2023-12-19 65 浏览
時代饗11食dinner, 環境有feel, 空間感闊落。menu別緻好多款式選擇。巴拿馬火腿pizza, 餅底夠薄夠脆身,熱辣辣夠香脆!巴拿馬火腿咸香幾吸引,配上火箭菜帶清新口感,配料帶草菇,洋葱,芝士整體配搭幾match, 惹味香口。28日熟成牛,表面烤到帶點點焦香,内層肉質色澤粉嫩,亦是我要求既7成熟,肉質重牛香亦帶焦香感。Keep到肉汁唔會乾爭爭,塊扒size都大塊幾厚身!旁邊既配料多元化,烤蒜重口味又好食,薯菜都好有心思。Service亦幾體心有禮,整體都幾好!

Service亦幾體心有禮,整體都幾好!
1K
2023-12-19 56 浏览
饗11 (銅鑼灣)銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場11樓1101號舖我非常推薦他們的雪梨鴨胸沙律,鴨胸肉以慢煮的方式準備,口感嫩滑,配上清爽的雪梨和其他沙拉配料,味道絕佳。另外,他們的酥皮龍蝦湯也是一道不容錯過的料理,龍蝦的鮮味與酥皮的搭配相得益彰。南瓜忌廉湯則是一道濃郁且滋味豐富的湯品,南瓜的甜味與忌廉的滑順口感完美結合。如果你喜歡馬來西亞料理,他們的慢煮馬來喇沙黃油雞是一道必點的菜品。這道菜以傳統的馬來喇沙湯為基礎,搭配著嫩滑的黃油雞肉,風味豐富,值得一試。西班牙豚三食則結合了豬肉的不同部位,包括脆皮豬腩肉、燉豚肩肉和香煎豚柳,每個部位都有獨特的口感和風味,給你帶來豐富的味覺體驗。在甜品方面,北海道牛乳3.6奶凍是一道非常受歡迎的選擇。這款奶凍以北海道牛乳製作,口感綿密細膩,帶有濃郁的牛奶味道。另外,提拉米蘇是一道經典的義大利甜品,層次豐富,濃郁的咖啡味和絲滑的馬斯卡彭起司給人留下深刻的印象。
饗11 (銅鑼灣)

2023-12-18 54 浏览
📍 饗 11 Gathering地址:銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場11樓1101號舖就到聖誕要預先同屋企人慶祝🎅🏻搵左一輪西餐決定食饗 11 〰️餐廳環境具有情調 適合情侶慶祝共進晚餐 🥄Crab Meat Salad 🥒健康清爽又美味的沙律組合 😋加左蘋果入口清甜🍎🤤蟹肉鮮味強勁🦀 28 davs -Angus Ribeye 🐮食材高質煮法好有心機 牛味好濃 ✨五成熟口感很柔軟 suprise 💦 4 Course Dinner set 🍱Daily Soup 🎃南瓜濃湯 入口幾香 💨 仲勁濃郁 好開胃!Set Spanish pork 🥓西班牙豚三食(脆皮豬腩肉,燉豚肩肉,香煎豚柳)呢個好有驚喜 豚肉有三款食法 🍴每款都好好味超級正 真喺一啖一啖食唔停口👅再加埋個Dessert 大滿足 🍮
📍 饗 11 Gathering

食材高質煮法好有心機 牛味好濃 ✨
五成熟口感很柔軟 suprise 💦

4 Course Dinner set 🍱

Daily Soup 🎃
南瓜濃湯 入口幾香 💨 仲勁濃郁 好開胃!

Set Spanish pork 🥓
西班牙豚三食(脆皮豬腩肉,燉豚肩肉,香煎豚柳)
呢個好有驚喜 豚肉有三款食法 🍴
每款都好好味超級正 真喺一啖一啖食唔停口👅

