2024-12-10 151 浏览
時常經過旺角Black Coffee都被門口的人龍擊退,難得今日未出現人龍,火速入內吃個晚飯。Iced Mocha成年人的口味,朱古力味香濃帶點微苦,味道濃醇。Iced Matcha Latte無添加糖的Matcha Latte,喝得到抹茶的淡淡苦澀,入口順滑。Handmade Beef & Portobello Burger w/French Fries厚厚的牛肉漢堡配上同樣厚厚的大啡菇,口感很豐富。漢堡滿滿的肉汁,每口都很JUICY。自家製忌廉磨菇貓耳朵意粉配慢煮口水雞扒口水雞扒好好吃~~微微的麻辣很香口,雞扒嫩滑不柴貓耳朵意粉很煙韌,掛汁力十足,好吃!Dirty TiramisuRum味很突出,我很喜歡這種不加魚膠粉的Tiramisu,入口綿密微甜,連擺盤的朱古力漿也很好吃。難怪長期都有人龍,的確值得一試!
時常經過旺角Black Coffee都被門口的人龍擊退,
難得今日未出現人龍,火速入內吃個晚飯。
Iced Mocha
成年人的口味,朱古力味香濃帶點微苦,味道濃醇。
Iced Matcha Latte
厚厚的牛肉漢堡配上同樣厚厚的大啡菇,口感很豐富。
漢堡滿滿的肉汁,每口都很JUICY。
自家製忌廉磨菇貓耳朵意粉配慢煮口水雞扒
口水雞扒好好吃~~微微的麻辣很香口,雞扒嫩滑不柴
貓耳朵意粉很煙韌,掛汁力十足,好吃!
Dirty Tiramisu
Rum味很突出,我很喜歡這種不加魚膠粉的Tiramisu,
入口綿密微甜,連擺盤的朱古力漿也很好吃。

難怪長期都有人龍,的確值得一試!
自從office搬返返嚟旺角之後,我就成日都同事嚟食廣華街呢間好出名嘅coffee shop☕️餐廳以簡單型格黑色🖤做主題,呢度唔單止杯咖啡☕️出名,佢嘅疏乎厘班戟🥞同埋意粉🍝都好好味㗎😋🔸Soup🔸忌廉蘑菇🍄‍🟫湯,夠creamy 又濃味🔸 Tomato Pepperoni Orecchiette🔸 🔸蕃茄辣肉腸貓耳朵🔸蕃茄醬酸酸甜甜又開胃,加入辣肉腸就更加惹味,貓耳朵粉煮得啱啱好,咬落少少煙靭,有彈性🔸 Mince Chicken & Shrimp 🦐 Cake Pesto Spaghetti 🔸🔸自家製免治雞蝦餅青醬意大利粉🔸將免治雞肉及蝦肉混合造成餅狀,配上青醬,喜歡青醬嘅羅勒葉獨特香味,意粉口感彈牙🥰🔸Hojicha Moffle w/ Vanilla Ice Cream 🔸🔸焙茶麻糬窩夫🧇配香草雪糕🍦🔸即叫即整嘅窩夫🧇外脆內軟,入面夾雜着煙煙韌韌嘅麻糬,仲食到香濃嘅焙茶味🌱,感覺冇咁heavy,加入冰凍嘅香草雪糕,好有冰火融和嘅感覺🥰🔸70% Belgium Dark Chocolate Dirty Soufflé Pancakes🔸🔸70%比利時髒髒黑朱古力日式疏乎厘班戟🔸兩

🔸Soup🔸
忌廉蘑菇🍄‍🟫湯,夠creamy 又濃味

🔸自家製免治雞蝦餅青醬意大利粉🔸

🔸焙茶麻糬窩夫🧇配香草雪糕🍦🔸

🔸70%比利時髒髒黑朱古力日式疏乎厘班戟🔸
兩件充滿蛋味嘅疏乎厘pancake,淋上香濃嘅黑朱古力醬,味道濃得來又唔算太甜,疏乎厘夠綿軟又充滿蛋香,做得非常出色👍🏻

🔸 Flat White Coffee🔸
🔸 Hazehut Coffee🔸
食完意粉🍝,又有甜品,再嘆埋杯香濃咖啡☕️非常滿足嘅午餐啊!

