2023-12-05 29 浏览
開門之前已經等 ,第一批入去,order 等咗成個鐘,隔籬枱全部上餐上晒,遲過我哋嘅都食完走埋添。吹咗幾次都唔理。仲要係我哋四個人一個餐都未有。等我成個鐘實在等唔切,我哋話cancel張單先同我哋講電腦壞咗😅垃圾服務員,仲要收+1服務費

2023-12-05
2023-11-28 77 浏览
新開,食飯時間人山人海,黃昏時有位,即試,叫左三碗面,叉燒、酸湯牛&炸豬扒。另外酸湯牛,比較開胃,牛是肥牛有些鞋。叉燒面表現正常,值得一提日式叉燒軟滑。蛋很入味。特飲加$15左右。要左荔枝味Q Q及芒果味Q Q,好飲。見到menu有糖水例如芋圓供應,但暫時末有,好期待,希望下次黎可以食到。

好期待,希望下次黎可以食到。
2023-11-28
之前接放學成日同亞女經過,由於亞女好鍾意食拉麵咪諗住搵一日試吓!頭先經過見佢新開咗一輪咪入去試吓!結果中晒伏🙄賣相係唔錯嘅~ 我哋叫咗一個豚骨叉燒拉麵,一個照燒雞扒拉麵,夾起啲拉麵,就發現啲拉麵脹晒🫨搞到湯底有啲糊糊地🫣而個照燒雞扒係凍嘅(雞扒係另上)😤佢哋如果唔想被人發現塊雞扒係凍嘅,應該就唔好另上🤪杯珍珠奶茶個茶底係苦澀!小朋友就唔多啱飲!為咗唔好太浪費,我同亞女碗面都係求求其其食兩啖就俾錢走人😩
杯珍珠奶茶個茶底係苦澀!小朋友就唔多啱飲!
為咗唔好太浪費,我同亞女碗面都係求求其其食兩啖就俾錢走人😩
2023-11-18
2023-10-21 272 浏览
一坐低見到個餐牌就知道瀨嘢,乜嘢拌麵又加麻辣😂攞明大陸扮日本😂我叫咗碗叉燒拉麵試同一杯凍奶茶試吓,碗麵水汪汪又冇味,杯奶茶我飲咗一啖就放棄~係奶水,仲要係冇味嘅奶水😆
2023-10-07 272 浏览
餐牌好似好正常但好難食😂😂中左伏試左饅魚飯同雞扒拉麵,好難得咁難食飯好硬,有個炒蛋,炒蛋普通茶整得好食好多,饅魚係現成超級市場買返黎整熱果種,而且份量好少。野飲係假味,唔好飲😂已試味,希望大家唔好中伏😂
餐牌好似好正常但好難食😂😂中左伏
試左饅魚飯同雞扒拉麵,好難得咁難食
野飲係假味,唔好飲😂

已試味,希望大家唔好中伏😂
饅魚饅
2023-10-04 270 浏览
依間餐廳只提供兩種味道:撈麵好咸;拉麵白烚咁無味,連牛肉同叉燒都好似水煮咁。難食得黎又唔熱喎碗麵,完全唔知點解咁都拎得出黎比人食??真係好難食,佢麵口感又唔好,我煮個麵都好食過佢,咁既價值賣出黎,哇!呃錢呀!!浪費食材!!唔會再食!大伏!!!到個雞排,勁普通就咁煎煎佢,是旦淋d好咸既汁上去就算,唔掛得前面果台食左幾啖就走,留底再一大半野食無野,我食幾啖就明,個個客都罵緊哇咩咁難食既😂😂好救命,好耐無食過咁難食既野

2023-10-01 239 浏览
本身三個朋友諗住快食晚餐,間舖頭又唔使等位,所以諗住入去試吓,點知超級中伏!中伏!中伏!每人嗌咗一個拉麵同埋一杯嘢飲,未加一平均每人要$76!如果啲拉麵首先唔係自己做,啲拉麵係硬到一個點,我仲以為係未熟😅豚肉拉麵等於一個白烚豚肉!餃子拉麵啲餃子硬到一個點好似石頭咁樣!最後一幅相係我食淨拉麵嘅份量,完全未試過去一間食拉麵地方可以食剩咁多拉麵😡

