2023-08-13
已經好耐無食過韓燒🥩經過見到呢間餐廳幾吸引主打韓國熟成肉 仲有多款套餐選擇 抽風系統係爐內 食完唔會有油煙味今次叫左3-4人套餐~有齊豬、牛、雞✨馬場洞特選韓牛配雜錦烤肉套餐 $698✨🔸1++韓牛肉眼呢個級數嘅韓牛真係好靚,油脂嘅分布好平均,食起上嚟油脂感飽滿,同時牛味極為香濃,口感軟腍,做到入口即溶嘅感覺。🔸韓國豬肩肉豬肩肉嘅色澤亮麗,厚度切得啱啱好,都幾大塊。肥瘦亦好適中,燒完之後外層好焦香,食落口感好有層次。🔸秘製伊比利亞豬肋排肉呢度嘅伊比利亞豬肋排肉係橡果級,係質素嘅保證,豬肋排肉比較瘦身,食落肉質嫩滑,爆哂肉汁。🔸牛肋骨份量都幾多,每塊嘅大小都恰到好處,易燒易食。食落牛味都幾重,口感較為有嚼勁。🔸蒜香醬油雞腿肉及雞翼雞翼係開咗邊,燒完之後都好易食,雞腿肉肉質好嫩滑。點埋蒜香醬油食味道就更夾更惹味。🔸包飯菜食咗咁多肉類有蔬菜平衡返都好好,蔬菜好新鮮爽口,包住牛肉豬肉食口感更正。🔸招牌炸雞一份有四件,全部去哂骨。雞皮炸得好酥脆,雞肉粉嫩多汁,以燒肉店嚟講佢哋炸雞嘅水準都相當高。🔸水果梳打有多款口味選擇,我哋就揀咗芒果味同埋荔枝味,飲落好清新涼快。🔸特選部位盛合呢個盛盒有五款食物
經過見到呢間餐廳幾吸引
🔸包飯菜
🔸招牌炸雞
🔸水果梳打
🔸特選部位盛合
呢個盛盒有五款食物,分別係大蔥烤豬腸、秘製辣豬皮、牛大腸、牛小腸同埋雜菌。每款食物都醃製得好入味,亦都好有特色。