2022-03-26 22 浏览
任意熱狗4個組合 $120與其心大心細不如揀多幾款多佢哋嘅熱狗價格由$28至$34 不等而揀呢個組合4條熱狗只需$120感覺上抵啲 而且又岩哂同屋企人 share今次揀咗:鴛鴦芝腸、芝薯拉絲、雙重芝士拉絲同薯條鴛鴦芝腸薯條鴛鴦芝腸(單點$38)最愛呢個,佢可以話係大滿足熱狗,有哂薯粒+拉絲芝士+熱狗腸,外層薯粒外脆內軟綿,配埋拉絲芝士同熱狗腸食,令諗起mos嘅芝士薯餅漢堡,但係佢嘅薯粒炸得一啲都唔油膩,十分驚喜雙重芝士拉絲(單點$34)第二愛,Cheddar & Mozzarella cheese 混合體雙重邪惡版本,芝士味奶香突出配埋外面有砂糖麵包卷一齊食非常夾特大烤牛肉餅 $40呢塊牛肉餅不得了,一路拎著返屋企隔著個膠袋都聞到勁香佢聲稱係100%韓國產由牛肉同豬肉製成的烤牛肉餅,一咬開啲肉汁唧哂出嚟肉味香濃肉汁豐富呢個真心堅好食的。阿里郎炒年糕$40食第一舊年糕時覺得微辣甜甜哋幾過癮以為自己食得辣咗的點知之後食埋魚糕,由於魚糕吸哂啲汁,所以辣好多🤣
任意熱狗4個組合 $120
與其心大心細不如揀多幾款多
佢哋嘅熱狗價格由$28至$34 不等
而揀呢個組合4條熱狗只需$120
感覺上抵啲 而且又岩哂同屋企人 share
今次揀咗:
鴛鴦芝腸、芝薯拉絲、雙重芝士拉絲同薯條鴛鴦芝腸

薯條鴛鴦芝腸(單點$38)
最愛呢個,
佢可以話係大滿足熱狗,
有哂薯粒+拉絲芝士+熱狗腸,
外層薯粒外脆內軟綿,
配埋拉絲芝士同熱狗腸食,
令諗起mos嘅芝士薯餅漢堡,
但係佢嘅薯粒炸得一啲都唔油膩,
十分驚喜

雙重芝士拉絲(單點$34)
第二愛,

一路拎著返屋企隔著個膠袋都聞到勁香
佢聲稱係100%韓國產由牛肉同豬肉製成的烤牛肉餅,
一咬開啲肉汁唧哂出嚟
肉味香濃肉汁豐富
呢個真心堅好食的。

阿里郎炒年糕$40
食第一舊年糕時
覺得微辣甜甜哋幾過癮
以為自己食得辣咗的
點知之後食埋魚糕,
由於魚糕吸哂啲汁,
所以辣好多🤣
講起韓國嘅街頭小食淘小姐一直都想試下 @ariranghotdog.hk 嘅韓式熱狗腸佢地嘅熱狗腸即叫即炸嘅炸好香噴噴勁想即時食不過都係拎返去同朋友開心share啦因為想試多d唔同口味所以今次order左 Hotdog 4pc set 可以係多款熱狗中挑選四款:2. All In One薯條鴛鴦芝腸3. Potato 薯條5. Cheddar & Mozzarella 雙重芝士拉絲8. Mozzarella & Sausage 鴛鴦芝腸每條熱狗腸炸粉唔算好多反而餡料就超多😲鴛鴦嘅口味就係一半芝士一半腸仔邊食邊玩芝士拉絲嘅我有一刻諗緊條腸係邊👀唔駛緊張食完芝士就有架啦~🍖四款熱狗腸嘅味道幾好最欣賞薯條芝士甚至腸仔都唔會太咸就算食左炸野心理上都冇咁大壓力另外我地仲嗌左 #特大烤牛肉餅味道比想像中偏甜質地都幾厚實口感好滿足落茄汁食係最好食嘅~🍽阿里郎熱狗棒 (旺角)📍旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖
講起韓國嘅街頭小食

