2023-06-03 88 浏览
最近心血來潮想食甜品,睇到介紹覺得呢間餐廳環境好適合打卡,而且預約晚上8點半後入座有半價優惠所以特意同朋友黎試下好開心獲安排坐「機艙窗邊位」,座位又寬敞又靚!真係超似坐緊飛機啊!係去旅行既感覺!餐牌選擇有扒類、意粉、薄餅、飲品等等…我揀左食甜品。美人魚丹麥吐司($138)賣相超吸引,色彩繽紛,好夢幻連伴碟都係彩虹顏色,影相真係一流 厚厚既丹麥吐司上有2球唔同口味既Gelato,粉紅色係士多啤梨味,充滿果香而且味道天然丹麥吐司牛油味好香,可惜口感略嫌唔夠鬆軟,但個價錢性價比真係勁高,又好食又可以打卡,會再光顧
所以特意同朋友黎試下

餐牌選擇有扒類、意粉、薄餅、飲品等等…我揀左食甜品

。美人魚丹麥吐司($138)

2023-05-24 140 浏览
今日同朋友去咗間又可以打卡又可以慶生嘅好地方,重點係餐廳依家做緊生日月份優惠有野送😍👩🏻‍✈️90mins Free flow pizza&wine($198)共有5款🍕 (5選2)+數多款酒或果汁🍸選擇,而且仲可以添飲添食😎Pizza餅底都係薄身脆口,足料啖啖都食到惹味餡料🧡🍕Okonomiyaki大阪燒薄餅內有蘿蔔、木魚、椰菜一上枱好香以為真係有大阪燒食🫣食落似係加咗芝士嘅大阪燒,味道香濃醬汁份量剛好唔咸,配上椰菜同較多蘿蔔(切條)整體有口感又解膩值得一試👍🏻🍕Margherita瑪嘉麗塔薄餅芝士控嘅我點會唔叫芝士份量超多嘅pizza🧀🧀芝士好有拉絲效果🤩味道唔咸淡淡地加上有羅勒葉唔會覺得漏👍🏻略嫌芝士味唔夠濃,同前者相比有點遜色但整體係唔錯😋🍸Chardonnay🍹Guava juice油膩飽肚後一杯香甜清爽番石榴汁,添飲咗2次因為細細杯又好好飲🤣🎂Danish Toast (原價$148-158)免費‼️ 免費‼️ 免費‼️生日月份先有呢個優惠🆓七彩繽紛好童話feel仲有條美人魚尾🧜🏻‍♀️包上2球雪糕係🍓同混合🌈(有啲莓味酸酸甜甜)口味🍨丹麥麵包好鬆軟,只食麵包淡而無味但加上糖漿再配雪

Pizza餅底都係薄身脆口,足料啖啖都食到惹味餡料🧡

🍕Okonomiyaki大阪燒薄餅
內有蘿蔔、木魚、椰菜
一上枱好香以為真係有大阪燒食🫣

🍕Margherita瑪嘉麗塔薄餅
芝士控嘅我點會唔叫芝士份量超多嘅pizza🧀🧀
芝士好有拉絲效果🤩味道唔咸淡淡地加上有羅勒葉唔會覺得漏👍🏻
略嫌芝士味唔夠濃,同前者相比有點遜色但整體係唔錯😋

🍸Chardonnay
🍹Guava juice

🎂Danish Toast (原價$148-158)
免費‼️ 免費‼️ 免費‼️
生日月份先有呢個優惠🆓
丹麥麵包好鬆軟,只食麵包淡而無味但加上糖漿再配雪糕,幾飽都食得落🥰

——————

💁🏻‍♀️總結
因為平日所以客人唔多,同朋友聚下飲下野都唔錯🥂對兩個女仔黎講每人咁大塊pizza真係好飽(添食唔到第二次)🤰🏻

🥢食物/性價比
食物選擇都算多質素都唔錯,以呢set計仲有免費生日優惠性價比👌🏻

🔔服務
員工服務態度友善有禮,更會主動幫客人(有空姐感覺🤣)

