2022-06-27
米線控表示夏天一定係狂食米線聽聞呢間米線世一wor仲係得屯門先有分店wor🤭唔係唔去食掛🍜 酸辣米線 $42 包自選一餸 (豬頸肉 +$1)再加一餸另+$10 豬大腸呢一碗係豪華版🤣 想講佢豬頸肉真係好出色 勁入味 切成薄薄一條豬大腸都係 肥瘦剛好 勁入味痴線 仲要係勁多料 食極都仲有🍜酸辣米線 $42 包自選一餸 (炸醬)炸醬唔係分開上 🤤 都唔係一舊舊痴埋一齊 係可以同d湯, 芽菜, 肉碎溶合淨係一餸都唔會dry 而且個湯會有另一風味酸辣湯係食得出酸味 小編揀小辣 覺得下次可以試中辣 湯底濃郁 唔油 足料 大量肉碎芽菜蔥~🥟炸韮菜雲吞$28 (6粒)有驚喜 佢層皮係食煎三寶個d 炸雲吞皮 好酥脆 皮唔會太厚大量韮菜 配泰式甜辣醬 好夾🧡員工好nice 手殘小編唔小心倒左杯凍檸茶成地都係 員工即刻來幫手 拖地 同埋比餐紙我抹🫡超唔好意思📍雲川 米線.紅薯粉📌屯門青菱徑6號富麗大廈地下F號舖📌屯門良德街盈豐商場地下A27號舖📌屯門震寰路6號貝爾特酒店地下2D號舖📌屯門湖翠路2號美樂花園商場地下46及61號舖📌屯門石排頭徑1號卓爾廣場3樓316號舖
聽聞呢間米線世一wor
仲係得屯門先有分店wor🤭唔係唔去食掛
🍜 酸辣米線 $42 包自選一餸 (豬頸肉 +$1)
再加一餸另+$10 豬大腸
豬大腸都係 肥瘦剛好 勁入味
痴線 仲要係勁多料 食極都仲有
🍜酸辣米線 $42 包自選一餸 (炸醬)
淨係一餸都唔會dry 而且個湯會有另一風味
🥟炸韮菜雲吞$28 (6粒)
有驚喜 佢層皮係食煎三寶個d 炸雲吞皮 好酥脆 皮唔會太厚
大量韮菜 配泰式甜辣醬 好夾