再加埋個Dessert 大滿足 🍮
2023-12-12 88 浏览
嚟銅鑼灣想食fusion通常都會諗起呢間,上次試過午餐set,今次試下晚市menu,幾喜出望外一嚟就叫咗半打法國生蠔,個人中意Krystal海水味無咁咸,入口幾鮮嫩仲有個酥皮龍蝦湯同鴨胸沙律前菜都做得好,主菜我哋兩個人揀咗一份三色豬拼盤,一份肉眼牛扒,個乳豬燒得好脆口,仲有豬手配酸椰菜幾開胃,不過鍾意食牛嘅我都係鍾意個肉眼多啲我哋叫咗medium啱啱好入邊好Juicy,肉味都好濃厚,甜品Tiramisu都做得幾好,唔會太甜咖啡味啱啱好如果平時喺銅鑼灣唔知食咩好可以揀佢
如果平時喺銅鑼灣唔知食咩好可以揀佢
Fusion菜餐廳的好處,就是不用考慮想吃什麼,總有特色食物吸引你。今晚為了答謝好友的包容,請他來到饗11吃好的。這裏很適合朋友聚會或慶祝生日,有高雅的裝潢,座位舒適,空間感十分好,即使鄰座在慶祝生日也不會覺得嘈吵,可以與朋友輕鬆對話。先來兩杯飲品熱身,這裏有很多signature cocktail。今天天氣轉熱,朋友點了summer romance,充滿夏日氣息,喝下清脆的質感,滿是蔓越莓果香,又有熱情果微酸味道,酒味不濃,非常易入口。我點的blue long island,比一般long island多了藍柑橘酒,令顏色像湛藍大海一般,看著入神,甜甜的又有檸檬汁清新味道,爽!松.刺身盛盒,令人眼前一亮。甜蝦、吞拿魚、八爪魚、三文魚、油甘魚、帶子,每件都油亮的在發光,看得見的新鮮。最愛吃帶子,味道鮮甜,厚切又有質感;還有甜蝦,size算大隻,又甜又滑;三文魚脂肪分佈均勻,吞拿魚也滿是油香;油金魚爽口有質感,每一件都很有質素。煙鴨胸沙律,鴨胸煙燻味濃烈,配清新的沙律菜,平衡口味,作為開胃前菜,份量恰當。南瓜湯,南瓜蓉完整地混合在湯裏,煮得夠濃稠,口感非常滑,又有南瓜香。主菜安格斯肉眼扒

主菜安格斯肉眼扒,五成熟,未吃牛扒,先讚配菜有心思,整個的焗蒜頭,一口一顆的吃,超香!還有薯蓉,裏面夾著流心芝士,有驚喜!牛扒五成熟剛好,外面香煎帶微脆的口感,封鎖內層肉汁,吃著很juicy。

海鮮燴意大利飯,飯的口感比傳統意大利飯軟一些,調整至適合香港人口味。海鮮配料豐富,有很多魷魚,最愛大花甲,爽口又有海水味,青口也很新鮮,一整隻香煎大蝦,又爽又香,第一次吃這麼多材料的意大利飯呢!

最後來個甜品作結,朱古力心太軟,每一次切開心太軟,見到朱古力醬流出來,很治癒哦!留意有開心果碎在旁,醮著吃能夠提升心太軟的香氣,不會覺得甜膩,又一心思製作。

朋友吃得滿意,也喜歡這裏的口味,我也吃得開心。來這裏聚會,食物和飲品都有質素保證呢!
2023-12-10
2023-12-11 74 浏览
銅鑼灣性價比高鐵板燒🐰揀左SetD一人前$880,而且餐廳做緊優惠有75折,成件事就更加抵了!鐵板燒就是邊食看著師傅烹調既過程,多方面享受!🥕前菜沙律菜新鮮食落好清新。刺身3點有帶子、吞拿魚和三文魚,每件都好厚切又新鮮。蒸蛋非常香滑重蛋香,加上有魚籽、蟹柳等更加有鹹香提鮮。🥕海鮮帶子非常新鮮厚肉,肉質嫩滑配有香草汁和檸檬。銀鱈魚上插住一塊煎得非常香脆可口既魚皮,係滿滿既骨膠原呀~銀鱈魚配有黑松露蛋黃醬好香黑松露味、檸檬又可以中和油膩感更加清新既感覺,銀鱈魚煎得剛好又大塊,食落好滑不會鞋身,重點冇骨啖啖魚肉勁正,口腔滿滿魚油香。深海虎蝦非常大隻新鮮,肉質爽口彈牙,蝦頭更是滿滿既蝦膏,而且睇住師傅拆蝦手勢一流,視覺享受好正。🥕A4和牛薄燒+炒野菜和牛雪花紋理好靚,揀左5成熟,中間包住滿滿炒好左既蔥花乾蒜,一啖食落口好滿足,和牛燒得剛剛好,爆出滿滿和牛香。🥕炒飯加左滿滿既櫻花蝦及其他配料,炒到粒粒分明軟硬度適中,味道不會太鹹,有時候用漬物送飯都係不錯既選擇。麵鼓湯飲落幾好,因為不會太鹹。🥕是日甜品蜜瓜已經非常熟稔香甜再配上椰子雪糕非常濃郁有椰子絲、有士多啤梨和藍莓點綴,完美總結今晚既晚餐哦!
銅鑼灣性價比高鐵板燒