🌿環境
餐廳大又闊落座位舒服,整個設計如同lounge一樣幾有氣氛
2023-05-24 107 浏览
✈️ Girl”s Date 去邊好 ✈️素聞尖沙咀美麗華有個機艙theme的餐廳 —— 💛Cabin Crew Coffee💛,還是 Holly Brown旗下的餐廳。今次就來食個飛機晚餐吧。Table for 2️⃣:Set Dinner Menu:A) 🥖Soup of the day w/ bread and fruit B) 🍖Main:- Grilled Lamb Rack with Potato Wedges羊架配薯角- Surf and Turf 牛扒配大蝦及帶子 C) 🍰Dessert of the Day D) ☕️Coffee or Tea With 一齊開動吧! 🍽️餐湯和水果都正正常常,麵包就真係飛機餐質素 😂牛扒和羊架都好味,火候控制得而。薯條又好好食,唔會一咬就散~~最想大讚的就是這個 dessert of the day —— 有港女最愛的開心果味蛋糕。蛋糕的質地非常有趣,以為是mousse,結果吃下是酥酥脆脆、粉粉地,港女非常之欣賞,果然係Holly Brown 出品。 進餐期間有位 KOL及攝影師拍了許多專業照,令港女都自愧不如,真係要惡補一下拍照技巧了。呢間
✈️ Girl”s Date 去邊好 ✈️

牛扒配大蝦及帶子

C) 🍰Dessert of the Day

D) ☕️Coffee or Tea With

一齊開動吧! 🍽️

餐湯和水果都正正常常,麵包就真係飛機餐質素 😂

牛扒和羊架都好味,火候控制得而。
薯條又好好食,唔會一咬就散~~

呢間打卡餐廳的食物及環境都對得起價格,下次黎High Tea 先~

2023-05-14 123 浏览
小c妹今次同朋友仔去左間好有特色既餐廳慶生🎂🎉食物同環境都幾唔錯 推薦比各位豬仔😋🔻Dinner Set (餐湯/沙律+主菜+茶/咖啡+朱古力心太軟/ 3球意式雪糕配窩夫及自選醬料及配料)🍨🌟慢煮西班牙乳豬配薯角 💰338好有驚喜‼️乳豬皮烤得好脆 肉煮得好入味🍖每一啖都食到豬嘅油脂香 但香而不膩😍食肉獸小c妹表示食到好滿足🤭好難得食到啲咁高質既慢煮乳豬呀~藍青口蕃茄汁意大利粉 💰228蕃茄汁偏酸 都幾開胃🍅藍青口都處理得幾好 唔會好腥🙅🏻‍♀️小c妹平時好驚海鮮既腥味 但呢個都接受到🥹燒春雞及燒豬助骨拼盤 💰268燒春雞略微有啲唔夠嫩滑🍗豬助骨幾惹味 唔錯唔錯😋夏威夷薄餅(大) 💰138芝士同其他配料既份量都幾多🧀同朋友仔share就最岩啦~一人一塊唔洗爭 唔洗傷感情 嘿嘿🤭3球意式雪糕配窩夫🍨小c妹同朋友仔都一致認為雪糕無咩特別🤫可能係個人口味唔同(?)🤣但顏值真係在線 顏值滿分🤭
小c妹今次同朋友仔去左間好有特色既餐廳慶生🎂🎉
食物同環境都幾唔錯 推薦比各位豬仔😋

🌟慢煮西班牙乳豬配薯角 💰338
好有驚喜‼️
乳豬皮烤得好脆 肉煮得好入味🍖
每一啖都食到豬嘅油脂香 但香而不膩😍
食肉獸小c妹表示食到好滿足🤭
好難得食到啲咁高質既慢煮乳豬呀~

