moment-Germany
2021-08-04 74 浏览
༺ 都佐 ༻∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻∻ ∻ ∻ ∻ ∻ 鰹魚半敲燒🐟,佢係以刺身嘅方式咁樣食嘅👅,旁邊嘅醬料有柚子芥末🍊,蔥同埋薑蓉,個人就比較鍾意柚子芥末🥰,辣辣地配合埋鰹魚👅,食落一啲都唔腥🤤。大根豚肉煮🐖,外觀一般👀,但味道就比到我好大驚喜‼️雖然豚肉吾多😌,但蘿蔔炆得好入味👍🏻,令人食完一嚿又一嚿👅,好好味😋。塩麹豚肉配醬油蛋黃漬·和風飯團🍙,外觀好吸引😍,醬油蛋黃漬吾會好鹹😌,好濃嘅蛋香味👅,配合豚肉同飯團一齊食係絕配🥰!加上佢旁邊有一個小配菜🤤,就係酸菜!加埋一齊食又係另一個風味✨。鰻魚茶漬飯🐟,佢嘅茶漬係用綠茶🍵,令人有小清新嘅感覺✨,如果就咁茶漬送飯嘅話就會偏淡😌,但係加埋鰻魚🐟,有啲鰻魚汁,就中和返啲味道👅。鰻魚既肉都好厚👍🏻,肉質彈牙😚。冰瑤咖啡☕️,黎到個時就已經覺得佢好得意🥰,上面一層係泡沫😶‍🌫️,飲落去一開頭係甜味😋,之後咖啡味就湧出黎🤤,都幾得意😆。Relaxation moment-Germany🍹 ,咁佢嘅材料有好多,包含咗蘋果🍎,桃🍑,玫瑰果🌹,向日葵🌻,玫瑰花🌹,茉莉花🌸等等,所以
༺ 都佐 ༻

Relaxation moment-Germany🍹 ,
咁佢嘅材料有好多,包含咗蘋果🍎,桃🍑,玫瑰果🌹,向日葵🌻,玫瑰花🌹,茉莉花🌸等等,所以唔止有果香仲會有埋花香🥰。聽聞仲有助改善睡眠舒緩情緒嘅作用🛌,適合忙碌嘅香港人🥰。
∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻
餐廳🛎:都佐
地址📌:荃灣聯仁街18號地舖
營業時間⏰ :星期一至日11:00-22:00
Follow我哋@foodoirsis 💋帶你去到更多打卡嘅地方❣️
用餐优惠
試食活動
餐廳夾雜在車房之間,滲透著濃濃的復古氣息。有訂座的關係,店員預留了最美的窗邊位。餐廳主打日式烏冬和咖哩,咖哩都是自家做的,店員很主動介紹菜式,四款咖哩都是不同味道,由不同蔬菜打碎做的咖啡哩,比平時吃到的會較為「傑」身。早餐吃的太飽,最後在店員推薦下選了這些~*豆乳味噌沾蕎麥麵 - $68豆乳味噌的質感有點似西式的卡邦尼醬,有滿滿的洋蔥一點都不膩,熱的醬汁配冷蕎麥麵,份量偏少但對女士來說應該剛剛好(還要吃甜品嘛)*牛肉壽喜燒蓋飯 - $78朋友點的~超級多牛肉,配菜都很豐富,特別多菇茹,精髓是蛋黃,令整個飯更好吃!店員提到之前有客人想改飯為烏冬,然後主廚堅持了是配飯才更好吃(笑)這邊是使用日本米喔!*桂花檸檬柚子梳打&蝶豆花蜂蜜櫻花梳打 - $43 each蝶豆花的顏色打卡一流!梳打的味道是中規中矩~Openrice 訂座第二杯飲品半價 (結帳時需自行提出使用優惠)*Home-made Matcha Red Bean Roll - $58 味道是中規中矩~抹菜味不算太濃,紅豆餡都偏少,這個價錢的話希望吃到更高質素。小插曲:上菜時上錯了鳥冬要重新等待,店員主動說是下錯單了不好意思。服務態度

