2024-07-05
知道元點個新商場開咗好多新嘅餐廳, 所以今日就抽時間過嚟睇吓有咩嘢啱食😬🫶🏻一入商場就比呢間餐廳吸引咗, 好鍾意佢哋簡約裝修嘅風格, 而且天氣咁熱真係唔係好想食粥粉麵飯, 睇佢哋Menu見到佢哋主打係賣Burger 🍔🫶🏻同埋佢哋好多特別飲品都好啱我, 所以就決定入嚟試吓, 我就叫咗一份炸雞漢堡, 同埋一份黑松露忌廉意粉, 再加多兩杯凍飲🥰🫶🏻樣樣嘢都好好食而且飲品好啱我我叫咗杯熱情果梳打俾自己, 酸酸甜甜而且又夠凍呢啲天氣飲真係好正⭐️⭐️⭐️佢哋嘅漢堡🍔真係好正麵包夠軟熟而且炸雞外脆內亂又多汁🐥而且店員仲話佢哋嘅漢堡包係用新鮮牛肉製造🐮元朗都好少有咁高質素嘅漢堡餐廳, 搵日再嚟試吓其他嘢🤩🙌🏻佢哋就係唯一Yoho Mix 漢堡包連鎖店,大品牌進駐元朗商場佢哋仲有希慎、啟德同埋將軍澳分店😬