2019-06-25
黎到荔枝角探閨蜜😆梗係要飲返杯閨蜜啦❤️❤️1️⃣閨蜜玫瑰奶蓋鐵觀音$25中杯 閨蜜除咗係講緊知心好友之外,仲指蜂蜜,佢嘅茶底正正就加咗蜂蜜啦❤️但係絕對唔會過甜,鐵觀音好香濃又帶有一陣陣嘅蜜糖甜,飲落既滋潤又健康😚😚女士必點!佢嘅玫瑰奶蓋份量唔少,有淡淡的清香,好厚身,真材實料,d奶蓋一直飲落去都冇跌落d茶度😝😝2️⃣秘製原粒鮮鳳梨梳打$25中杯佢嘅鳳梨係用新鮮嘅菠蘿🍍製成嘅,切成粒粒,每食一啖都覺得好清新好香甜,絕對唔係死甜,大愛❤️梳打係無味嘅,但係夾埋菠蘿粒粒就啱啱好,消暑一流呀😝😆3️⃣朱古力吐司法包🍞加 椰香奶酥吐司法包🍞$18佢採用低酵法包,無防腐劑、無添加劑,外酥內軟,外層唔會脆到跌晒啲碎落嚟,我食到一d都冇剩😝😝搽係上面嘅醬好正,朱古力味道濃郁而香甜,椰香奶酥都唔錯☺️☺️老闆娘好Nice啊,仲好有心思,有幾款產品都幾得意,下次黎要試吓排毒美顏茶先得😆呢度仲有凍片檸檬🍋沖水飲勁方便😚
1️⃣閨蜜玫瑰奶蓋鐵觀音$25中杯
2️⃣秘製原粒鮮鳳梨梳打$25中杯