2024-12-04
2024-12-07 195 浏览
## 美食推薦 | Food Recommendations這次點了幾道特別的菜,首先是紅菜頭藜麥沙律配香煎虎蝦。色彩繽紛的紅菜頭搭配上藜麥,口感清新,再配上香煎虎蝦,簡直是一道健康又美味的菜品。 This time I ordered a few special dishes. First up was the Beetroot Quinoa Salad with Tiger Prawn. The vibrant beetroot paired with quinoa offered a refreshing taste, and the seared tiger prawn made it a healthy yet delicious dish. 然後是另加香蒜牛油炒意粉。意粉煮得剛剛好,Q彈有勁,搭配上香濃的蒜香牛油,讓人一口接一口,根本停不下來。 Next was the Extra Garlic Butter Spaghetti. The pasta was cooked to perfection, al dente and chewy, mixed with rich

Next was the Extra Garlic Butter Spaghetti. The pasta was cooked to perfection, al dente and chewy, mixed with rich garlic butter, making it irresistible.

## 熱菜推薦 | Hot Dish Recommendations
接著是黑芝麻椰漿烤雞瑪沙箏。這道菜特別有趣,黑芝麻與椰漿的組合讓人驚喜不已。雞肉鮮嫩多汁,佐以特製的醬料,每一口都能感受到濃郁的異國風情。

Following that was the Black Sesame Coconut Paste Chicken Tikka Masala. This dish was especially intriguing with its unique combination of black sesame and coconut. The chicken was tender and juicy, marinated in a special sauce, each bite bursting with exotic flavors.

最後是難漢堡。這款漢堡真的是驚艷到我了。漢堡包裡夾著多汁的雞肉,再配上特製的醬料和新鮮的蔬菜,每一口都能感受到滿滿的幸福感。

Lastly, the Saliva Chicken Burger truly amazed me. This burger was packed with juicy chicken, special sauce, and fresh vegetables. Every bite was full of happiness.

Check-in 地點: Black Coffee
廣華街3號地下3號舖

#BlackCoffee #HKFoodie #CafeHoppingHK #HongKongEats #FoodieAdventure

2024-12-07 180 浏览
呢間Cafe小店喺旺角廣華街轉角位,店舖用上黑色型格主色調,門面比較低調~餐廳主要以意粉、意大利飯同burger🍔為主,重頭戲當然係佢哋嘅甜品,有多款窩夫同日式疏乎厘,專程嚟試佢哋嘅甜品都唔過分😆!-——————————————🍗◖水牛城雞翼(8隻)◗ $88有8/12隻可以揀,水牛城雞翼裹滿醬汁,微辣夠惹味🫓◖印度香飯配黑芝麻椰漿烤雞馬沙拿◗ $128粒粒分明嘅印度香飯配上椰漿烤雞馬沙拿,雞塊大大塊而且份量又多,加咗椰漿去煮,肉質口感更順滑,醬汁偏淡味少少,略嫌咖喱味唔夠出~🧇◖黑芝麻醬窩夫配香草雪糕(全)◗ $104可以睇返自己幾多食飽,叫半份/全份嘅窩夫,而且外邊脆卜卜,黑芝麻味超出,食到粒粒芝麻粉,超足料!可以配上雪糕同吉士醬一齊食!🍩◖自家製蘋果金寶拖肥醬日式疏乎厘班戟◗ $102日式疏乎厘班戟鬆軟動L,空氣感十足,免層係蘋果金寶拖肥醬,蘋果同玉桂嘅味道好夾,仲有少少餅乾碎,口感更正!🫖◖柚子烏龍茶◗ $48成壺熱茶上,用三角茶包沖泡,幾清香解膩,啱晒同甜品一齊叫~🌟Encore指數:8.7/10
-——————————————
🍗◖水牛城雞翼(8隻)◗ $88
有8/12隻可以揀,水牛城雞翼裹滿醬汁,微辣夠惹味