藍青口蕃茄汁意大利粉 💰228

燒春雞略微有啲唔夠嫩滑🍗
豬助骨幾惹味 唔錯唔錯😋

夏威夷薄餅(大) 💰138
芝士同其他配料既份量都幾多🧀
同朋友仔share就最岩啦~
一人一塊唔洗爭 唔洗傷感情 嘿嘿🤭

3球意式雪糕配窩夫🍨
小c妹同朋友仔都一致認為雪糕無咩特別🤫
可能係個人口味唔同(?)🤣
但顏值真係在線 顏值滿分🤭
慢煮西班牙乳豬配薯角
燒春雞及燒豬助骨拼盤
藍青口蕃茄汁意大利粉
夏威夷薄餅(大)
3球意式雪糕配窩夫
慢煮西班牙乳豬配薯角
📍地址: 尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期2樓228號舖✿😋味道😋:3/5✿🏙️環境🏙️:4/5✿🤵🏻服務🤵🏻‍♂️:4/5✿👀賣相👀:3/5✿💰價位💰:2/5↠⏰時段:Lunch 12:00 ↞ ✦✧「Cabin Crew coffee by Holly Brown」餐廳以飛行主題為名,餐廳設計方面猶如航空貴賓室一樣,以胡桃木為主調,而且設有世界時鐘同埋航班資訊為裝飾,而且重點有飛機窗口位for打卡,連遮光板都有埋,當中嘅螢幕仲會變機翼或者雲海嘅景色,模仿去旅行嘅感覺。—————————————————————🍴❝Lunch Set Menu❞ ❀ SOUP & BREAD ROLL + MAIN DISH + DRINK☞ 每個lunch set 都有一碗餐湯🍲同埋一個麵包🥖,當日嘅餐湯係紅湯,份量都好的骰,大約碗嘅一半,不過味道就比較比較淡;而餐包有啲似某航空飛機餐嘅麵包,雖然上枱嘅時候好熱嘅,但係味道就真係麻麻地,不過碗碟就幾靚嘅。—————————MAIN —————————❀ FULL ENGLISH BREAKFAST $148☞ 呢個傳統英式早餐嚟講,賣相就實係麻麻,再加上
📍地址: 尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期

—————————————————————

🍴❝Lunch Set Menu❞

—————————MAIN —————————

❀ FULL ENGLISH BREAKFAST $148

☞ 呢個傳統英式早餐嚟講,賣相就實係麻麻,再加上呢個價錢性價比極度低,佢唯一最得意嘅係菇上面有蕃茄嘅,連埋一齊食都幾特別嘅;而腸仔陣味有小小奇怪;而兩塊煙肉硬到可以打人;呢個整體都非常差。

FULL ENGLISH BREAKFAST

❀ SPINACH RISOTTO WITH CHICKEN BREAST $118

☞ 呢個菠菜雞胸意大利飯,賣相都係好普通,食落唔覺有菠菜味淨係好重洋蔥味,而雞胸就正常發揮。

———————— DRINK —————————

🥛☕️❝FLAT WHITE❞

☞ 呢杯Flat White 拉花還好,入口都香滑,不過咖啡豆味唔出。

Flat  White

—————— DESSERT ———————

🧜‍♀️🍨❝THE MERMAID DANISH TOAST❞ $138

☞ 呢個美人魚丹麥吐司🍞,上面有彩虹糖同埋士多啤梨意式雪糕,賣相的確係好靚,至於嗰吐司🍞加咗雪糕會好食啲,就咁食好普通。

THE MERMAID DANISH TOAST

THE MERMAID DANISH TOAST
  • 美人魚丹麥吐司
終於約到朋友嚟呢間打卡cafe ,以飛行為主題,每一個角落都似曾相識,無論指示牌、枱櫈,甚至飛機艙都有🤩 最近仲推出兩大特色優惠✌🏻All you can eat Pizza and Drinks 90分鐘 $198/位(下午5:00後供應)生日🎂禮遇,免費贈送Danish Toast 一客😍Pizza 有5款口味,而飲品包括酒🍷🍺就有十幾款~~~飲多幾杯都回本😛我點了大阪燒薄餅🍕,餅底好薄又香脆,滿滿醬汁係重點😋美人魚丹麥吐司🧜🏻‍♀️ 🍞充滿少女心💖 彩虹🌈雪糕配幼滑的cream 😋 下面就有鬆軟,牛油味濃郁的丹麥吐司

生日🎂禮遇,免費贈送Danish Toast 一客😍
美人魚丹麥吐司

我點了大阪燒薄餅🍕,餅底好薄又香脆,滿滿醬汁係重點😋

美人魚丹麥吐司🧜🏻‍♀️ 🍞充滿少女心💖
美人魚丹麥吐司

2023-05-02 80 浏览
晚餐時段環境: 早已卜位,有窗口位坐,打卡位👍服務: 樓面只有2位職員,但已有8枱客,但招呼仍然友善及周到。不要有面色。主菜:一般甜品: 心太軟👍朱古力味重,上台仍熱辣辣,配上雪糕,冰火交集👍👍美人魚生日蛋糕又靚又好味,真心唔捨得食🫢
晚餐時段