早餐吃的太飽,最後在店員推薦下選了這些~

*豆乳味噌沾蕎麥麵 - $68
豆乳味噌沾蕎麥麵

*牛肉壽喜燒蓋飯 - $78
牛肉壽喜燒蓋飯

蝶豆花的顏色打卡一流!梳打的味道是中規中矩~
桂花檸檬柚子梳打&蝶豆花蜂蜜櫻花梳打

小插曲:上菜時上錯了鳥冬要重新等待,店員主動說是下錯單了不好意思。服務態度很不錯,請繼續努力!(心)
2021-08-01
豆乳味噌沾蕎麥麵
牛肉壽喜燒蓋飯
桂花檸檬柚子梳打&蝶豆花蜂蜜櫻花梳打
2021-08-01 64 浏览
怎麼到荃灣這個舊區,又多了一間新的Cafe,這間Cafe的風格很有日本的感覺,主打手沖咖啡☕️。日式咖喱🍛上星期平日下午到訪,人流不多留下良好的印象❤️感覺是荃灣區的一片寧靜樂土Cafe內三種不同風格的裝修分別以紅色、綠色和白色作主調各有不同的感覺,令人很懷念日本啊當天與青年組拉花冠軍咖啡師重遇絕美拉花值得一讚🤩Cafe選址特意遠離繁忙的街道讓食客可以休閒的看看書和享用咖啡呢🔸鹿兒島和牛肉漢堡咖喱 $158咖喱用了黑朱古力烹調,帶輕微的甘甜牛肉漢堡口感合格,不會一咬下去便散開。🔸coffee baileys with sea salted caramel roll Cake 🍰+ coffee ☕️tea set $78 卷蛋中的咖啡味不夠突出Baileys 忌廉不錯啊,整體偏甜🔸mocha 咖啡不錯,朱古力和咖啡味也平衡得宜❤️值得一讚當然是拉花啊後記:Cafe餐牌主食選擇不算太多除了提供四款咖喱,還有兩款蓋飯和烏冬也有提供酒類飲品和花
上星期平日下午到訪,人流不多
留下良好的印象❤️感覺是荃灣區的一片寧靜樂土

Cafe內三種不同風格的裝修
分別以紅色、綠色和白色作主調
各有不同的感覺,令人很懷念日本啊

當天與青年組拉花冠軍咖啡師重遇
絕美拉花值得一讚🤩

Cafe選址特意遠離繁忙的街道
讓食客可以休閒的看看書和享用咖啡呢

🔸鹿兒島和牛肉漢堡咖喱 $158
咖喱用了黑朱古力烹調,帶輕微的甘甜
牛肉漢堡口感合格,不會一咬下去便散開。

Cake 🍰+ coffee ☕️tea set $78
卷蛋中的咖啡味不夠突出
Baileys 忌廉不錯啊,整體偏甜

🔸mocha
咖啡不錯,朱古力和咖啡味也平衡得宜❤️
值得一讚當然是拉花啊

後記:
Cafe餐牌主食選擇不算太多
除了提供四款咖喱,還有兩款蓋飯和烏冬
也有提供酒類飲品和花
【主打日式咖喱cafe進駐荃灣😻】/////荃灣近大窩口唔算太起眼嘅位置 開左間主打日式咖喱嘅小清新cafe🌼餐廳裝修分左兩部份😚一入門口有黑白花紋地板配雲石枱 再行入去就有塊大玻璃🪞配高枱櫈 仲有綠色植物襯托🌴成個格調望落設計得好用心 舒服🤤一坐低店員就比左杯有青瓜味嘅水我地飲 比起檸檬水清爽 特别~.👉🏻鹿兒島和牛肉漢堡咖喱飯🍛($158)咖喱顏色深色 因加左黑朱古力同蘋果蓉去煮😳味道甜得嚟都帶有蘋果同朱古力香味仲有紅蘿蔔、洋葱同福神漬係咖喱入面福神漬口感爽口 好難得係呢間餐廳食到~漢堡扒軟硬度適中 如果juicy啲會更好😗.👉🏻塩麴豚肉配醬油蛋黃漬·和風飯團🍙 ($88)豚肉肉質嫩滑多汁 味道鹹鹹地幾惹味飯團外形幾cute😛細細舊易入口豚肉飯團配蛋黃漬 就好似食緊壽司(´▽`)成個餐細細份 可以當輕食同朋友share—————📍都佐 (荃灣) @douzo_cafe 荃灣聯仁街18號地舖
【主打日式咖喱cafe進駐荃灣😻】
/////

👉🏻鹿兒島和牛肉漢堡咖喱飯🍛($158)
咖喱顏色深色 因加左黑朱古力同蘋果蓉去煮😳
味道甜得嚟都帶有蘋果同朱古力香味
仲有紅蘿蔔、洋葱同福神漬係咖喱入面
福神漬口感爽口 好難得係呢間餐廳食到~
漢堡扒軟硬度適中 如果juicy啲會更好😗

👉🏻塩麴豚肉配醬油蛋黃漬·和風飯團🍙 ($88)
豚肉肉質嫩滑多汁 味道鹹鹹地幾惹味
飯團外形幾cute😛細細舊易入口
豚肉飯團配蛋黃漬 就好似食緊壽司(´▽`)
成個餐細細份 可以當輕食同朋友share