🫓◖印度香飯配黑芝麻椰漿烤雞馬沙拿◗ $128

🧇◖黑芝麻醬窩夫配香草雪糕(全)◗ $104

🍩◖自家製蘋果金寶拖肥醬日式疏乎厘班戟◗ $102

🫖◖柚子烏龍茶◗ $48
成壺熱茶上,用三角茶包沖泡,幾清香解膩,啱晒同甜品一齊叫~

🌟Encore指數:8.7/10
2024-12-07 187 浏览
Black Coffee絕對係間低調高質cafe牛油果醬沙律 - 沙律菜新鮮嫩綠爽脆,配蕃茄仔、蘋果粒同牛油果醬又開胃又清新椰菜花湯 - 香濃椰菜花味,好飲又健康自家製蘑菇忌廉貓耳朵意粉配口水雞扒 - 口水雞扒幾特別幾有創意,味道好夾,燒得好好;貓耳朵意粉口感好好,汁濃而不膩自家製提拉米 - 濃濃嘅酒香同咖啡香,餅底鬆脆,整體口感順滑,高質自家製黑芝麻醬日式疏乎厘班戟 - 蛋香同芝麻味都好濃,口感勁鬆軟得嚟亦有咬口,好好食意式鮮奶咖啡 - 味道香濃,口感順滑榛子鮮奶朱古力 - 榛子同朱古力味都好突出環境舒適,服務亦好,值得推介
Black Coffee絕對係間低調高質cafe

椰菜花湯 - 香濃椰菜花味,好飲又健康

意式鮮奶咖啡 - 味道香濃,口感順滑
榛子鮮奶朱古力 - 榛子同朱古力味都好突出

環境舒適,服務亦好,值得推介
2024-12-05 342 浏览
簡直就係黑色狂迷!可以講係黑中襯黑🖤Cafe好多野都係以黑色為主題,成間餐廳好有強烈感🖤🍫Cocktail - Baileys mocha $68呢杯cocktail用Dark chocolate, baileys, milk, espresso調出黎,飲落有強烈嘅咖啡味之餘,黑朱古力個種苦同香係令到成杯好好飲☕竹炭黑芝麻鮮奶 $48拉花靚,顏色微灰色好特別,黑芝麻嘅味道香同出,奶泡加左落去飲落又幾滑幾好飲🍔手打牛肉及原隻大蘑菇漢堡配薯條 $139夠高夠立體完整,竹炭嘅漢堡包身好有特色中間有手打牛肉之餘大蘑菇加埋芝士同蕃茄未食已經覺得吸引竹炭包食落比想像中軟熟,手打牛肉夠厚實又有肉汁,食落整體都係香又好食而且濕潤。🍝蘆筍帶子墨汁意粉 $129意粉夠多墨汁,食落有墨汁鮮。唔一樣顏色嘅蘆筍同帶子帶黎強烈嘅鮮明感,同墨汁意粉好有對比。輕輕煎香嘅帶子幾香,肉感厚。蘆筍雖然得兩條,但食落都好新鮮。🧇朱古力麻糬窩夫朱古力雪糕 $76最後點左款甜品,連甜品都係以深色為主題。麻糬窩夫食起上黎好煙韌,窩夫皮夠脆夠熱,配埋個朱古力雪糕冰火咁食好香朱古力味。

簡直就係黑色狂迷!可以講係黑中襯黑🖤

Cafe好多野都係以黑色為主題,成間餐廳好有強烈感🖤

🍫Cocktail - Baileys mocha $68

竹炭黑芝麻鮮奶

☕竹炭黑芝麻鮮奶 $48

🍔手打牛肉及原隻大蘑菇漢堡配薯條 $139
夠高夠立體完整,竹炭嘅漢堡包身好有特色
中間有手打牛肉之餘大蘑菇加埋芝士同蕃茄未食已經覺得吸引

🍝蘆筍帶子墨汁意粉 $129

🧇朱古力麻糬窩夫朱古力雪糕 $76
2024-12-02
竹炭黑芝麻鮮奶
2024-12-04 147 浏览
小店於2020年創立,主打咖啡同西式料理,另有多款特色甜點供應。裝潢以型格嘅黑色為主調,連餐具同嘢食都有好多黑色元素🤣 店內環境唔大,食物價格合理,適合約朋友聚餐。前菜有香煎大蝦青蘋果牛油果醬沙律,醬汁已混合好,味道酸甜,蝦仁爽彈,沙律新鮮,感覺開胃。主食有BBQ汁煙燻豬腩窩夫三文治,窩夫軟熟,配搭鹹香,肥瘦適中嘅豬腩,連同番茄同青瓜,口感豐富,性價比高。甜品控表示一定要留肚食甜點。梳乎里班㦸份量十足,食落濕潤綿密,帶有空氣感,檸檬忌廉吉士醬酸甜開胃。私心推介焙茶麻糬窩夫,味道濃郁,麻糬Q糯,搭配雪糕好夾。草莓千層酥都唔錯,酥脆可口,咔咔聲咁,完全唔膩。