🥕前菜
沙律菜新鮮食落好清新。
刺身3點有帶子、吞拿魚和三文魚,每件都好厚切又新鮮。
蒸蛋非常香滑重蛋香,加上有魚籽、蟹柳等更加有鹹香提鮮。

🥕海鮮
帶子非常新鮮厚肉,肉質嫩滑配有香草汁和檸檬。

🥕A4和牛薄燒+炒野菜

🥕炒飯

🥕是日甜品

店員非常貼心,會好快收碗碟加茶水等,每道茶都會跟住客人進食既速度配合,等大家可以更好甘享受過程!

======詳情======
饗11
👣銅鑼灣站出口步行約10分鐘
================
2023-12-02 120 浏览
今晚去時代廣場找嘢食,經過門口店員落力推消,有西餐及鐵版兩個餐牌,見其中鐵版$1100二人幾抵便入去試吓,坐低嚟另外一個餐牌二人消費由二千至三千,再問店員說鐵版就是這幾個,外面看的是西餐,我再行出一門口確認,店員又指是午市餐牌,但又完全冇標示午市,而門口店員也是向我推消這個所謂午餐!?坦白已經唔係錢問題,而覺得好似係想伏人入去,唔好意思立即走,去幫襯隔離算⋯⋯
2023-10-25 229 浏览
環境係舒服,全部大沙發位,但食物就比較普通,lunch set有湯同沙律,唔飲daily soup可以$68要酥皮龍蝦湯,湯比較濃,魚就普普通通有少少老,然後豬鞍d肉有d un好鞋,煮得太熟,一般般呢間
2023-09-24 159 浏览
自從上次吃過這裏的西餐之後,一直念念不忘,今晚又訂了這裏的晚餐。廚師精選沙律,今晚是蕃茄水牛芝士沙律,蕃茄切博博一片,驟眼看上去以為是煙三文魚,蕃茄的味道鮮甜,配上醬汁和水牛芝士,口感清新。是日餐湯:大蒜薯蓉湯.薯蓉湯比較奶滑,馬鈴薯的味道十足。酥皮龍蝦湯另加$68,酥皮外皮有濃郁的牛油味,香脆鬆軟,內裏的龍蝦湯熱騰騰,龍蝦味道十足,加上有龍蝦肉粒,味道層次豐富。炭燒美國優質肉眼排,肉眼扒屬於美國prime的產品,質量有一定保證,牛肉味道香濃,肉質軟腍中帶點嚼勁。法國鱸魚西京燒,鱸魚用西京燒的方法比較罕有,意想不到是鱸魚的肉質比想像中鮮嫩,而西京燒的甜味和焦香味,令到鱸魚的味道層次在上一層,值得推薦。👍👍👍👍👍另加$68 轉朱古力心太軟 或 提拉米蘇。朱古力心太軟,這個甜品是即點即製,大約要等10分鐘以上,心太軟外脆外表香脆,內裏的朱古力呈現流心狀,甜度適中。提拉米蘇,用雞尾酒杯承載着,視覺效果特別,味道亦非常正宗。而自家製麵包,外脆內軟,搽些牛油上面,加吸引。

