2019-05-08
朋友話想食清d所以就揀左呢道。睇報導話呢道個廚係酒店道做過,但整體上成個experience都係令人失望既。首先環境比較其他素食自助餐差,好迫好嘈都算啦,拎野食重要好似輪米咁。我地入座既時候大約八點,差唔多半場既人都同一時間係道拎野食,可想而知場面係幾迫狹見到排野食要排咁耐,搞到個個都好似要咩都一次過夾晒番去咁,睇見都覺得心煩食物區d枱面又污糟邋遢,但等拎野食既人太多,d侍應根本唔會行到過去執。野食款式都唔算多,不過要有既都有啦,中西式加沙律甜品,雖然大部分都係一般甚至係水準以下既質素。素食唔代表係無味,但呢d乜野調味都無既漢堡就真係經典最唔滿意係佢地所有食物既羹同夾都係大兜亂放埋係同一個碟上面,可以隨便拎黎夾咩都得。有d人用完個夾黎拎沙律下一個人又會用黎夾甜品,點會有d咁既安排你話兩三碟炸物share一個夾都okay啦,但咸甜食物都要用同一個餐具去夾,真係不了啦128一位其實出面有好多環境好d食物質素高d既地方,唔係住附近既各位真係唔需要專登過黎食