至尊漢堡$88話明至尊份量一定路少,係餐牌到已經見好大個。所有食物係即叫即做,需要等候。等左15分鐘到就有啦。黎到所有野都熱,但忍唔住食薯條先,佢既薯條係避皮同出面既唔同,質感同味道都好好多,我試朋友既薯格係好脆好好食又熱新鮮,呢$20淨係加係薯格都抵。到食漢堡時因為太大個,所以分開兩層食佢既肉係新鮮好多肉汁留出黎,出面既漢堡邊會有肉汁...呢間好正好好食,而且佢既洋蔥配菜炒得好好食,下次再食一定要叫佢多洋蔥。加$20套餐👍有薯條/薯格/沙律(推介薯格,好脆口。)仲有汽水添,可改樽裝烏龍茶+$5洋蔥圈一黎到太熱,要等陣先食得,佢洋蔥係炸得冧。做到外脆內軟,好多餐廳都做唔到,正👍
至尊漢堡$88

話明至尊份量一定路少,係餐牌到已經見好大個。
所有食物係即叫即做,需要等候。等左15分鐘到就有啦。

加$20套餐👍

有薯條/薯格/沙律(推介薯格
,好脆口。)
仲有汽水添,可改樽裝烏龍茶+$5

洋蔥圈

等候时间
15 分钟 (堂食)
  • 至尊漢堡
今日同朋友出咗大角咀買野,經過burgerman 因為架車泊咗喺附近所以就想搵間餐廳快快脆食完就走,經過見到依間既burger有好多選擇,所以入咗去叫咗一個burger黎share😝牛油果軟殼蟹漢堡($108)我哋叫咗一個牛油果軟殼蟹漢堡,軟殼蟹炸得好鬆脆啊,中間嘅牛油果熟度岩岩好吾會太硬,口感好清新,漢堡包皮外脆內軟,配埋佢既特製醬汁好正啊💕新鮮嘅蔬果配合邪惡嘅軟殼蟹配搭好特別又好食😛😛下次有機會要再過黎試埋其他burger😋
牛油果軟殼蟹漢堡($108)
2019-09-30
2019-10-03 21 浏览
今次嚟到位於大角咀既burgerman幫襯入到嚟一個乾淨簡單既裝修帶點舊式快餐店味道。鋪頭唔算大, 但五藏俱全, 環境唔錯。Burger嘅款式幾多, 而且仲有沙律🥗意粉薯條,叫左個飛驒牛漢堡日本飛驒牛漢堡 漢堡包嘅口感有別於其他地方嘅漢堡包, 漢堡飽上加左黑芝麻令到食既時候更香口,牛肉味道濃郁,牛肉脂肪同肉分佈得好均勻,好嫩口,而且肉汁非常豐富, 入面加左簿片磨菇, 口感不錯👍🏻中間配有碗豆苗代替生菜,就算同醬汁加埋一齊都非常爽脆,必叫👍🏻👍🏻旁邊既薯格即點即炸,非常新鮮, 香脆可口,份量十足👍🏻整體食物質素都不錯,價錢唔貴,支持小店😋
今次嚟到位於大角咀既burgerman幫襯

日本飛驒牛漢堡
旁邊既薯格即點即炸,非常新鮮, 香脆可口,份量十足👍🏻

整體食物質素都不錯,價錢唔貴,支持小店😋
男朋友講左想試E間burgerman好耐👦🏻🙆🏻‍♂️, 難得今日佢係附近收工就去試下啦😊 鋪頭唔算大, 但五藏俱全, 環境唔錯! Burger嘅款式幾多, 而且仲有沙律🥗意粉🍝薯條🍟, 我地叫左兩個burger🍔同一個小食😋日本飛驒牛漢堡🐂🍔, E個漢堡包嘅口感有別於其他地方嘅漢堡包, 首先牛肉味道濃郁而且肉汁非常豐富, 入面仲有簿片嘅磨菇, 口感已經好好, 最特別嘅係佢棄用左傳統嘅菜, 改用左碗豆苗嚟代替生菜, 就算同醬汁加埋一齊都唔會咁易霖, 保持菜嘅爽脆, 令到漢堡整體嘅口感昇華, 十分推介!!👍🏻👍🏻😋😋和牛漢堡🐂🍔, 我地加左$8加菠蘿🍍, 和牛漢堡嘅牛肉足量, 味道相比飛驒牛無咁濃郁, 但加左菠蘿有另一番清新嘅感覺炸薯格🥔, 熱辣辣炸得幾脆身, 而且幾大塊😊枱面有兩枝醬汁比你醮, 一枝係茄汁, 一枝係似千島醬加Tabasco嘅醬汁, creamy嘅醬汁帶點酸酸辣辣咁, 用嚟醮薯格薯條幾好味👍🏻😋沙律🥗, 沙律菜新鮮, 醬汁味道特別, 有d似蜜糖芥末加少許芝麻醬咁, 同沙律非常夾😋蕃薯條🍠🍟, 香脆可口, 甜甜嘅蕃薯味香甜味美, 份量十足!總結:食物質素好好, 店員服務唔錯,