另外我地仲嗌左 #特大烤牛肉餅
味道比想像中偏甜
質地都幾厚實
口感好滿足

落茄汁食係最好食嘅~
🍽阿里郎熱狗棒 (旺角)
📍旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖
2022-03-23 17 浏览
旺角行完街餓餓哋,經過呢間韓式熱狗店🌭🇰🇷,就被店內播緊嘅Kpop音樂同韓國oppa吸引咗~🤩 買咗熱狗套餐同炸牛肉餅,全部炸物即點即做,可以睇住韓國oppa專心咁炸熱狗~~😍熱狗套餐可以任揀4款熱狗,買一盒岩晒同屋企人happy share~ 薯條炸熱狗好有特色,係熱狗上面沾滿薯粒再攞去炸,令口感更豐富~🌭 鴛鴦熱狗係內餡分一半香腸、一半芝士,呢個配搭真係好邪惡!不過攞到番屋企令芝士凍咗,如果即場熱食d芝士半溶會更好味!😋另外oppa推薦我試佢哋嘅牛肉餅,話係新產品喎,當然要聽佢話試吓~😆 牛肉餅好厚肉,而且烤得好香口,外脆內嫩而且肉汁豐富~ 下次可以再買番屋企加餸,餸飯食應該一流!🤤

2022-03-23 15 浏览
依個熱狗出到周街都有🤣就連氣炸鍋既產品都有佢🤤但係點會夠現場即炸既好食呀😆小店既店員都係韓國人即覺得有種身處韓國既感覺❗️.熱狗2個+ 芝士球4粒+ 年糕香腸串 $120🌭️ 薯條鴛鴦芝腸🌭️ 鴛鴦芝腸加左薯條既味吸引好多,薯仔🥔炸得好香口🤩芝士味特濃,美中不足是腸仔太短🤪🧀芝士球糯米味好重帶有淡淡既芝士,十分月飽肚😌🍡年糕香腸串炸過既年糕外脆內軟,年糕同年糕中間夾住腸仔.🍱 牛肉餅便當 $58超抵食🤣一個牛飲餅賣40蚊,一整個便堂只係賣58,仲包埋前菜,腸仔,同埋韓式辣醬年糕😇牛肉餅表面上有少少乾,但入面多汁肉汁好夠👍🏽
熱狗2個+ 芝士球4粒+ 年糕香腸串 $120
🌭️ 薯條鴛鴦芝腸
🌭️ 鴛鴦芝腸
🧀芝士球
糯米味好重帶有淡淡既芝士,十分月飽肚😌
🍡年糕香腸串
炸過既年糕外脆內軟,年糕同年糕中間夾住腸仔

🍱 牛肉餅便當 $58
2022-03-23 39 浏览
📍 阿里郎熱狗棒 平時小編超級鍾意睇韓劇😜 成日都比韓劇入邊嘅熱狗棒吸引!覺得好好味😋而旺角有一間由韓國人主理嘅熱狗棒專賣店 小編bookmarked 左好耐🥺 上星期經過就即刻買黎食!-S2 任意熱狗4個套餐 $120呢個套餐都幾抵食😋 可以任意揀四款熱狗棒😍小編就揀左薯條鴛鴦芝腸、雙重芝士拉絲、芝薯拉絲同鴛鴦芝腸🌭四款入面小編最鍾意薯條鴛鴦芝腸!因為可以食到薯仔粒、芝士同腸仔(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 三款都食齊如果咁鍾意食芝士嘅話 小編推介雙重芝士😈熱狗棒咬落去外脆內軟 仲好濃芝士味🧀 拉絲效果💯烤牛肉餅便當 $58呢款便當係佢哋新出🥰 $58除咗有烤牛肉餅之外 仲有年糕、魚糕、蛋絲同埋配菜❤️呢個便當都幾抵食🤭 烤牛肉餅雖然唔係好大塊但都厚身同juicy(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)年糕食落辣辣地 好煙韌😜年糕香腸串 $20有滿滿嘅醬料係上面(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 年糕外面有少少脆食落去都好煙韌 香腸都好脆口好滿足😍
📍 阿里郎熱狗棒
S2 任意熱狗4個套餐 $120
呢個套餐都幾抵食😋 可以任意揀四款熱狗棒😍
小編就揀左薯條鴛鴦芝腸、雙重芝士拉絲、芝薯拉絲同鴛鴦芝腸🌭
如果咁鍾意食芝士嘅話 小編推介雙重芝士😈