是日餐湯:大蒜薯蓉湯.薯蓉湯比較奶滑,馬鈴薯的味道十足。

另加$68 轉朱古力心太軟 或 提拉米蘇。

提拉米蘇,用雞尾酒杯承載着,視覺效果特別,味道亦非常正宗。

而自家製麵包,外脆內軟,搽些牛油上面,加吸引。

2023-09-22 117 浏览
今晚約埋朋友收工去食飯,呢間餐廳位於銅鑼灣時代廣場11樓,提供鐵板燒及西餐嘅餐飲,室內空間寬闊氣氛不錯,好適合一大班朋友聚會,情侶拍拖,收工放鬆嘅好地方。今晚我哋試吓呢度嘅4 course $338 Dinner Set ~(Salad + Soup of the day + Main + Daily Dessert)🔹廚師精選沙律🥗新鮮的沙律菜配上鮮甜大蝦🍤。🔹我嘅意大利雜菜湯,酸酸甜甜好開胃;朋友加$68 轉酥皮龍蝦湯,龍蝦湯好濃郁,酥皮夠酥脆。🔹燒開心果羊架 羊架肉質鮮嫩,juicy,唔會好羶,焗薯仔🥔外皮香脆,原個焗蒜頭拌碟好特別、配合燒汁,味道好啱。🔹炭燒美國牛柳拼珍寶海虎蝦炭燒牛柳好嫩滑,七成熟啱啱好,香煎大蝦好大隻夠鮮甜,外面有啲焦香的焗薯同蒜頭及配菜同樣出色。🔹今日的甜品真係好正唔會太甜,伯爵茶味濃,奶凍香滑配上士多啤梨糖粒🍓又靚又好味😋(不得不提只需加$58仲可以有汽酒、紅酒、白酒或生啤,另加$158 可享用新鮮生蠔 4隻)

🔹廚師精選沙律🥗新鮮的沙律菜配上鮮甜大蝦🍤。

🔹燒開心果羊架

🔹炭燒美國牛柳拼珍寶海虎蝦

2023-09-11
很喜歡銅鑼灣時代廣場饗11的環境與氣氛,就在Time Square 的十一樓,少了地下附近商鋪人來人往的紛擾,還帶有一份優雅的感覺。餐廳劃分不同區域,由一進門口小酌的Cocktail Bar檯區,-也有西餐及鐵板燒區,以感覺豪華帶氣派, 感覺也寬闊舒服。--餐廳由資深師傅掌舵,無論是即席烹調鐵板燒,刺身壽司丼或是西式菜系也做得有水準。4 Courses Dinner Set簡單選擇了4道菜的晚宴已經覺得十分出色。沙律是黑松露蛋沙律,剩看賣相已經十分吸引。--Daily Soup是松露蘑菇湯,滿滿濃郁的香氣。-也可以轉配即焗的酥皮龍蝦湯,啖啖龍蝦精華。--主菜選了Seafood Paella 及 Pan Fried Seabass in Sakio Miso Maki 十分推薦海鮮意大利飯,無論擺盤還是材料搭配也十分有心思,大蝦彈牙煎得香口,蜆肉及青口也嫰滑,意大利飯也煮得剛好帶濕潤,整體味道也十分不錯。-Pan Fried Seabass Saikyo Miso Maki Seabass 以西京燒入饌,有魚油香亦帶有白味噌做底的鮮甜,伴菜燒甜椒也非常好吃。-原來這裡的甜品也做得不錯,即
很喜歡銅鑼灣時代廣場饗11的環境與氣氛,
就在Time Square 的十一樓,
少了地下附近商鋪人來人往的紛擾,
還帶有一份優雅的感覺。