總結:食物質素好好, 店員服務唔錯, 價錢唔貴, cp值高, 值得一讚嘅係佢e到有膠手套提供, 唔怕食完隻手會污糟😊👍🏻
2019-09-26
  • 蕃薯條
  • 飛驒牛漢堡
  • 薯格
大角咀依個地方真係好多好野食😙🍔Burger癮起.尋尋覓覓👀決定去試Burgerman🕺🏻-除左🐮牛肉漢堡, 仲有🦀牛油果軟殼蟹🐷豚肉🐔雞肉🐟炸魚柳🍄燒大菇等多款漢堡選擇🙌🏻加$20就可以配成套餐, 可以揀有皮薯條 / 薯格 / 田園沙律➕汽水👍🏻-💁🏻‍♀️和牛漢堡➕薯格漢堡包皮熱辣辣烘得夠脆🔥和牛漢堡煎得超級香⚠️ 嗰種牛.油香喺個口腔迴盪🤤入口即溶▫️好Juicy▫️溶化芝士包到塊和牛漢堡實一實🧀▫️仲有炸洋蔥絲薯格即叫即炸, 又邪惡又正😈-💁🏻‍♀️丹麥藍芝士漢堡➕田園沙律不嬲我都鍾意食藍芝士, 當然唔會放過依個漢堡🤗藍芝士漢堡Juicy, 比和牛漢堡少一份油膩感, 更能突出藍芝士嘅口感同味道❗️脆卜卜嘅煙肉為漢堡包加添口感🥓我仲揀埋配個健康田園沙律🥗-
大角咀依個地方真係好多好野食😙
🍔Burger癮起.尋尋覓覓👀
決定去試Burgerman🕺🏻
💁🏻‍♀️和牛漢堡➕薯格
漢堡包皮熱辣辣烘得夠脆🔥
和牛漢堡煎得超級香⚠️ 嗰種牛.油香喺個口腔迴盪🤤
薯格即叫即炸, 又邪惡又正😈

💁🏻‍♀️丹麥藍芝士漢堡➕田園沙律
不嬲我都鍾意食藍芝士, 當然唔會放過依個漢堡🤗
我仲揀埋配個健康田園沙律🥗

2019-09-16 35 浏览
朋友也喜愛牛肉,於是帶他到位於大角咀的《Burgerman》聚聚! 位於大角咀賽馬會附近~ 多達11款漢堡包😂,實在難挑選 — 和牛、飛驒牛、丹麥芝士、燒菠蘿雞腿、配魚、黑松露😍 有男士更可加配意粉、沙津等等 除了必有薯條外還有薯格、墨西哥玉米片選擇!日本飛驒牛漢堡 HKD 98 配薯條 日本高品質牛之一的飛驒牛,油脂分佈均勻,咬下去很Juicy,特色燒大菇漢堡 HKD 58 脆口麵包塗上牛油,中間層燒大大隻冬菇連著整塊芝士,檸檬茶 HKD 25來自美國無糖檸檬茶~ 很健康! 可樂 HKD 12地方須小但仍可堂食/外買,有桌、酒吧椅供客人用餐。

除了必有薯條外還有薯格、墨西哥玉米片選擇!
日本飛驒牛漢堡 HKD 98 配薯條

特色燒大菇漢堡 HKD 58
脆口麵包塗上牛油,中間層燒大大隻冬菇連著整塊芝士,
檸檬茶 HKD 25
來自美國無糖檸檬茶~ 很健康!