年糕香腸串
熱狗棒套餐
烤牛肉餅便當
年糕香腸串
繼續介紹外賣店😛好耐都冇去過韓國旅行啦🥲最掛住都係佢地啲地道小食🥺最記得係係主題公園一定會食既熱狗😍之前同大家介紹嗰間Bingo & Cook原來都開左間韓國小食店🤤所以就去試下💜💕任意熱狗4個組合 $120一開頭以為好似係韓國超市賣急凍熱狗嗰啲焗返熱黎食 但原來唔係‼️見住店員即整即炸😍完全唔同feel~熱辣辣好正😚貪心既我揀左一條係薯條鴛鴦芝腸😋有齊曬薯條 芝士同香腸😍好邪惡😈外皮好脆 加埋茄汁同芥末醬 層次更加提升🥰好滿足🤪另外都好推薦食雙重芝士拉絲🧀一咬落去就已經拉曬絲🤤好濃芝士味好正😚💕芝士球炸薯條套餐 $40呢個套餐都幾抵食😌有5粒芝士球咁多🤩味道鹹鹹地咁幾得意😚食落去煙煙韌韌咁 唔錯☺️反而薯條就正正常常 可能自己比較偏好幼薯條多啲🤣💕💕💕烤牛肉餅 $40呢個烤牛肉餅係一定要食😍果然等30分鐘係值得既😎可能因為啱啱開門未ready好 個牛肉餅好juicy😋口感好豐富啲肉汁爆曬出黎🤩食落去仲甜甜地 完全食上癮🤪💕水蜜桃碳酸水 $18💕西柚碳酸水 $22好欣賞佢地野飲係鋁罐拉蓋既設計🥰唔驚拎返去倒瀉 打卡好靚添📸仲要係自家調製既野飲🤤水蜜桃味道唔係好出 偏淡 反而西柚味做得好出色

💕任意熱狗4個組合 $120

💕芝士球炸薯條套餐 $40

💕💕💕烤牛肉餅 $40

💕水蜜桃碳酸水 $18
💕西柚碳酸水 $22
好欣賞佢地野飲係鋁罐拉蓋既設計🥰唔驚拎返去倒瀉 打卡好靚添📸仲要係自家調製既野飲🤤水蜜桃味道唔係好出 偏淡 反而西柚味做得好出色☺️好fresh😌啱曬配炸野
  • 薯條鴛鴦芝腸熱狗棒
2022-03-21 50 浏览
-{旺角韓式熱狗店🌭️}最近好多人post嘅韓式熱狗🥰今次叫左好多野外賣拎返屋企食😎🤤任意熱狗四個組合🤤 ($120)我食嘅係薯條鴛鴦芝腸 拉絲勁誇張🤪十級邪惡係先芝士再腸 再加麵包同薯條開緊澱粉party🥳👖褲評: 7.8/10🤤芝士球5粒+炸薯條組合🤤 ($40)大推芝士球🤩好煙韌有咬口 甜甜地又有芝士拉絲🥳炸薯條都脆身🤓👖褲評: 8/10🤤招牌牛肉餅🤤 ($40)切開咗兩半 入邊都幾多肉汁亦有牛肉味 啱曬重口味人士😋👖褲評: 8/10依度夠3至4人份量 所有野食都即叫即炸😋店員好有禮貌😚外賣淨係會提供茄醬 冇芥末 要嘅話自己現場加😗性價比: 7.5/10服務: 8/10環境: Nil🚩 阿里郎熱狗棒 🚩地址: 旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖 #fuudjai #fuudjai韓國菜 #fuudjai旺角 #fuudjai小食
{旺角韓式熱狗店🌭️}

🤤任意熱狗四個組合🤤 ($120)

👖褲評: 7.8/10

🤤芝士球5粒+炸薯條組合🤤 ($40)

