5天前
收工同老公去大圍撐枱腳,見到間西餐廳好似都價廉物美、就入去望吓餐廳環境闊落,啲嘢食都平靚正好想同大家推介我哋order咗一個二人套餐$461草莓奶蓋味道好滑順,草莓香甜又唔會太膩,奶蓋嘅奶香味亦非常濃郁,配合草莓嘅酸甜,口感層次豐富。飲一口真係令人心情大好,絕對值得一試!熱奶茶呢杯熱奶茶香濃滑順,茶味醇厚,奶香恰到好處,唔會太甜,飲落非常舒服。精選甜品精選甜品真係色香味俱全,每一口都令人驚喜。甜度適中,口感豐富,特別推薦比朋友分享,大家一齊享受呢份甜蜜!龍蝦汁炒大蝦意粉呢碗龍蝦汁炒大蝦意粉,味道十足,龍蝦汁濃郁,蝦肉鮮嫩。意粉吸收晒汁味,每一口都好滿足。安格斯肉眼扒(7成款)安格斯肉眼扒煎得啱啱好,外脆內嫩,肉質鮮美,帶有微微的肉汁,配上香草醬,味道更提升。廚師是日餐湯 配 蒜茸飽今次嘅廚師是日餐係薯仔湯,湯味道清新,材料新鮮,湯底濃郁,搭配蒜茸飽,吸收晒湯汁,真係非常好味,暖心又暖胃,特別適合寒冷嘅天氣!煙三文魚凱撤沙律煙三文魚凱撤沙律色彩繽紛,煙三文魚香味濃郁,搭配新鮮生菜,清脆可口,醬汁恰到好處,食落清新無負擔,適合輕食愛好者!
餐廳環境闊落,啲嘢食都平靚正
好想同大家推介
我哋order咗一個二人套餐$461
草莓奶蓋
熱奶茶
精選甜品
龍蝦汁炒大蝦意粉
安格斯肉眼扒(7成款)
廚師是日餐湯 配 蒜茸飽
煙三文魚凱撤沙律