可樂 HKD 12

地方須小但仍可堂食/外買,有桌、酒吧椅供客人用餐。

2019-09-14 66 浏览
位於大角咀的隱士漢堡店已經到訪了幾次店面雖不大,但漢堡製作的用心好味每次想食漢堡都會來幫襯漢堡選擇蠻多的,價位大多在100元以內今天點了兩個漢堡招牌芝士漢堡肉質肥美,cheese 香滑順口,但之前食過的至尊漢堡還是心目中的第一名喔一旁的薯格炸的酥酥脆脆,邪惡十足,卻讓人一口接著一口,好好食招牌和牛漢堡和牛軟嫩肉身不過乾,一口咬下Juicy又滿足,內餡配上些許菜苗,解除了肉的膩,配起來恰到好處餐廳座位區總體而言漢堡味道好,食材佳,是用心經營的店家還會繼續來幫
位於大角咀的隱士漢堡店已經到訪了幾次
店面雖不大,但漢堡製作的用心好味
每次想食漢堡都會來幫襯

漢堡選擇蠻多的,價位大多在100元以內

今天點了兩個漢堡

招牌和牛漢堡

和牛漢堡

餐廳座位區

總體而言
漢堡味道好,食材佳,是用心經營的店家
還會繼續來幫
和牛漢堡
2019-09-13 29 浏览
聽我個朋友推介話呢間餐廳好好食,一於去試下。舖頭係大角嘴,店面細細,不過唔洗排隊。牆上好美國風。我地叫左鵝肝和牛漢堡($130)和水牛城雞肉漢堡($58),再加烏龍茶($12)。個鵝肝和牛漢堡好juicy。我平時好少有機會食鵝肝,呢度的鵝肝好大塊。咬落有d脆。塊牛排真係不得了,好厚肉,好新鮮,好多汁。我個friend教我先壓扁個包,然後先開始食。另外一個水牛城雞肉漢堡,肉就比較乾,靠塊番茄滋潤下。店員服務都算nice的,去得過!
聽我個朋友推介話呢間餐廳好好食,一於去試下。
舖頭係大角嘴,店面細細,不過唔洗排隊。
牆上好美國風。
個鵝肝和牛漢堡好juicy。
2019-09-10
用餐时段
2019-09-13 21 浏览
呢間burger之前都食過,見有新野又耐無食過burger,今次又走咗入去食。雖然小店唔大,但環境衛生,裝修都唔錯,小店只有高檯高凳,我腳短坐得比較辛苦啲😂今次同男朋友叫咗一個特級黑松露和牛漢堡、日本飛驒牛漢堡。特級黑松露和牛漢堡,賣相不算吸引,不過食落一啲都唔差,好重嘅牛肉味,加上好濃嘅黑松露醬,配搭一流!👍🏻日本飛驒牛漢堡,油脂味更重,肉質入口即溶,以小店價錢嚟講,絕對抵食!👍🏻由於怕食唔哂,所以同男朋友只係加咗一份薯條。

今次同男朋友叫咗一個特級黑松露和牛漢堡、日本飛驒牛漢堡。

由於怕食唔哂,所以同男朋友只係加咗一份薯條。
2019-09-13 50 浏览
大角咀常訪的食店,一定是吃burger的。半開放店舖,約有十個座位,坐下來吃,也不會太焗促。吃burger,二人同行,多數是share吃。故一定會點雙層,看上來與吃下去,也,自我感覺非常滿足。這夜又full house了,不過製作效率也很快。不消一會,至尊漢堡,出現了。店內所有桌上也供應一盒紙巾,手套。正宗的吃漢堡方式,應該是徒手拿著吧。麵包烘脆了其中一面,金黃可口。漢堡排厚度適中,煎至七分熟,內心呈粉紅色,帶少許肉汁。很感恩,餐廳水準一直保持著,跟想當年第一次吃的大同小異。吃漢堡,怎能不配炸物。在薯條與薯格之間,選了後者。都較少在本地吃漢堡的地方,吃到薯格,故有薯格供應的地方,必點!炸得香脆,色澤鮮明。