環境: 早已卜位,有窗口位坐,打卡位👍

主菜:一般

美人魚生日蛋糕又靚又好味,真心唔捨得食🫢
2023-04-29 94 浏览
今日,我和肥西瓜一起去慶祝生日🎂生日前奏係上天計劃,就黎去了呢間餐廳,有飛機𥦬口景,包括日落、山景、飛機景,合乎飛行主題,個美人魚多士是送的,超岩打卡💕我叫了一個$198晚餐套餐,有南瓜汁、菠菜帆立貝意粉、心太軟、蕃石榴汁;肥西瓜叫盲槽魚套餐,送美人魚生日cake,埋單$500左右。景靚、食物靚、waitress講英文、位置係尖沙咀,絕對值得一試。

朋友揀左依間餐廳Dinner, 第一印象係”you pick the great one”! 因為環境同食物相都吸引。我地分別叫左1. 美國100%安格斯牛肉漢堡配薯條2. 燒春雞及燒豬肋骨拼盤燒春雞賣相勁吸引, 朋友話雞肉好爽.我就叫左牛肉漢堡, 所以主要評依樣.牛堡依份真心係我食過最好味嘅牛肉漢堡, 初初心諗, F字頭間五人漢堡都食到啦, 但係依間嘅價錢係吸引, $200鬆點, 包埋磨菇湯, 重份量甜品同飲品。牛肉係好鬆軟, 牛味好重, 接近入口即溶, 唔信嘅話, 你真係要試! 份量剛剛好! 值85分!磨菇湯 + 甜品磨菇湯好味, 唔會太杰或者太稀, 同樣好入味。而甜品, 我覺得要特別注意嘅係, 我食左朋友一啖抹茶蛋糕, 茶味勁濃, 有兩個層次, 入口甜甜地, 之後茶味散發出黎, 回甘, 依個值95分。連杯好味嘅抹茶鮮奶都被比下去。

我地分別叫左
1. 美國100%安格斯牛肉漢堡配薯條
2. 燒春雞及燒豬肋骨拼盤

燒春雞賣相勁吸引, 朋友話雞肉好爽.
我就叫左牛肉漢堡, 所以主要評依樣.

牛堡

磨菇湯 + 甜品
磨菇湯好味, 唔會太杰或者太稀, 同樣好入味。

磨菇湯
三色雪糕+鮮奶抹茶
2023-04-20
磨菇湯
三色雪糕+鮮奶抹茶
  • 美國100%安格斯牛肉漢堡
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍨🍨🍨🍨🍨🍴🍽🍴🍽🍴🍽-同朋友慶祝生日去左Holly Brown 旗下嘅Cabin Crew Coffee 餐廳。餐廳有多個打卡位,有唔同國家嘅時鐘,有飛機艙卡位,仲有航空站指示牌等等。而枱凳都好似lounge入面嘅款式,適逢朋友生日,仲有免費嘅Danish Toast! 😋 當晚7:30只有3枱客人,可以坐去近飛機窗嘅位置影相👍🏻可惜餐廳嘅衛生實在麻麻,全程都有d蚊滋飛黎飛去,冇諗過商場餐廳衛生情況咁差😩今次嗌咗兩個4-course嘅dinner set,每個set有餐湯、主菜、甜品嘢飲。另外再嗌咗一個Pizza,同一個免費嘅丹麥吐司,份量足夠3-4個人食🤰🏻🥢大蝦配明太子意粉set $248 🆙意粉汁以明太子煮成,好creamy,醬汁亦混和左3色椒粒令到食落冇咁膩,3個人share食岩岩好,如果唔係會太滯。意粉配有4隻大蝦,大蝦夠曬大隻,肉質彈牙,意粉軟硬度適中 👍🏻🥢 燒春雞及燒豬肋骨拼盤 🆗燒春雞炸至啡色,雞肉偏乾柴鞋身。豬助骨略嫌少肉,但醬汁調味唔錯。薯條同配菜則不過不失。🥢大阪燒薄餅 $148 🆗嗌左比較特別嘅fusion大阪燒薄餅。薄餅嘅base用上脆嘅底,材
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍨🍨🍨🍨🍨🍴🍽🍴🍽🍴🍽