👖褲評: 8/10

🤤招牌牛肉餅🤤 ($40)
切開咗兩半 入邊都幾多肉汁亦有牛肉味 啱曬重口味人士😋

芝士球5粒+炸薯條組合
招牌牛肉餅
  • 芝士球
2022-03-20 19 浏览
「Arirang Hot Dog」的熱狗棒很有以前在韓國吃的風味‼️可以一解思鄉情懷‼️🇰🇷▫️❥$𝟭𝟮𝟬 熱狗餐(任選𝟰款) 🍗👉🏻薯條熱狗棒👉🏻鴛鴦芝腸熱狗棒👉🏻芝薯拉絲熱狗棒👉🏻雙重芝士拉絲熱狗棒每款都即時炸起,熱氣騰騰‼️🔥 最喜歡雙重芝士🧀 裡面咸香融化的芝士極具拉絲效果,吸睛又美味‼️😘 可以撒上一點白砂糖,甜甜的口感也很不錯‼️😙▫️❥$𝟰𝟬 芝士球𝟱粒🍡+炸薯條🍟 圓滾滾的芝士球就算帶回家時冷卻掉了一樣好吃‼️👅 非常Q彈煙韌‼️😋▫️❥$𝟰𝟬 牛肉餅🫓 香氣撲鼻‼️隔著袋子都聞得到‼️🤤 厚厚的牛肉餅味道濃郁,肉汁飽滿‼️👍🏻 牛魔王朋友表示很好吃‼️🫶🏻
❥$𝟭𝟮𝟬 熱狗餐(任選𝟰款) 🍗
👉🏻薯條熱狗棒
👉🏻鴛鴦芝腸熱狗棒
👉🏻芝薯拉絲熱狗棒
👉🏻雙重芝士拉絲熱狗棒

外卖自取
阿里郎熱狗🌭️疫情關係已經好耐冇去韓國🥲成日係屋企睇MUKBANG睇到流晒口水🤤阿里郎係韓國老闆經營,食完好似飛左轉韓國咁👍🏼-🍴 T2 set 熱狗(2件) & 紫菜包飯套餐 $100熱狗有7款選擇,三心兩意既小編諗左一陣先揀到😂因為全部都想試😝最後揀左「🌭️薯條鴛鴦芝腸」&「 🌭️雙重芝士拉絲」值得讚嘅係即叫即炸😋加埋海量芝士食唔停口🥰紫菜包飯有好多材料(腸仔/魚糕/酸黃瓜⋯)😜但如果多d芝麻油會更正👍🏼-🍴 芝士球5粒🧀+炸薯條組合🍟 $40芝士球外脆內煙靭🤤用麻薯包住芝士好邪惡🥰但又不能抗拒🤪-🍴 年糕香腸串 $20本身以為年糕炸完會好硬😂但完全相反!年糕同香腸一啖放入口,加埋甜辣醬🤤必叫‼️-🍴 特大芝士烤牛肉餅 $40牛肉餅差唔多成隻手掌咁大😂外面煎到好香脆,入面仲鎖住好多肉汁👍🏼
阿里郎熱狗🌭️

🍴 特大芝士烤牛肉餅 $40
2022-03-16
  • 年糕香腸串
2022-03-20 6 浏览
大家有冇掛住韓國啲街頭小食啊😆 我就真係好掛住啦,唔知幾時先可以出發呢😑😑 好彩香港有好多幾正宗嘅韓國餐廳😊 今次試咗一間專賣韓式熱狗嘅外賣店,幾有風味😍 🌟任意熱狗4個套餐 $120話明熱狗專門店梗係要試多幾個口味啦,叫呢個套餐就啱曬😆 我揀咗4款,店員收到order後先至新鮮即炸,確保熱辣辣,好正啊🤤 我自己最鐘意係薯條鴛鴦芝腸熱狗棒😍 有曬我最愛嘅邪惡美味元素🤣 最特別係面頭鋪滿薯粒,新鮮炸起脆卜卜,仲有拉絲芝士,好邪惡又滿足😄 我食唔晒拎咗返屋企再用氣炸鍋熱返,仲keep到個脆度👍👍🌟蜂蜜黃油炸雞便當 $58估唔到原來佢有便當賣,我見性價比好高,所以買返去俾屋企人拎返工做午餐😎 個便當好有誠意,有兩大舊炸雞、年糕、香腸、飯、仲有個香甜蜜柑🤤🤤🌟年糕香腸串 $18 好鐘意食韓式年糕,所以叫咗呢串,又係新鮮即炸👍 年糕外脆內軟,正👍 另外佢配嘅醬汁甜甜地好夾🤤 不過真係要同人分享啊,食曬一串都幾漏🤭