大角咀常訪的食店,一定是吃burger的。
半開放店舖,約有十個座位,
坐下來吃,也不會太焗促。

吃burger,二人同行,多數是share吃。
故一定會點雙層,看上來與吃下去,
也,自我感覺非常滿足。

這夜又full house了,不過製作效率也很快。
不消一會,至尊漢堡,出現了。

店內所有桌上也供應一盒紙巾,手套。
正宗的吃漢堡方式,應該是徒手拿著吧。

麵包烘脆了其中一面,金黃可口。
漢堡排厚度適中,煎至七分熟,
內心呈粉紅色,帶少許肉汁。
很感恩,餐廳水準一直保持著,
跟想當年第一次吃的大同小異。
至尊漢堡

吃漢堡,怎能不配炸物。
在薯條與薯格之間,選了後者。
都較少在本地吃漢堡的地方,吃到薯格,
故有薯格供應的地方,必點!
炸得香脆,色澤鮮明。

2019-09-12
至尊漢堡
2019-09-11 596 浏览
又來到大角咀搵嘢食啦🙆🏻🙆🏻我真係每次去大角咀都有新嘅驚喜👍🏻👍🏻👍🏻今次就係平時去開嘅大全街嘅隔離一條街,叫埃華街,搵到呢間漢堡小店👍🏻👍🏻👍🏻睇佢個餐牌好似幾吸引,價錢又唔係好貴,所以就去試吓啦🙆🏻今次同男朋友叫咗兩個漢堡,兩個小食,同埋兩杯可樂,加埋都只係$250🤑🤑認真抵食🤑🤑🤑店舖仲好細心咁提供手套俾我哋食漢堡嘅時候帶👏🏻👏🏻唔怕食到好污糟👏🏻👏🏻鵝肝和牛漢堡呢個漢堡真係不得了,夠鵝肝有我一半手掌咁大仲要好厚😍😍😍鵝肝兩邊都煎過,所以好香口,和牛都煎得好好,和牛同埋鵝肝嘅味道好夾,一咬落去啲肉汁飛晒出嚟🤤🤤🤤怕鵝肝好油膩?漢堡嘅醬汁就用左酸酸甜甜既醬,所以食落去好和諧♥️♥️♥️燒菠蘿雞腿漢堡燒菠蘿不嬲都係我嘅最愛,個雞腿又係咬落去好多肉汁🤤🤤配埋燒菠蘿簡直一流, 而且雞腿好大塊,唔怕唔夠食👍🏻👍🏻脆炸特製薯條呢個薯條絕對唔係M記嘅薯條,好粗身,咬落去好有口感,係高質嘅薯條👍🏻👍🏻而且好大分,配埋店舖本身提供嘅番茄醬同埋辣醬,簡直一流🤤🤤🤤五隻水牛城雞翼呢隻雞翼大大隻,水牛城嘅醬汁分布得宜,不過對我呢個食唔到辣嘅人來講就有少少辣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

睇佢個餐牌好似幾吸引,價錢又唔係好貴,所以就去試吓啦🙆🏻

鵝肝和牛漢堡

脆炸特製薯條

五隻水牛城雞翼

2019-09-09
2019-09-10 23 浏览
今日來到大角咀找朋友,少有踏足這個區域,餓底怎會放過去特色小店搵食的好機會!而身為 Burger 狂迷,看到這間漢堡小店,餓底想也沒多想就衝了進來,哈!果然是專做漢堡,好多選擇,有牛/鵝肝/雞/海鮮/素漢堡。首次光顧,就試下必食推介的和牛漢堡。加$20有薯條/沙律+汽水,餓底好想食薯條,不過最近熱氣,所以選了沙律,唔想飲汽水,店員說加$5有椰青水,太好了!等了一會,漢堡到了,頗大一個,看起上來含羞答答的樣子。沙律的醬汁是honey mustard,是餓底最愛的沙醬汁!拿起漢堡,醬汁已不斷的滴出,幸好小店有提供手套,方便吃時不會弄污雙手。這個和牛漢堡的味道非常獨特!跟一般安格斯牛扒的味道完全不同,令餓底想起喝味噌湯/吃拉麵的味道,從來未嘗到過這樣口味的漢堡,有驚喜啊!大口大口地吃完,好爽,下次再來試其他口味!