2024-11-28 316 浏览
今日要分享一間我覺得甜品好好食嘅cafe,回訪又回訪嘅最大原因係掛住佢哋嘅甜品🥹同我一樣咁鍾意食甜野嘅一定要bookmark啦😉▫️焙茶麻糬窩夫配香草雪糕 ($76)👑煙韌控一定一定要叫!食過好多麻糬窩夫只係喺窩夫入面加少少麻糬粒,呢度嘅麻糬窩夫係真係夾住一大舊麻糬!咬落去先係窩夫嘅鬆脆口感,再嚟就食到煙韌軟糯嘅麻糬🤤我叫咗半份,滿足得嚟份量又岩岩好唔會滯。而焙茶味都超級濃郁,無論係窩夫定麻糬都充滿住焙茶香濃甘苦嘅茶味😍▫️Tiramisu日式疏乎厘班戟 ($108)一上枱就聞到好香朱古力味,賣相亦都好靚,不愧為餐廳名物😎梳乎厘食落超級柔軟,蛋香濃郁。上面鋪滿Oreo碎同朱古力粉,仲有細個成日食嘅黑白配,幾分鐘就清曬成碟😋▫️自家製蘑菇忌廉汁貓耳朵意粉 配慢煮口水雞扒 ($129)貓耳朵粉可以話係我最鍾意嘅意粉種類,貪佢煙韌有咬口🤤蘑菇忌廉汁好creamy,香味濃郁,沾滿每一粒貓耳朵粉。記得要加埋餐廳招牌嘅慢煮口水雞扒,一上枱已經聞到孜然同麻辣香味,惹味得嚟唔會好辣。雞肉肉質軟嫩,鮮嫩多汁,嚟到都要一試!▫️自家製煙燻豬腩配黑啤意大利飯 ($138)食到淡淡嘅黑啤味,豚腩片好入味,食到濃郁嘅煙

▫️焙茶麻糬窩夫配香草雪糕 ($76)

▫️Tiramisu日式疏乎厘班戟 ($108)

▫️自家製煙燻豬腩配黑啤意大利飯 ($138)
食到淡淡嘅黑啤味,豚腩片好入味,食到濃郁嘅煙熏木味,重口味人士啱曬😎
  • 焙茶麻糬窩夫配香草雪糕
2024-11-28 265 浏览
呢度係以黑色為格調係又有甜品又有主食既西餐廳淨係見到個震揗揗嘅疏乎厘已經令人大快人心不過我哋都嗌咗啲主食🧡香煎三文魚配檸檬汁忌廉芝士意大利飯呢個啲意大利粉好Creamy每一啖都有大量芝士同埋忌廉嘅味道咁啱有啲檸檬汁,就減少油膩感覺三文魚煎到好香 塊皮係脆嘅🧡芝士手打牛肉漢堡原來係用咗黑色嘅漢堡皮 口感更加煙靭入邊有好Juicy嘅 牛肉漢堡仲有豐富嘅芝士、蕃茄、生菜夾雜埋一齊就啱啱好🤎Tiramisu日式疏乎厘pancake就係呢個震揗揗嘅疏乎厘蛋白同埋麵粉嘅比例啱啱好 令到個皮係有少少煙韌度 入邊就可以係半熟嘅感覺一路食都覺得啲蛋香味好濃郁仲有啲曲奇餅碎 食落更加多咗重口感🤎蘋果金寶法式千層酥配香草雪糕呢個又係好誇張嘅 啲千層酥好香一片夾雜着香甜嘅蘋果肉仲有雪糕 又凍又熱 💚抹茶Latte 又靚靚嘅熊熊
呢度係以黑色為格調
係又有甜品又有主食既西餐廳
淨係見到個震揗揗嘅疏乎厘已經令人大快人心
不過我哋都嗌咗啲主食
🧡香煎三文魚配檸檬汁忌廉芝士意大利飯
呢個啲意大利粉好Creamy
每一啖都有大量芝士同埋忌廉嘅味道
咁啱有啲檸檬汁,就減少油膩感覺
三文魚煎到好香 塊皮係脆嘅