也有西餐及鐵板燒區,以感覺豪華帶氣派, 感覺也寬闊舒服。

餐廳由資深師傅掌舵,
無論是即席烹調鐵板燒,刺身壽司

或是西式菜系也做得有水準。

4 Courses Dinner Set
簡單選擇了4道菜的晚宴已經覺得十分出色。
沙律是黑松露蛋沙律,剩看賣相已經十分吸引。

Daily Soup是松露蘑菇湯,滿滿濃郁的香氣。

也可以轉配即焗的酥皮龍蝦湯,啖啖龍蝦精華。

十分推薦海鮮意大利飯,

無論擺盤還是材料搭配也十分有心思,

大蝦彈牙煎得香口,蜆肉及青口也嫰滑,

意大利飯也煮得剛好帶濕潤,
整體味道也十分不錯。

Seabass 以西京燒入饌,

有魚油香亦帶有白味噌做底的鮮甜,

伴菜燒甜椒也非常好吃。

原來這裡的甜品也做得不錯,
即焗的心太軟層次超高,

濃濃的朱古力蛋糕,加上流心的朱古力漿,

與及Vanilla Icecream一冷一熱的口感,

完全無得輸。
另外也十分推薦Tiramisu,

芝士口感軟滑,手指餅酒香濃濃,

讓人有驚喜呢~
跳舞完show後和朋友一齊gathering慶祝一下, 黎到這間很多選擇的多國菜餐廳品嚐美食, 滿足舌尖同味蕾, 可以放肆食下啦, 之前為左上台靚靚, 專登減食.這間餐廳而家做緊兩周年優惠, 單點有75折睇完餐牌叫了4 course晚市套餐加咗$158享用生蠔生蠔很新鮮,食到淡淡的海水味, 肉質肥美,鮮甜開胃, 加唔加檸檬汁都一樣鮮, 推介, 價錢又優惠精選沙律係三文魚沙律沙律新鮮小小地幾好, 留肚食其他蛋黃醬薯條, 很惹味特別, 出面比較小有自家製餐包共有4款, 竹炭餅乾和芝士條好味, 其餘兩款麵包簡單塗點牛油已經很足夠另加咗$68轉左酥皮龍蝦湯酥皮香脆好大塊, 浸落龍蝦湯, 連埋一齊食, 好夠味,龍蝦湯唔會太浠, 食到一粒粒的龍蝦肉, 龍蝦味道好濃郁烤法國春雞配松露燒汁,春雞切開似扒狀,點上香草調味松露燒汁的松露味道層次不同,完全和香草非常配,春雞肉嫩滑,吃得美味燒開心果羊架, 面頭有開心果碎好有咬口, 羊架不會騷, 加埋燒汁一齊食, 好有層次, 喜歡羊架一定要試下Cocktail > Me Before You – 隻杯好靚呀, 好喜歡, pink pink, 桃味清甜,
這間餐廳而家做緊兩周年優惠, 單點有75折

睇完餐牌叫了4 course晚市套餐
加咗$158享用生蠔

精選沙律係三文魚沙律

沙律新鮮小小地幾好, 留肚食其他
蛋黃醬薯條, 很惹味特別, 出面比較小有
另加咗$68轉左酥皮龍蝦湯

酥皮香脆好大塊, 浸落龍蝦湯, 連埋一齊食, 好夠味,

龍蝦湯唔會太浠, 食到一粒粒的龍蝦肉, 龍蝦味道好濃郁
Cocktail > Me Before You – 隻杯好靚呀, 好喜歡, pink pink, 桃味清甜,少少Cranberry 的酸,混合Vodka酒味,甜甜地帶少少酸,很match
Mocktail > Fruit

Gathering – 芒果和蘋果製作而成, 果味比較濃,適合鍾意香甜味的朋友
晚餐甜品, 心太軟配雲尼拿雪糕, 吃得滿足開心
2023-09-10
  • 羊架
  • 生蠔
饗11 銅鑼灣時代廣場打完颱風當然同屋企人出去食好嘢,今次嚟多次銅鑼灣時代廣場呢間西餐廳,之前已經試過佢嘅午市套餐,發覺佢性價比超高😍😍款式多,味道又好好,環境亦都好優美 😍😍所有套餐亦都仲有七五折,超級抵食,除返開人均都係$400🤣我哋叫咗兩個鐵板日式鐵板套餐。鐵板套餐包括咗好多種類嘅食物,一嚟到有刺身拼盤,包括螺片,油甘魚同埋吞拿魚,每一樣都好新鮮,螺片尤其出色,好爽口!另外配左一個海鮮茶碗蒸,好鮮甜,好足料主菜我哋叫咗銀鱈魚,深海大虎蝦,同埋伊比利亞豚肉,另一個叫咗鵝肝多士,深海大虎蝦,同埋美國安格斯牛肉,每一樣都好好食!一定要試吓!櫻花蝦蛋炒飯,材料好豐富,淡淡咬落去都有櫻花蝦,飯粒亦都炒得好粒粒均勻🥰🥰最後仲有麵豉湯同埋甜品。整體來講,環境,服務同食物質素都非常之好,而且呢個價錢嚟講十分之抵食🤩推薦大家嚟試吓!
饗11 銅鑼灣時代廣場

我哋叫咗兩個鐵板日式鐵板套餐。

另外配左一個海鮮茶碗蒸,好鮮甜,好足料

一定要試吓!

