2009-11-28
好鍾意過世貿食野....因為同一個價錢,但係呢間魚一丁係對住海景架!!~係咪好似好抵呢!!!~今次又同琴琴gathering喇!~由於最先入到店內,所以好快就影左張環境相喇!~呢度最適合約埋朋友仔,一邊食一邊傾計...完全好RELAX!!~講左咁多....係時候叫野食先!~我同琴琴共同之選 --- 縵魚芝士反卷, 我好鍾意食芝士同縵魚ga,呢個配搭好正呀!!~其他壽司店都無呢款sushi ga!!~^^ 下一次我會再叫ga!~ 跟住叫熱盤先...芝士土豆雞塊,新鮮熱辣架!~燒汁響面頭,炸過的雞肉肉質好嫩吾鞋,又香脆可口。仲有我的至愛--芝士,混合燒汁同雞肉,好入味!~不過,以上兩樣都以芝士為配料,雖則食肥死我地,但美食當前,我們一於好少理!~食左一陣仲未覺飽,於是我地各自叫左魚生飯食....琴琴叫魚生雜錦飯; 我就叫魚子三文魚飯...好大碗,有飯飽肚的感覺寧捨吾同,而我同琴琴都覺得魚一丁的魚生好新鮮,一d筋都無!~正x4 食左一餐好滋味的午餐,已經覺得好滿足!~貪心的我地當然想將呢餐飯錦上添花la....於是share左一個黑芝麻雪糕球, 好香的黑芝麻味!!~