🧡芝士手打牛肉漢堡
原來係用咗黑色嘅漢堡皮 口感更加煙靭
入邊有好Juicy嘅 牛肉漢堡
仲有豐富嘅芝士、蕃茄、生菜
夾雜埋一齊就啱啱好

一片夾雜着香甜嘅蘋果肉
仲有雪糕 又凍又熱
💚抹茶Latte 又靚靚嘅熊熊
2024-11-25 302 浏览
同朋友約旺角短聚食個午餐,旺角Black Coffee食個非常唔錯,今次都揀呢度食午餐。以黑色型格主調裝潢,高樓底,落地玻璃窗,感覺開揚舒適。🌟手打牛肉及原隻大蘑菇漢堡配薯條餐廳好貼心,表示可以對半切開。手打漢堡好大好香濃牛味,加埋大啡茹更加多汁香濃,食落好juicy。🌟香煎三文煎配檸檬芝士忌廉意大利飯好欣賞呢道意大利飯,濃厚忌廉奶香,融入飯入邊,有顆粒感而又較軟口感。🌟Latte🌟Cappuccino 必飲咖啡,非常Nutty,堅果香味濃郁,飲落去酸味同苦味都平衡得剛剛好。🌟Tiramisu Cream Soufflé Pancake必點甜品,疏乎厘食落非常輕盈,口感軟滑,上面嘅Tiramisu帶來另一種滑溜嘅口感。整體係非常之值得encore嘅餐廳,食物質素高,咖啡好飲,連甜品都咁好食。

以黑色型格主調裝潢,高樓底,落地玻璃窗,感覺開揚舒適。

🌟手打牛肉及原隻大蘑菇漢堡配薯條

🌟香煎三文煎配檸檬芝士忌廉意大利飯

🌟Latte
🌟Cappuccino

2005 浏览
2024-11-14
午餐
2024-11-23 218 浏览
用心製作,值得一試既Cafe每樣野食都有小驚喜尤其係黑啤意大利飯幾好食🥳甜品疏乎厘班戟口感都好好🖤✨慢煮口水雞 $50🖤推薦!辣度不高~調味輕輕的,但足夠香口🤤雞肉夠哂香滑,係我鍾意嘅口味!✨自家煙燻豬腩配黑啤意大利飯 $138🖤推薦!好少可覺得意大利飯好食😍意大利飯係半生熟狀態口感稍硬,調味帶點甜甜,好食豬腩肉香軟,整體口感出色!✨水牛城雞翼 (8pcs) $88酸酸濃厚嘅水牛城醬汁條脷有輕微麻麻既感覺比較重口味朋友表示好鍾意,我就還好✨自家製黑芝麻醬日式疏乎厘班戟 $102🖤推薦!黑芝麻醬略嫌比較甜疏乎厘班戟充滿空氣感兼有濃濃蛋香!下次會試埋其他口味既班戟🤤✨黑糖焙茶鮮奶 $48 ✨宇治抹茶鮮奶 $52 茶味偏濃,鮮奶比例剛好
用心製作,值得一試既Cafe
每樣野食都有小驚喜
尤其係黑啤意大利飯幾好食🥳
甜品疏乎厘班戟口感都好好🖤

✨慢煮口水雞 $50
🖤推薦!辣度不高~
調味輕輕的,但足夠香口🤤
雞肉夠哂香滑,係我鍾意嘅口味!

✨自家煙燻豬腩配黑啤意大利飯 $138
🖤推薦!好少可覺得意大利飯好食😍
意大利飯係半生熟狀態
口感稍硬,調味帶點甜甜,好食
豬腩肉香軟,整體口感出色!

✨水牛城雞翼 (8pcs) $88
酸酸濃厚嘅水牛城醬汁
條脷有輕微麻麻既感覺
比較重口味
朋友表示好鍾意,我就還好

✨自家製黑芝麻醬日式疏乎厘班戟 $102
🖤推薦!黑芝麻醬略嫌比較甜
疏乎厘班戟充滿空氣感
兼有濃濃蛋香!
下次會試埋其他口味既班戟🤤

✨黑糖焙茶鮮奶 $48
✨宇治抹茶鮮奶 $52
茶味偏濃,鮮奶比例剛好
2024-11-23 196 浏览
晚餐想去cafe 食就揀左油麻地一間cafe店內樓頂好高感覺偌大🫧竹炭黑芝麻鮮奶少少甜甜地飲落去有香香黑芝麻味濃濃的鮮奶味🫢🫧芒果手搖冰茶新鮮芒果手摇冰茶飲落冰凍🥶🫧自家製蘑菇忌廉汁貓耳朵意粉香濃蘑菇忌廉汁香香地配上貓耳朵意粉🫧香煎三文魚配檸檬汁忌廉芝士意大利飯三文魚煎得好香🫢配上檸檬汁🤗意大利飯吾硬軟硬適中🫧法式千層酥日式疏乎厘班戟甜甜脆脆的法式千層酥配上充滿空氣感的日式疏乎厘班戟地點近旺角東站或油麻地站由旺角東站得去大約10分鐘坐東鐵線都十分方便哦😬推薦🫧香煎三文魚配檸檬汁忌廉芝士意大利飯🫧自家製蘑菇忌廉汁貓耳朵意粉🫧竹炭黑芝麻鮮奶