—————
📍都佐 (荃灣) @douzo_cafe
荃灣聯仁街18號地舖
2021-07-26
2021-07-28 64 浏览
一心期待去試吓呢間新嘅Cafe,雖然佢隔離係車房同垃圾站,但見d裝潢同食物好似都唔錯,就一於去試試可惜,慢活嘅唔只係你,d Staff 都係,一個假日嘅午餐,客人唔算多,但啲野食等超過半個鐘先到,仲要逐碟上,基本上你食完一樣再等一陣先有再第二樣到,仲要漏單,咖啡同小食遲遲都未有😰見佢地都有五六個Staff係個吧入邊好忙碌咁準備緊,但認真 Service同上菜速度都未如理想🤷🏻‍♀️由於喺垃圾房隔離,有隻昆蟲飛咗落啲烏冬度,個老闆娘都主動換過俾我嘅,不過啲烏冬仲未煮熟晒就上碟🤦🏻‍♀️總括來講,午餐$3xx 兩個人,咁嘅價錢大把更好嘅選擇,無論食物質素定環境都吸引唔到我再幫襯佢👋🏼👋🏼

2021-07-10
午餐
2021-07-20 151 浏览
第一次寫食評,其實我唔太識點寫,是旦啦,有果句講果句囉😅去呢間餐廳其實都係俾佢既門口裝修吸左入去,餐廳俾兩間車房夾住既感覺其實畫面都幾搞笑😅。。仲要配合埋隔離車房哥哥無上裝既襯托,更加增加左我對呢間餐廳既好奇🤔。由門口裝修到內部粉飾都睇得出呢度既老細應該都好有要求,一入度去裝修好乾淨利落,望見都想打番個靚卡先。。雖然鋪頭唔大,枱都係得幾張,但係佢居然有埋坐bar枱既設計,令到客人都可以清楚欣賞到咖啡師既用心沖調,老老豆豆我今日就冇睇到喇🤣🤣,因為我同朋友仔舒舒服服坐左張四人枱😎講埋啲野食先,我抱住咩都試下冇衰既精神是旦篤左幾樣☝️,冷稻庭烏冬伴柚子醋,塩麴豚肉配醬油蛋油漬和風飯團,cappuccino,matcha red bean roll,Bailey roll😋逐個講下先,第一樣黎到係杯cappuccino,話說我叫果時就問我唔想苦又中意甜啲咁叫咩好,店員都好細心咁同我介紹,仲同我整左杯客制咖啡配合我既喜好,呢樣野我又覺得幾窩心喎,咁當然杯野飲落去都岩曬我既口味啦❤️睇drink menu 結果佢都有好多款唔同既咖啡,我諗中意咖啡既人黎度呢度應該會好開心🤣冷稻庭烏冬伴柚子醋,望個名其實都估到大概係咩咪,咪酸囉😅,但事實上又同我預期有出入喎,先講賣相,中規中距啦,驚喜就冇咩喇,女仔食份量ok la,不過我好想講下個味道,一入口酸酸的,但係慢慢又有啲甜,唔通係啲蛋絲既配合?味道係ok 的,不過我覺得會偏向女仔中意既口味,烏冬當然爽,最搞笑係食完個口會好清新😂跟住有塩麴豚肉配醬油蛋油漬和風飯團,呢個真係讚,先講賣相,望落好似好啲少喎,個碟都幾空檔下😫,但食落原來一啲都唔少,果三舊飯團足夠令你飽住走😋碟上邊果幾樣野真係互相配合,夾埋黎食真係味道up,豚肉香脆煎得惹味,但略嫌薄切,唔太搵到滿足感,但味道完勝,希望佢之後可以豚肉厚番啲就好喇,冇得唔講隻蛋,醬油蛋油漬,我鬼知佢咩黎咩😭今次真係第一次食喇,蛋醬好濃,好滑,再加埋醬油撈落舊飯團冇得輸,真係超推介❤️至於甜品方面,賣相簡約舒服,抹茶啲cream真係濃香,食到抹茶既甘香,會好自然咁食完一啖再一啖。。但係蛋糕面就略嫌乾左少少,不過都值得食既👍
價錢方面荃灣區可能係屬於中高價,但係計番裝修,環境,食物質素又對得住呢個價喎,我最中意係佢既氣氛真係令人好放鬆,店員唔錯呀,好主動又nice, 同埋呢度個老闆娘仲要係個靚女,望到佢我就明點解裝修咁靚啦😂
2021-07-19
  • 塩麴豚肉配醬油蛋油漬和風飯團
2021-07-17 124 浏览
同男朋友夜晚經過見到餐牌有蕎麥麵,所以入左去食。環境朝淨舒服又唔多人,連廁所環境都有設計過同企理餐牌唔多野食揀,但我地本身都有心水想食嘅野。入到去坐低就有店員嚟介紹啲咖哩菜式,每一碟咖哩配唔同主食,都有唔同嘅咖哩煮法,聽完會更加令人覺得大廚師好有心機點菜嗰陣,落單嘅店員話蕎麥麵已經賣晒,我地忍唔住好失望咁,因為男朋友本身好想試佢即蕎麥麵,跟住店員就話幫我地睇下搵唔搵到材料整,跟住佢地原來去買材料所以最終食到大蝦咖哩烏冬,蝦新鮮又煎得香,烏冬質感好煙in豆乳味噌,日式fusion菜式,豆乳同味噌估唔到幾夾Affogato 入面加左mochi,係個小驚喜Caramel roll啲海鹽cream好食,有奶油味同微咸