🌟任意熱狗4個套餐 $120
話明熱狗專門店梗係要試多幾個口味啦,叫呢個套餐就啱曬😆

🌟蜂蜜黃油炸雞便當 $58

🌟年糕香腸串 $18

2022-03-17
2022-03-20 20 浏览
旺角站📍阿里郎熱狗棒-呢個小食最令人諗起係韓國🇰🇷嘅日子🥲幾時可以去旅行😩熱狗兩件+紫菜包飯套餐($100)熱狗要左雙重芝士拉絲同芝薯拉絲,雖然係外賣,但係都忍唔住係車度食返條先😋雙重芝士拉絲d芝士真係好邪惡,熱辣辣一炸起食岩晒😂可惜掛著食唔記得影。芝薯拉絲就不過不失。紫菜包飯本身係暖暖地,返到屋企食口感都ok,餡料有腸仔、蛋、黃蘿蔔、菠菜等等。阿里郎熱狗($28)、薯條熱狗($32)薯條熱狗好正😍雖然冇芝士,但係薯條同腸仔係perfect match😋阿里郎熱狗正常發揮。所有熱狗都係即叫即炸,熱辣辣好滋味,不過食完有啲熱氣,飲返支apple cider下下火🍻芝士球五粒+炸薯條組合($40)芝士球好鬼大粒😂食一粒都飽飽地,比較膩🧀薯條都係正常貨色,不過如果喺嗰度食就會更加好,因為可以加埋芥末醬或者其他醬汁,如果拎返屋企就只可以加茄汁😆整體黎講,買4條熱狗都係高估左自己😹食1條都飽飽地😹同埋呢d街頭小食真係要襯熱食,凍咗個口感差好遠。
旺角站📍阿里郎熱狗棒
呢個小食最令人諗起係韓國🇰🇷嘅日子🥲幾時可以去旅行😩

熱狗兩件+紫菜包飯套餐($100)

阿里郎熱狗($28)、薯條熱狗($32)

芝士球五粒+炸薯條組合($40)

2022-03-15
10 分钟 (外卖自取)
下午茶
  • 薯條熱狗棒
2022-03-19 19 浏览
芝士、年糕同埋腸仔,加埋一齊就係最好食嘅肥仔餐🤣 兩隻熱狗加年糕套餐($100)又飽肚又惹味,有好多款熱狗可以揀,但我最鍾意都係原味阿里郎熱狗🌭️脆脆地嘅麵包加上腸仔係最好嘅配搭🥰年糕都出奇地好食,芝士波年糕串餐($120)最啱鍾意煙靭口感同埋芝士嘅你~芝士波甜甜地脆脆地幾好食😋.I’m a big fan of Korean hotdog😍 the classic Ariranghotdog was always my favourite. The set include rice cake and two hotdogs ($100), the rice cake is chewy and spicy with large portion. The other set with cheese ball was also fulfilling. The cheese ball is sweet, crispy outside and soft inside.
  • 阿里郎熱狗棒
2022-03-19 50 浏览
去韓國必食嘅街頭小食之一就一定係熱狗腸,有唔同款揀,勁脆勁惹味~估唔到喺旺角都揾到韓國熱狗腸小店,除左熱狗腸,仲有其他小食賣,啱晒中意食snack嘅我!✨S1 Set - 包左兩個自選熱狗,4粒芝士波波同一串年糕香腸串,熱狗腸比我相像中大份,我揀左一個potato口味,一個鴛鴦芝腸,外脆內熱,好滿足!年糕香腸串配左醬汁幾惹味,芝士波波帶點甜,幾特別~✨特大烤牛肉餅 - 佢係mix左豬肉+牛肉,勁厚身,超juicy, 呢個推介!✨魚糕串 - 叫左一條Squid, 一條Vegetable, 又係好大串,口感真係似喺韓國嘅魚糕咁,係懷念嘅味道店內牆上掛左不少Collar嘅Day Day poster, 睇泥店主都有留意香港女團😂

