2024-01-24
♥️喺尖沙咀行完街之後俾呢間舖頭藍色嘅外表吸引咗,決定係呢間Crusta食個快餐😆😆呢度食物100%係每日新鮮製造,而且crusta 同埋pizza 都係冇用牛油,相對就比較健康😆😆💕Crusta Combo$59爆汁免治牛肉crusta,薯仔餅配甜醋沙律,飲橙汁🥰🥰 免治牛肉配上蕃茄🍅生菜🥬薯蓉,口感超級豐富!薯仔餅亦都炸得超級香脆♥️♥️甜醋沙律超開胃❣️❣️加埋橙汁,簡直係爽🤣🤣Crusti Pizza Combo$79💜炭烤雞肉pizza配蕃薯條,跟咗份涼拌沙律同埋飲凍檸茶🍕🍕涼拌沙律超級爽口,烤過雞肉更加香,而且啲雞肉亦都唔會好嚡🐣🐣都幾嫩口♥️加埋紅椒同埋芝士🧀口感超豐富!番薯條亦都好香😍😍趁熱食真係好正🔥🔥兩個餐都會跟一隻蜜糖雞翼,香甜嘅味道都烤得非常之入味😍😍另外仲散嗌咗個咖喱雞crusta,咖喱嘅味道超級香濃,份量啱啱好😳😳超級推薦😋😋另外都叫咗個辣豬肉pizza🤤有少少甜辣味道,連我呢啲食唔係好食得辣嘅人都覺得非常之香口,夠晒Juicy🧡🧡
💕Crusta Combo$59
爆汁免治牛肉crusta,薯仔餅配甜醋沙律,飲橙汁🥰🥰 免治牛肉配上蕃茄🍅生菜🥬薯蓉,口感超級豐富! 薯仔餅亦都炸得超級香脆♥️♥️甜醋沙律超開胃❣️❣️加埋橙汁,簡直係爽🤣🤣
Crusti Pizza Combo$79💜
炭烤雞肉pizza配蕃薯條,跟咗份涼拌沙律同埋飲凍檸茶🍕🍕 涼拌沙律超級爽口,烤過雞肉更加香,而且啲雞肉亦都唔會好嚡🐣🐣 都幾嫩口♥️加埋紅椒同埋芝士🧀口感超豐富!番薯條亦都好香😍😍趁熱食真係好正🔥🔥
兩個餐都會跟一隻蜜糖雞翼,香甜嘅味道都烤得非常之入味😍😍
另外仲散嗌咗個咖喱雞crusta,咖喱嘅味道超級香濃,份量啱啱好😳😳 超級推薦😋😋另外都叫咗個辣豬肉pizza🤤有少少甜辣味道, 連我呢啲食唔係好食得辣嘅人都覺得非常之香口,夠晒Juicy🧡🧡