2021-08-25
🎈Bro’s Cuisine#觀塘 #西餐 #意粉 #食好西之選 #hkfoodie #hkig #ilovetoeat #enjoy #happymoment #tasty #hkrestaurant今日走咗去觀塘搵好嘢食,見到朋友介紹話呢度有間餐廳,係酒店給嘅大廚,但係都係平民價錢😍所以就忍唔住走咗過去試吓!!我哋叫咗兩個意粉辣茄醬意大利粉 同牛肝菌忌廉汁意大利粉😍😍另外仲加咗一個田螺焗甜薯😍😍意粉做得好出色,係呢間餐廳好獨有嘅醬汁!好似係自家製嘅😍而且意粉嘅硬度適中!依然保持好有咬口!再加上醬汁同意粉味道好夾!超鍾意😍😍😍另外嗰個田螺焗甜薯嘅薯蓉都好香好甜!田螺都好有咬口😍😍整體來講係好有驚喜嘅一餐!!
🎈Bro’s Cuisine