Potato Hotdog

特大烤牛肉餅

Potato Hotdog
特大烤牛肉餅
疫情發生左咁耐,最唔開心既一定係冇得去旅行😫😫😫😫😫仲要而家連食個堂食都好麻煩,行過旺角見到呢間韓式熱狗就忍唔住要買黎試試,想搵番韓國既味道😁😁😁(5分為滿分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌗🌑Set 1 $120(熱狗2個+芝士波4粒+ 年糕香腸串)第一款:Potato + Mozzarella 芝薯拉絲第二款:Mozzarella + Sausage 鴛鴦芝腸呢個box set岩曬選擇困難症既朋友,咩都有啲😎全部野食都係即叫即炸,熱辣辣脆卜卜🤪熱狗面頭沾滿脆卜卜既麵包糠,咬落sort sort聲夠曬質感🌭️熱狗可以加唔同醬汁,今次我試左加砂糖🤪,口感好特別😆芝士波波熱辣辣食都有流心既效果🥳🥳年糕香腸串好少見到有,再淋啲甜辣醬係面都咪話唔過癮🤪食落好有韓國地道小食既風味,無得去旅行都可以咁樣當去左旅行既🥲All in one 薯條鴛鴦芝腸($38)唔夠喉所以叫多個熱狗🤪,呢個有齊芝士同腸仔,面頭仲有薯仔粒粒,食落外脆內軟,芝士有拉絲效果😆食完好似返左韓國咁🥰🥰青提梳打($22)西柚梳打($18)收到風啲梳打都係handmade, 飲落係有啲粒粒果肉,真材實料,同埋大大杯又涼浸浸,岩曬食完啲熱氣野飲下

(5分為滿分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌗🌑

Set 1 $120(熱狗2個+芝士波4粒+ 年糕香腸串)
第一款:Potato + Mozzarella 芝薯拉絲
第二款:Mozzarella + Sausage 鴛鴦芝腸
呢個box set岩曬選擇困難症既朋友,咩都有啲😎
全部野食都係即叫即炸,熱辣辣脆卜卜🤪
熱狗可以加唔同醬汁,今次我試左加砂糖🤪,口感好特別😆
芝士波波熱辣辣食都有流心既效果🥳🥳

All in one 薯條鴛鴦芝腸($38)

青提梳打($22)
西柚梳打($18)
收到風啲梳打都係handmade, 飲落係有啲粒粒果肉,真材實料,同埋大大杯又涼浸浸,岩曬食完啲熱氣野飲下😎

價錢:🌕🌕🌕🌕🌑
熱狗同小食都大概30蚊左右,其實食一個熱狗都應該夠曬飽🤫岩曬有時唔太想食正餐/想食下午茶既你🥸

交通:🌕🌕🌕🌕🌑
係The forest 商場對面,可以係旺角地鐵站E出口行過黎,都只不過係5分鐘路程,非常方便😆食完仲可以行下旺角shopping🌞
如果揸車經過想食,就可能要泊係街邊,睇下會唔會好彩附近有咪錶,唔係就要搵一個人負責去買,一個人負責睇車🤣🤣

環境:🌕🌕🌕🌑🌑
鋪頭暫時都係做外賣生意為主,所以拎完都可能要去第二度食,或者可以好似我咁買番屋企食就最舒服😎

性價比:🌕🌕🌕🌗🌑
係香港都比較難搵到韓國地道小食,呢度既熱狗好有韓國風味,絕對唔係普通麵包鋪咁既熱狗😎
唯一可惜啲既係本身想試下佢既牛肉餅同炒年糕,但咁岩賣曬🥲唯有下次再黎試下😎
2022-03-17 15 浏览
想食韓色外賣, 可以試下呢間,款式幾多, 而且有韓式熱狗! 😍 熱狗加紫菜包飯 $100 有黑芝麻,黃瓜, 腸仔, 午餐肉, 紅蘿蔔,魚糕! 材料好豐富! 黃瓜酸酸甜甜,所以唔洗掂醬油都好夠味😋😋😋 而且仲包住芝士,帶有鹹香味,令味道更有層次感! 韓式熱狗薯條賣相非常吸引,可選擇加上砂糖, 外皮用粒粒薯仔做的, 好脆口! 入面較鬆軟,包住大大條腸, 非常好食! 另外如鍾意嘅話可加茄汁係!蜂蜜黃油炸雞便當$58有腸仔,年糕,Salad, 同兩大件蜂蜜黃油炸雞! 炸雞較脆口啖啖肉,唔太油膩! 如果唔知lunch食咩好,食呢個便當樣樣都有啲就啱晒啦!

熱狗加紫菜包飯 $100

韓式熱狗
薯條

蜂蜜黃油炸雞便當$58
有腸仔,年糕,Salad, 同兩大件蜂蜜黃油炸雞炸雞較脆口啖啖肉,唔太油膩! 如果唔知lunch食咩好,食呢個便當樣樣都有啲就啱晒啦!