2020-05-23
瞓醒突然間好肚餓,就約埋個朋友去咗屋企附近搵嘢食。打開餐牌見到很多也非常吸引本身我其實對鵝肝要求都好高嘅,好怕煎得太乾,但係呢個多士嘅口感好特別上面嘅和牛味道好特別,鵝肝煎得啱啱好絕對唔會覺得好乾同埋下面嘅多士亦都唔會話太多油,份量非常之多!食完之後仲有鵝肝餘韻留係口腔,真係要比100分另外個意粉帶子真係好大粒,香草味好濃郁香草味同帶子味加埋真係不得了凍咖啡也調得很好,飲落香濃的咖啡味,喺咁熱嘅天氣之下真係非常解暑另外因為最近疫情嘅關係我會對餐廳嘅清潔度要求特別,入到去店員都好有禮貌咁幫我哋量體溫亦都俾咗消毒酒精我哋亦見到店舖入邊嘅清潔做得非常之足夠亦都有一啲隔板隔住座位丶所以我都食得非常之安心本身餐廳我見到應該間唔中會有live Band嘅演出因為可能係日頭嘅關係啦當然就冇出現丶但我相信如果夜晚一邊食野一邊聽住表演氣氛一定會中更好