最後仲有麵豉湯同埋甜品

推薦大家嚟試吓!
2023-09-09 84 浏览
今日同朋友嚟到時代廣場饗11試下佢哋嘅鐵板燒,真係一個賓至如歸嘅體驗!呢度嘅菜式多元化,有鐵板燒又有西餐揀,服務員都好細心同專業,而且環境舒適,正正好適合享受美食。我哋揀咗鐵板燒SET A.二人前 ($2380),宜家仲有75折,真係好抵食!首先上嚟嘅刺身有三款厚切,新鮮度一流,每一口都好鮮甜。沙律同前菜茶碗蒸亦都好開胃好足料,令人期待接下來嘅美味。接著上場嘅就係鐵板燒既材料,全部睇落都好新鮮美味😍😍象拔蚌真係令人驚艷,肉質鮮嫩多汁,配上香草牛油汁好香好夾。東星班亦係一絕,魚肉鮮美,煮得剛剛好,保留咗魚肉嘅鮮甜口感。嗰隻鵝肝烤至金黃香脆,脆皮配上香濃既油脂,加埋方包同黑醋解膩,實在太美味!之後A4和牛薄燒真係一絕!和牛肉質鮮嫩,肥瘦均勻,燒至剛熟,保留咗肉質嘅鮮甜味道。每一口都好多汁,肉質口感好出色,再加脆脆既蒜片同蔥包係入面,有多重口感更好食。燒野菜同炒飯都係好好味!炒野菜保留咗蔬菜嘅鮮甜,炒得剛剛好,保持咗蔬菜嘅脆度同口感;炒飯粒粒分明,再加上勁多櫻花蝦同埋洋蔥,香氣四溢,令人食咗一口又一口,停唔到口。麵豉湯同漬物令人回味無窮,湯頭醇厚,滋味豐富。漬物爽脆開胃,配合鐵板燒菜式,真係

麵豉湯同漬物令人回味無窮,湯頭醇厚,滋味豐富。漬物爽脆開胃,配合鐵板燒菜式,真係好搭!

最後嘅甜品真係為餐食劃上完美句號。水果夠甜,檸檬雪芭微酸好夾。

總括而言,饗11嘅鐵板燒真係一個絕佳嘅用餐選擇。環境舒適,服務一流,菜式多樣化而且美味。無論係刺身、象拔蚌、和牛薄燒,定係鵝肝,每一樣都令人驚艷。如果你鍾意鐵板燒,饗11絕對係一個值得一試嘅餐廳!

📍 饗11 (銅鑼灣)
銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場11樓1101號舖

#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #hkfoodie #hkfoodies #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie #berry銅鑼灣 #日本菜 #鐵板燒 #饗11 #西日菜
2023-09-06 88 浏览
时代广场日法精致套餐,午市套餐超划算。一份汤➕一份主菜➕饮品共十种选择,我们挑选两个京沪香烤鸡胸京葱薄饼:鸡胸肉嫩嫩软软,慢煮健康。好吃又饱。炭烧美国安格斯牛排:我们要了7分熟,可以再生一点肉会更嫩一些。配酱汁很浓郁。湯選了常規的蘑菇湯,香濃好喝。吃完刚好去铜锣湾逛街早上人不多,宽敞舒适。这么划算又美丽的午餐,在时代广场吃到美滋滋。適合朋友聚餐、情侶約會。晚餐好像也不錯,還可以小酌。
时代广场日法精致套餐,午市套餐超划算。
一份汤➕一份主菜➕饮品
共十种选择,我们挑选两个
[星R]京沪香烤鸡胸京葱薄饼:鸡胸肉嫩嫩软软,慢煮健康。好吃又饱。
[星R]炭烧美国安格斯牛排:我们要了7分熟,可以再生一点肉会更嫩一些。配酱汁很浓郁。

湯選了常規的蘑菇湯,香濃好喝。

吃完刚好去铜锣湾逛街[哇R]早上人不多,宽敞舒适。这么划算又美丽的午餐,在时代广场吃到美滋滋。
適合朋友聚餐、情侶約會。晚餐好像也不錯,還可以小酌。