所以最終食到

大蝦咖哩烏冬,蝦新鮮又煎得香,烏冬質感好煙in
豆乳味噌,日式fusion菜式,豆乳同味噌估唔到幾夾

Affogato 入面加左mochi,係個小驚喜

大蝦咖哩
豆乳味噌蕎麥麵
Affogato
Sea- salted  cream  caramel  roll
大蝦咖哩
豆乳味噌蕎麥麵
Affogato
2021-07-16 85 浏览
荃灣開咗新餐廳🤩係屋企附近無端端行過見到咁靚嘅😙所以就忍唔住入咗去試吓!!成間餐廳好似唔屬於呢度咁😂隔離都係馬路,入咗去就好似去咗外國咁!餐廳裝修得好舒適👍🏻叫咗呢個和風野菜咖哩讚岐烏冬🤩大大碟,而且有好多菜!!一般出面食嘅野菜咖喱烏冬都係得幾條菜😂但係呢度非常豐富!!重點係呢度嘅烏冬超級彈牙,口感非常好😙配合埋呢度嘅咖喱汁一齊食真係好夾!!咖喱汁係甜甜地嘅辣,唔會好嗆喉嚨!但係咖喱嘅味就非常香😍所以連埋啲烏冬一齊食成個口咖喱汁好爽😆

2021-07-14 74 浏览
見到IG個friend去咗呢間係荃灣嘅<<都佐>>餐廳好有style!!😍😍好有風格,成個感覺好似遠離繁囂咁🤣🤣今日叫咗呢個鹿兒島和牛漢堡咖喱飯🍛一上枱就已經聞到好香濃嘅咖喱味😋而且呢個鹿兒島和牛都好香!呢個咖喱飯係偏向濃味少少,配合埋呢個和牛食啱啱好!會令到牛肉味好出,唔會咖喱味完全蓋過牛肉嘅味道😍😍😍而且牛肉非常好食😋仍然保持好Juice!成個咖喱飯都非常高質👍🏻冇諗過喺荃灣嘅小店都可以食到咁有質素嘅咖喱飯!值得一讚!!😋

今日叫咗呢個鹿兒島和牛漢堡咖喱飯🍛
一上枱就已經聞到好香濃嘅咖喱味😋而且呢個鹿兒島和牛都好香!

2021-07-09
2021-07-13 114 浏览
Lunch time啲荃灣搵嘢食,搵到呢間食咖喱嘅餐廳。裝修有日式西餐嘅感覺,入到去首先遇到殷勤嘅店員。淨係環境同服務已經好加分。坐低之後店員見我行到身水身汗,就主動俾杯冰水我。哇,香港原來仲有態度咁好嘅小店。佢擺低餐牌,順便介紹佢哋岀名嘅咖哩。咖喱有除咗牛肉雞肉呢啲大路咖喱之外,仲有野菜咖喱。店員介紹咖喱汁加咗蘋果蓉,食落令咖喱無咁濃味,正好適合我因為天氣熱唔想食太濃味食物嘅胃口。嚟到碟飯就係圖入面咁,賣相係靚嘅,不過只係野菜又收成$108一份,令我好期待呢碟飯有幾咁神奇。食落係好味嘅,不過咖喱偏辣,蓋過咗期待中嘅蘋果蓉味道。如果要食環境食服務,呢間絕對推介。如果想食有驚喜嘅日式咖喱,只可以話佢好食過超市買到同連鎖店嘅日式咖喱,不過就未必有店員講到咁驚喜喇。

2021-07-11 57 浏览
今日去到成個環境好好有好多位自己最鍾意既綠色亦成間舖好多位置都可以影得好靚店員好有禮貌好主動介紹好多款式係用咩材料令我好快咁揀到我鐘意食既口味和牛漢堡扒咖喱飯好好食同埋叫左個小食第一次食到好特別既橙味牛舌!好食!!!
今日去到成個環境好好
有好多位自己最鍾意既綠色
亦成間舖好多位置都可以影得好靚
店員好有禮貌好主動介紹好多款式係用咩材料
令我好快咁揀到我鐘意食既口味
和牛漢堡扒咖喱飯好好食
同埋叫左個小食第一次食到好特別既橙味牛舌!
好食!!!