2023-10-01 160 浏览
我地堂食叫佐2碗拉麵,1雞扒1燒豚肉來到發現豚肉的邊有青色嘅嘢,我地就叫職員换。第二碗雞扒個拉麵湯有隻蚊滋!個職員拎去厨房,仲係呢個唔係蚊即係紫菜嚟嘅。我地嗰碗嘢明明就無紫菜!聽到廚房嗰邊話”識唔識食㗎 咩蚊滋啊 係紫菜嚟㗎”最衰我無第一時間影相!就叫佐職員嚟。到上返碗豚肉,又卑我發現有問題,有印,成個藍色印!我男朋友試佐一啖,佢話世界上最難食嘅拉麵!於是我地咩都無食就走佐!好嬲!好污糟 根本唔應該開張!垃圾!!!!
我地堂食叫佐2碗拉麵,1雞扒1燒豚肉
來到發現豚肉的邊有青色嘅嘢,我地就叫職員换。
最衰我無第一時間影相!就叫佐職員嚟。
到上返碗豚肉,又卑我發現有問題,有印,成個藍色印!
我男朋友試佐一啖,佢話世界上最難食嘅拉麵!

2023-09-29 94 浏览
近近地去試下, 但就失望而回, 不推薦 食物 : 慢燒雞扒拉麵 $62 + 金桔檸檬啫喱冰冰(加配) $12 ~ 雞扒味道不錯, 肉滑皮脆, 但碟底有很多油, 而拉麵味道一般, 湯底及麵質都唔好食, 溏心蛋唔完整 煎餃拉麵 $58 + 凍檸檬茶(加配) $8 ~ 煎餃味道正常, 麵質及湯底都唔好食 環境 : 佈置好日式, 座位都舒服乾淨 地點 : 餐廳在TKO GATEWAY, 由MTR行過來約6分鐘 服務 : 職員有禮貌 價錢 : HK$154/2人 (包加一服務費)
近近地去試下, 但就失望而回, 不推薦
環境 : 佈置好日式, 座位都舒服乾淨
服務 : 職員有禮貌
價錢 : HK$154/2人 (包加一服務費)
煎餃拉麵
慢燒雞扒拉麵
2023-09-22
2023-09-24 117 浏览
我們在這家餐廳的入座體驗真是令人失望。我和我的朋友一起前往,希望能享受一頓美味的晚餐,但我們等待入座的時間實在太長了。不僅僅是我們,還有其他兩位客人也在等待,而我們只是等待兩個號碼,卻等候超過了20分鐘。這樣的等待時間對於一家餐廳來說實在是過長了。我們看到其他桌的客人進入並坐下,而且多次看到幾枱人離開,卻讓我們在門口等待著。這種等待時間不僅讓我們感到不耐煩,也讓我們對這家餐廳的效率產生了質疑。作為客人,我們期望在一家餐廳享受著良好的服務和舒適的用餐環境。然而,這次的入座體驗讓我們感到沮喪和不滿。希望這家餐廳能夠改善他們的入座流程,提高效率,確保客人能夠順利入座並享受美食。

2023-09-24
2023-09-20 164 浏览
自問都中意食拉麵,亦試過香港唔少既拉麵店。見到坑口呢間近期開既舖頭,雖然聽其他人講過係唔好食,但都要自己試過先知,所以就去左食。首先講衞生既問題,啲碟一抹成pat紅油,一黎已經嚇親。食物方面,嗌左個雞扒拉麵同埋煎餃子,餃子炸得好犀利,唔係傳統果隻日式煎餃,個人就麻麻地。雞扒拉麵係地獄級難食,雞扒未熟都夠膽上菜,個湯底好淡,幾乎係水加辣油溝出黎既野,唔知飲緊啲咩,屋企求其煮個福麵都好肯定好食過佢(最後取消左個拉麵,果斷離場)。呢間舖可以用失敗兩隻字形容,仲好意思玩台日fusion,快啲執左佢。
唔熟既煎雞扒
2023-09-16
  • 唔熟既雞扒
2023-08-30 175 浏览
諗住新開就試下,大伏!唔好食!拉麵 : 麵底好似係樓下街市買果d 工廠黃拉麵,無特色,又唔彈牙。湯 : 湯底又係味精湯,無豬骨味,好似我買出前一丁豬骨湯咁。食完勁口渴。叉燒:不過不失肉幾塊,有d𡁻口,味道一般。餃子:明明話煎餃子,點知係炸餃。 都算,炸都炸唔脆!價錢:貴! $116食d 咁既質素,食完又唔飽,無下次。叫得做麵匠就應該對麵有要求。
諗住新開就試下,大伏!唔好食!

叉燒:不過不失肉幾塊,有d𡁻口,味道一般。

餃子:明明話煎餃子,點知係炸餃。 都算,炸都炸唔脆!

豚肉燒拉麵