🥢大蝦配明太子意粉set $248 🆙

🥢 燒春雞及燒豬肋骨拼盤 🆗

🥢大阪燒薄餅 $148 🆗
嗌左比較特別嘅fusion大阪燒薄餅。薄餅嘅base用上脆嘅底,材料有爽口嘅椰菜絲同蘿蔔絲、木魚碎、沙律醬、大阪燒醬,食落甜甜哋。個人比較鍾意拿坡里pizza,所以對呢款脆底薄餅感覺一般。

🥢抹茶紅豆丹麥多士 生日月份FREE 🆗
賣相好靚同份量非常十足嘅甜品👍🏻 打卡一流👍🏻 丹麥吐司以正方盒子作基礎,上面放上抹茶雪糕、忌廉、鯛魚燒,旁邊側放上白玉、紅豆蓉。丹麥多士外層呈金黃色,烘得香脆,包身柔軟,有好香口嘅牛油味。抹茶雪糕味道濃郁,可惜味雪糕融得好快,口感亦唔似gelato,有d扣分

🥢3球意識雪糕配窩夫及自選醬料及配料(青蘋果、士多啤梨)🆗
🥢朱古心太軟🆙
心太軟意外地好食,夠熱同流心👍🏻
🥢椰菜花餐湯🆗

食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 6/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 5.5/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 6/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 6.5/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 6/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍨🍨🍨🍨🍨🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺Cabin Crew Coffee by Holly Brown (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期2樓228號舖

#bakdiu尖沙咀 #bakdiucafe #bakdiu西式
2023-04-14 138 浏览
今日同朋友慶生,所以我諗都唔諗就揀咗呢一間Cafe,最主要嘅原因係依一間可以免費送你一個原價150蚊左右嘅生日甜品。而且環境都唔錯,會有飛行主題嘅裝修,包括飛機艙,航行指示牌同時區鐘,都幾有特色。🤤另外佢地仲推出左All You Can Eat Pizza & Wine,只需$198 就可以任食Pizza同飲酒如果唔想食Pizza嘅話,食佢嘅套餐都唔錯,一個餐首先有湯或者沙律選擇,主菜跟一個甜品,而且份量好大,我哋都食得好飽😍😍而主菜方面,我哋食咗個漢堡同埋半隻雞配豬肋骨呢兩個都好好味。而甜品個人會比較推介食心太軟,佢個心太軟都會配住一球雪糕🤤🤤🤤如果大家都想同朋友慶祝生日嘅話,呢一間係一個唔錯嘅選擇,不過記得佢嘅生日甜品係要做預先預訂,所以記得要訂咗之後先好去啊🥸

2023-04-12 110 浏览
尖沙咀美麗華一間飛行主題西餐廳Cabin Crew Coffee,不但有多款西式美食,店中更有3大打卡位,卡位特設飛機窗戶,打開遮光板還可以見到雲海美景,很搞鬼﹗食物方面,主打西式美食,今日選擇呢個90分鐘套餐都好抵食👍🏻 $198 任食薄餅,原個上,有6款口味,有大板燒、韓式泡菜、辣肉腸、手撕豬肉及夏威夷薄餅,另外點小得飛機上必有既果汁🧃啤酒白酒紅酒🍷,呢D全部都係任飲😎平時叫一個瑪嘉麗塔薄餅都要$138 ,所以一定要食任食😎薄餅以自家製麵糰製成,採用4款不同芝士包括 Mozzarella cheese、Jack & Cheddar cheese、 Parmesan & Feta cheese,奶香豐富,非常邪惡!生日月免費送Danish Toast , 原價$138 , 好彩老娘我係,所以順便要嚟打卡🎂上面cream同雪糕都好好味,下面係酥香麵包,真係又靚又好食😋記得如果你係生日,當月就送比你架喇💯💯💯