晚餐想去cafe 食

🫧香煎三文魚配檸檬汁忌廉芝士意大利飯
🫧自家製蘑菇忌廉汁貓耳朵意粉
🫧竹炭黑芝麻鮮奶
2024-11-20 205 浏览
黑布小巷最近係觀塘同旺角都開左新分店,一直都人氣高企,我就去番舊店大角咀食,以為大角咀偏d唔洗排隊,點知一樣要等呀。芝士吞拿魚粟米蛋餅($42)坦白講,佢每一樣食品我都好鐘意食,特別係蛋餅真係世一,外層塊皮唔會好似其他餐廳咁乾爭爭,第二層就係蛋,再咬入去就係爆餡吞拿魚、芝士、粟米,太好味!。慢烤雞腿芝士蛋吐司($56)呢款係佢地嘅招牌菜,又係勁勁勁好味,外層係toast左嘅吐司,同樣地唔會又乾又硬,入面塊雞腿好juicy又滑,由於佢又係勁爆餡,要有心理準備隻手會食到污糟曬 😆。蕃茄紅燒牛肉麵($88)餐牌寫住用咗100%蕃茄湯,濃得黎又唔會食到好口渴。另外呢度嘅自家製飲品都好值得試,我鍾意無糖桂花烏龍茶,飲品同小食可以用優惠價加購架。📍黑布小巷 (大角咀)大角咀大全街58號地舖。

芝士吞拿魚粟米蛋餅($42)

慢烤雞腿芝士蛋吐司($56)

蕃茄紅燒牛肉麵($88)
餐牌寫住用咗100%蕃茄湯,濃得黎又唔會食到好口渴

📍黑布小巷 (大角咀)
大角咀大全街58號地舖
2024-11-06
2024-11-18 324 浏览
每次去旺角都會去呢間餐廳食~每次都大排長龍🥹你就知好味啦😋雙重芝士蕃茄意粉配自家製口水雞扒必點🌟口水雞扒味道麻麻辣辣,令人一口接一口吃🥰意粉掛滿蕃茄汁,每一口還有雙重芝士的味道👅很邪惡得配搭🥹手打牛肉漢堡扒及原隻大蘑菇漢堡配薯條超巨型的漢堡🍔用上竹炭麵包配上新鮮手打的漢堡扒,肉汁多到流出來💧 配上生菜及蕃茄味道很清新!而薯條是我喜歡的粗薯條🍟檸檬忌廉吉士日式梳乎里班戟必點🌟新口味很清爽,即叫即整的疏乎厘pancake軟綿綿,蛋味濃郁😋必點🌟白桃手搖冰茶及宇治抹茶鮮奶咖啡冰茶很消暑解渴而latte味道很濃厚👍🏻
每次去旺角都會去呢間餐廳食~每次都大排長龍🥹你就知好味啦😋

雙重芝士蕃茄意粉配自家製口水雞扒

手打牛肉漢堡扒及原隻大蘑菇漢堡配薯條

檸檬忌廉吉士日式梳乎里班戟

白桃手搖冰茶及宇治抹茶鮮奶咖啡
冰茶很消暑解渴而latte味道很濃厚👍🏻
回頭度🍪8/10|人均消費💰~$100-150-👍🏻自家制髒髒Tiramisu $68賣相已經好精緻吸引😍一入口就感受到濃濃嘅酒香🥂仲有滿滿嘅朱古力醬同脆脆🍫大滿足 但就有啲細份🥲味道🌕🌕🌕🌕🌗-👍🏻喇沙汁炒意粉配虎蝦仁 $135個汁幾惹味同埋有少少椰香🥥個意粉都炒得乾身 唔會太濕🍝蝦都爽口 同埋鐘意佢冇殼🍤但係可以加啲辣🌶️味道🌕🌕🌕🌕🌑-👍🏻抹茶鮮奶 $48抹茶味好重🍵奶都夠滑😋味道🌕🌕🌕🌕🌗-整體味道🌕🌕🌕🌕🌗抵食🌕🌕🌕🌗🌑
回頭度🍪8/10|人均消費💰~$100-150
👍🏻自家制髒髒Tiramisu $68