果然是專做漢堡,好多選擇,有牛/鵝肝/雞/海鮮/素漢堡。

首次光顧,就試下必食推介的和牛漢堡。

大口大口地吃完,好爽,下次再來試其他口味!
2019-09-07 476 浏览
今日去開大同新邨見客,做完嘢順便去買六合彩,經過呢間漢堡店有啲印象,諗起妹子提過响深水埗食過,都幾好食,叫我有機會試吓,反正未食晏,食完先去投注站。裝飾帶點懷舊美式風情,仲有一個路線66嘅標誌,一條往返大角咀嘅巴士線。店內大約有10個坐位,原本有5-6個客坐响度,當我買完食物時,午餐嘅客人陸續離開,突然之間變咗包場。叫咗個菠蘿雞腿漢堡,加$28要多個水牛城雞翼,仲有一罐可口可樂。菠蘿雞腿漢堡,外型顏色靚靚麵包烘得微脆,中間夾住菠蘿圈、車打芝士、炸雞腿、蕃茄、羅馬生菜, 菠蘿香甜,雞腿香脆肉嫩,蕃茄新鮮、生菜爽脆,配埋特別醬汁好好食,正!水牛城雞翼上放咗一撮翡翠豆苗,即刻提升咗可觀性。雞翼炸過再淋上微辣嘅醬汁,肉質嫩滑,都幾惹味。估唔到漢堡包可以咁好食,呢度有和牛漢堡,仲有當店限定嘅飛驒和牛漢堡,下次一定要試吓。
今日去開大同新邨見客,
做完嘢順便去買六合彩,
經過呢間漢堡店有啲印象,
諗起妹子提過响深水埗食過,

都幾好食,叫我有機會試吓,
反正未食晏,食完先去投注站。

裝飾帶點懷舊美式風情,
仲有一個路線66嘅標誌,
一條往返大角咀嘅巴士線。

店內大約有10個坐位,
原本有5-6個客坐响度,
當我買完食物時,
午餐嘅客人陸續離開,
突然之間變咗包場。

叫咗個菠蘿雞腿漢堡,
加$28要多個水牛城雞翼,
仲有一罐可口可樂。

可口可樂

燒菠蘿雞腿漢堡
菠蘿雞腿漢堡,外型顏色靚靚

麵包烘得微脆,
中間夾住菠蘿圈、車打芝士、
炸雞腿、蕃茄、羅馬生菜,

菠蘿香甜,雞腿香脆肉嫩,

蕃茄新鮮、生菜爽脆,
配埋特別醬汁好好食,正!

水牛城雞翼5隻
水牛城雞翼上放咗一撮翡翠豆苗,
即刻提升咗可觀性。

雞翼炸過再淋上微辣嘅醬汁,

肉質嫩滑,都幾惹味。

估唔到漢堡包可以咁好食,
呢度有和牛漢堡,
仲有當店限定嘅飛驒和牛漢堡,

下次一定要試吓。

2019-09-03
水牛城雞翼5隻
2019-09-07 31 浏览
呢間小店雖然唔係好覺眼,但分別有幾個唔同朋友介紹,所以幾遠都要去試下!☺️🐷🐷🐷🐷🐷▪️和牛漢堡 ($78)朋友叫我一定要試和牛,所以諗都無諗就點左,雖然menu仲有好多好多好吸引既burger🤪 漢堡包皮外脆內軟,睇得出有特登烘過!向下數就係芝士,同平時喺出面食黃色實色嘅芝士唔同,佢用嘅係拉絲芝士,味道無平時係快餐食嘅芝士咁artificial,但更有口感!主角和牛表現係。100分!非常juice,口感軟腍,一咬啲牛肉汁就流曬出黎,牛味香濃。再落去就係椰菜絲同一啲酸酸甜甜嘅沙律醬,剛好中和左和牛扒嘅油膩。〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️5/5🐷〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️▪️薯格和飲品 ($20)薯即叫即炸十分香脆,外層少許蕃茄嘅酸甜味,分量亦算多,差啲食唔晒🥴 飲品我揀咗fruit punch,清甜醒胃,唯一挑剔嘅係有少少藥水味。〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️4/5🐷〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🔸Overall ($98)📍Burgerman (大角咀)大角咀埃華街95-97號地下
🐷🐷🐷🐷🐷
▪️和牛漢堡 ($78)

▪️薯格和飲品 ($20)

🔸Overall ($98)
📍Burgerman (大角咀)
大角咀埃華街95-97號地下
2019-09-06 20 浏览
今日放工心血來潮想食下burger , 於是去咗大角咀好出名既Bugerman。呢間餐廳通常一講就有人識,但又未食過,決定去試下。舖頭細細但招牌好搶眼,好容易搵👍🏽Order咗一個黑松露和牛漢堡,跟餐會有薯條同可樂,另外又點咗份自家製炸手指魚條。漢堡黎到好香,麵包帶少少脆既感的,但都好鬆軟👍🏽黑松露醬好香,亦都夠多,配搭和牛好好味😋薯條有地瓜條揀,好香好好食👍🏽份炸手指魚條大大嚿,好香好脆,皮薄唔會好似食粉咁,亦唔會有雪藏味。會再黎食,推介👍🏽👍🏽👍🏽
用餐时段