平時叫一個瑪嘉麗塔薄餅都要$138 ,所以一定要食任食😎

記得如果你係生日,當月就送比你架喇💯💯💯
  • 美人魚丹麥吐司
你地今個假期有無去旅行呢❤️我就無啦🤣我選擇左為朋友慶祝生日😉今次我揀的餐廳好特別呀😍打卡精選愉快之旅😉飛行主題餐廳✈️💺三大特色打卡位 😁飛機艙/航廈指示牌/時區鐘+特色登機牌造型現金劵為我打造”飛“一般感覺體驗🥰我哋揀左食午餐😆我地叫左兩個lunch set 😊每個套餐都有是日餐湯及餐包➕主菜➕飲品是日餐湯及餐包我地惠顧果日的餐湯係蔬菜湯😄餐湯好好味😋啖啖蔬菜😃餐包做到食飛機餐嘅感覺🙂仲可以搽牛油食麵包添☺️擺盤都值得一讚😙擺盤好靚🥰美國100%安格斯牛肉漢堡包配薯條 $148材料包含🫡安格斯牛肉漢堡、番茄、生菜、洋蔥同芝士😯最欣賞芝士係熱溶的🤤炸薯條香脆可口😬放耐左少少都好味😋班尼迪蛋配酵母多士及三文魚 $138呢碟菜式賣相一流😶酵母多士係烘烤過好脆☺️配撘三文魚同牛油果🥑super food 🥰仲有主角班尼迪蛋😍一切開😗蛋黃流晒岀黎☺️超正😘另外亦有健康黑醋沙律菜😊青瓜同蕃茄😘別樹一格的生日蛋糕😝情迷朱古力Danish Toast $138超級厚的Danish Toast 😚仲有香蕉、布朗尼蛋糕、朱古力球同焦糖醬😎口感豐富😜雪糕仲要係Gelato 😋朱古力同雲尼拿口味🥳呢個生日蛋糕勁唔勁

飛行主題餐廳✈️💺

我哋揀左食午餐😆我地叫左兩個lunch set 😊

每個套餐都有是日餐湯及餐包➕主菜➕飲品

是日餐湯及餐包

美國100%安格斯牛肉漢堡包配薯條 $148

班尼迪蛋配酵母多士及三文魚 $138

別樹一格的生日蛋糕😝
情迷朱古力Danish Toast $138
超級厚的Danish Toast 😚仲有香蕉、布朗尼蛋糕、朱古力球同焦糖醬😎口感豐富😜雪糕仲要係Gelato 😋朱古力同雲尼拿口味🥳呢個生日蛋糕勁唔勁先😏

飲品
我哋切合返主題😜我地簡左飛機餐常見的橙汁同蘋果汁🧐兩款果汁好新鮮鮮榨🍹清新的感覺☺️

臨離開店舖小發現🧐
我都覺得好抵🤩Recommend 😃
1️⃣All You Can Eat Pizza & Wine🍕
只需$198 就可以任食5款大熱Pizza同House Wine and Beer😂
2️⃣免費生日danish toast
生日月份免費送danish toast(原價$148-158)

📍Cabin Crew Coffee by Holly Brown (尖沙咀)
🔍尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期2樓228號舖
2023-04-04 111 浏览
點咗個慢煮西班牙乳豬配薯角$338,完全未見識過好似舊東坡肉嘅乳豬,皮又唔脆,同個侍應講,佢入廚房問後返出嚟回應,廚師話係咁,再講呢舊嘢真係點食呀!就話計半價,但到埋單時就計10%off,再問就話只比到25%off……哈哈明明係你話半價……好似乞你咁囉!都費事再講……嘥氣!其實一間有質素嘅餐廳一定唔會咁處理!好無言!另外叫咗牛扒&燒雞沙律係ok嘅,如果冇點咗呢個東坡肉乳豬,其實係會再幫襯嘅,又或者當時佢會換過比我嘅話,處理恰當啲,都會再幫襯,但而家絕對冇下次 @_@

最近去了Holly Brown旗下的Cabin Crew Coffee,主題餐廳有三大特色打卡位:飛機艙、航站樓指示牌、時區鐘,讓整個用餐過程變得有趣又有儀式感。而且最近推出了Free Flow Pizza & Wine 任食五款大熱披薩和 House Wine/Beer,freeflow絕對係我個type。係生日月份仲可以享受免費的Danish Toast!Pizza我哋點咗兩個,大阪燒薄餅同瑪嘉麗塔薄餅,分別都係11吋,大阪燒日式風味濃郁,醬汁吾多易入口,反而Margherita吾係特別驚艷必食🤭抹茶紅豆蛋糕丹麥吐司,抹茶香味濃郁,一粒粒紅豆和丹麥麵包的口感都非常完美。——@cabincrewcoffee 📍地址:尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期2樓228號舖

——
@cabincrewcoffee